2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Çok geçmiş olsun kızlar C _cedric_ limpido bebeklerinizin sarılığı bian önce duserde evlerinize gidersiniz hayırlısıyla inşallah.. canınızı sıkmayın bugünler geçecek ve bir bakmissiniz ki anı olarak çocuklarınıza anlatıyorsunuz bunları...

Minik kurbağamın değeri 9a düşmüş çok şükür saat 1de taburcu olcak inşallah teyzeleri yarın tekrar gelicez önemli bir yükselme oldu mu tekrar yatmasına gerek var mı diye bakılacak, inşallah olmaz

Eklentiler

• 20201213_105710.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 85
Çok teşekkür ederim canım Çok şükür bugün taburcuyuz işlemleri bekliyorum dediğin gibi bunların hepsi birer anı olarak kalacak inşallah
Çok sevindim canım maşallah oğlumun da dün akşam saat 6 da bakılan kanda 10 a düşmüştü gece 4 gibi bir daha kan aldılar sonucunu söylemediler ama daha da düşmüş olmalı ki taburcu olacağız inşallah bugün

Maşallah canm erken düşmüş bende yikamadim 12. Gün düştü göbeğimiz, senin ilk tecrüben o yüzden uyandiramayinca sarılık oldu bebisin her ne kadar anne kayınvalide olsada onlarda unutuyorlar emin ol ikinci de daha tecrübeli olucaksin

Çok teşekkür ederim önerileriniz için deneyeceğim.Temizleme işini 2 3 günde bir yapmaya çalışıyorum.Tabaka yaptığı için o tabakayı alınca biraz rahatlama oluyor sonrs yine başlıyor.Büyük bir sıkıntı değil belki ama yine de yoruyor insanı özellikle hamilelikte

Kizlar iki gündür alt tarafimda cok agri var özellikle yürürken. Ikinci gebeligim ilkinde böyle bi sey yaşamiş miydim hatirlamiyorum. Var mi bu durumu yaşayan

Canım ben çok cebelleştim uyandırmaya ama annemle eşim uyanmıyor işte bebekler uykuda büyür vs deyip durdular, kucağımdan alıp geri yatırdıkları oldu emmek için uyanmıyor diye

Kizlar iki gündür alt tarafimda cok agri var özellikle yürürken. Ikinci gebeligim ilkinde böyle bi sey yaşamiş miydim hatirlamiyorum. Var mi bu durumu yaşayan
Benim öyle iki gundur çok kötü zor yürüyorum belimde ağrıyor.Ama altta kemiklerim ayrılıyor hissi var.
Kızlar bende de var açılmamdan dolayı oluyo sanırım sol bacağım cekiliyomus gibi hissediyorum artık yuruyemiyorum gerçekten yatakta dönerken anı hareket yaparken alt kemiklerim kitliyo oda normalmiş pelvik genişlediğiden

Çok teşekkür ederim çok faydalı oldun en azından cesaret geldi. Yarin kontrolümüz var kilo alamamışsa artik bu yöntemi denemek zorunda kalacağım.

Benim de ayni sol tarafim çook daha kötü

O tabakayı da kaşıntısını da tahrişin acısını da biliyorum. Beni de yoruyor perhiz yapmazsam. Perhizle en azından zararsız hale geliyor benim için. Siz perhize dikkat edin, eminim sizin de hafifleyecektir.

Ben de ikinci gebeligimde yaşıyorum bu durumu. İlkinde boyle değildi çünkü doğuma girdiğimde bebeğim hala kanala girmemişti. Bu gebeligimde bebegim 2 haftadır aşağıda, aşağı indiğinden beri ağrım var. Sizinki de bebeğin konumuyla ilgili olabilir diye tahmin ediyorum.

Kizlar nurse harveys kullanan var mı? Kizimin karni gurul gurul gece boyunca ikindi uyuyamadi yazık 5 damla verdim ilk kez.biraz gaz çıkardı sanki.kullqnan varsa hangi miktarlarda

günaydın arkadaşlar
dünden beri kızımın hareketlerinde azalma var sanki artık büyüdükleri yerleri azaldıkları için mi diye düşündüm ama bi yandan endişelendim..
Böyle bi durum yaşayan var mı? Veya yaşamış olup doktora giden?

Benim belimde ağri yok sadece alt tarafim fena
Son 1 aydır alt tarafta cok ağrım vardi.Ilk gebelgmde böyle değildi.Hastalnnca full yattm ki cok aktif çalışıyordm hem mesleki hem evde.3 gunde agri gitti rahat yuruyorm. Doktorum da cok ayakta olmaktan diyodu gercekten oyleyms

Sizle günlerimizde aynı demek ki normal.Benim cuma akşamından beri sırtım belim kasıklarım çok ağrıyor.Kasilmalarimda arttı yarın kontrol var artık normaldir diye düşünüyorum
Ben de persembe gittim sordum normal dedi tabi o zaman bu kadar siddetli degildi. Normaldir heralde kizimda hic hatirlamiyorum bu agriyi doğsalar da hayirlisiyla onlar da rahatlasa biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…