2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Rabbim yardımcın olsun. İnşaallah dedikleri gibi hiçbirşey yoktur.
Sende gün sayıyorsun. Benim de 12 günüm var. Rabbim herşeye Kadir.

Hastanedr yattigina gore ne oldugunu bulmaya calisiyor olabilirler ama kan eksikliği varsa kan takviyesi sart iyi bir dil bilen yokmu ne dediklerino direk anlayacak
Direk anlayacak kimse yok açıkçası. Eşim Almansı Var olmasına rağmen diyor kanda birşey var ama anlamıyor ne. Bebeğim iyi çok şükür.
Sadece küçük dediler. 2.100 inşallah bu kalan günlerde alır bebeğim biraz daha

Almistir bile canim daha kac gun once 2100 demistin bol bol muz kasar ye

Kizlar nasilsiniz bebis dogunca giremedim foruma 2 gundur cok sayfa birikmis okuyamadim hepsini. Biz iyiyiz dun aksam ustu eve ciktik benim hala biraz agrilarim var ama daha iyiyim. Baska dogum yapan arkadaslar da varsa hayirli olsun

Ben annem ve kayınvalidmle yapmaya çalışıyoru m

Ewet 42de kendi sancimla doğurdum çok şükür suni sanciyi yaşamış bir insan olarak iyimi kendi sancimi beklemekte ısrar etmişim..ama son hafta 3gunde bir nst ye giriyordum
Benim suni sancı deneyimim de çok olumsuz. Doğumum kendi sancımla başladı ama hastanede doğum durunca suni sancı vermişlerdi. Sancı bebeğimi strese soktu ve kaka yaptı. Kendiliğinden başlamamış doğumu suni sancıyla başlatmanın etkilerini hiç düşünemiyorum. Umarım bu sefer de kendi sancımla başlar doğum.

çok haklısın canım seni şuan sadece eşin anlyablir bi ona nazın geçer anne var annevik var işte 8 sene sonra gelen mucizen warken lohusalılta cabası annen nedem böle yapmış anlamış degilim inan tek başına daha rahat ediceksin sen sırtını allaha yasla benim bi eşim wardı covid olunca. o da gitti tek kaldım kimseye bel bağlama boşwer sen çok güçlü bi annesin allah elden ayaktan düşürmedigi takdirde evlatlarımıza bakıcaz

ayağını sürüdü benim kız galiba, seninle geç tanıştık ama kanım kaynadı çok cana yakın çıktın ya beben nasıl sen nasılsın iyisinizdir inşallah

Geçmiş olsun
Oğlum da aynı şekilde küveze alınmıştı sen sütünü sağmaya çalış sanki bebek var gibi 2 saatte bir onları biriktirip hemşirelere ver zaten günlük yanına girme zamanın olması lazım ama covid nedeni ile yeni düzen nasıldır bilemiyorum bunların eksik kalması durumunda hemşireler zaten mama takviyesi eklerler
Tekrar geçmiş olsun tez zamanda kucağına almak nasip olsun canım
Çok geçmiş olsun dualarım seninle canım sen elinden geldiği kadar ferah olmaya çalış beslenmene pekmez ve üzüm de ekle inşallah hem sana şifa hem bebeğine kilo olsun

Üzüm yerim Ama Almanya'da pekmez bulamam. Mümkün değil.
Köyde annem yapardı. Ne güzel kendi bağımız vardı.
Sevmediğim için almadım yanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…