İnşallah senın ıkıncı testınde temız cıkar kuzumBizim seninkinden farklı ama biyotinidaz eksikliği şüphesi çıktı ilk topuk kanında. Ikinciyi verdik ama daha sonuçlanmadı.
İnşallah ikincide temiz çıkar sonuçlarınız. Tsh tiroid ile ilgili sanırım. Benim bir öğrencim var onun da tiroid rahatsızlığı var doğumdan sonra belli olmuş. Sürekli ilaç kullanıyor ve 6 ayda bir kontrole gidiyor. Bu öğrencim sınıf birincisi ve çok zeki bir çocuk.
sabır çek kuzum.. yarın sezeryan olacakmışsın dinlenmeye çalış biraz geç oldu uyu hattaOff başım çatlıyor ağrıdan kızlar. Uyuyamıyorum da sabah sezaryene gireceğim kocam sinir etti. Kızı tuvalete kaldır diyorum annen kaldırsın diyor. Anneme sinir olduğu için. Gece gece sinirden başım ağrımaya başladı.
Biyotinidaz eksikliğini hiç duymamıştım umarım senin bebişinde sonuçları iyi gelir canımBizim seninkinden farklı ama biyotinidaz eksikliği şüphesi çıktı ilk topuk kanında. Ikinciyi verdik ama daha sonuçlanmadı.
İnşallah ikincide temiz çıkar sonuçlarınız. Tsh tiroid ile ilgili sanırım. Benim bir öğrencim var onun da tiroid rahatsızlığı var doğumdan sonra belli olmuş. Sürekli ilaç kullanıyor ve 6 ayda bir kontrole gidiyor. Bu öğrencim sınıf birincisi ve çok zeki bir çocuk.
Benim 2 haftam Var ve bebeğim çok hareketsiz. Nerde ise bazen hiç hareket etmiyor.İyi geceler doguma yakın bebek hareketlerinde bir artma yada azalma oluyor mu bir kaç gün önce dogru düzgün hareket etmeyen bebegim bugün çok hareketli kafam karıştı hareketlerinde azalma olması gerekmiyor muydu
Aynen canım bende baktım da iyice canım sıkıldı ama yazdıkların içimi rahatlattı biraz sonuç gelmeden kötüsünü düşünmek istemiyorum. Umarım bu sefer sonuçları güzel gelirBen varım. Kızımda aynen böyle olmuştu. Ne çok ağlamıştım internette yazanları okuyunca. Çok şükür ikinci topuk kanında sorun çıkmadı. İnşallah senin de öyle olur. Sıkma canını.
Annene neden sinir oluyormuş eşinin annesine saygı duymak hürmet etmek zorundaOff başım çatlıyor ağrıdan kızlar. Uyuyamıyorum da sabah sezaryene gireceğim kocam sinir etti. Kızı tuvalete kaldır diyorum annen kaldırsın diyor. Anneme sinir olduğu için. Gece gece sinirden başım ağrımaya başladı.
Evet canım yenidoğanda değişkenlik gösterebiliyormuş. Tsh düşüklüğü belirtilerine baktım da yazan çoğu belirti oğlumda yok aslında. Bakalım sonuç çabuk gelir inşallahYenidoğanların hormonları çok fazla oynayabiliyormuş canım. İnşallah bişey yoktur. Olsa bile ilacını düzenli kullandığında hiç bir sıkıntı olmuyormuş. Ama yine de iyi düşünelim iyi olsun. İkinci topuk kanı inşallah temiz çıkar
İnşallah kuzum bir sorun çıkmaz umarımİnşallah bu sefer düşük çıkar kuzum ilaca gerek kalmaz
komşumun bebeği kullanıyor tsh için ilaç doğduğundan beri 3 yaşına geldi gayet sağlıklı bebeği görünür bir sorunu yok yavrucağın
kaç günde aradılar sonuçlandı acaba? E nabızdan bakıyorum ara ara sonuç göremiyorum bende merak ediyorum inşallah hiç kimse de sorun çıkmaz da sağlıkla büyütürüz evlatlarımızı
Sağlık ocağı ise 1 hafta da dönüyorlar o zamanİnşallah kuzum bir sorun çıkmaz umarımBu geleni sonuç hastanede alınan mı yoksa sağlık ocağında alınan topuk kanının sonucu mu sormayı unuttum. Eğer hastanede alınansa 13 gün geçmiş oluyor ama sağlıkocağına oğlum 7 günlükken vermiştik topuk kanını. Eğer ilk alınan kanın sonucuysa bile sağlık ocağındakini beklemeden tekrar alıyorlarmış. Bu arara e-nabıza düşmüyor canım bir sorun olursa arıyorlar aramıyorlarsa bil ki sıkıntı yok. Bende ebe aramaması için dua edicem Umarım herkesin sonuçları güzel gelir, sorun yaşamasın hiç kimse
Ben de hemsireden duydum ilk kez işte. İnşallah temiz çıkar canımBiyotinidaz eksikliğini hiç duymamıştım umarım senin bebişinde sonuçları iyi gelir canım
Evet troid hormonu ile alakalıymış yenidoğan değerleri değişkenlik gösterebiliyormuş inşallah düzelmiştir
E nabizda görünüyor mu topuk kanı sonuçları?İnşallah bu sefer düşük çıkar kuzum ilaca gerek kalmaz
komşumun bebeği kullanıyor tsh için ilaç doğduğundan beri 3 yaşına geldi gayet sağlıklı bebeği görünür bir sorunu yok yavrucağın
kaç günde aradılar sonuçlandı acaba? E nabızdan bakıyorum ara ara sonuç göremiyorum bende merak ediyorum inşallah hiç kimse de sorun çıkmaz da sağlıkla büyütürüz evlatlarımızı
Amiin canım sağolasınİnşallah senın ıkıncı testınde temız cıkar kuzumAllah evlatlarımızla sınamasın
Canım dogumun oldumu takip edemiyorum inşallah kavusmustursun minigineCanım allah yardımcın olsun maşallah 4 cm açıklık çok iyi. Ben de 5 saattir suni sancı alıyorum tık yok ne açılma ne sancı. Sen de bana dua et inşallah göz açıp kapayıncaya kadar kavuşuruz bebeklerimize
Gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütsün hayirli evlâd olsun inşallahKızlar çok şükür biz kavuştuk1 de yatış sağlandı 7 de ezan okunduktan sonra miniğim geldi ilk doğum için gerçekten başarılı bagris cagrisla gecse de eşimin halası hastane personeliydi elimi bı dk olsun bırakmadı ebe doktor gerçekten çok iyi yaklaştılar biliyorsunuz ki cumartesi gece 1 cmdi bugün bı anda suyum geldi ki hastaneden de bir saat önce çıkmıştım doktor sezarydaydi hastaneye geldiğimde 4 cm açıklık vardi az suni sancı verildi ama benim zaten iki dk ya inmişti iki saat sonra 5 cm oldu iki saat sonra direk tam açıklık sağlandı çok şükür suni sancı o kadar çok verilmedi bile doktor acilen sezaryana girmişti ona biraz stres yaptım ama doktor bile şaşırdı hemen olmasına zar zor yetişti sürekli aradı son anda çok az vakum oldu gücüm kalmamıştı hiç aklımda yoktu çünkü hatta epidural isteyecektim süre çok uzuyo denildi . 4 dikişim var çok siyrikla kapattık Rabbim herkese nasip etsin inşallah evlat çok baskaymis 38+1 50 cm 3300 adı Asel . Kan uyuşmazlığımız vardı ama benim kanımdan mis bişey vurulmadi sütüm çok az geldi tutu bı gogusumu ama yinede her ihtimal karşı mama verdik simdilik iki kaşık filan bizden bu kadar takip edemiyorum şuan herkese teşekkür ederim etiket yapamadım kötü düşünceye asla kapilmayin rabbim gerçekten yardım ediyo sayılı kişi kaldık hayırlı doğumlariniz olsun inşallah
Kavuştum canım çok şükür darısı diğer hamişlereCanım dogumun oldumu takip edemiyorum inşallah kavusmustursun minigine
Amin inşallah canım cumlemizeGözün aydın olsun Allah analı babalı büyütsün hayirli evlâd olsun inşallah
Çok şükür canım gözünüz aydın sezaryana mi döndüKavuştum canım çok şükür darısı diğer hamişlere
Sağol canımÇok şükür canım gözünüz aydın sezaryana mi döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?