olsun bak eline koz geçmiş oldu ilerde başlarına kakarsın artık umarım dahada iyi olursun zamanla canımEn güzelini yapmışsın bence, eşim idare edemezdi mecbur kaldım annemi çağırmaya fiziksel olarak ilk bikac günü atlatmama yardımı oldu ama psikolojik olarak beni çok yordu.
Öyle canım sezeryanin ertesi gün bile kalktım hep yürüdüm ki muhtaç olmayayım. Allah büyüktür muhtaç etmesin kimseye. Bunca zaman bekledigim çocuğumun doğumunda bile beni kaç kere ağlattı. Anne olmak bu değil. Gittiler bugün artık ama zaten ben ve eşim onlara hizmet ettik resmen bu halde.
saol canım allah razı olsun karakızım emiyo şuan gaz sancısı oldugunda evi turluyoruz artık,Aynen senin kız ayağını sürüdübende seni çok sevdim inan ki sen de çok cana yakınsın içtensin sevdim bu hallerini iyi şükür gaz problemleri ile uğraşıyoruz biraz ama damlalar biraz iyi geldi gibi bakalım. Senin kız nasıl büyüdü valla ablamız
3 gündür geceleri de dahil hiç uyumuyoruz bugün 20 günlük olduk çok zor geçiyoruz karnına vişne çekirdekli bez işitip koyuyorum ayaklarına da kiraz çekirdekli patik işitip koyuyorum sanki onlar biraz rahatlattı gibi bakalım yaşayıp göreceğiz
Gündüz full uyuyor 1-2 kere gözünü açıyor o süre de 1 saati geçmez ama gece 2-5 nöbetimiz var her gün kolik sanırım bebeğim her gece aynı şey çünkü..
Bugün 12 günlük olduk.
Kızlar çok şükür biz kavuştuk1 de yatış sağlandı 7 de ezan okunduktan sonra miniğim geldi ilk doğum için gerçekten başarılı bagris cagrisla gecse de eşimin halası hastane personeliydi elimi bı dk olsun bırakmadı ebe doktor gerçekten çok iyi yaklaştılar biliyorsunuz ki cumartesi gece 1 cmdi bugün bı anda suyum geldi ki hastaneden de bir saat önce çıkmıştım doktor sezarydaydi hastaneye geldiğimde 4 cm açıklık vardi az suni sancı verildi ama benim zaten iki dk ya inmişti iki saat sonra 5 cm oldu iki saat sonra direk tam açıklık sağlandı çok şükür suni sancı o kadar çok verilmedi bile doktor acilen sezaryana girmişti ona biraz stres yaptım ama doktor bile şaşırdı hemen olmasına zar zor yetişti sürekli aradı son anda çok az vakum oldu gücüm kalmamıştı hiç aklımda yoktu çünkü hatta epidural isteyecektim süre çok uzuyo denildi . 4 dikişim var çok siyrikla kapattık Rabbim herkese nasip etsin inşallah evlat çok baskaymis 38+1 50 cm 3300 adı Asel . Kan uyuşmazlığımız vardı ama benim kanımdan mis bişey vurulmadi sütüm çok az geldi tutu bı gogusumu ama yinede her ihtimal karşı mama verdik simdilik iki kaşık filan bizden bu kadar takip edemiyorum şuan herkese teşekkür ederim etiket yapamadım kötü düşünceye asla kapilmayin rabbim gerçekten yardım ediyo sayılı kişi kaldık hayırlı doğumlariniz olsun inşallah
Gözünüz aydın kızlar hayırlı olsun. Sağlıkla büyütün bebişlerinizi.Kızlar dün aksam 20.30 da bende kizimi kucagima aldım 37+3 haftalikken 2930 gr hastaneye geldigimde 8.5 cm aciklik vardi hemen dogum oldu şükürler olsun. Rabbim kalanlarada hayırlı dogumlar nasip etsin insallah
Gözünüz aydın canım. İnşallah çabuk atlatır bebegin. Sağıp süt goturebiliyorsun ya da belli saatlerde emzirmek için gidebiliyorsun. Hastanenin prosedürüne göre ilerliyor sanırım.Kızlar oğlumu küvöze aldılar. 2-3 gün kalabilir demişler. Bu süreçte sütümü nasıl vereceğim? Orada mama mı veriyorlar acaba? Ciğerindeki sıvıyı atamamış. 3475 gr 50 cm doğdu. Adı Yiğit Sancak bu arada.
Kızlar doğum yapalı 2 gün oldu ama
Memeler fena acıyor. Gümüş kapak da kullanıyorum lansinoh da sürüyorum. Alışma süreci mi acaba 1-2 haftaya toparlar mı ? Sizde durumlar nasıl ?
Almazsa da üzülme benim de oğlum 2330 doğdu 2 3 hafta geriden geliyodu maşallah güzel besininde hemen toparlaniyolar hiç canını sıkmaDirek anlayacak kimse yok açıkçası. Eşim Almansı Var olmasına rağmen diyor kanda birşey var ama anlamıyor ne. Bebeğim iyi çok şükür.
Sadece küçük dediler. 2.100 inşallah bu kalan günlerde alır bebeğim biraz daha
Kuzum lohusasin. Cevabını vereceksin yoksa daha ilerliyor durumlar. Benim hem annem yanimda hem kv. Anneme atarda yapıyorum giderde. Ama ona bi kere atar ettim daha odaya girmiyor. Girmezsen girme yalvarmam. Ben zaten hem ameliyat acısı hem meme acısı çekiyorum. Çocuğa tam meme vericem ki bunu yaşayanlarıniz o anı anlar geldi kapıya elimde meme çocuk önümde, geldi birşey soruyor ne dediğini duyacak mecalde bile değilim az bırakın beni dedim. Tamam düştü sürat. Sonra anlattım canım yanıyor falan böyle böyle kusura bakma. BBunu da eşimin hatrına yaptım.Eşime söyledim arıcam gelme dicem dedi ama çok ağır konuşacağı için arama boşver dedimAnnesi sonuçta bir de öyle bir vebale girmek istemedim bundan sonra ama ilk laf ettiğinde cevabını ben vereceğim amacını gerçekten anlayamıyorum çünkü.. İnsanlar da nasıl bi vicdan var nasıl vicdan rahatlığı ile uyuyor anlamıyorum Bugün gelmedi gelseydi annem yolacaktı onu o kadar kötü bir kaç gündü benim için.
Allaha havale ediyorum.
Canım geçmiş olsun gözünaydın Allah analı babalı büyütsün ❣ umarim ikinizde iyisinizdir. bana doktorum eşarp tülbent bağla dedi zaten acı da olduğu için şuan korse takamamKızlar selamsezaryen sonrası için korse öneriniz var mı? İnternetten alabileceğim bir yer
Canım bizim 6. Gün acı var ama biraz daha iyi hamd olsun. Çok zor bir acı imiş gerçekten ben gece memeler açıkta yattım hava alinca daha iyi oluyor sıcak uyguladım lansinoh kullanıyorum ve karbonat canım. Inşallah kısa sürede tamamen duzeliriz. Kahverengi kısmı tam ver ağzına mümkün oldukça geçmiş olsunKızlar doğum yapalı 2 gün oldu ama
Memeler fena acıyor. Gümüş kapak da kullanıyorum lansinoh da sürüyorum. Alışma süreci mi acaba 1-2 haftaya toparlar mı ? Sizde durumlar nasıl ?
Inşallah saglikla sıhhatle kucaklarsın yavrunu rabbim şifa versinHanımlar doğumu kalan bir ben varım gibi hissediyorum galiba ben kaldım.
Allah için bana Dua edin.
Benim ismim Rahime.
İsmen Dua istiyorum.
Kanım eksik çıkıyor.
Ve doktorların da anlamadığı bir sorun var.
Sağlıklı bebeğim ve sağlıklı doğumum olması için dua istiyorum.
Cok yuksek degil canim ayni sekilde emzirmeye devam et bizim 13 tu 2 saat bazen 3 saattr bir devam ettik dustu oluyor bebislerdeKızlar bebeğim sarılık oldu( 2 saatte bir emzirmeme rağmen ilk günler az az mama da vermiştim. Bugün doktor ortalama değer 11 idare eder ama 2 gün sonra tekrar gel dedi. Okadar emzirdim niye oldu anlamadım. Ne yapmalıyım
Bizde oyle bisi yok 16 gunluguz cocuk doktoruna göturmenizde fayda var o yonlendirir hergun dus falan aldiriyosaniz oda yapabilirKızlar merhaba. Bebeğim 19 günlük gözleri çok capaklaniyor. Sizde de var mı böyle bir şey. Göz doktoruna götürmelimiyim. Ne yapmam gerekiyor. Çok capaklaniyor.
Hem psikilojik hem fizyolojik olarak yorgunuz neden uzerimize geliyorlar sacma sapan nedenlerle hic takma canim nefes al ve guzel dusun iner sütun 1 gunde gitmez sutGeldi çocuğun gözünde şişlik mi var dedi ben zaten çok zor hamile kaldım panik atak dolu çok zor bir hamilelik geçirdim geldi öyle dedi sonra sürekli kendimi gidip gelip çocuğun gözüne bakarken buldum anneme soruyorum yok bişi diyor , kız kardeşime soruyorum yok bişi diyor, eşim de yok şişlik diyor ama sinirlerim bozuldu.. sonra gelmiş bana senınle aynı gun dogum yapan bı komsum var ıste cocugu kucagına bıle almıyor emzırmıyormus dıyor psikologa mı gitse diyor ben onun yanında emzırmıyorum cocugu da almıyorum kucagıma aklınca bana laf sokuyor.. o yokken cocumla ılgılenıyorum onun yanında oturmak dahi istemiyorum çünküdaha önceden olan şeyler de vardı taktım taktım ağla ağla ağla sabah bi kalktım süt gelmiyor
Ortalama bi cvp vermek icin erken 40 cikana kadar bi duzen yok bazen cok guzem uyuyor bazen uyumuyorKizlar bebekleriniz ortalama ne kadar uyuyor? Birde benimki altini degistirirken cok fena, usuyor mu acaba?
Sma kullanıyorum ben memnunum sorun yaşamadıkHangi marka mama tüketiyorsunuz kızlar
canım memeye masaj yapmak çok farkediyo ilk zamanlar süt damla damla geliyo maşalah senin sütün gelmiş kesilme olmaz çok rahatsız olursan memen ağrırsa sağ çok rahatlatırArkadaslar sut kanallari tikandigi zaman memeden cikan sut miktari azalir mi ? Dun aksamdan beri sorun yasiyoruz bebegim emmek istemiyor gogsumu sikinca sut gelmiyordu sutum kesildi sandim ama demin gogsumun bi tarafinda sislik farkettim oraya masaj yapinca sutum akmaya basladi bebegim de sut gelmeyince emmek istemiyordu cok ugrastim plastik meme ucu vardi evde onu takip onunla emzirdim boyle birsey yasayan var mi bu sekilde mi oluyor sut kesilmis gibi 1 2 damla mi gelir memeden?
canım benim kızında çapaklanması oluyo 15 günlükken baslamıstı ama aşırı değildi bizim gibi oluyodu, parmagımla alıyodum gğn içinde oluşmuyodu ertesi gün tekrar çapak oluyodu ama bide üşütmeye bağlı aşırı bi çapaklanma wardır hatta çapak kurur bebe gözünü açamaz o zamanda demlenmiş soğumuş çayla silerdik temzilenirdi ama üşütmeye bağlıysa aşırı çapak varsa doktora gitmeden iyi olmaz ve bulaşıcıdırKızlar merhaba. Bebeğim 19 günlük gözleri çok capaklaniyor. Sizde de var mı böyle bir şey. Göz doktoruna götürmelimiyim. Ne yapmam gerekiyor. Çok capaklaniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?