2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bebeğin kanalda olmasıda sanırım o baskıyı arttırıyor çünkü otururken değil yürürken hareket ederken oluyor benimde.Birde çok enteresan geliyor kaç gündür orada bebeğin hareketlerini hissediyorum çok garip

Ben de persembe gittim sordum normal dedi tabi o zaman bu kadar siddetli degildi. Normaldir heralde kizimda hic hatirlamiyorum bu agriyi doğsalar da hayirlisiyla onlar da rahatlasa biz de
Benimde ikinci bende hiç hatırlamıyorum son zamanları böyle olduğunu.Artik sağlıkla kavusalim inşallah benim yarın gün verir zaten bu hafta sezeryan olacak

Benim de ilkinde böyle değildi ama ilkine göre suan daha hareketliyim ayakta kalmayla da alakali olabilir baya sıkıntı veriyor bana

Benim de ilkinde böyle değildi ama ilkine göre suan daha hareketliyim ayakta kalmayla da alakali olabilir baya sıkıntı veriyor bana
Evet aynen ilkinde bende böyle aktif değildim.Asiri ayakta kalmamak lazm aslnda hem varisleri tetikliyor. Duzenli olup egzersz yapıp dinlenmk lazm ama işte sorumllk fazla

Benimde ikinci bende hiç hatırlamıyorum son zamanları böyle olduğunu.Artik sağlıkla kavusalim inşallah benim yarın gün verir zaten bu hafta sezeryan olacak
Hayirlisi olsun sezaryenin de bu tarafi guzel tarihli olmasi gününü bilmek bizimki muamma :) saglikla gelsinler insallah

Benim de ayni sol tarafim çook daha kötü
Bilmiyorum inşallah daha sonrasında geçer varis durumu filan da yok ama tahminimce bebek şuan yan pozisyonda çünkü tekmelerini filan hep sağda hissediyorum genlesmesini de tam göbek degiligim orda toparlaniyo sol tarafta bişey yok. Aynı zamanda çift taraflı fıtık ameliyatliyim dikislerime baskıdan dolayı da hissettiğini düşündüm ama diyorum ya bebek kanala indikçe bunlar olağan şeymiş özellikle kız bebekte hissedilmiyomus böyle nedense

Bilmiyorum inşallah daha sonrasında geçer varis durumu filan da yok ama tahminimce bebek şuan yan pozisyonda çünkü tekmelerini filan hep sağda hissediyorum genlesmesini de tam göbek degiligim orda toparlaniyo sol tarafta bişey yok. Aynı zamanda çift taraflı fıtık ameliyatliyim dikislerime baskıdan dolayı da hissettiğini düşündüm ama diyorum ya bebek kanala indikçe bunlar olağan şeymiş özellikle kız bebekte hissedilmiyomus böyle nedense

Artık son zamanlar sanırım herşey herkese göre farklı ama normal bu süreç icin.Bizimde artık tek odagimiz doğum olduğundan sürekli kendimizle mesguluz başka şeyle oylanmaya çalışsakta.Zor ama gebeliğin son zamanları

Geçer inşallah canim otururken iyi de yürürken hareket ederken cok sıkıntı cuma kontrolum var bi daha bu sefer alttan da bakcak

Neye göre her an olabilir dedi vajinal muayane yapti mi benim yapacakti bi hft daha ertelettim:) sanki nereye kadar kaçacaksam:)) E Efebay
Sancı ve kasılmalar var diye olabilir dedi.Bir gün bile daha kalsa bizim için kar süreçten ötürü ne kadar geç olursa yoğun bakım riski ortadan kalkar bekleyelim dedi

lansinoh pek ise yaramiyor bence ben de hic faydasi olmamisti. ayva cekirdegi jeli ve tahinin yagi iyi geliyordu. simdi gumus kapak diyorlar bilemiyorum bu kez ben de onu deneyecegim. sut arttirmak icin ben solgarin brewer yeasts B12 vitaminini kullanmistim oglumda. cok sutum artmisti aklinizda bulunsun

Her şey normal çift çizgiyi görmekle bitmiyorumus bebekten sonrada onunla ilgili şeyleri kafaya takacagiz İnşallah hayırlısıyla atlatırız bu süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…