2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Selam Aleyküm hanımlar. Bende kan eksikliği Var. Doğuma 13 günüm var.
Bugün doğuma zararı varmı sizce

Kızlar dün aksam 20.30 da bende kizimi kucagima aldım 37+3 haftalikken 2930 gr hastaneye geldigimde 8.5 cm aciklik vardi hemen dogum oldu şükürler olsun. Rabbim kalanlarada hayırlı dogumlar nasip etsin insallah

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün yavrularınızı Allah uzun ömürler versin darısı başımıza
Haydi sayım var kizlar kimler hâlâ bekliyor doğumu
1. Ben
Benn

Merhaba arkadaşlar mastit olan var mı aranızda. Belirtileri neler ?benim iki göğsümde de gerginlik ve ağrı oluyor . Ucunda da ağrı var . Ama meme ekstra sıcak değil , öyle belirgin kızarıklık

Gözün aydın canım. Heyecanla okudum. Okurken keyif aldım. Maşallah size. Bana dua et lütfen. Ben hastayım. Kanım eksik. Ve anlamadıkları birşey var. Güzel temennilerin için Allah razı olsun. Rabbim evladını hayırlı sağlıklı kılsın.

Bu arada günümüz aynı.
İnşaallah sıra bende galiba. Hayırlısı ile.

Doğumu doktor başlattı canım. Çok şükür kavuştuk. Doğumdan sonra da hep dua ettim bekleyen herkes hayırlısıyla bebeğine kavuşsun diye
Bana da dua et lütfen canım. Ben hastayım hastanede yatıyorum. 12 günüm var doğuma. Rabbim bebeğini hayırlı sağlıklı evlat kılsın inşaallah

Merhaba arkadaşlar mastit olan var mı aranızda. Belirtileri neler ?benim iki göğsümde de gerginlik ve ağrı oluyor . Ucunda da ağrı var . Ama meme ekstra sıcak değil , öyle belirgin kızarıklık
Memedeki süt rahat akıyor mu eğer akmıyorsa ve gerginlik artıyorsa mastit olmuşsunuz iyice artmadan lahana yaprağını güzel yıkayıp buzdolabında soğutun ve iki göğsünede koy yapraklar iyice ısınana kadar bekle

Bende daha dogurmadim canim umarim saglikla kavusuruz

Duamdasin canım inşallah ciddi birşey değildir sen de bebekte sağlıkla kavuşun bian önce birbirinize....
Benim de bebeğimin mesanesinde kiste benzer bişey gördüler ama tam emin de değiller çok kafama takmamaya çalışıyorum yoksa bebeğe ve kendime doğuma kalan songunlerde daha çok sıkıntı vermiş olurum kafamı dağıtmaya başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum kendimi

Sağolun doğumdan beri sütüm hiç çok akmadı . Az mı yoksa başka bi şey mi anlamdım . Lahana yaprağı aldım inşaallah fayda eder

Kan problemi bendede vardi 2 defa kan takviyesi aldim sana verdilermi kan anlayamadiklari ne onu cozemedim

Allah yardımcın olsun inşallah bende de kan eksikliği vardı iki ünite kan verdiler doğumdan sonra.

Bende de son zamanlar öyle kramplar çok oluyordu. Doğumdan sonra geçiyor az daha dayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…