2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Maşallah gözünüz aydın geçmiş olsun
Çıktık kızlar şimdi az titriyorum. Detayları yazarım bi ara.
Çok şükür Geçmiş olsun gözünüz aydın

Gözünüz aydın sağlıkla büyusun oğlunuz inşallah.Emzirme zamanlariniz oluyor ilk oğlumda kuvozde kalmıştı.ama emmedigi için sagip veriyorduk.Sut çok olmadığında mamada veriyorlar.

43+5te doğuran arkadaşınız emin mi acaba, SAT konusunda bir karışıklık olabilir mi? Doktor nasıl ikna oldu o kadar beklemeye? Yoksa evde mi doğurdu? Bu bilgi beni çok heyecanlandırdı çünkü 41. Haftadayım ama doğum yakın görünmüyor doktora göre. Kızımı 41+3te doğurmuştum, oğlumu da kendi gelene kadar beklemek istiyorum ama 42den önce gelmezse endişesi sardı yavaştan. Bir arkadaş da sanki doktorunun 43 haftalık doğurduğunu yazmıştı.

Canımm çokk mutlu oldum Allah kolaylığını veriyor işte. Şükürler olsun sen de kavuştun evladına gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah vatana millete size hayırlı evlat olsun inşallah Darısı evladına kavuşacak olanların başına inşallah onlar da güzelce alırlar kucaklarına

Kızlar dün aksam 20.30 da bende kizimi kucagima aldım 37+3 haftalikken 2930 gr hastaneye geldigimde 8.5 cm aciklik vardi hemen dogum oldu şükürler olsun. Rabbim kalanlarada hayırlı dogumlar nasip etsin insallah
Maşallah canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah çok iyi açıklıkla gitmişsin darısı herkesin başına inşallah vatana millete size hayırlı evlat olsun inşallah

Kızlar nevar neyok bikac gündür giremedim baya birikmiş hepsini okumadım..doğum yapan varmı sancısı gelen varmı..ben de daha tık yok yaa aşağı da inmedi kızım. Ben ev işi yapmak dışında çok hareketsizim belki de ondan bilemiyorum bir de biraz yürüyünce sol bacağımın kalcayla birleşen yerinde elektrik çarpması gibi kramp oluyor ondan fazla yuruyemiyorum...son zamanlar bir gecseydi hayırlısıyla

Kızlar dün aksam 20.30 da bende kizimi kucagima aldım 37+3 haftalikken 2930 gr hastaneye geldigimde 8.5 cm aciklik vardi hemen dogum oldu şükürler olsun. Rabbim kalanlarada hayırlı dogumlar nasip etsin insallah

MaşaAllah ne kolay dogumlarınız olmuş Allah analı babalı büyütsün inşaAllah

Hayırlı olsun İnşaAllah biran önce düzelip kavuşursunuz yavrunuza

Maşallah canım çok güzel olmuş doğumun Allah tüm annelerin kucaklarıni doldursun Hayırlı evlat olsunlar inşallah çok geçmiş olsun

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün

Hayırlı olsun canım bak korkuyordun gecmi gelcek diye neguzel zamanında olmuş ben de de korku var şimdi geç gelmese bari diye nolur biz dogurmayan annelere dua edin sizin duanız çok makbul suanda
Doğumu doktor başlattı canım. Çok şükür kavuştuk. Doğumdan sonra da hep dua ettim bekleyen herkes hayırlısıyla bebeğine kavuşsun diye

Merhaba canım ne yaptın merak ettim seni

Kesinlikle katılıyorum C _cedric_ e...ben ilk kızımı 41de ikinciyi 42 de doğurdum 43de doğuranlari da çok duydum

Kızlar doğum yapalı 2 gün oldu ama
Memeler fena acıyor. Gümüş kapak da kullanıyorum lansinoh da sürüyorum. Alışma süreci mi acaba 1-2 haftaya toparlar mı ? Sizde durumlar nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…