2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar hamileyken içtiğimiz balık yağı, Demir, magnezyum, d vitaminine doğumdan sonra da devam ediyor muyuz? Yarın sezaryene alacak beni inşallah. Hem artık alsın diyorum hem çok korkuyorum
Multivitamin ve kan hapına devam ediyorum, onlar bitince de yine demir takviyesi verdi doktorum.

Evet ilk doğum ama ben planlı geldim suyum da gelmedi yani

Evet ilk doğum ama ben planlı geldim suyum da gelmedi yani
Mümkünse suniye ara versinler gercektrn bebegi etkiliyor kasilma geldiginde bebeginin kalp atislari yavaşliyor veya cok hizlaniyorsa ebelere soyle kontrol etsinler benim kizimi etkilemişti ara vermistik sonra biraz daha aldim ama inmemisti

Kızlar 3 saattir suni sancı alıyorum ama nstde hala sancı gözükmüyor. Var mı fikri bilgisi olan?
Canim benim ilk dogumumda 40+0 da suni sanciyla deneyelim doğumu demisti dr.um
Sabah saat 8 gibi suni sanciyi taktılar öğlen 3e kadar bir sey hissetmedim ben. Gelen giden nasıl sancın yok diyordu. Sezeryana dönecek sanırım falan dedi dr.um
Suyumu patlatinca hadi biraz daha bekleyelim açılma ilerlemezse sezeryana alırız artik demisti. 3 te sancilarim basladi 6 da oğlum doğmuştu. 3 saat sancı çektim. Onun da son 1 saati daha yogundu. Hâlâ kafami karistirir diğer suni sanci alanlarin söyledikleri. Serumu takinca sanci hemen baslamisti bizim diyorlar genelde. Hatta bazen diyorum acaba dr. Beni sezeryana alacakti da ben normal cok istiyorum diye bana suni sanci falan vermediler de psikolojik olarak plasebo etkisiyle falan kendi sancilarim mi basladi o kadar saat sonra diye

Şimdi verebilecekleri son doza yükselttiler kalp atışını kontrol edip karar vereceklermiş. Malesef bebeğim inmemiş benim de. Halbuki kemik yapıp çok müsaitmiş normal doğuma

Şuan seni çok iyi anlıyorum aynen ben de eşime dedim girip forumlara yazıcam suni sancıyı hissetmedim bile diye

Kızlar sabah kontrolüm vardı alttan bakmadı eve yolladı yurumen lazım dedi markete gitmiştim orda birden suyum geldi direk hastaneye geldik 4 cm açıklık var suni sancı verilcek sanırım suyum baya akiyo dua edin ne olur ..

Canım allah yardımcın olsun maşallah 4 cm açıklık çok iyi. Ben de 5 saattir suni sancı alıyorum tık yok ne açılma ne sancı. Sen de bana dua et inşallah göz açıp kapayıncaya kadar kavuşuruz bebeklerimize

Biz kavuştuk çok şükür. Herkesten Allah razı olsun. İnşallah herkes hayırlısıyla bebeklerine kavuşur. Detayları yazarım müsait olunca
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah maşallah size. vatana millete size hayırlı evlat olsun inşallah

Şimdi verebilecekleri son doza yükselttiler kalp atışını kontrol edip karar vereceklermiş. Malesef bebeğim inmemiş benim de. Halbuki kemik yapıp çok müsaitmiş normal doğuma
Hayirlisi kuzum hic uzulme saglikla gelsin onemli olan o

Benim de oğlum da vardı gaz sıkıntısı ben gece yatmadan önce rezene içiyorum. Ve her bez değiştirmede poposuna hakiki zeytin yağı sürüyorum bizimkide genelde alttan gaz cikariyo. Bi deneyin isterseniz
Tamam teşekkür ederim bi deneyeyim olmadı. Rezene çayı hiç içmedim çok faydalı diyorlar Gaz için ama hiç denemedim.

Hadi canım hayırlısıyla al kucağına inşallah bebeğini dualarım seninle

Canım inşallah sende güzelce kavuşursun bebeğine Allah yardımcın olsun inşallah

Yarın sabah 9da sezaryene alacak beni de. İkinci doğum ama sanki ilk gibi heyecanlıyım. Annem de refakatçi ama çok panik bi insandır artık ne yapıcam bilmem foto çekimi ve ilk işitme taraması dahil 2600 TL dediler. Önden test tahlil falan da yapmıyorlarmış. Hayırlısıyla inşallah gelir dünyaya. Dua eder misiniz bizim için. Çok korkuyorum nedense.

Canım, oğluşumun adı Alparslan. 38+1 doğdu. 51sm

Kızlaaarr nasılsınız? Herkes iyi mi? Ya zaman bulamıyorum buraya uğrayamıyorum ama sizleri de çok merak ediyorum. Herkes doğurdu mu? Doğurmayan kaldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…