Tersten emzirmek nasıl sağolun cevap içinFayda etmezse doktora danışın benim antibiyotikle düzelmişti ve bol bol emzirin birde tersten emzirmeyi deneyin
Sagmaya emzirmeye devam et bol su iç sıcak havlu falan koy gelir muhakkak.ilkinde banada aynısını yaptı benimde sütum gitti.Ve şimdi ikinci yine gelecek dün geceden beri stresten bütün her yerim kasıldı bile . Anlayamıyorum inan bende dünden beri dua ediyorum .Birşey deyip eşimle kötü olmayalım diyeKızlar kayınvalideme aşırı sinirlendim ağlama krizlerine soktu beni sol gögsümden süt gelmemeye başladı o günden beri tekrar nasıl gelmesini sağlayabilirimvar mı bir çözümü yoksa giden gitti mi?
Su kayinvalideler keske bir rahat verse ya. Sagmaya devam et canim gelir mutlaka masajda yap. uzmemeye calis kendini eminim kolay degildir ama bebegin icin sabirli guclu olKızlar kayınvalideme aşırı sinirlendim ağlama krizlerine soktu beni sol gögsümden süt gelmemeye başladı o günden beri tekrar nasıl gelmesini sağlayabilirimvar mı bir çözümü yoksa giden gitti mi?
Arkadaş eskiden çalıştığım okuldaydı görüştüğüm biri değil maalesef yoksa sorardım yalnız o dönemde söylediğinde emin misin diyerek iyice sormuştum. Hergün de nst ye girmiş ben beklicem demiş doktoruna ve kendi sancısıyla doğurmuş .43+5te doğuran arkadaşınız emin mi acaba, SAT konusunda bir karışıklık olabilir mi? Doktor nasıl ikna oldu o kadar beklemeye? Yoksa evde mi doğurdu? Bu bilgi beni çok heyecanlandırdı çünkü 41. Haftadayım ama doğum yakın görünmüyor doktora göre. Kızımı 41+3te doğurmuştum, oğlumu da kendi gelene kadar beklemek istiyorum ama 42den önce gelmezse endişesi sardı yavaştan. Bir arkadaş da sanki doktorunun 43 haftalık doğurduğunu yazmıştı.
Bende 41 42 yi çok duydum da 43 ü bir defa duymuştum.
Benim masallah deyim hiç yara falan olmadı. Ucu büyük diye muhtemelen. İlk oğlumda da memelerle ilgili çok şükür sıkıntı yaşamamıştım.Kızlar doğum yapalı 2 gün oldu ama
Memeler fena acıyor. Gümüş kapak da kullanıyorum lansinoh da sürüyorum. Alışma süreci mi acaba 1-2 haftaya toparlar mı ? Sizde durumlar nasıl ?
Kesinlikle doktorların her söylediğini kafaya takmamak gerek. 11. Haftada ikili test yapmıştı doktorum ve sonuca göre benim çocuğum 330 da bir ihtimalle down sendromlu olabilir çıkmıştı. İki üç hafta kendimi yedim bitirdim sonra dedim ki Allah’ın dediği olur. Boşa canımı sıkmaya gerek yok . Bir daha da hiçbir testi yaptırmadım 3 lüymüş ayrıntılı ultrasonmuş falsn. Çok şükür oğlum gayet sağlıklı bir bebek. Umarım bebeğini bekleyen herkes sağlıkla kucağına alırDuamdasin canım inşallah ciddi birşey değildir sen de bebekte sağlıkla kavuşun bian önce birbirinize....
Benim de bebeğimin mesanesinde kiste benzer bişey gördüler ama tam emin de değiller çok kafama takmamaya çalışıyorum yoksa bebeğe ve kendime doğuma kalan songunlerde daha çok sıkıntı vermiş olurum kafamı dağıtmaya başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum kendimi
Allah gerçekten sabır versin bizlereSagmaya emzirmeye devam et bol su iç sıcak havlu falan koy gelir muhakkak.ilkinde banada aynısını yaptı benimde sütum gitti.Ve şimdi ikinci yine gelecek dün geceden beri stresten bütün her yerim kasıldı bile . Anlayamıyorum inan bende dünden beri dua ediyorum .Birşey deyip eşimle kötü olmayalım diye
Elimde değil tutuyorum kendimi sabır çekiyorum gidiyor başlıyorum hüngür şakır ağlamayaSu kayinvalideler keske bir rahat verse ya. Sagmaya devam et canim gelir mutlaka masajda yap. uzmemeye calis kendini eminim kolay degildir ama bebegin icin sabirli guclu ol
En azından sizi kaka yaptı bebek diye sezeryana almamışlar. İlk doğumumda beni tam açıklıkla çataldan alıp ameliyata götürdüler suyu kakalı geldi diye. O doktora hala hakkımı helal edemiyorum.Benim suni sancı deneyimim de çok olumsuz. Doğumum kendi sancımla başladı ama hastanede doğum durunca suni sancı vermişlerdi. Sancı bebeğimi strese soktu ve kaka yaptı. Kendiliğinden başlamamış doğumu suni sancıyla başlatmanın etkilerini hiç düşünemiyorum. Umarım bu sefer de kendi sancımla başlar doğum.
Gerçekten büyük talihsizlik olmuş. Ben de olsam sizin kadar öfkelenirdim. Neyse ki bu sefer bazılarımızınEn azından sizi kaka yaptı bebek diye sezeryana almamışlar. İlk doğumumda beni tam açıklıkla çataldan alıp ameliyata götürdüler suyu kakalı geldi diye. O doktora hala hakkımı helal edemiyorum.
Doğal tuzunuz varsa fırında 40 derece ısıtın ve resimde işaretlediğim alana koyun doğrudan. Bes on dakika sonra tuzu dökün ve aynı bölgeye rezene tohumu bantlayın flasterle. Aklınıza geldikçe bantın üzerinden baskı yapın. Sütünüz gelene kadar her gün tohumları yenileyin, ıslanırsa yeni tohum sarın. Tohumlar günde en az 8 saat kalmalı. Yine aynı bölgeye kına yakmak da iyi gelir. Sujok terapiden bir öneri.Kızlar kayınvalideme aşırı sinirlendim ağlama krizlerine soktu beni sol gögsümden süt gelmemeye başladı o günden beri tekrar nasıl gelmesini sağlayabilirimvar mı bir çözümü yoksa giden gitti mi?
Bu meme olayı sanırım fizyolojik yaaArkadaş eskiden çalıştığım okuldaydı görüştüğüm biri değil maalesef yoksa sorardım yalnız o dönemde söylediğinde emin misin diyerek iyice sormuştum. Hergün de nst ye girmiş ben beklicem demiş doktoruna ve kendi sancısıyla doğurmuş .
Bende 41 42 yi çok duydum da 43 ü bir defa duymuştum.
Benim masallah deyim hiç yara falan olmadı. Ucu büyük diye muhtemelen. İlk oğlumda da memelerle ilgili çok şükür sıkıntı yaşamamıştım.
Kesinlikle doktorların her söylediğini kafaya takmamak gerek. 11. Haftada ikili test yapmıştı doktorum ve sonuca göre benim çocuğum 330 da bir ihtimalle down sendromlu olabilir çıkmıştı. İki üç hafta kendimi yedim bitirdim sonra dedim ki Allah’ın dediği olur. Boşa canımı sıkmaya gerek yok . Bir daha da hiçbir testi yaptırmadım 3 lüymüş ayrıntılı ultrasonmuş falsn. Çok şükür oğlum gayet sağlıklı bir bebek. Umarım bebeğini bekleyen herkes sağlıkla kucağına alır
En güzelini yapmışsın bence, eşim idare edemezdi mecbur kaldım annemi çağırmaya fiziksel olarak ilk bikac günü atlatmama yardımı oldu ama psikolojik olarak beni çok yordu.İnşallah öyle bir durumla karşılaşmazsınız
Ben ancak yazıyorum alıntılara eklemişimmuhtemelen doğmuştur Allah hayırlı sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah
bu kitabı alayım inşallah okuyayım en kısa zamanda hatta eşime de okutayımTeşekkürler bilgiler için
Alıntıları unutmuşum resmenmaşallah güzel kısa bir doğum olmuş kanamam benim de çok oldu ama doğumdan önce hatta suyum gelmeden önce baya çok kan gelince doktor bana sen emin misin ssvd yapmak istediğine bak kanaman fazla dedi yani ben vazgeçsem direkt sezeryana alınacaktım. Hocam dedim benim burda kimsem yok normal doğurmam lazım bebek iyiyse suyu vs. Bekleyelim belki kanama azalır. Çok şükür bebeğim iyi durumdaydı kanama da azaldı ve su geldikten iki saat sonra tam açıklık oluştu . Neyse ki sizde şimdi iyisiniz Allah tekrar hayırlı eylesin inşallah
kolay bir doğum olmuştur inşallah
Herhangi başka bir tehlike yoksa bence bekle derim. Miadı daha dolmamış ki 42 ye kadar beklenebilir hatta bir öğretmen arkadaş 43+5 ye doğurmuştu . Eğer bebekte ve sizde bir sıkıntı yoksa bence sancını bekle açılmanı bekle. Verdikleri ilaçlar bebeği strese sokuyor sonra birde açılma olmayınca bebek kaka ysptı yada strese girdi diye hop sezeryana alıyorlar. İlk oğlumda aynen böyle oldu . Hala pişmanlık duyarım niye eve dönmedim diye.
İnşallah doğru kararı verirsin arkadaşım
Allah yardımcın olsun csnım. Engüzeli zor da olsa insanın eşiyle doğuma gidip beraberce dönüp çocuklarına bakmadı. Hem eşleri birbirine kenetliyor hem de ne kadar güçlü olduğunuzu görmüş oluyorsunuz. Ben kimseyi getirmedim koronayı da bahane ettim annem gelmek istedi aslında. Hastalık kaparsın anne senin vebaline giremem dedim gelmedi böylece. Zaten kv tarafım gelmez çok şükür gelseler fiziken biraz rahatlardım belki ama psikolojim nolurdu bilemiyorum.
çok haklısın canım seni şuan sadece eşin anlyablir bi ona nazın geçer anne var annevik var işte 8 sene sonra gelen mucizen warken lohusalılta cabası annen nedem böle yapmış anlamış degilim inan tek başına daha rahat ediceksin sen sırtını allaha yasla benim bi eşim wardı covid olunca. o da gitti tek kaldım kimseye bel bağlama boşwer sen çok güçlü bi annesin allah elden ayaktan düşürmedigi takdirde evlatlarımıza bakıcaz
Canım ara ara oluyor maalesef göğüs yaralarım ama aventin göğüs kalkanından çok memnunum benSenin geçti mi canım
Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildir kısa zamanda iyi olursun inşallah. Kan verilir eğer öyle bir şey varsa zaten de inşallah başka bir şey yoktur gönlünü ferah tut. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğiniHanımlar doğumu kalan bir ben varım gibi hissediyorum galiba ben kaldım.
Allah için bana Dua edin.
Benim ismim Rahime.
İsmen Dua istiyorum.
Kanım eksik çıkıyor.
Ve doktorların da anlamadığı bir sorun var.
Sağlıklı bebeğim ve sağlıklı doğumum olması için dua istiyorum.
Annem ilçede kuzum kayınvalidemler yakın ama gel kal demiyoruz daha iyi alıştık birbirimize zaten gündüzleri gelip gidiyor kayınvalidem geceleri de ben idare ediyorum işte. 28 gün oldu bugün bir aylık olcak vay be ne çabuk geçti anlamadım hiç.Ben annem ve kayınvalidmle yapmaya çalışıyoru m
Aynen senin kız ayağını sürüdüayağını sürüdü benim kız galiba,seninle geç tanıştık ama kanım kaynadı çok cana yakın çıktın ya beben nasıl sen nasılsın iyisinizdir inşallah
Benim ilk kızımın öyleydi 4 aylık olana kadar sürdü. Bazı bebeklerde oluyor genelde 1 yaşına kadar geçiyor. Doktor serum fizyolojikle silmemizi söylemiştiKızlar merhaba. Bebeğim 19 günlük gözleri çok capaklaniyor. Sizde de var mı böyle bir şey. Göz doktoruna götürmelimiyim. Ne yapmam gerekiyor. Çok capaklaniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?