2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
kız
Sezaryen yaptım ve bacaklarım ayaklarım filinkiler kadar nerdeyse ve büyük tuvalete de çıkamıyorum desem yeridir, duphalac kullanınca çıkıorum. Ondan sanırım neyse bol emzirmeye devamkee
kız ben zatenn40 kilo almıstım dogumdan hemen sonra bi ödem oluştu anlatamam kollar bacakalr fenaydı 2haftahı buldu ödemlerin inmesi

Kızlar şimdi doktordan çıktım açılma yok beklemiyelim dedi yarın sabah 8 sezeryana alalım dedi tüm tahliller yapıldı ama Bn istemiyorum sürekli ağlıyorum tekrar gittik bana beklemek mi istıyorsun dedi doktor evet dedim daha çok stres olmanı istemiyorum dedim çok ağladığım içinn tamm 8 de değil 5 te gel vajina ya bi ilaç yerleştircem sonrada suni sancıyı denicem dedi sizce ne yapmalıyım lütfen akıl verin

sakin ol canım dur bakalım vücudun normal doguma müsaitse sen de normal istiyosan beklemekte yarar var suyun gelmiş miydi su gelse bile 24 saat durabikir bebe

Ilk doğumum çok erken haftalarda da olsa normal olmuştu. Ikinci de normal olsun çok istedim kendimi şok halinde resmen sezeryanda buldum. Anı bir karar oldu ama şükürler olsun sağlıcakla kavuşmakti önemli olan. Sezeryan zor derlerdi bu kadar düşünemedim gerçekten toparlaması zor oluyor Allaha hamd olsun bugün daha iyiyim. 4. Günümüz emiyoruz çok şükür. 39+3 te 3880 gr 51 cm doğdu Aslan oğlum
limpido
Kuzum Senin liste yapacak zamanın kaldı mi bilmiyorum ama :)

Ablası ile kavuştular çok şükür
Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin ❣
Hepinizize hayırlı mesailer bu anlar öyle kıymetli ki doya doya yaşayın kızlar
Mis kokuları dünyaya bedel

Eklentiler

• IMG_20201213_205542_181.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 67
Bizde sezeryan kararı verdiğimizde sanki dünya başıma yıkılmıştı. Ama geri dönmedim ben hep hayırlısı diye dua ettim teslim oldum. Sezeryan olacağım sabah nts baglandım oda bozuk çıktı.
Bu noktada tek karar senin canım. Allah sağlıkla kavuşmanızi nasip etsin.

sakin ol canım dur bakalım vücudun normal doguma müsaitse sen de normal istiyosan beklemekte yarar var suyun gelmiş miydi su gelse bile 24 saat durabikir bebe
Yok suyum falan gelmedi son adet tarihine göre 40+4 ama ölçümlere göre bu kadar ilk gebeliğim yıllardır bekliyorum bu bebeği normal gözüküyordu herşey yanlış bi karar vermek istemiyorum burda hiç kimsem yok kaynanamda yok kendi kendime yetebilmek istıyorum

Eklentiler

• IMG_20201214_164548.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 75
canım normal dogurupta alttan dikişi olanda var sezeryanlı olup, dikişi olanda var sezeryanda ilk gün zorlugun olcak eşini alıyolarsa yardımcı olması lazım ilk günden sonra allah yardımcın oluyo ben tektim ilk gün bi arkadasım geldi, sonrasında kimsem yoktu dayandım şükür o yüzden yetebilirmiyim diye korkma eşinle sırt sırta verirseniz halledebilşrsiniz

Hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına miniğini dualarım sizinle

Bebeğin iri değil aslında canım normal doğuma uygun ölçüleri ama doktorun neden sezaryene almak istiyor? Sadece 40 haftayı geçti diyeyse bence bekleyebilirsin. Normalde herşey yolundaysa 41 hafta tamamlanınca suni sancı vererek başlatıyor doktorlar. Bu kadar acele veya sezaryene gerek duyulan nedir anlamıyorum. Sonuçta gebeliğin miadı 42 haftadır bu haftaya kadar bile beklenebilir kendi gelebilir bebek. Çatın vs de normal doğuma müsaitse denemelisin bence, hele ki yalnızsan sezaryen doğumdan sonra daha zor oluyor hem kendine hem bebeğe bakmak, şansım olsa normal doğurabilmeyi çok isterdim ben

Canım sakin ol sen bilirsin gönlün beklemekten yanaysa bekle ama beklemek riskse artık doktorunu dinle. Beklemekte bir sakınca var mıymış bir şey dedi mi doktorun? Kaç haftalıktın?

çekilin bakalım grubun ablası geldi 40mız çıktı bugün kızlar dün gibi daha suyumun gelmesi nası korkmustum
Hey maşallah canım benim senden bir başladık arkası çatır çatır geldi grubun doğuran doğurana oldu resmen sen doğurunca çok panik olmuştum günümüz aynı diye. Benim kız da beklemedi gününü senden iki hafta sonra bende doğurdum

Kızlar iyi geceler, 4.30 da biraz suyum gelms ıslaklığı uyandm.pijamam vs islanms .kalçada hafif sızı var baska sancm yok .Bu durumu yaşayan oldu mu ?
Evt böyle oldu ve doğum yaptım ilk hamilelikte sabaha kdr idrar diye gidip gidip suyumu boşalmışım hiç bklemeden gitmişsindir umarım hastaneye işi riske atma

Evt böyle oldu ve doğum yaptım ilk hamilelikte sabaha kdr idrar diye gidip gidip suyumu boşalmışım hiç bklemeden gitmişsindir umarım hastaneye işi riske atma
Gittm gittm hamdolsn suyu iyi durumdayms henuz alttan muayene etmedi ama rahim kisalmaya baslms beklylm dedi bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…