- 30 Kasım 2013
- 694
- 1.141
- 113
- 36
Evde eşin ya da yardımcı biri varsa 1-2 saat de olsa bıraksan aslında o bile iyi gelir senin için.Kesinlikle canım bende uyuyamadigim için de sutum azalıyor çoğu zaman surekli takviye birşeyler alıyorum gündüz de bu ara tuhaflasti hele bu gece hiç uyumadı surekli ağladı nesi var anlamıyorumikinci çocuğum hepsinin ayrı ayrı büyüme şekli ama bu minnosu çözemedim
Sagolsn hepimize insaallah saglkli doğumlr nasib etsn RabbmOhh şükür bn o su yüzünden 36 saat suni sancı aldım şüphelendiğin an git bakarlar allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Yok canım eşim çalışıyor ben ve çocuklarım gazını da çok rahat çıkarıyor aslında ama eğer devam.ederse dr a götüreceğimEvde eşin ya da yardımcı biri varsa 1-2 saat de olsa bıraksan aslında o bile iyi gelir senin için.
15 günden sonra gaz sancıları baslayabiliyor. Belki ondan huzursuzdur canım.
Ne güzel canımBni tahin yagı çok rahatlattı
Canim 4 cm cok iyi bu kadarini hastane ortaminda degil de evde gecirmen senin icin buyuk bi sans. Bizi habersiz birakma. Kolaylikla saglikla gelsin insallahKızlar sabah kontrolüm vardı alttan bakmadı eve yolladı yurumen lazım dedi markete gitmiştim orda birden suyum geldi direk hastaneye geldik 4 cm açıklık var suni sancı verilcek sanırım suyum baya akiyo dua edin ne olur ..
Canım biz saat 7de falan uyuyoruz sabah bütün gece ayaktayızBende kullanıyorum damla ama az etki ediyor sanırım. Rahatça yapamıyor bir türlü. Doktorla konuşacağım tekrar bakalım ne diyecek. Gece gündüz kalmadı dün gece 4 ü buldu uyuması bakalım bu gece napcak halen ayakta ağlıyo durup durup
Bugün biraz daha iyiKendin de kimyon tohumu çayı iç canim bebeğe faydası oluyor ben günde birkaç kez o şurubu veriyorum etkisi oluyor baya
canım normal dogurupta alttan dikişi olanda var sezeryanlı olup, dikişi olanda var sezeryanda ilk gün zorlugun olcak eşini alıyolarsa yardımcı olması lazım ilk günden sonra allah yardımcın oluyo ben tektim ilk gün bi arkadasım geldi, sonrasında kimsem yoktu dayandım şükür o yüzden yetebilirmiyim diye korkma eşinle sırt sırta verirseniz halledebilşrsiniz
Gaz sancisi falan yoksa baska bisi var kuzum bence bi doktora gosterYok canım eşim çalışıyor ben ve çocuklarım gazını da çok rahat çıkarıyor aslında ama eğer devam.ederse dr a götüreceğim
Arkadaslar moralim cok bozuk. Hastaneden geldigimiz gun evdeki kizimi banyo yaptirdilar aksamina burnu akmaya baslad bugun oglumunda burnu tikanmaya basladi napicam bilmiyorum ona da bulasti herhalde hapsirirken biseyler cikti burnundan kizim hafif kiskanmaya basladi durmuyor gogus uclarim yara oldu oglum sari gibi geliyor gozume yarin ilk kontrolumuz var hic iyi degilim
Neden destek yerine kostek olmus üzüldüm halbuki annelerimize en cok ihtiyacımız oldugu zamandayuz bCanım ilk gün senin o günleri yalnız atlatmam aklıma geldi ve guc buldum resmen toparlanırken. Benim yanımda annem vardı ilk gün hala da bizde babamla ikisi yarın gidecekler tam bir haftam oluyor benimde yarın. Ilk gün ve sonraki gün fiziksel desteğini inkar edemem ama psikolojik olarak beni çok yordu. Zaten çok zor geçen bir hamileliğim vardı hergun ağlattı beni bir haftadır kırıcı ve düşüncesiz sözleriyle. Insan hep kendi kendine yetebilmeli. Maşallah sen çok güçlüsün tek başına atlatmam aklıma geldi beni yordukça annem hep dayan diyerek telkin verdim bende kendime. Sancılarıma rağmen ilk günden itibaren oturup yatmadım. 8 sene sonra oldu çocuğum en değerli günlerimde bile moralimi bozdu. Yeni doğum yapmışım tartıştı sürekli. Hergun görüntülü bebeğe bakmak istedi kardeşlerim el kadar bebek herkes kendi eğlencesinde. Ben acımı çekiyorum uykusuzmuyum hiç umurlarında değil insanların. Anladım ki en çok kendime eşime ve bebeğime odaklanmalıyım. Geri kalanı boş.
Sakin ol canim hafif usutmuslerdir gecer cok uzulupte sütünü etkileme yarin insallah guzel sonuclar alirsinizArkadaslar moralim cok bozuk. Hastaneden geldigimiz gun evdeki kizimi banyo yaptirdilar aksamina burnu akmaya baslad bugun oglumunda burnu tikanmaya basladi napicam bilmiyorum ona da bulasti herhalde hapsirirken biseyler cikti burnundan kizim hafif kiskanmaya basladi durmuyor gogus uclarim yara oldu oglum sari gibi geliyor gozume yarin ilk kontrolumuz var hic iyi degilim
Evet kuzum doktorumda diyo iri bi bebek değil sadece zamanı dolmuş diye çatı falan da kontrol ettiğinde herşey çok güzeL demişti bi hafta önce şimdi sen bekledikçe stres yapacaksın dedi Bn beklemek istiyorum eşim beklemiyelim diyo zaten ağlayınca doktor bebeğini böyle kucaklama dedi yani bnim anladığım aslında bekleyebilirim doktora göredeBebeğin iri değil aslında canım normal doğuma uygun ölçüleri ama doktorun neden sezaryene almak istiyor? Sadece 40 haftayı geçti diyeyse bence bekleyebilirsin. Normalde herşey yolundaysa 41 hafta tamamlanınca suni sancı vererek başlatıyor doktorlar. Bu kadar acele veya sezaryene gerek duyulan nedir anlamıyorum. Sonuçta gebeliğin miadı 42 haftadır bu haftaya kadar bile beklenebilir kendi gelebilir bebek. Çatın vs de normal doğuma müsaitse denemelisin bence, hele ki yalnızsan sezaryen doğumdan sonra daha zor oluyor hem kendine hem bebeğe bakmak, şansım olsa normal doğurabilmeyi çok isterdim ben
Canım 40+4 oldu ama bbebğim geriden geliyor ben çok ağladığım da doktorum neden beklemek istediğimi sordu bnde ağlamaktan konuşamadığım için tamm o zaman sabah 5 gel bi ilaçla açılmayı denicez olmadı suni sancı sonrada olmazsa bi aksilik olursa sezeryana alırım dedi böyle konuştuysa bekleyebilirim gibime geldiCanım sakin ol sen bilirsin gönlün beklemekten yanaysa bekle ama beklemek riskse artık doktorunu dinle. Beklemekte bir sakınca var mıymış bir şey dedi mi doktorun? Kaç haftalıktın?
Sakin ol canim hafif usutmuslerdir gecer cok uzulupte sütünü etkileme yarin insallah guzel sonuclar alirsiniz
Bu gunler hic gecmeyecekmis gibi geliyorCanım bende 2 saatte bir hatta bazen saat başı emzirmeme ve başlarda mama vermeme rağmen biraz sarardıgeçen gün biri hepatit acısından olduğunu beslenmeyle direknalakali da olmadığını yazdı. Usutmemeye çalış bebeği. Burnu tıkanırsa ememez de. Ben çok sarıyorum üşümesin diye.
Aynen canım devam ederse mutlaka götüreceğimGaz sancisi falan yoksa baska bisi var kuzum bence bi doktora goster
Kıyamam ya çok zor oluyo uyumayınca. Benimki de 3-4-5 o civarlarda uyuyo genelde tuvaletini yapıp gazını atasıya uyumuyo sonrasında uyuyo işte. Yarın eşim işe başlıyor bakalım ne olacak beraber avutuyorduk bu geceden itibaren ben tek avuturum artık uyuması lazım eşimin..Canım biz saat 7de falan uyuyoruz sabah bütün gece ayaktayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?