Hadi Allah yardımcın olsun sağ salim saglika kavuşun inşallahKızlar doğuma giriyorum
Dua edin
Bendede az önce öyle bir oldu devamı gelmedi Dr um su gelirse devamlı akar basladimi durmaz dedi.İslaklik sulu akintida olabilirmişKizlar ic camasirimda hafif islaklik var ama su geliyor olabilirmi daha onceki iki hamileligimde hic yasamadim agrilarla gittim sadece.bugun perdeleri yika utule as yoruldum biraz belki de ondandir
Ayy Rabbim yardımcın olsun sende kavuşacaksın inşallahKızlar doğuma giriyorum
Dua edin
Diger dogumlarda hep verdikleri tarihte oldu bu ufaklik surpriz yapti bize geliside surprizyapip erken olur mu diye dusunmuyor degilim en azindan bi hafta daha musade etse harika olur halilarim yikamaya gidecek bikac isim daha kaldi onlari tamamlamam lazim biraz gec kaldim ama bebekten sonra ugrasmasi zor olur temiz kalsin dedim bi zaman ev:)Bendede az önce öyle bir oldu devamı gelmedi Dr um su gelirse devamlı akar basladimi durmaz dedi.İslaklik sulu akintida olabilirmiş
Onu biz kullandık pek etki etmedi sonra komşumuz Nurse Harveys şurubunu söyledi onu aldık cidden etkili bayaKızlar BioGaia damla kullanan varmı yada gaz için napcam yaa
Hafif ıslaklıklar normal dedi doktorum suyun gelse anlarsın öyle az olmaz dedi fazla yorulunca sanki çok az altına kaçırmış gibi oluyorsun bende de oldu bir kaç defaKizlar ic camasirimda hafif islaklik var ama su geliyor olabilirmi daha onceki iki hamileligimde hic yasamadim agrilarla gittim sadece.bugun perdeleri yika utule as yoruldum biraz belki de ondandir
Evet şuan 60cc tek seferde içiyor ama bu seviyeye gelene kadar çok ugrastim. 15 CC zor içiyordu. Bebeğim 37.haftada 2475kg doğdu. Kan Grubu dolayısıyla sarılık riski fazla demişti doktorumuz. 2 hafta başında 3 kişi nöbet bekleyip 2 saatte bir besleyerek çok şükür sarılık olmaktan kurtardık. Hastanede çok güzel emerken ben uykusuzluk ve yemek yiyememekten sanirim sütüm kesildi mamaya başladık. 1 hafta sonra sütüm gelmeye başlayınca meme ve mama olarak devam ettik. Kilo artışı iyi olunca doktor da böyle devam edin dedi.60 cc yi tek seferde biberonla mı içiyor maşallah yavruna.
Tek seferde 30 ccyi döke saça biteremiyor bile.doktorun önerisi 3 saatte 75cc tabi bizim bebisin umurunda değil.
Maaşallah gözünüz aydın canımMinik kurbağamın değeri 9a düşmüş çok şükürsaat 1de taburcu olcak inşallah teyzeleri yarın tekrar gelicez önemli bir yükselme oldu mu tekrar yatmasına gerek var mı diye bakılacak, inşallah olmaz
İşte uyuyor diye uyandırmak cok yanlis maalesef seni yanlış yonlendirmisler canım. Benim kızım da o kadar derin uyurdu ki , burnunu, topugunu sıkarak bile uyanmazdi. doktor bize baştan aşağı soyun ne yapın edin 2 saatte bir uyandırın besleyin demişti.Canım ben çok cebelleştim uyandırmaya ama annemle eşim uyanmıyor işte bebekler uykuda büyür vs deyip durdular, kucağımdan alıp geri yatırdıkları oldu emmek için uyanmıyor diye
Ben sab simplex aldım, henüz 2 kez kullanma gereği duydum.20 günlük bebek için Normal zamanda sabah 3 damla, eğer çok gazı olursa sabah 3 akşam 3 damla.Kizlar nurse harveys kullanan var mı? Kizimin karni gurul gurul gece boyunca ikindi uyuyamadi yazık 5 damla verdim ilk kez.biraz gaz çıkardı sanki.kullqnan varsa hangi miktarlarda
Aslında kişiden kişiye göre degsiyor bu durum. ben Lansinoh kremden de, gümüş kapaklardan da çok çok memnunum. Gümüş kapak konusunda kararsızdım ama kullanip faydasini görünce iyi ki almışım dedim. Uyurken bile takıyorum bir sonraki emzirmeye kadar acısı geciyor.lansinoh pek ise yaramiyor bence ben de hic faydasi olmamisti. ayva cekirdegi jeli ve tahinin yagi iyi geliyordu. simdi gumus kapak diyorlar bilemiyorum bu kez ben de onu deneyecegim. sut arttirmak icin ben solgarin brewer yeasts B12 vitaminini kullanmistim oglumda. cok sutum artmisti aklinizda bulunsun
Gözün aydın canım. Hosgeldi meleğinKizlar ben dogum yaptim. Acilmam 3 cm i gecmedigi ve suyu bittigi icin sezeryan oldu genel anestezi ile. 3010 gr cok yakisikli bi oglum oldu
Hayırlı doğumlar canım Rabbim kolaylastirsin inşaallah.Kızlar doğuma giriyorum
Dua edin
Doğumdan sonra çocuk doktoru bana bebeği sürekli emzir süt gelmesede emzirmeye devam et sakin mama yada şekerli su verme dedi kızlar. Tabiki doktoru dinlemedim çünkü sütüm ilk iki gün neredeyse hiç gelmedi kolostrum bile bir damla olmayacak kadar azdı. Ben sma mama almıştım bebeğime kaşıkla 2 saatte bir az da olsa mama verdik ama süt gelmesede emzirmeye devam ettim. Göğüs uçlarım çok yara oldu ve hassasslasti gümüş kapak ve lansinoh krem kurtaricim oldu resmen artı arada vito yara iyileştirici kullandım ama 2 gün kadar. Şuan daha iyi durumdayım. Sütüm.neredeyse 4. Gün geldi ama çok da diyemem gece çok acıkırsa yine mama veriyorum. Hastanedeki ertesi gün sarılık değeri çok yükselmedi mama verdiğimiz için doktoru dinlesem biraz daha yatırırdı hastanede sarılık tedavisine
Süt artırmak için humana ve bestlak kullanıyorum siz neler yapiyosunuz kızlar? Bide gaz engellemek için tane kimyon aldım.
Doğru zamanda gelsin inşallah sende işlerini toparla bir an önce ne olur ne olmaz.Ben korkudan agda işini bile bu haftaya bırakmadım ne olur ne olmaz diyeDiger dogumlarda hep verdikleri tarihte oldu bu ufaklik surpriz yapti bize geliside surprizyapip erken olur mu diye dusunmuyor degilim en azindan bi hafta daha musade etse harika olur halilarim yikamaya gidecek bikac isim daha kaldi onlari tamamlamam lazim biraz gec kaldim ama bebekten sonra ugrasmasi zor olur temiz kalsin dedim bi zaman ev:)
Şimdi onu kullanıyorum bugün basladım ona daha etkisini göremedim sürekli ıkınıyor morarıyorOnu biz kullandık pek etki etmedi sonra komşumuz Nurse Harveys şurubunu söyledi onu aldık cidden etkili baya
Bunun bir kaç sebebi olabilir.Canım benim kızım da 20 günlük ve dediğin gibi sürekli emmek istiyor ,emdigini kusuyor ne yapacağımı şaşırdım ben de ,gecemiz gunduzumuz kalmadı
Kendin de kimyon tohumu çayı iç canim bebeğe faydası oluyor ben günde birkaç kez o şurubu veriyorum etkisi oluyor bayaŞimdi onu kullanıyorum bugün basladım ona daha etkisini göremedim sürekli ıkınıyor morarıyor
Allah yardımcın olsun canım kolaylıkla sağlıkla kavuş inşallahKızlar yarın doğuma gideceğim. Normal doğum olacak inşallah.
ilk hamileliğim, çok heyecanlıyım.
Dualarınızı bekliyorum
Hem de ne zordurCuma dogum yaptım dün meme uçlarım yara oldu birden ilerledi. En iyi bu duruma sağmak geldi ve çok şükür ki sutu de arttırdı( bebişimi hem emzirip hem biberonla sağip veriyorum)
Sezeryan ne zormus yattığım yerden çok zor kalkmak;( ne zaman düzelir acaba
Canım hayırdır bir anda mi oldu ? İnşallah sagsalim kavuşursunuz
Hayirlisi olsun bi avazda gelsin bebis
Kıyamam canım güzel şeyler düsün dualarımız seninle
Hadi Allah yardımcın olsun sağ salim saglika kavuşun inşallah
Ayy Rabbim yardımcın olsun sende kavuşacaksın inşallah
Biz kavuştuk çok şükür. Herkesten Allah razı olsun. İnşallah herkes hayırlısıyla bebeklerine kavuşur. Detayları yazarım müsait oluncaEvet şuan 60cc tek seferde içiyor ama bu seviyeye gelene kadar çok ugrastim. 15 CC zor içiyordu. Bebeğim 37.haftada 2475kg doğdu. Kan Grubu dolayısıyla sarılık riski fazla demişti doktorumuz. 2 hafta başında 3 kişi nöbet bekleyip 2 saatte bir besleyerek çok şükür sarılık olmaktan kurtardık. Hastanede çok güzel emerken ben uykusuzluk ve yemek yiyememekten sanirim sütüm kesildi mamaya başladık. 1 hafta sonra sütüm gelmeye başlayınca meme ve mama olarak devam ettik. Kilo artışı iyi olunca doktor da böyle devam edin dedi.
Maaşallah gözünüz aydın canım
İşte uyuyor diye uyandırmak cok yanlis maalesef seni yanlış yonlendirmisler canım. Benim kızım da o kadar derin uyurdu ki , burnunu, topugunu sıkarak bile uyanmazdi. doktor bize baştan aşağı soyun ne yapın edin 2 saatte bir uyandırın besleyin demişti.
Ben sab simplex aldım, henüz 2 kez kullanma gereği duydum.20 günlük bebek için Normal zamanda sabah 3 damla, eğer çok gazı olursa sabah 3 akşam 3 damla.
Aslında kişiden kişiye göre degsiyor bu durum. ben Lansinoh kremden de, gümüş kapaklardan da çok çok memnunum. Gümüş kapak konusunda kararsızdım ama kullanip faydasini görünce iyi ki almışım dedim. Uyurken bile takıyorum bir sonraki emzirmeye kadar acısı geciyor.
Gözün aydın canım. Hosgeldi meleğin
Hayırlı doğumlar canım Rabbim kolaylastirsin inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?