2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Maydonoz suyu yapayım mı ya? Limon falan da koyarım cidden canımı sıkıo bu kadar ödem
Maydonoz, adaçayı, nane sütü azaltır bilginiz olsun. Ödemin inmesi 2 haftayı bulur. Gebelikte ateş basması yaşayanlardan idiyseniz yeşil çay, siyah çay, kahveden kaçınıp rezene ve kimyon çaylarını denemenizi tavsiye ederim. Ödemin hızlı inmesi için un ve şekerden de sakınmak gerekir.

Kizlar ben dogum yaptim. Acilmam 3 cm i gecmedigi ve suyu bittigi icin sezeryan oldu genel anestezi ile. 3010 gr cok yakisikli bi oglum oldu

Biz kavuştuk çok şükür. Herkesten Allah razı olsun. İnşallah herkes hayırlısıyla bebeklerine kavuşur. Detayları yazarım müsait olunca
Kızlar bebişlerinizin ömrü hayırlı ve bereketli olsun inş rabbim sağlıkla kucaklamayı ve sevmeyi nasip etsin darısı biz kalanların başına valla günümüz geçmesine rağmen en son Bn doğurcam galiba böyle diyim de belki benimki de gelir

Afiyet olsun bol bol süt olsun inşallah ben de 8 kilo verdim toplam 16 kilo almıştım geceleri uykusuz kalmak beni mahvediyor

Kizlar ben dogum yaptim. Acilmam 3 cm i gecmedigi ve suyu bittigi icin sezeryan oldu genel anestezi ile. 3010 gr cok yakisikli bi oglum oldu

Biz kavuştuk çok şükür. Herkesten Allah razı olsun. İnşallah herkes hayırlısıyla bebeklerine kavuşur. Detayları yazarım müsait olunca
Hanımlar gözünüz aydın kavuşmuşsunuz meleklere Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bende hicbir ise yaramadı

Afiyet olsun bol bol süt olsun inşallah ben de 8 kilo verdim toplam 16 kilo almıştım geceleri uykusuz kalmak beni mahvediyor
Bugün 1 haftamız doluyor bizimde çok şükür ve ben günlük ortalama 2 saat uyudum mu bilemiyorum, gündüz uyuyor gece imkanı yok uyuma yok sancısı memeden ayrılmama isteği derken ayakta uyumaya başladım foruma hiç giremiyorum zaten. Allah yardımcımız olsun çok güzel ama gerçekten çok zormuş anne olmak.

Tek tek cevaplayamadım ama herkese çok teşekkür ederim. Bekleyen herkes yavrusuna kavuşsun inşallah. Benim muayene sonrası kanamam olmuştu dün de akıntıda kırmızılık gelince doktorumla görüştüm. Hemen hastaneye çağırdı 5 cm açılmam vardı direk suni sancıyla doğum başlatıldı. 1 saat sürdü. İlk doğumuma göre süresi kısa olsa da doğum daha zor geçti benim açımdan. Odaya gelince yoğun kanamam oldu gerçekten çok korktum. İki defa iğne yapıldı kanama kontrol altına alındı. Şimdi iyiyim çok şükür bebeğim de iyi Allahıma şükür. Dua eden herkesten Allah razı olsun yavrularımızı bize, bizi yavrularımıza bağışlasın Allahım. Bebeğim İpek 52 cm 3330 gr doğdu 40+2

Geri kalanı da emzirmeyle verirsin. Gündüzleri uyuyorsa sen de uyusan. Günler terse döner ama süt için uyumak gerekiyor.
Kesinlikle canım bende uyuyamadigim için de sutum azalıyor çoğu zaman surekli takviye birşeyler alıyorum gündüz de bu ara tuhaflasti hele bu gece hiç uyumadı surekli ağladı nesi var anlamıyorum ikinci çocuğum hepsinin ayrı ayrı büyüme şekli ama bu minnosu çözemedim

Maydonoz suyu yapayım mı ya? Limon falan da koyarım cidden canımı sıkıo bu kadar ödem
Şimdi emin olmak için baktım da maydonozu çok tüketmek emzirme döneminde önerilmiyor canım yeşil çaydan kurtaruyim derken bende bilmiyordum sütün kalitesini etkiliyormus çok tüketmek.Salatalik,yeşil elma,limon suyuna atıp icebilirsin.Dereotu hem süt arttırıcı hem ödem için faydalıymis canım

Benim de oğlum da vardı gaz sıkıntısı ben gece yatmadan önce rezene içiyorum. Ve her bez değiştirmede poposuna hakiki zeytin yağı sürüyorum bizimkide genelde alttan gaz cikariyo. Bi deneyin isterseniz

Maşallah güzelliklerle sağlıkla büyüsün inşallah

Kızlar iyi geceler, 4.30 da biraz suyum gelms ıslaklığı uyandm.pijamam vs islanms .kalçada hafif sızı var baska sancm yok .Bu durumu yaşayan oldu mu ?
Ben ayni saate o durumu yasamistim sanci aldim ama bebişim inmemisti sezeryana döndü umarim acilman olur hakkinda hayirlisi olsun

Canım benim kızım da 20 günlük ve dediğin gibi sürekli emmek istiyor ,emdigini kusuyor ne yapacağımı şaşırdım ben de ,gecemiz gunduzumuz kalmadı
Bebeğin gazı vardır bir rahatlamak için sürekli emmek istiyordur. FaZla geldiği içinde kusarak çıkarıyordur. Ben maflor gaz damlası öneririm kızımda kullandım. Memede uyuşa bile mutlaka Gazını çıkardığından emin olun. Bebeğim doğmadan aldım gaz damlasını. Günde 5 damla ilk 4 ay gaz sorunu olsun olmasın kullandım kızımda emdikten sonra omuzuma aldığım an kendi çıkarırdı gazını. Düzenli kullanılırsa çok faydalı

Kızlar 3 saattir suni sancı alıyorum ama nstde hala sancı gözükmüyor. Var mı fikri bilgisi olan?
Suyunuza müdahale etmedilerse sancıyı kestirip kendi sancinizi bekleyebilirsiniz. Hatta imkanınız varsa evinize giderseniz doğumun kendiliğinden devam etme ihtimali yükselir. Doktorlar bunu gebelere söylemiyor ama suni sancı bir süre sonra bebeği strese sokabilir, yani kalp atiminda hareketliliğinde değişim gözlenebilir. Bu sefer de size acil sezaryen diyebilirler. Madem suni sancı işe yaramıyor, sancıyı kesip dinlenmenize izin verebilirler.

Bende humana ve bestlak kullanıyorum canım diğerlerini de ekleyeyim. Teşekkür ederim

Benim çocuk doktorundan da yüzüm gülmedi canım adama kalsa sütüm gelmeyen kaç gün boyunca bebeğim ağlayacaktı şuan daha iyi durumdayım en azından.

Canım benimde ayaklarım sezeryanim 3. Günü şişti ayakbileklerim bacaklarım ve ayaklarım bayağ kötüydü ayakta çok durmamaya çalıştım, ayağımın altına yastık koydum. Maydonoz yedim ama gerçekten sutumü sulandırdi. Ekinezya çayı içtim o da çok iyi geldi.

Aynen canım uykusuzluk çok zormus

Kızlar hamileyken içtiğimiz balık yağı, Demir, magnezyum, d vitaminine doğumdan sonra da devam ediyor muyuz? Yarın sezaryene alacak beni inşallah. Hem artık alsın diyorum hem çok korkuyorum

Kızlar 3 saattir suni sancı alıyorum ama nstde hala sancı gözükmüyor. Var mı fikri bilgisi olan?
İlk doğum mu acaba ben ilk doğumu suyum gece 2 de gelmişti ertesi gün öğlen 3 te doğum olmuştu. Açılma çok zor olmuştu artık sezeryana dönecekti neredeyse ebe gel son bir kez de doğumhane de deneyim diye alıp götürmüştü 15 dk ya doğum olmuştu ama ebe bana bir sürü hareket yaptırdı odada. Eski usul deneyelim bu kadar saat sonra seni sezeryana aldırmak istemiyorum demişti Doğumhane de de bacakları koyma yerine ayaklarımı koydurmuştu resmen iki büklüm paket yaptırmıştı beni şimdi hatırladıkça tuhaf geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…