2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba herkese. Grip gibiyim corona dan şupheleniyorum son günlerim doğuma test yaptırmadım tat koku yok testi yarın yaptıracagım . Atlatanlar nasıl atlattiniz neler yaşadınız yardımcı olun lutfen normal doğum yapmak istiyorum herhangi bi engel olur mu? Kafamda deli sorularr Allah rızası için

Canım.ne oldu ne yaptı bu kadar saNa hele de bu dönemde
Geldi çocuğun gözünde şişlik mi var dedi ben zaten çok zor hamile kaldım panik atak dolu çok zor bir hamilelik geçirdim geldi öyle dedi sonra sürekli kendimi gidip gelip çocuğun gözüne bakarken buldum anneme soruyorum yok bişi diyor , kız kardeşime soruyorum yok bişi diyor, eşim de yok şişlik diyor ama sinirlerim bozuldu.. sonra gelmiş bana senınle aynı gun dogum yapan bı komsum var ıste cocugu kucagına bıle almıyor emzırmıyormus dıyor psikologa mı gitse diyor ben onun yanında emzırmıyorum cocugu da almıyorum kucagıma aklınca bana laf sokuyor.. o yokken cocumla ılgılenıyorum onun yanında oturmak dahi istemiyorum çünkü daha önceden olan şeyler de vardı taktım taktım ağla ağla ağla sabah bi kalktım süt gelmiyor

Canım iki saatte bir değil saat başı emzir ve mama ver sütüm var deme mama da ver emzir de aynı zaman da. İki güne değeri düşer. Çok geçmiş olsun

Gerçekten büyük talihsizlik olmuş. Ben de olsam sizin kadar öfkelenirdim. Neyse ki bu sefer bazılarımızın hayallerini süsleyen bir doğumunuz oldu
Çok şükür allaha ettiğim dualar kabul oldu bu doğum önceki travmama da çok iyi geldi Allah herkese en guzel şekilde doğum yapmayı nasip etsin
Tekrardan geçmiş olsun. Allah bundan sonra kolaylık versin
Bende sürekli emxiriyordum ama oldu yine de. Çişli bez sayısı önemliymiş bezleri kuru mu oluyor yoksa çişli mi? Eğer çişli değilse yada kırmızımtrak bir renk varsa bezinde bu yetersiz beslendiğini gösterirmiş. Belki bebek henüz çok kuvvetli ememiyor olabilir yada sütünüz dahs tam İnmemiş olabilir. Bebek emdikten sonra ve ara ara sağım yapın ve her sağdığınızı arada çocuğa parmak enjektör yardımıyla verin. İnşallah iyi olur.

Eğer burun akıntın vs yokken birden tat ve kokuyu kaybettiysen malesef koronasındır yüzde 90. Eşim geçirdi benim tat ve koku kaybı yaşayınca anladık korona olduğunu . Benim eşim ilaç kullandı aynı zamanda doğal gıdalarla bitki çaylarıyla takviye ettik. D vitamini kullandı . C vitaminini doğal yollarla tüketti. C vitaminini hasta olmadan önce tedbir amaçlı kullanmak lazımmış ama hastalık durumunda c vitamini kullanmak sitokin fırtınasına sebep olabiliyormuş . O yüzden c vitaminini bol meyve sebze tüketerek alın. İnşallah değilsinizdir ama eğer hastaysanız allah biran önce atlatmayı nasip etsin

Kızlar merhaba. Bebeğim 19 günlük gözleri çok capaklaniyor. Sizde de var mı böyle bir şey. Göz doktoruna götürmelimiyim. Ne yapmam gerekiyor. Çok capaklaniyor.
Göz masajı yapabilirsin göz pınarından aşağı doğru hergün masaj yapabilirsin
1 yaşından önce genelde kendiliğinden geçiyor

Ya sen.niye o tatlı canını böyle salak insanlar için üzüyorsun değer mi bir düşün bakalım kendini de bebeğini de boşuna strese sokuyorsun bak sütüm gitti diyorsun yazık değil mi o sana laf sokuyorsa sende ona sok sen değil o üzülsün terbiyesiz eşine de söyle hiç çekinme senin canın yandıysa onların da yansın bir daha asla böyle şeyler olursa kafana takma ve sende karşılığını ver üzülme sakin

Kizlar bebekleriniz ortalama ne kadar uyuyor? Birde benimki altini degistirirken cok fena, usuyor mu acaba?
3 gündür geceleri de dahil hiç uyumuyoruz bugün 20 günlük olduk çok zor geçiyoruz karnına vişne çekirdekli bez işitip koyuyorum ayaklarına da kiraz çekirdekli patik işitip koyuyorum sanki onlar biraz rahatlattı gibi bakalım yaşayıp göreceğiz

Eşime söyledim arıcam gelme dicem dedi ama çok ağır konuşacağı için arama boşver dedim Annesi sonuçta bir de öyle bir vebale girmek istemedim bundan sonra ama ilk laf ettiğinde cevabını ben vereceğim amacını gerçekten anlayamıyorum çünkü.. İnsanlar da nasıl bi vicdan var nasıl vicdan rahatlığı ile uyuyor anlamıyorum Bugün gelmedi gelseydi annem yolacaktı onu o kadar kötü bir kaç gündü benim için.
Allaha havale ediyorum.

Kizlar bebekleriniz ortalama ne kadar uyuyor? Birde benimki altini degistirirken cok fena, usuyor mu acaba?
Gündüz full uyuyor 1-2 kere gözünü açıyor o süre de 1 saati geçmez ama gece 2-5 nöbetimiz var her gün kolik sanırım bebeğim her gece aynı şey çünkü..
Bugün 12 günlük olduk.

Valla değmez canım şu güzel günlerde kendini üzdüğüne bende kaynanam yüzünden çok ağladım lohusalıklarımda yazık etmişim kendime de bebeğime de diyorum şimdi. Kızım boynunu eğip bakardı sürekli geldiğinde bunda bişey var boynunu tutamıyo derdi halbuki hiçbişeyi yok hamdolsun tik yapmıştı onu bide doğduğunda bi üstlerde saçı vardı yanları yoktu kaç ay geldi gitti çocuğun saçlarını niye kestin kırpılmış gibi dedi durdu bazı insanların kafa basmıyor empati vicdan sıfır Allah ıslah etsin yokmuş gibi davran canını hiç sıkma
Kızlar ben de doğum yaptım darısı başınıza inşallah
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt kuzunu

Teşekkürederim evet bi anda kaybettimakinti yok yanma var sadece

Listede yokum

Kızlar selam sezaryen sonrası için korse öneriniz var mı? İnternetten alabileceğim bir yer
Canım benim öncelikle gözün aydın kavuşmuşsun yavruna. Okuyamadım mesajları en son sezaryene alınıyorum dedin sonrasını okuyamadım. Herşey yolundadır umarım iyidir bebişin
Bende sezaryen oldum biliyorsun. Kullandığım korse chiccodan benim. Tavsiye ederim çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…