MaşallahKızlar çok şükür biz kavuştuk1 de yatış sağlandı 7 de ezan okunduktan sonra miniğim geldi ilk doğum için gerçekten başarılı bagris cagrisla gecse de eşimin halası hastane personeliydi elimi bı dk olsun bırakmadı ebe doktor gerçekten çok iyi yaklaştılar biliyorsunuz ki cumartesi gece 1 cmdi bugün bı anda suyum geldi ki hastaneden de bir saat önce çıkmıştım doktor sezarydaydi hastaneye geldiğimde 4 cm açıklık vardi az suni sancı verildi ama benim zaten iki dk ya inmişti iki saat sonra 5 cm oldu iki saat sonra direk tam açıklık sağlandı çok şükür suni sancı o kadar çok verilmedi bile doktor acilen sezaryana girmişti ona biraz stres yaptım ama doktor bile şaşırdı hemen olmasına zar zor yetişti sürekli aradı son anda çok az vakum oldu gücüm kalmamıştı hiç aklımda yoktu çünkü hatta epidural isteyecektim süre çok uzuyo denildi . 4 dikişim var çok siyrikla kapattık Rabbim herkese nasip etsin inşallah evlat çok baskaymis 38+1 50 cm 3300 adı Asel . Kan uyuşmazlığımız vardı ama benim kanımdan mis bişey vurulmadi sütüm çok az geldi tutu bı gogusumu ama yinede her ihtimal karşı mama verdik simdilik iki kaşık filan bizden bu kadar takip edemiyorum şuan herkese teşekkür ederim etiket yapamadım kötü düşünceye asla kapilmayin rabbim gerçekten yardım ediyo sayılı kişi kaldık hayırlı doğumlariniz olsun inşallah
Çok şükürÇıktık kızlar şimdi az titriyorum. Detayları yazarım bi ara.
Gözünüz aydın sağlıkla büyusun oğlunuz inşallah.Emzirme zamanlariniz oluyor ilk oğlumda kuvozde kalmıştı.ama emmedigi için sagip veriyorduk.Sut çok olmadığında mamada veriyorlar.Kızlar oğlumu küvöze aldılar. 2-3 gün kalabilir demişler. Bu süreçte sütümü nasıl vereceğim? Orada mama mı veriyorlar acaba? Ciğerindeki sıvıyı atamamış. 3475 gr 50 cm doğdu. Adı Yiğit Sancak bu arada.
43+5te doğuran arkadaşınız emin mi acaba, SAT konusunda bir karışıklık olabilir mi? Doktor nasıl ikna oldu o kadar beklemeye? Yoksa evde mi doğurdu? Bu bilgi beni çok heyecanlandırdı çünkü 41. Haftadayım ama doğum yakın görünmüyor doktora göre. Kızımı 41+3te doğurmuştum, oğlumu da kendi gelene kadar beklemek istiyorum ama 42den önce gelmezse endişesi sardı yavaştan. Bir arkadaş da sanki doktorunun 43 haftalık doğurduğunu yazmıştı.Herhangi başka bir tehlike yoksa bence bekle derim. Miadı daha dolmamış ki 42 ye kadar beklenebilir hatta bir öğretmen arkadaş 43+5 ye doğurmuştu . Eğer bebekte ve sizde bir sıkıntı yoksa bence sancını bekle açılmanı bekle. Verdikleri ilaçlar bebeği strese sokuyor sonra birde açılma olmayınca bebek kaka ysptı yada strese girdi diye hop sezeryana alıyorlar. İlk oğlumda aynen böyle oldu . Hala pişmanlık duyarım niye eve dönmedim diye.
Canımm çokk mutlu oldum Allah kolaylığını veriyor işte. Şükürler olsun sen de kavuştun evladına gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar çok şükür biz kavuştuk1 de yatış sağlandı 7 de ezan okunduktan sonra miniğim geldi ilk doğum için gerçekten başarılı bagris cagrisla gecse de eşimin halası hastane personeliydi elimi bı dk olsun bırakmadı ebe doktor gerçekten çok iyi yaklaştılar biliyorsunuz ki cumartesi gece 1 cmdi bugün bı anda suyum geldi ki hastaneden de bir saat önce çıkmıştım doktor sezarydaydi hastaneye geldiğimde 4 cm açıklık vardi az suni sancı verildi ama benim zaten iki dk ya inmişti iki saat sonra 5 cm oldu iki saat sonra direk tam açıklık sağlandı çok şükür suni sancı o kadar çok verilmedi bile doktor acilen sezaryana girmişti ona biraz stres yaptım ama doktor bile şaşırdı hemen olmasına zar zor yetişti sürekli aradı son anda çok az vakum oldu gücüm kalmamıştı hiç aklımda yoktu çünkü hatta epidural isteyecektim süre çok uzuyo denildi . 4 dikişim var çok siyrikla kapattık Rabbim herkese nasip etsin inşallah evlat çok baskaymis 38+1 50 cm 3300 adı Asel . Kan uyuşmazlığımız vardı ama benim kanımdan mis bişey vurulmadi sütüm çok az geldi tutu bı gogusumu ama yinede her ihtimal karşı mama verdik simdilik iki kaşık filan bizden bu kadar takip edemiyorum şuan herkese teşekkür ederim etiket yapamadım kötü düşünceye asla kapilmayin rabbim gerçekten yardım ediyo sayılı kişi kaldık hayırlı doğumlariniz olsun inşallah
Maşallah canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar dün aksam 20.30 da bende kizimi kucagima aldım 37+3 haftalikken 2930 gr hastaneye geldigimde 8.5 cm aciklik vardi hemen dogum oldu şükürler olsun. Rabbim kalanlarada hayırlı dogumlar nasip etsin insallah
Kızlar çok şükür biz kavuştuk1 de yatış sağlandı 7 de ezan okunduktan sonra miniğim geldi ilk doğum için gerçekten başarılı bagris cagrisla gecse de eşimin halası hastane personeliydi elimi bı dk olsun bırakmadı ebe doktor gerçekten çok iyi yaklaştılar biliyorsunuz ki cumartesi gece 1 cmdi bugün bı anda suyum geldi ki hastaneden de bir saat önce çıkmıştım doktor sezarydaydi hastaneye geldiğimde 4 cm açıklık vardi az suni sancı verildi ama benim zaten iki dk ya inmişti iki saat sonra 5 cm oldu iki saat sonra direk tam açıklık sağlandı çok şükür suni sancı o kadar çok verilmedi bile doktor acilen sezaryana girmişti ona biraz stres yaptım ama doktor bile şaşırdı hemen olmasına zar zor yetişti sürekli aradı son anda çok az vakum oldu gücüm kalmamıştı hiç aklımda yoktu çünkü hatta epidural isteyecektim süre çok uzuyo denildi . 4 dikişim var çok siyrikla kapattık Rabbim herkese nasip etsin inşallah evlat çok baskaymis 38+1 50 cm 3300 adı Asel . Kan uyuşmazlığımız vardı ama benim kanımdan mis bişey vurulmadi sütüm çok az geldi tutu bı gogusumu ama yinede her ihtimal karşı mama verdik simdilik iki kaşık filan bizden bu kadar takip edemiyorum şuan herkese teşekkür ederim etiket yapamadım kötü düşünceye asla kapilmayin rabbim gerçekten yardım ediyo sayılı kişi kaldık hayırlı doğumlariniz olsun inşallah
Kızlar dün aksam 20.30 da bende kizimi kucagima aldım 37+3 haftalikken 2930 gr hastaneye geldigimde 8.5 cm aciklik vardi hemen dogum oldu şükürler olsun. Rabbim kalanlarada hayırlı dogumlar nasip etsin insallah
Hayırlı olsunKızlar oğlumu küvöze aldılar. 2-3 gün kalabilir demişler. Bu süreçte sütümü nasıl vereceğim? Orada mama mı veriyorlar acaba? Ciğerindeki sıvıyı atamamış. 3475 gr 50 cm doğdu. Adı Yiğit Sancak bu arada.
Amin canım sağolasınAllah analı babalı büyütsün canım benim ❤ sonunda kavuştuk yavrularımıza.
Rabbim analı babalı büyütsün canım seninde gözün aydın ❤
Kızlar çok şükür biz kavuştuk1 de yatış sağlandı 7 de ezan okunduktan sonra miniğim geldi ilk doğum için gerçekten başarılı bagris cagrisla gecse de eşimin halası hastane personeliydi elimi bı dk olsun bırakmadı ebe doktor gerçekten çok iyi yaklaştılar biliyorsunuz ki cumartesi gece 1 cmdi bugün bı anda suyum geldi ki hastaneden de bir saat önce çıkmıştım doktor sezarydaydi hastaneye geldiğimde 4 cm açıklık vardi az suni sancı verildi ama benim zaten iki dk ya inmişti iki saat sonra 5 cm oldu iki saat sonra direk tam açıklık sağlandı çok şükür suni sancı o kadar çok verilmedi bile doktor acilen sezaryana girmişti ona biraz stres yaptım ama doktor bile şaşırdı hemen olmasına zar zor yetişti sürekli aradı son anda çok az vakum oldu gücüm kalmamıştı hiç aklımda yoktu çünkü hatta epidural isteyecektim süre çok uzuyo denildi . 4 dikişim var çok siyrikla kapattık Rabbim herkese nasip etsin inşallah evlat çok baskaymis 38+1 50 cm 3300 adı Asel . Kan uyuşmazlığımız vardı ama benim kanımdan mis bişey vurulmadi sütüm çok az geldi tutu bı gogusumu ama yinede her ihtimal karşı mama verdik simdilik iki kaşık filan bizden bu kadar takip edemiyorum şuan herkese teşekkür ederim etiket yapamadım kötü düşünceye asla kapilmayin rabbim gerçekten yardım ediyo sayılı kişi kaldık hayırlı doğumlariniz olsun inşallah
Gözün aydın canımKavuştum canım çok şükür darısı diğer hamişlere
Yaptım canım
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsünKızlar çok şükür biz kavuştuk1 de yatış sağlandı 7 de ezan okunduktan sonra miniğim geldi ilk doğum için gerçekten başarılı bagris cagrisla gecse de eşimin halası hastane personeliydi elimi bı dk olsun bırakmadı ebe doktor gerçekten çok iyi yaklaştılar biliyorsunuz ki cumartesi gece 1 cmdi bugün bı anda suyum geldi ki hastaneden de bir saat önce çıkmıştım doktor sezarydaydi hastaneye geldiğimde 4 cm açıklık vardi az suni sancı verildi ama benim zaten iki dk ya inmişti iki saat sonra 5 cm oldu iki saat sonra direk tam açıklık sağlandı çok şükür suni sancı o kadar çok verilmedi bile doktor acilen sezaryana girmişti ona biraz stres yaptım ama doktor bile şaşırdı hemen olmasına zar zor yetişti sürekli aradı son anda çok az vakum oldu gücüm kalmamıştı hiç aklımda yoktu çünkü hatta epidural isteyecektim süre çok uzuyo denildi . 4 dikişim var çok siyrikla kapattık Rabbim herkese nasip etsin inşallah evlat çok baskaymis 38+1 50 cm 3300 adı Asel . Kan uyuşmazlığımız vardı ama benim kanımdan mis bişey vurulmadi sütüm çok az geldi tutu bı gogusumu ama yinede her ihtimal karşı mama verdik simdilik iki kaşık filan bizden bu kadar takip edemiyorum şuan herkese teşekkür ederim etiket yapamadım kötü düşünceye asla kapilmayin rabbim gerçekten yardım ediyo sayılı kişi kaldık hayırlı doğumlariniz olsun inşallah
Doğumu doktor başlattı canım. Çok şükür kavuştuk. Doğumdan sonra da hep dua ettim bekleyen herkes hayırlısıyla bebeğine kavuşsun diyeHayırlı olsun canım bak korkuyordun gecmi gelcek diye neguzel zamanında olmuş ben de de korku var şimdi geç gelmese bari diye nolur biz dogurmayan annelere dua edin sizin duanız çok makbul suanda
Merhaba canım ne yaptın merak ettim seniCanım 40+4 oldu ama bbebğim geriden geliyor ben çok ağladığım da doktorum neden beklemek istediğimi sordu bnde ağlamaktan konuşamadığım için tamm o zaman sabah 5 gel bi ilaçla açılmayı denicez olmadı suni sancı sonrada olmazsa bi aksilik olursa sezeryana alırım dedi böyle konuştuysa bekleyebilirim gibime geldi
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelsin bebişin inşaAllahHayırlı olsun canım bak korkuyordun gecmi gelcek diye neguzel zamanında olmuş ben de de korku var şimdi geç gelmese bari diye nolur biz dogurmayan annelere dua edin sizin duanız çok makbul suanda
Kesinlikle katılıyorum C _cedric_ e...ben ilk kızımı 41de ikinciyi 42 de doğurdum 43de doğuranlari da çok duydum43+5te doğuran arkadaşınız emin mi acaba, SAT konusunda bir karışıklık olabilir mi? Doktor nasıl ikna oldu o kadar beklemeye? Yoksa evde mi doğurdu? Bu bilgi beni çok heyecanlandırdı çünkü 41. Haftadayım ama doğum yakın görünmüyor doktora göre. Kızımı 41+3te doğurmuştum, oğlumu da kendi gelene kadar beklemek istiyorum ama 42den önce gelmezse endişesi sardı yavaştan. Bir arkadaş da sanki doktorunun 43 haftalık doğurduğunu yazmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?