Allah yardimcin olsun canim guzel haberlerle gelKızlar doğuma giriyorum
Dua edin
Canim tamamen anne sütüne donebilirsin.sutun mutlaka artar.tomrisin emzirme kampini yapabilirsenSezaryen olmasina rağmen doğumdan sonra sütüm geldi ve hastanede çok güzel emiyordu bebeğim ama maalesef 3-4 gün sonra sütünün kesilmesi sebebiyle biz de mamaya başlamıştık canım.
Sonra sütümün gelmesi için çok araştırma yaptım, .
Faydasını gördüklerim;
Bestlak süt arttirici damla, Humana Still Tea , kuru incir ve kuru kayisiyi kaynatıp suyunu içmek, hoşaf, bol bol su ve fırsat buldukça uyumak.
Gozunaydinn canim saglikla buyutun insallahhBiz kavuştuk çok şükür. Herkesten Allah razı olsun. İnşallah herkes hayırlısıyla bebeklerine kavuşur. Detayları yazarım müsait olunca
Canım hadi hayırlısı ile alırsın inşallah kucağınaKızlar doğuma giriyorum
Dua edin
Aşı propagandası ve bu kapsamda ebeveynlerin içine işlenen korku öylesine büyük ki insanlar aşı reddinin tek kaynağının komplo teorileri ve söylentiler olduğunu zannederek ikilemde kalıyor. Eşinize bu sebeple hak veriyorum, aşı reddi detay bilmeden alması zor bir karar. Ama sadece söylentiler, ulaşılabilen bir kaç doktor görüşü ya da ebeveynlerin kişisel araştırmaları dışında ulaşılabilecek çok sayıda akademik yayın var bu konuda. Bakın bu kitap mesela Miller’ın Eleştirel Aşı Literatürü Derlemesi | Bookmarqt Health PublishingBana kalsa hiçbirini vurdurmak istemiyorum ama eşim kızamık su çiçeği gibi aşılaro vurduralım diyor. İçerikleriyle lgili çok şey okudum araştırdım bazı korkularım var aşılara karşı . Aslında güven duymak istiyorum ama bir yandan da korkuyorum. Hayırlısı bakalım eşimi de karşıma almak istemiyorum.
Bu kadar beklemiyordum canım ben. ustune meme de yara oluncaHem de ne zordurKişiden kişiye göre değişiyor ben bir haftadır hala yataktayım rahat hareket edemiyorum kalkamıyorum bebeği alamıyorum falan inşallah geçer bir an önce
☝☝☝ biz varız canım. Damla kullanıyorum faydasını gördüm. Ben yine de yemeklerime kimyonu eksik etmiyorum.10. günden herkese merhabaDoğum yapınca yazamaz oldum buraya. Aslında vakit buldukça okuyorum fakat sayfalara yetişemediğim için yazamıyorum Doğum yapan anneler gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün bebişleriniz Yapacak olanlara da şimdiden kolaylıklar dilerim, sağ sağlim evlatlarınıza kavuşun inşallah
Bizde baya toparladık artık. Göğüslerim 2. günden beri acıyordu ben sürekli lansinoh krem sürdüm ama acı devam etti en son kanamaya başladı. 3 gündür de dönüşümlü olarak kantaron yağı ve susam yağı sürüyordum. İyi geldi ama sürekli bir sızlama hali vardı bir de ilk emerken inanılmaz bir acı çekiyordum ha geçti ha geçecek diye gümüş kapakta almamıştım ama dün eşime söyledim artık gitti aldı taktığım gibi rahatladım gerçektençamaşıra sürtmediği için yanma hissi anında gitti. Emzirmeye başlarken daha az acı hissediyorum artık 10 gün boşa acı çekmişim almak isteyen ama tereddüt edenleriniz var ise bence alınmalı.
Bir de 2. İyi ki almışım dediğim de emzirme yastığı onu da çok kararsız kalarak almıştım ama iyiki almışım. Bu arada çok sert olanları var ben arkadaşımdan gördüğüm daha yumuşak olanını aldım çok rahat ettim.
Ve gelelim Demir bey’e2 gündür gece apartmanı inletiyoruz gaz sancılarımız başladı. Ben kimyonlu su içmeye başladım az biraz etkisi oldu ama bebişi pek rahatlatmadı. Bugün rezene aldım içtim, 2 kaşıkta bebişe verdim daha iyi gibi ama bir günü bir gününü tutmuyor. İyi geldi dediğim şey ertesi gün fayda etmiyor o yüzden ilerleyen zamanlarda göreceğiz işe yaradı mı yaramadı mı
Bizim gibi gaz sancısı çeken var mı? Varsa neler yapıyorsunuz ve en önemlisi işe yarıyor mu
5 kiloyu doğumla beraber 1 hafta içinde vermişim. Sonrasında da 1 kilo verdim henüz. 9 kilo almıştım toplamda. Ama yediğim tatlıların haddi hesabı yok.Kızlar emzirirken kilo veren var mı aranızda
Canım sağlıklı güzel haberlerini bekliyoruz. Sakin sabırla ona sağlıkla kavuşacağını düşünerek dua ederek bekle sancılarını.Kızlar yarın doğuma gideceğim. Normal doğum olacak inşallah.
ilk hamileliğim, çok heyecanlıyım.
Dualarınızı bekliyorum
Gözünüz aydın canım. Vaktin gelmişti ama ani bir doğum oldu sanırım. Geçmiş olsun.Biz kavuştuk çok şükür. Herkesten Allah razı olsun. İnşallah herkes hayırlısıyla bebeklerine kavuşur. Detayları yazarım müsait olunca
Ben deniormnama almadiEmzik. benim oğlum da böyle neyseki ben daha doğduğu 2. Günden alıştırdım emzige uyuyana kadar emiyo uyuduktan sonra kendi atiyo ağzından
Hiç merak etme canım benim ilk doğumda öyle oldu normal dediler sonra birden gidiyor.Yesil çay yerine kiraz sapı ,ıhlamur falan iç bol bol suKızlar ödemlerim çok kötü ya yürüyüş yap dedi doktor da bu nasıl mümkün olcak ki, evde 15 dk yürüsem ya da koşu bandında yeterli olur mu ki? Ayaklarım davul gibi bacaklarımda da var. Beni sezaryene alırken hemşire varis çorabı giydirdi ben ondan bu kadar ödem yaptğımı düşünüorum hatta doktorum kontrole gelince hemşireye kızdı ne gerek vardı çoraba diyeyeşil çay içiorum, günde 2 bardağa kadar içiliomuş emzirirken, bu ödemi atmam lazım, nette çok kötü şeyler okuorum yok pıhtı atması yok bilmem ne ama doktorum kontrol bile etmedi gereksiz buldu sanırım. Sezaryen sonrası olur bol bol yürü dedi. sezaryen olan hanımlar sizde durumlar ne?
Neden kuzu kafein var diye mi? Kiraz sapı alayım madem, sağolHiç merak etme canım benim ilk doğumda öyle oldu normal dediler sonra birden gidiyor.Yesil çay yerine kiraz sapı ,ıhlamur falan iç bol bol su
Bende kullanıyorum damla ama az etki ediyor sanırım. Rahatça yapamıyor bir türlü. Doktorla konuşacağım tekrar bakalım ne diyecek. Gece gündüz kalmadı dün gece 4 ü buldu uyuması bakalım bu gece napcak halen ayakta ağlıyo durup durupBen doğdugundan beri 3 kez gittim doktor gaz damlası verdi bakalm veriyorum ama bugün etkisini görmedim sanırım bir süre kullanmam gerekecek öyle etkisi olcak
Yağ yakıcı özelliği var ya icsende bir foncandan fazla içme diye düşündüm pek önerilmez genelde.1 hafta sürdü benim canım.Maydonoz,limon tüket birde süt için bol dereotuNeden kuzu kafein var diye mi? Kiraz sapı alayım madem, sağolpeki ne zamana geçti senin kaç gün ya da hafta sürdü?
Maydonoz suyu yapayım mı ya? Limon falan da koyarım cidden canımı sıkıo bu kadar ödemYağ yakıcı özelliği var ya icsende bir foncandan fazla içme diye düşündüm pek önerilmez genelde.1 hafta sürdü benim canım.Maydonoz,limon tüket birde süt için bol dereotu
Gögüs ucu yaraların için gögüs pedlerine dahin yağı yani tahin nin üstünde çıkan bir yağ var ona batır ve gögüslerinin ucuna koy emzirmeden temizle ama onu kullanmanı tavsiye ederim çok işe yarıyor 2 emzirmede de faydasını gördüm eğer onu bulamazsan ayva çekirdeğini bir miktar suyla bir gece beklet jel kıvamını alacak onuda uygulayabilirsin bu arada hayırlı olsunBu kadar beklemiyordum canım ben. ustune meme de yara oluncaamin inşallah
Yanımızda yardımcı olmasa napardik
Canım gözün aydınKizlar ben dogum yaptim. Acilmam 3 cm i gecmedigi ve suyu bittigi icin sezeryan oldu genel anestezi ile. 3010 gr cok yakisikli bi oglum oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?