2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim sürekli göbek deliğimin sol tarafında bi tepe olusuyor poposu yada sırtıdır diye tahmin ediyprum ama baya bi kasılıyor demek onlar sancı oluyormuş günde 3 4 sefer yapıyo fotosunuda atayım
Benimki de onu sağ tarafıma yapıyor hep

Canım ben çok cebelleştim uyandırmaya ama annemle eşim uyanmıyor işte bebekler uykuda büyür vs deyip durdular, kucağımdan alıp geri yatırdıkları oldu emmek için uyanmıyor diye
Diyorum canm anneler kayinvalideler de unutuyorlar aslında onlarında elleri ayakları birbirine giriyor, atlatirsiniz bebeklerin çoğu sarılık oluyor zaten oğlumda olmuştu benim ama geçti anne için biraz daha fazla üzücü oluyor ama gecicek

Kizlar ben dogum yaptim. Acilmam 3 cm i gecmedigi ve suyu bittigi icin sezeryan oldu genel anestezi ile. 3010 gr cok yakisikli bi oglum oldu
Hadi gozun aydin canim Rabbim saglikli hayirli uzun ömürler versin. Suyun ne zaman gelmisti ve suni sanci vermediler mi açilmanin hizlanmasi için

Doğrudur genetik faktörler de etkili olabilir. Bende aslında K vit de vurdurmayacaktım ama kaşla göz arası onu yapmışlar . İnşallah huzurla sağlıkla istediğimiz gibi büyütmeyi nasip etsin Allah
Kizlar ben dogum yaptim. Acilmam 3 cm i gecmedigi ve suyu bittigi icin sezeryan oldu genel anestezi ile. 3010 gr cok yakisikli bi oglum oldu
Allah hayırlı eylesin sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah

İnşAllah gerek kalmaz. Bi iki kere eşim aç diye kıyamadı biberon denedi kaşıkla uğraşmasin hemen doysun diye onu bile farketti. Bi daha hic vermedik. Bizede doktor emzik deneyin emmesi gelişir dedi. Bizim doktorumuz kiloya çok taktı. Dogum kilosunu yakalayamadı diye mama vermemizi istiyor.

Kendi sütünü sağıp emzirdikten sonra bu yöntemle vermeyi deneyebilirsin . Ben sütümü sağıp emzirdikten sonra içtiği kadar veriyorum. En azından şu sarılığı tamamen atlatana kadar böyle yapacağım. Bize de doktor emzik ver demişti emmesi gelişsin diye. Almamıştım ama almayı düşünüyorum çünküoğu zaman beni emzik gibi kullanıyor. Diğer oğlum da malesef beni emzik gibi kullanmıştı tam 25 ay çok zor oluyor o yüzden emziğe karşı değilim iyi bir emzik bulup kullanacağım.

Dogum yapmis olan anneler. Bebegim memede uyuyor yatiriyorm 10 dk snra uyanip yeniden meme istyor. Onerisi olan varmi
yok canim o gecmeyen bir döngü. huyu suyu oyle onlarinbenim oglum oyleydi yapisik ikiz gibi yasiyorduk mizaci oyleydi bence. ustumde koynumda emerdi uyurdu uyuyunca memede yatagina yatirdigimda uyanmadigi olmadi hic. hep meme istedi süt sarhosu gibiydi.oyle yasadik senelerce.ayrica benimki hep kucak istiyordu tuvalete gidemiyordum birakip kucagimdan. sling icinde isimi gordum hep evde tek cocuk olunca o zaman zor geliyordu ama dusununce simdi kolayda ben simdi 2. de oyle olursa yandim . kara kara onu dusunuyorum.2 si ilgi beklicek hangisine yetisicem acaba

Aşıyı vurdurmamanin sebebi nedir özellikle ilk aşılarının vurdurmadin sonrakilari yaptircanmi

Kizlar iki gündür alt tarafimda cok agri var özellikle yürürken. Ikinci gebeligim ilkinde böyle bi sey yaşamiş miydim hatirlamiyorum. Var mi bu durumu yaşayan
ben yasiyorum. ilkinde bildigin dogurana kadar sokaklardaydim. bu gebeligimde nerdeyse bildigin son 2 aydir zor yuruyorum sagda surekli bir baski ve agri hissi cok zorlaniyorum

Aşıyı vurdurmamanin sebebi nedir özellikle ilk aşılarının vurdurmadin sonrakilari yaptircanmi
Bana kalsa hiçbirini vurdurmak istemiyorum ama eşim kızamık su çiçeği gibi aşılaro vurduralım diyor. İçerikleriyle lgili çok şey okudum araştırdım bazı korkularım var aşılara karşı . Aslında güven duymak istiyorum ama bir yandan da korkuyorum. Hayırlısı bakalım eşimi de karşıma almak istemiyorum.

ben yasiyorum. ilkinde bildigin dogurana kadar sokaklardaydim. bu gebeligimde nerdeyse bildigin son 2 aydir zor yuruyorum sagda surekli bir baski ve agri hissi cok zorlaniyorum
Benim de sol tarafim öyle. Neden ağirlikli olarak sol onu da anlamadim ben 2 günde daha error vermeye basladim 2 ayi dusunemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…