2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bana hiç yapmıyorlar.
Benim hastanem yabancıları hiç sevmiyor. Bazen hello diyorum ona bile karşılık yok.
Eşimde az kaldı diyor. Bebek Doğunca bir daha Bu doktora gitmeyeceğiz.
Bizden sonra gelenleri alıyorlar herkesin işi bitince beni alıyorlar.
Neler çekiyorum neler.
Türkiye'de süriyeliler vardı biz ne çok kıymetini bilirdik. Burda öyle değil. Kapalı olduğum içinde beni sevmiyorlar

Çok garip şeyler canım ne diyim yaşanmadan bilinmiyo ama burda da öyle kibirli insanlar yok değil boşver canını sıkma şunun surasinda ne kaldı ki

Heeeyok sancıları takip edecekmisim evde sıklaşır ise yadadayanılmayacak gibi olursa gel dediler geri
Bana bı ped dolusu olursa gel demişlerdi ama kesildi sonrasında şuan su gibi akıntı beyazımsı akıntılar mevcut sanırım yumusadigindan dolayı yoksa hiç enfeksiyon yok . Temiz çıktı hepsi . Bakalım

Canım ben günde bir bardak kimyon anason rezene demleyip içiyorum çok iyi geliyor ,sen de yapabilirsin ,hatta kahvaltıdan sonra bunu yap akşam yemekten sonra da sadece kimyon demleyip ic
Sağol canım teşekkür ederim deneceğim çok sağol

Yarın kontrolüm var bakalım ne dicek alttan muayene edecek mi ki hiç istemiyorum çünkü acıyan yerlere dokunmaz umarım ben zor taharetleniyorum zaten su bile değince yanıyor gibi acıyor alt taraflar
Hadi ya basur mu acıyor yoksa vulva mı ? Dikişin yok çünkü yine de acı oluyor mu

Oradaki kaslar normal haline dönene kadar çok katı yememeye çalışmak ve zeytinyağı vs. gibi yaglarla her WC den önce o bölgeyi yumuşatmakdan başka yapılabilecek pek birşey yok gibi..Hametan da ihmal etme arada bir sür canim

Haberdar et canım bizi sagsalim kavuşmak nasip olsun inşallah bu su meselesi fos diye mi oluyo herkes öyle anlatiyo kafamda deli sorular
Birkac gundur sancilar artmisti, bugun biraz daha yogun hissediyordum ama niyeyse dogum olmaz gibi geliyordu. Koltuga uzandim, vajinada pit diye bir his oldu, sivinin geldigini hissettim ayaga kalktim bayagi su geldi, pijamam islandi bayagi ama durmadi da hala gelmeye devam ediyor iki saattir falan ara ara. Aynen canım fos gibi diyebiliriz Acikligim azmis daha 1-2 cm'miş bekleyecegiz yani hastanede daha

Allah yardımcın olsun kuzum ben şu gelince açıklık fazla oluyo sanıyodum ay bende ıslaklık hissediyorum akıntım yoğun her an tetikteyim ama bilmiyorum geçen hafta nisanimsi bişey geldi ama geri kesildi o pıt şeylerini bende duydum gazi bile aha oldu sanırım diyorum

Bende öyle sanıyordum.
Su gelince baya açılma olacak diye düşünüyordum

Evet süt posetiyle köy buzluğa üzerine tarih yaz mutlaka 6 ay saklayabiliyosun.
Merhaba bende sagiyorum ama oda sıcaklığında 3 saat içinde veriyorum bebeğime, buzluğa koyduktan sonra nasıl kullanıyoruz ? Çözülmesini bekleyip benmari usulü isiticaz mi ne kadar sürede tüketilmeli , çok soru sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…