Çok geçmiş olsun kızlar C _cedric_Sağol canım size de geçmiş olsun, inşallah canım ya tez vakitte çıkalım umarımtek başımayım sen de öyle misin? Benden başkasını almadlar refakatçi olarak. O kadar yorgun ve uykusuzum ki 5 günde toplasan 10 saat uyumamışımdır Allah yardımcım olsun da bu günü de atlatayım, sinirlerim çok bozuk
Çok teşekkür ederim canım
Çok sevindim canım maşallahMinik kurbağamın değeri 9a düşmüş çok şükürsaat 1de taburcu olcak inşallah teyzeleri yarın tekrar gelicez önemli bir yükselme oldu mu tekrar yatmasına gerek var mı diye bakılacak, inşallah olmaz
Maşallah canm erken düşmüş bende yikamadim 12. Gün düştü göbeğimiz, senin ilk tecrüben o yüzden uyandiramayinca sarılık oldu bebisin her ne kadar anne kayınvalide olsada onlarda unutuyorlar emin ol ikinci de daha tecrübeli olucaksinBen de annem ve kayınvalidemin ısrarıyla örttüm beşiğine, sonuç:hastanedeyizinanarak da yapmadım çok saçma bi adet, ay bi ton böle saçma şey var ya. Kaynanama göre bebeğin beline tülbent sarıp kaldırcakmışım yataktan, kucağıma alcağm zmn altına yastık koycakmışım, yav he he hıhı anne tamam dedim sonra devammkeee bu arada bugün 5. günümüz, göbek bağımız düştü teyzeleri iyi ki yıkamamışız, sadece ılık suyla pamukla sildik 1 kez, iyice kurusun göbeği ilk kez yıkıcaz yavrumu
Çok teşekkür ederim önerileriniz için deneyeceğim.Temizleme işini 2 3 günde bir yapmaya çalışıyorum.Tabaka yaptığı için o tabakayı alınca biraz rahatlama oluyor sonrs yine başlıyor.Büyük bir sıkıntı değil belki ama yine de yoruyor insanı özellikle hamilelikteBen aynı durumdayım gebeliğin başından beri. Aslına bakarsanız 5 yıldır ara ara hep yaşamıştım bu sorunu ama nedense bu gebelikte şiddetli seyretti. Gebelikte tamamen iyileşmesini beklemiyorum ama kontrol altına alabiliyorum en azından. Un, şeker ve süt ürünü tüketmemeye dikkat edin, bunlar mantarı besliyor. Kaşıntı, sürekli akıntı olduğu ve cilde temas ettiği için oluyor. Akıntıyı da ara ara kendiniz temizlemelisiniz. Doğal hindistan cevizi yağına elinizi batırın, ayaktayken bir bacağı yükseltin ya da rahat ediyorsanız çömelin ve tek parmağınızla ulaşabildiğiniz kadar alanı sıyırarak temizleyin. Tırnaklarınız kısa olduğu sürece bu şekilde kendinize ya da bebeğe zarar verme ihtimaliniz yok, rahat olun. Perhiz yapmazsanız 2-3 günde bir temizlemeniz gerekir, perhiz yaparsanız haftada bir yeterli olabilir. Bir de niaouli yağı bulun mutlaka, bana aromaterapist bir eczacı önermişti, gebelik olmasa eminim kökten çözerdi bu yağ sorunu. 1 litre suya 10 damla niaouli yağı damlatıyorsunuz, her taharet sonrası bu suyu çalkalayıp bölgeye genişce sürüp kuruluyorsunuz. Ev yapımı tamamen doğal sirke varsa cilt tahrişi iyileştikten sonra bir sprey şişesi yardımıyla ara ara bölgeye püskürtmek de vajina florasını destekliyor. Hazır sirke ya da hazır sirkeyle yapılmış ev sirkesi asla kullanmayın, strik asit içeriyorlar daha çok zarar verir.
Bu arada mantar vajinal doğuma engel değil, kontrol altında tutun yeterli. Su an gebelik mantarla bas etmeyi imkansiz kiliyor ama doğumdan sonra hem perhiz hem tedavi ile iyilesirsiniz inşallah.
Canım ben çok cebelleştim uyandırmaya ama annemle eşim uyanmıyor işte bebekler uykuda büyür vs deyip durdular, kucağımdan alıp geri yatırdıkları oldu emmek için uyanmıyor diyeMaşallah canm erken düşmüş bende yikamadim 12. Gün düştü göbeğimiz, senin ilk tecrüben o yüzden uyandiramayinca sarılık oldu bebisin her ne kadar anne kayınvalide olsada onlarda unutuyorlar emin ol ikinci de daha tecrübeli olucaksin
Benim öyle iki gundur çok kötü zor yürüyorum belimde ağrıyor.Ama altta kemiklerim ayrılıyor hissi var.Kizlar iki gündür alt tarafimda cok agri var özellikle yürürken. Ikinci gebeligim ilkinde böyle bi sey yaşamiş miydim hatirlamiyorum. Var mi bu durumu yaşayan
Kizlar iki gündür alt tarafimda cok agri var özellikle yürürken. Ikinci gebeligim ilkinde böyle bi sey yaşamiş miydim hatirlamiyorum. Var mi bu durumu yaşayan
Kızlar bende de var açılmamdan dolayı oluyo sanırım sol bacağım cekiliyomus gibi hissediyorum artık yuruyemiyorum gerçekten yatakta dönerken anı hareket yaparken alt kemiklerim kitliyo oda normalmiş pelvik genişlediğidenBenim öyle iki gundur çok kötü zor yürüyorum belimde ağrıyor.Ama altta kemiklerim ayrılıyor hissi var.
Çok teşekkür ederim çok faydalı oldunSıkmıyorsun ki o kendisi çekiyor çok kolay . Aslında ilk başta zorlandım ama hemşire gösterdi güzelce saolsun hemen öğrendim. Ben kısaca anlatayım olmadı kesin YouTube da falan vardır videosu. Parmak enjektörle bebeğe nasıl süt verilir falan yazarsan çıkar diye düşünüyorum20 cc sütü yada mamayı enjektörle çekiyoruz üzerine biraz da hava çekiyoruz boşluk olmalı sebebi de bebek sütü çekerken bu boşluk satesinde kabarcık oluşuyor eğer çekemezse kabarcık oluşamıyor. Sonra ben sol elimin serçe parmağını kullandım tırnak kısa olmalı ve parmağımızın iç yüzü yukarıda olacak şekilde ilk boğuma kadar bebeğe veriyoruz yanında da enjektörün ucunu ağzının kenarına sokuyoruz. Parmağı emdikçe sütü de emmiş oluyor. Arada çok hafif süt sıkıyorum ben tadını alınca zaten kendisi çekmeye başlıyor. Umarım faydalı olur. Ve dediğim gibi YouTube da falan herşeyin videosu var kesin birileri bunu da video olarak koymuştur
Benim de ayni sol tarafim çook daha kötüKızlar bende de var açılmamdan dolayı oluyo sanırım sol bacağım cekiliyomus gibi hissediyorum artık yuruyemiyorum gerçekten yatakta dönerken anı hareket yaparken alt kemiklerim kitliyo oda normalmiş pelvik genişlediğiden
Benim belimde ağri yok sadece alt tarafim fenaBenim öyle iki gundur çok kötü zor yürüyorum belimde ağrıyor.Ama altta kemiklerim ayrılıyor hissi var.
O tabakayı da kaşıntısını da tahrişin acısını da biliyorum. Beni de yoruyor perhiz yapmazsam. Perhizle en azından zararsız hale geliyor benim için. Siz perhize dikkat edin, eminim sizin de hafifleyecektir.Çok teşekkür ederim önerileriniz için deneyeceğim.Temizleme işini 2 3 günde bir yapmaya çalışıyorum.Tabaka yaptığı için o tabakayı alınca biraz rahatlama oluyor sonrs yine başlıyor.Büyük bir sıkıntı değil belki ama yine de yoruyor insanı özellikle hamilelikte
Ben de ikinci gebeligimde yaşıyorum bu durumu. İlkinde boyle değildi çünkü doğuma girdiğimde bebeğim hala kanala girmemişti. Bu gebeligimde bebegim 2 haftadır aşağıda, aşağı indiğinden beri ağrım var. Sizinki de bebeğin konumuyla ilgili olabilir diye tahmin ediyorum.Kizlar iki gündür alt tarafimda cok agri var özellikle yürürken. Ikinci gebeligim ilkinde böyle bi sey yaşamiş miydim hatirlamiyorum. Var mi bu durumu yaşayan
Sizle günlerimizde aynı demek ki normal.Benim cuma akşamından beri sırtım belim kasıklarım çok ağrıyor.Kasilmalarimda arttı yarın kontrol var artık normaldir diye düşünüyorumBenim belimde ağri yok sadece alt tarafim fena
Son 1 aydır alt tarafta cok ağrım vardi.Ilk gebelgmde böyle değildi.Hastalnnca full yattm ki cok aktif çalışıyordm hem mesleki hem evde.3 gunde agri gitti rahat yuruyorm. Doktorum da cok ayakta olmaktan diyodu gercekten oyleymsBenim belimde ağri yok sadece alt tarafim fena
Ben de persembe gittim sordum normal dedi tabi o zaman bu kadar siddetli degildi. Normaldir heralde kizimda hic hatirlamiyorum bu agriyi doğsalar da hayirlisiyla onlar da rahatlasa biz deSizle günlerimizde aynı demek ki normal.Benim cuma akşamından beri sırtım belim kasıklarım çok ağrıyor.Kasilmalarimda arttı yarın kontrol var artık normaldir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?