2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sagmaya emzirmeye devam et bol su iç sıcak havlu falan koy gelir muhakkak.ilkinde banada aynısını yaptı benimde sütum gitti.Ve şimdi ikinci yine gelecek dün geceden beri stresten bütün her yerim kasıldı bile . Anlayamıyorum inan bende dünden beri dua ediyorum .Birşey deyip eşimle kötü olmayalım diye

Su kayinvalideler keske bir rahat verse ya. Sagmaya devam et canim gelir mutlaka masajda yap. uzmemeye calis kendini eminim kolay degildir ama bebegin icin sabirli guclu ol

Arkadaş eskiden çalıştığım okuldaydı görüştüğüm biri değil maalesef yoksa sorardım yalnız o dönemde söylediğinde emin misin diyerek iyice sormuştum. Hergün de nst ye girmiş ben beklicem demiş doktoruna ve kendi sancısıyla doğurmuş .
Kesinlikle katılıyorum C _cedric_ e...ben ilk kızımı 41de ikinciyi 42 de doğurdum 43de doğuranlari da çok duydum
Bende 41 42 yi çok duydum da 43 ü bir defa duymuştum.
Kızlar doğum yapalı 2 gün oldu ama
Memeler fena acıyor. Gümüş kapak da kullanıyorum lansinoh da sürüyorum. Alışma süreci mi acaba 1-2 haftaya toparlar mı ? Sizde durumlar nasıl ?
Benim masallah deyim hiç yara falan olmadı. Ucu büyük diye muhtemelen. İlk oğlumda da memelerle ilgili çok şükür sıkıntı yaşamamıştım.
Kesinlikle doktorların her söylediğini kafaya takmamak gerek. 11. Haftada ikili test yapmıştı doktorum ve sonuca göre benim çocuğum 330 da bir ihtimalle down sendromlu olabilir çıkmıştı. İki üç hafta kendimi yedim bitirdim sonra dedim ki Allah’ın dediği olur. Boşa canımı sıkmaya gerek yok . Bir daha da hiçbir testi yaptırmadım 3 lüymüş ayrıntılı ultrasonmuş falsn. Çok şükür oğlum gayet sağlıklı bir bebek. Umarım bebeğini bekleyen herkes sağlıkla kucağına alır

Allah gerçekten sabır versin bizlere

Su kayinvalideler keske bir rahat verse ya. Sagmaya devam et canim gelir mutlaka masajda yap. uzmemeye calis kendini eminim kolay degildir ama bebegin icin sabirli guclu ol
Elimde değil tutuyorum kendimi sabır çekiyorum gidiyor başlıyorum hüngür şakır ağlamaya

En azından sizi kaka yaptı bebek diye sezeryana almamışlar. İlk doğumumda beni tam açıklıkla çataldan alıp ameliyata götürdüler suyu kakalı geldi diye. O doktora hala hakkımı helal edemiyorum.

En azından sizi kaka yaptı bebek diye sezeryana almamışlar. İlk doğumumda beni tam açıklıkla çataldan alıp ameliyata götürdüler suyu kakalı geldi diye. O doktora hala hakkımı helal edemiyorum.
Gerçekten büyük talihsizlik olmuş. Ben de olsam sizin kadar öfkelenirdim. Neyse ki bu sefer bazılarımızın hayallerini süsleyen bir doğumunuz oldu

Doğal tuzunuz varsa fırında 40 derece ısıtın ve resimde işaretlediğim alana koyun doğrudan. Bes on dakika sonra tuzu dökün ve aynı bölgeye rezene tohumu bantlayın flasterle. Aklınıza geldikçe bantın üzerinden baskı yapın. Sütünüz gelene kadar her gün tohumları yenileyin, ıslanırsa yeni tohum sarın. Tohumlar günde en az 8 saat kalmalı. Yine aynı bölgeye kına yakmak da iyi gelir. Sujok terapiden bir öneri.

Eklentiler

• 20201130_052709.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 22
Bu meme olayı sanırım fizyolojik yaa
Ben ilkinde de baya acı çektim

En güzelini yapmışsın bence, eşim idare edemezdi mecbur kaldım annemi çağırmaya fiziksel olarak ilk bikac günü atlatmama yardımı oldu ama psikolojik olarak beni çok yordu.

Öyle canım sezeryanin ertesi gün bile kalktım hep yürüdüm ki muhtaç olmayayım. Allah büyüktür muhtaç etmesin kimseye. Bunca zaman bekledigim çocuğumun doğumunda bile beni kaç kere ağlattı. Anne olmak bu değil. Gittiler bugün artık ama zaten ben ve eşim onlara hizmet ettik resmen bu halde.

Kızlar bebeğim sarılık oldu ( 2 saatte bir emzirmeme rağmen ilk günler az az mama da vermiştim. Bugün doktor ortalama değer 11 idare eder ama 2 gün sonra tekrar gel dedi. Okadar emzirdim niye oldu anlamadım. Ne yapmalıyım

Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildir kısa zamanda iyi olursun inşallah. Kan verilir eğer öyle bir şey varsa zaten de inşallah başka bir şey yoktur gönlünü ferah tut. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini

Ben annem ve kayınvalidmle yapmaya çalışıyoru m
Annem ilçede kuzum kayınvalidemler yakın ama gel kal demiyoruz daha iyi alıştık birbirimize zaten gündüzleri gelip gidiyor kayınvalidem geceleri de ben idare ediyorum işte. 28 gün oldu bugün bir aylık olcak vay be ne çabuk geçti anlamadım hiç.

ayağını sürüdü benim kız galiba, seninle geç tanıştık ama kanım kaynadı çok cana yakın çıktın ya beben nasıl sen nasılsın iyisinizdir inşallah
Aynen senin kız ayağını sürüdü bende seni çok sevdim inan ki sen de çok cana yakınsın içtensin sevdim bu hallerini iyi şükür gaz problemleri ile uğraşıyoruz biraz ama damlalar biraz iyi geldi gibi bakalım. Senin kız nasıl büyüdü valla ablamız

Kızlar merhaba. Bebeğim 19 günlük gözleri çok capaklaniyor. Sizde de var mı böyle bir şey. Göz doktoruna götürmelimiyim. Ne yapmam gerekiyor. Çok capaklaniyor.
Benim ilk kızımın öyleydi 4 aylık olana kadar sürdü. Bazı bebeklerde oluyor genelde 1 yaşına kadar geçiyor. Doktor serum fizyolojikle silmemizi söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…