2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hayirlisi olsun sezaryenin de bu tarafi guzel tarihli olmasi gününü bilmek bizimki muamma :) saglikla gelsinler insallah
InsAllah gununu beklemekte insani atrese sokuyor. Ben sata gore 39+0 girdim sezaryana o gunu beklemek beya zordu. Sukur hanimefendi gelmek istemedi daha once

Ben zaten kesin en son dogururum Yarın doktora gitmeden AVm yede gideyim tam olsun

Aynen karnımın üstünde tepe oluşuyor.Bebekte strese girdiği için nabzı yükseliyor zaten

Aynen karnımın üstünde tepe oluşuyor.Bebekte strese girdiği için nabzı yükseliyor zaten
Benim sürekli göbek deliğimin sol tarafında bi tepe olusuyor poposu yada sırtıdır diye tahmin ediyprum ama baya bi kasılıyor demek onlar sancı oluyormuş günde 3 4 sefer yapıyo fotosunuda atayım

Eklentiler

• D5D35C52-F17C-4ABE-8642-D0D635B06188.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 84
Canım gerçek meme reddi genelde 3-4 aylıkken oluyor bir araştır İstersen. Bir de yoğun bakımda genelde şırınga ile veriliyor diye biliyorum

Benim sürekli göbek deliğimin sol tarafında bi tepe olusuyor poposu yada sırtıdır diye tahmin ediyprum ama baya bi kasılıyor demek onlar sancı oluyormuş günde 3 4 sefer yapıyo fotosunuda atayım
Canım bunlar sancı demek nst de dikkat edersen anlarsın bunun çok şık olması doğum başlangıcı oluyo genelde sanırım doğum posizyonunu almış doktorun bilgi verir

Ne yapıcagımı şaşrdım artık cok gazı var ve sürekli emmek istiyor doymıyor asla
Aslında doymadıklarından değilmiş netten araştırdım ben karnı ağrıdıkça emmek istiyor benimki de aynı. Ne zaman gazını atıp tuvaletini yapsa rahatlayıp uyuyor benimki.

Tek sebep hepatit aşısı demiyor ama zaten, hepatit aşısı bilirubini yükseltip sarılığa sebep olabilir diyor. Uzatmamak için yazmamıştım ama genetik yakınlık gibi faktörlerden de bahsediyor sarılık konusunda. Bir şekilde sağlık personeli oldu bittiye getirmezse kvit dahil ben hiçbir aşıyı yaptırmayacağım. Kızım ilk 6 ay aşılı, sarılıktan ağır çoklu besin alerjisine yaşamadığımız kalmadı. Bakalım oğlumda neler değişecek. Bebeklerin acı çekmesi dayanılmaz bir şey, keşke bütün bebekler huzurla büyüyebilse.

Hanımlar ben hastanedeyim 14 günüm var doğuma. Bebeğim iyi. Ama son 3 4 gündür bebeğimde hareket yok. Sürekli uyuyor sandı. Hafif hissediyorum arada.
Kalp atışına alıyorlar beni.
İyi.
Ama neden hareketsiz sizinde son haftalar oldumu böyle.

Dogum yapmis olan anneler. Bebegim memede uyuyor yatiriyorm 10 dk snra uyanip yeniden meme istyor. Onerisi olan var

Dogum yapmis olan anneler. Bebegim memede uyuyor yatiriyorm 10 dk snra uyanip yeniden meme istyor. Onerisi olan varmi
Emzik. benim oğlum da böyle neyseki ben daha doğduğu 2. Günden alıştırdım emzige uyuyana kadar emiyo uyuduktan sonra kendi atiyo ağzından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…