Kızlar bende de var açılmamdan dolayı oluyo sanırım sol bacağım cekiliyomus gibi hissediyorum artık yuruyemiyorum gerçekten yatakta dönerken anı hareket yaparken alt kemiklerim kitliyo oda normalmiş pelvik genişlediğiden
Bebeğin kanalda olmasıda sanırım o baskıyı arttırıyor çünkü otururken değil yürürken hareket ederken oluyor benimde.Birde çok enteresan geliyor kaç gündür orada bebeğin hareketlerini hissediyorum çok garip
Ben de persembe gittim sordum normal dedi tabi o zaman bu kadar siddetli degildi. Normaldir heralde kizimda hic hatirlamiyorum bu agriyi doğsalar da hayirlisiyla onlar da rahatlasa biz de
Benimde ikinci bende hiç hatırlamıyorum son zamanları böyle olduğunu.Artik sağlıkla kavusalim inşallah benim yarın gün verir zaten bu hafta sezeryan olacak
Son 1 aydır alt tarafta cok ağrım vardi.Ilk gebelgmde böyle değildi.Hastalnnca full yattm ki cok aktif çalışıyordm hem mesleki hem evde.3 gunde agri gitti rahat yuruyorm. Doktorum da cok ayakta olmaktan diyodu gercekten oyleyms
Evet aynen ilkinde bende böyle aktif değildim.Asiri ayakta kalmamak lazm aslnda hem varisleri tetikliyor. Duzenli olup egzersz yapıp dinlenmk lazm ama işte sorumllk fazla
Benimde ikinci bende hiç hatırlamıyorum son zamanları böyle olduğunu.Artik sağlıkla kavusalim inşallah benim yarın gün verir zaten bu hafta sezeryan olacak
Bilmiyorum inşallah daha sonrasında geçer varis durumu filan da yok ama tahminimce bebek şuan yan pozisyonda çünkü tekmelerini filan hep sağda hissediyorum genlesmesini de tam göbek degiligim orda toparlaniyo sol tarafta bişey yok. Aynı zamanda çift taraflı fıtık ameliyatliyim dikislerime baskıdan dolayı da hissettiğini düşündüm ama diyorum ya bebek kanala indikçe bunlar olağan şeymiş özellikle kız bebekte hissedilmiyomus böyle nedense
Bebeğin kanalda olmasıda sanırım o baskıyı arttırıyor çünkü otururken değil yürürken hareket ederken oluyor benimde.Birde çok enteresan geliyor kaç gündür orada bebeğin hareketlerini hissediyorum çok garip
Bilmiyorum inşallah daha sonrasında geçer varis durumu filan da yok ama tahminimce bebek şuan yan pozisyonda çünkü tekmelerini filan hep sağda hissediyorum genlesmesini de tam göbek degiligim orda toparlaniyo sol tarafta bişey yok. Aynı zamanda çift taraflı fıtık ameliyatliyim dikislerime baskıdan dolayı da hissettiğini düşündüm ama diyorum ya bebek kanala indikçe bunlar olağan şeymiş özellikle kız bebekte hissedilmiyomus böyle nedense
Artık son zamanlar sanırım herşey herkese göre farklı ama normal bu süreç icin.Bizimde artık tek odagimiz doğum olduğundan sürekli kendimizle mesguluz başka şeyle oylanmaya çalışsakta.Zor ama gebeliğin son zamanları
Hayirlisi olsun sezaryenin de bu tarafi guzel tarihli olmasi gününü bilmek bizimki muamma :) saglikla gelsinler insallah
[/QUOTE
Amin Ama geçen haftadan beri her an olabilir deyince daha da stres oldum bu hafta hem sancı çeker hem sezeryan olursam diye
Sancı ve kasılmalar var diye olabilir dedi.Bir gün bile daha kalsa bizim için kar süreçten ötürü ne kadar geç olursa yoğun bakım riski ortadan kalkar bekleyelim dedi
Kizlar iki gündür alt tarafimda cok agri var özellikle yürürken. Ikinci gebeligim ilkinde böyle bi sey yaşamiş miydim hatirlamiyorum. Var mi bu durumu yaşayan
Evet canım boş da olsa emziriyorum, bebeğim sürekli emmek istiyor zaten. Çaydan da alacağım, teşekkürler tavsiye için sarılığı çok düşük dendi hastanedrn çıkarken artmasın diye mamayla destekliyorum aynen. Gögüs uçlarım çok hasaslaştı acıyor emerken çok, kullandığın birşey var mı emzirirken, silikon uçlardan mı alsam diyorum. Lansinoh krem kullanıyprum ama tam iyileşmedi
lansinoh pek ise yaramiyor bence ben de hic faydasi olmamisti. ayva cekirdegi jeli ve tahinin yagi iyi geliyordu. simdi gumus kapak diyorlar bilemiyorum bu kez ben de onu deneyecegim. sut arttirmak icin ben solgarin brewer yeasts B12 vitaminini kullanmistim oglumda. cok sutum artmisti aklinizda bulunsun
Artık son zamanlar sanırım herşey herkese göre farklı ama normal bu süreç icin.Bizimde artık tek odagimiz doğum olduğundan sürekli kendimizle mesguluz başka şeyle oylanmaya çalışsakta.Zor ama gebeliğin son zamanları
Sancı ve kasılmalar var diye olabilir dedi.Bir gün bile daha kalsa bizim için kar süreçten ötürü ne kadar geç olursa yoğun bakım riski ortadan kalkar bekleyelim dedi