2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canim tamamen anne sütüne donebilirsin.sutun mutlaka artar.tomrisin emzirme kampini yapabilirsen

Maydonoz suyu yapayım mı ya? Limon falan da koyarım cidden canımı sıkıo bu kadar ödem

Rica ederim canım

Evet evet taa gebeliğin başında izlemistim. Cok faydalı bişey. Gerek kalırsa uygularim tabi

Ben karşıydım ama kendi elimle veriyorum emmesi gelişsın diye. Daha çok uyku moduna gecer diye vermiyordum.

Gozunaydinn canim saglikla buyut insallah

İnşallah öyle bir durumla karşılaşmazsınız
Kızlar doğuma giriyorum
Dua edin
Ben ancak yazıyorum alıntılara eklemişim muhtemelen doğmuştur Allah hayırlı sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah
bu kitabı alayım inşallah okuyayım en kısa zamanda hatta eşime de okutayım Teşekkürler bilgiler için
Alıntıları unutmuşum resmen maşallah güzel kısa bir doğum olmuş kanamam benim de çok oldu ama doğumdan önce hatta suyum gelmeden önce baya çok kan gelince doktor bana sen emin misin ssvd yapmak istediğine bak kanaman fazla dedi yani ben vazgeçsem direkt sezeryana alınacaktım. Hocam dedim benim burda kimsem yok normal doğurmam lazım bebek iyiyse suyu vs. Bekleyelim belki kanama azalır. Çok şükür bebeğim iyi durumdaydı kanama da azaldı ve su geldikten iki saat sonra tam açıklık oluştu . Neyse ki sizde şimdi iyisiniz Allah tekrar hayırlı eylesin inşallah
kolay bir doğum olmuştur inşallah

Herhangi başka bir tehlike yoksa bence bekle derim. Miadı daha dolmamış ki 42 ye kadar beklenebilir hatta bir öğretmen arkadaş 43+5 ye doğurmuştu . Eğer bebekte ve sizde bir sıkıntı yoksa bence sancını bekle açılmanı bekle. Verdikleri ilaçlar bebeği strese sokuyor sonra birde açılma olmayınca bebek kaka ysptı yada strese girdi diye hop sezeryana alıyorlar. İlk oğlumda aynen böyle oldu . Hala pişmanlık duyarım niye eve dönmedim diye.
İnşallah doğru kararı verirsin arkadaşım
Allah yardımcın olsun csnım. Engüzeli zor da olsa insanın eşiyle doğuma gidip beraberce dönüp çocuklarına bakmadı. Hem eşleri birbirine kenetliyor hem de ne kadar güçlü olduğunuzu görmüş oluyorsunuz. Ben kimseyi getirmedim koronayı da bahane ettim annem gelmek istedi aslında. Hastalık kaparsın anne senin vebaline giremem dedim gelmedi böylece. Zaten kv tarafım gelmez çok şükür gelseler fiziken biraz rahatlardım belki ama psikolojim nolurdu bilemiyorum.

Masallah allah hayırlı eylesin sağlıkla büyüsün yavrucak
Kızlar dün aksam 20.30 da bende kizimi kucagima aldım 37+3 haftalikken 2930 gr hastaneye geldigimde 8.5 cm aciklik vardi hemen dogum oldu şükürler olsun. Rabbim kalanlarada hayırlı dogumlar nasip etsin insallah
masallah ne guzel kolay bir doğum nasip etmiş Allah sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah
Ben karşıydım ama kendi elimle veriyorum emmesi gelişsın diye. Daha çok uyku moduna gecer diye vermiyordum.
Ben de karşıydım ilk oğlumda vermedim beni emzik olarak çok kullandı çok yorucu oluyor. Şimdi erken de 1 aydan sonra vereceğim ben emzik önce bana bir iyice alışsın sonra inşallah emzik

Ya ne güzel bir doğum olmuş maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

39+0 im nstde sancim cikmadi hersey yolunda cok sukur ama bebis daha kanala girmemis. Kanala girmeden suyu gelen normal dogum yapan oldu mu acaba?

Allah analı babalı büyütsün canım benim ❤ sonunda kavuştuk yavrularımıza.
Rabbim analı babalı büyütsün canım seninde gözün aydın ❤

Canim gozun aydin gunlerimiz ayniydi demistim sana kizlar erkenci gelebilir diye:)))ben beklemedeyim hala bakalim kucuk yakisikli ne zaman gelecek az isim var evde biraz daha beklese iyi olur aslinda gununde gelse yeter bana:)

Sağlıkla büyüsün inşallah gözünüz aydın

Ben de maflor ile biogaia arasında kaldım aslında ikisi de bitkisel mi bı deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…