2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evde eşin ya da yardımcı biri varsa 1-2 saat de olsa bıraksan aslında o bile iyi gelir senin için.
15 günden sonra gaz sancıları baslayabiliyor. Belki ondan huzursuzdur canım.

Evde eşin ya da yardımcı biri varsa 1-2 saat de olsa bıraksan aslında o bile iyi gelir senin için.
15 günden sonra gaz sancıları baslayabiliyor. Belki ondan huzursuzdur canım.
Yok canım eşim çalışıyor ben ve çocuklarım gazını da çok rahat çıkarıyor aslında ama eğer devam.ederse dr a götüreceğim

Canim 4 cm cok iyi bu kadarini hastane ortaminda degil de evde gecirmen senin icin buyuk bi sans. Bizi habersiz birakma. Kolaylikla saglikla gelsin insallah

Canım biz saat 7de falan uyuyoruz sabah bütün gece ayaktayız

Sezeryan olanlar cok acil cevaplar mısınız göbek deliğim ağrıyor 15 gün geçti bugün basladı sizde böyle birşey oldumu

Canım ilk gün senin o günleri yalnız atlatmam aklıma geldi ve guc buldum resmen toparlanırken. Benim yanımda annem vardı ilk gün hala da bizde babamla ikisi yarın gidecekler tam bir haftam oluyor benimde yarın. Ilk gün ve sonraki gün fiziksel desteğini inkar edemem ama psikolojik olarak beni çok yordu. Zaten çok zor geçen bir hamileliğim vardı hergun ağlattı beni bir haftadır kırıcı ve düşüncesiz sözleriyle. Insan hep kendi kendine yetebilmeli. Maşallah sen çok güçlüsün tek başına atlatmam aklıma geldi beni yordukça annem hep dayan diyerek telkin verdim bende kendime. Sancılarıma rağmen ilk günden itibaren oturup yatmadım. 8 sene sonra oldu çocuğum en değerli günlerimde bile moralimi bozdu. Yeni doğum yapmışım tartıştı sürekli. Hergun görüntülü bebeğe bakmak istedi kardeşlerim el kadar bebek herkes kendi eğlencesinde. Ben acımı çekiyorum uykusuzmuyum hiç umurlarında değil insanların. Anladım ki en çok kendime eşime ve bebeğime odaklanmalıyım. Geri kalanı boş.

Arkadaslar moralim cok bozuk. Hastaneden geldigimiz gun evdeki kizimi banyo yaptirdilar aksamina burnu akmaya baslad bugun oglumunda burnu tikanmaya basladi napicam bilmiyorum ona da bulasti herhalde hapsirirken biseyler cikti burnundan kizim hafif kiskanmaya basladi durmuyor gogus uclarim yara oldu oglum sari gibi geliyor gozume yarin ilk kontrolumuz var hic iyi degilim

Canım bende 2 saatte bir hatta bazen saat başı emzirmeme ve başlarda mama vermeme rağmen biraz sarardı geçen gün biri hepatit acısından olduğunu beslenmeyle direknalakali da olmadığını yazdı. Usutmemeye çalış bebeği. Burnu tıkanırsa ememez de. Ben çok sarıyorum üşümesin diye.

Neden destek yerine kostek olmus üzüldüm halbuki annelerimize en cok ihtiyacımız oldugu zamandayuz b

Sakin ol canim hafif usutmuslerdir gecer cok uzulupte sütünü etkileme yarin insallah guzel sonuclar alirsiniz

Evet kuzum doktorumda diyo iri bi bebek değil sadece zamanı dolmuş diye çatı falan da kontrol ettiğinde herşey çok güzeL demişti bi hafta önce şimdi sen bekledikçe stres yapacaksın dedi Bn beklemek istiyorum eşim beklemiyelim diyo zaten ağlayınca doktor bebeğini böyle kucaklama dedi yani bnim anladığım aslında bekleyebilirim doktora görede

Kızlar benimde sezeryan tarihimi 20 Aralık olarak aldık.Carsambaydi birden Dr ile eşim yok hastane boş yok biraz daha dursun derken pazara kaldı.o aradaki 4 gün gözümde büyüdü ama hayırlısı diyelim artık.Carsamba tahlilleri ve Corona testini verecez.

Canım sakin ol sen bilirsin gönlün beklemekten yanaysa bekle ama beklemek riskse artık doktorunu dinle. Beklemekte bir sakınca var mıymış bir şey dedi mi doktorun? Kaç haftalıktın?
Canım 40+4 oldu ama bbebğim geriden geliyor ben çok ağladığım da doktorum neden beklemek istediğimi sordu bnde ağlamaktan konuşamadığım için tamm o zaman sabah 5 gel bi ilaçla açılmayı denicez olmadı suni sancı sonrada olmazsa bi aksilik olursa sezeryana alırım dedi böyle konuştuysa bekleyebilirim gibime geldi

Sakin ol canim hafif usutmuslerdir gecer cok uzulupte sütünü etkileme yarin insallah guzel sonuclar alirsiniz
Bu gunler hic gecmeyecekmis gibi geliyor amin insallah kendimi unuttum yani artik dikislerimi filan beynen yoruldum fiziken o kadar degil ama bi karamsarlik yerini hic baska birseye birakmiyor

Canım biz saat 7de falan uyuyoruz sabah bütün gece ayaktayız
Kıyamam ya çok zor oluyo uyumayınca. Benimki de 3-4-5 o civarlarda uyuyo genelde tuvaletini yapıp gazını atasıya uyumuyo sonrasında uyuyo işte. Yarın eşim işe başlıyor bakalım ne olacak beraber avutuyorduk bu geceden itibaren ben tek avuturum artık uyuması lazım eşimin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…