- 18 Şubat 2017
- 2.459
- 3.890
- 133
Yani 42+ da mı doğurdunuz ikinciyi?Kesinlikle katılıyorum @_cedric_ e...ben ilk kızımı 41de ikinciyi 42 de doğurdum 43de doğuranlari da çok duydum
Kızlar çok şükür biz kavuştuk1 de yatış sağlandı 7 de ezan okunduktan sonra miniğim geldi ilk doğum için gerçekten başarılı bagris cagrisla gecse de eşimin halası hastane personeliydi elimi bı dk olsun bırakmadı ebe doktor gerçekten çok iyi yaklaştılar biliyorsunuz ki cumartesi gece 1 cmdi bugün bı anda suyum geldi ki hastaneden de bir saat önce çıkmıştım doktor sezarydaydi hastaneye geldiğimde 4 cm açıklık vardi az suni sancı verildi ama benim zaten iki dk ya inmişti iki saat sonra 5 cm oldu iki saat sonra direk tam açıklık sağlandı çok şükür suni sancı o kadar çok verilmedi bile doktor acilen sezaryana girmişti ona biraz stres yaptım ama doktor bile şaşırdı hemen olmasına zar zor yetişti sürekli aradı son anda çok az vakum oldu gücüm kalmamıştı hiç aklımda yoktu çünkü hatta epidural isteyecektim süre çok uzuyo denildi . 4 dikişim var çok siyrikla kapattık Rabbim herkese nasip etsin inşallah evlat çok baskaymis 38+1 50 cm 3300 adı Asel . Kan uyuşmazlığımız vardı ama benim kanımdan mis bişey vurulmadi sütüm çok az geldi tutu bı gogusumu ama yinede her ihtimal karşı mama verdik simdilik iki kaşık filan bizden bu kadar takip edemiyorum şuan herkese teşekkür ederim etiket yapamadım kötü düşünceye asla kapilmayin rabbim gerçekten yardım ediyo sayılı kişi kaldık hayırlı doğumlariniz olsun inşallah
Kızlar dün aksam 20.30 da bende kizimi kucagima aldım 37+3 haftalikken 2930 gr hastaneye geldigimde 8.5 cm aciklik vardi hemen dogum oldu şükürler olsun. Rabbim kalanlarada hayırlı dogumlar nasip etsin insallah
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün yavrularınızı Allah uzun ömürler versinKızlar oğlumu küvöze aldılar. 2-3 gün kalabilir demişler. Bu süreçte sütümü nasıl vereceğim? Orada mama mı veriyorlar acaba? Ciğerindeki sıvıyı atamamış. 3475 gr 50 cm doğdu. Adı Yiğit Sancak bu arada.
BennHaydi sayım var kizlar kimler hâlâ bekliyor doğumu
1. Ben
BennHaydi sayım var kizlar kimler hâlâ bekliyor doğumu
1. Ben
Gözün aydın canım. Heyecanla okudum. Okurken keyif aldım. Maşallah size. Bana dua et lütfen. Ben hastayım. Kanım eksik. Ve anlamadıkları birşey var. Güzel temennilerin için Allah razı olsun. Rabbim evladını hayırlı sağlıklı kılsın.Kızlar çok şükür biz kavuştuk1 de yatış sağlandı 7 de ezan okunduktan sonra miniğim geldi ilk doğum için gerçekten başarılı bagris cagrisla gecse de eşimin halası hastane personeliydi elimi bı dk olsun bırakmadı ebe doktor gerçekten çok iyi yaklaştılar biliyorsunuz ki cumartesi gece 1 cmdi bugün bı anda suyum geldi ki hastaneden de bir saat önce çıkmıştım doktor sezarydaydi hastaneye geldiğimde 4 cm açıklık vardi az suni sancı verildi ama benim zaten iki dk ya inmişti iki saat sonra 5 cm oldu iki saat sonra direk tam açıklık sağlandı çok şükür suni sancı o kadar çok verilmedi bile doktor acilen sezaryana girmişti ona biraz stres yaptım ama doktor bile şaşırdı hemen olmasına zar zor yetişti sürekli aradı son anda çok az vakum oldu gücüm kalmamıştı hiç aklımda yoktu çünkü hatta epidural isteyecektim süre çok uzuyo denildi . 4 dikişim var çok siyrikla kapattık Rabbim herkese nasip etsin inşallah evlat çok baskaymis 38+1 50 cm 3300 adı Asel . Kan uyuşmazlığımız vardı ama benim kanımdan mis bişey vurulmadi sütüm çok az geldi tutu bı gogusumu ama yinede her ihtimal karşı mama verdik simdilik iki kaşık filan bizden bu kadar takip edemiyorum şuan herkese teşekkür ederim etiket yapamadım kötü düşünceye asla kapilmayin rabbim gerçekten yardım ediyo sayılı kişi kaldık hayırlı doğumlariniz olsun inşallah
Bu arada günümüz aynı.Kızlar çok şükür biz kavuştuk1 de yatış sağlandı 7 de ezan okunduktan sonra miniğim geldi ilk doğum için gerçekten başarılı bagris cagrisla gecse de eşimin halası hastane personeliydi elimi bı dk olsun bırakmadı ebe doktor gerçekten çok iyi yaklaştılar biliyorsunuz ki cumartesi gece 1 cmdi bugün bı anda suyum geldi ki hastaneden de bir saat önce çıkmıştım doktor sezarydaydi hastaneye geldiğimde 4 cm açıklık vardi az suni sancı verildi ama benim zaten iki dk ya inmişti iki saat sonra 5 cm oldu iki saat sonra direk tam açıklık sağlandı çok şükür suni sancı o kadar çok verilmedi bile doktor acilen sezaryana girmişti ona biraz stres yaptım ama doktor bile şaşırdı hemen olmasına zar zor yetişti sürekli aradı son anda çok az vakum oldu gücüm kalmamıştı hiç aklımda yoktu çünkü hatta epidural isteyecektim süre çok uzuyo denildi . 4 dikişim var çok siyrikla kapattık Rabbim herkese nasip etsin inşallah evlat çok baskaymis 38+1 50 cm 3300 adı Asel . Kan uyuşmazlığımız vardı ama benim kanımdan mis bişey vurulmadi sütüm çok az geldi tutu bı gogusumu ama yinede her ihtimal karşı mama verdik simdilik iki kaşık filan bizden bu kadar takip edemiyorum şuan herkese teşekkür ederim etiket yapamadım kötü düşünceye asla kapilmayin rabbim gerçekten yardım ediyo sayılı kişi kaldık hayırlı doğumlariniz olsun inşallah
Bana da dua et lütfen canım. Ben hastayım hastanede yatıyorum. 12 günüm var doğuma. Rabbim bebeğini hayırlı sağlıklı evlat kılsın inşaallahDoğumu doktor başlattı canım. Çok şükür kavuştuk. Doğumdan sonra da hep dua ettim bekleyen herkes hayırlısıyla bebeğine kavuşsun diye
Ewet 42de kendi sancimla doğurdum çok şükür suni sanciyi yaşamış bir insan olarak iyimi kendi sancimi beklemekte ısrar etmişim..ama son hafta 3gunde bir nst ye giriyordumYani 42+ da mı doğurdunuz ikinciyi?
Bende beklemedeyimHaydi sayım var kizlar kimler hâlâ bekliyor doğumu
1. Ben
Memedeki süt rahat akıyor mu eğer akmıyorsa ve gerginlik artıyorsa mastit olmuşsunuz iyice artmadan lahana yaprağını güzel yıkayıp buzdolabında soğutun ve iki göğsünede koy yapraklar iyice ısınana kadar bekleMerhaba arkadaşlar mastit olan var mı aranızda. Belirtileri neler ?benim iki göğsümde de gerginlik ve ağrı oluyor . Ucunda da ağrı var . Ama meme ekstra sıcak değil , öyle belirgin kızarıklık
Bende daha dogurmadim canim umarim saglikla kavusuruzHanımlar doğumu kalan bir ben varım gibi hissediyorum galiba ben kaldım.
Allah için bana Dua edin.
Benim ismim Rahime.
İsmen Dua istiyorum.
Kanım eksik çıkıyor.
Ve doktorların da anlamadığı bir sorun var.
Sağlıklı bebeğim ve sağlıklı doğumum olması için dua istiyorum.
Duamdasin canım inşallah ciddi birşey değildir sen de bebekte sağlıkla kavuşun bian önce birbirinize....Hanımlar doğumu kalan bir ben varım gibi hissediyorum galiba ben kaldım.
Benim ismim Rahime.
İsmen Dua istiyorum.
Kanım eksik çıkıyor.
Sağolun doğumdan beri sütüm hiç çok akmadı . Az mı yoksa başka bi şey mi anlamdım . Lahana yaprağı aldım inşaallah fayda ederMemedeki süt rahat akıyor mu eğer akmıyorsa ve gerginlik artıyorsa mastit olmuşsunuz iyice artmadan lahana yaprağını güzel yıkayıp buzdolabında soğutun ve iki göğsünede koy yapraklar iyice ısınana kadar bekle
Kan problemi bendede vardi 2 defa kan takviyesi aldim sana verdilermi kan anlayamadiklari ne onu cozemedimGözün aydın canım. Heyecanla okudum. Okurken keyif aldım. Maşallah size. Bana dua et lütfen. Ben hastayım. Kanım eksik. Ve anlamadıkları birşey var. Güzel temennilerin için Allah razı olsun. Rabbim evladını hayırlı sağlıklı kılsın.
Allah yardımcın olsun inşallahHanımlar doğumu kalan bir ben varım gibi hissediyorum galiba ben kaldım.
Benim ismim Rahime.
İsmen Dua istiyorum.
Kanım eksik çıkıyor.
Bende de son zamanlar öyle kramplar çok oluyordu. Doğumdan sonra geçiyor az daha dayanKızlar nevar neyok bikac gündür giremedim baya birikmiş hepsini okumadım..doğum yapan varmı sancısı gelen varmı..ben de daha tık yok yaa aşağı da inmedi kızım. Ben ev işi yapmak dışında çok hareketsizim belki de ondan bilemiyorum bir de biraz yürüyünce sol bacağımın kalcayla birleşen yerinde elektrik çarpması gibi kramp oluyor ondan fazla yuruyemiyorum...son zamanlar bir gecseydi hayırlısıyla
Bende anlamıyorum. Bana kan için birşey de vermediler. Almanya'nın sağlık sektörü sıfır.Kan problemi bendede vardi 2 defa kan takviyesi aldim sana verdilermi kan anlayamadiklari ne onu cozemedim
Hastanedr yattigina gore ne oldugunu bulmaya calisiyor olabilirler ama kan eksikliği varsa kan takviyesi sart iyi bir dil bilen yokmu ne dediklerino direk anlayacakBende anlamıyorum. Bana kan için birşey de vermediler. Almanya'nın sağlık sektörü sıfır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?