2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
ol olsun bak eline koz geçmiş oldu ilerde başlarına kakarsın artık umarım dahada iyi olursun zamanla canım

saol canım allah razı olsun karakızım emiyo şuan gaz sancısı oldugunda evi turluyoruz artık, öp yawrunu benim için

gazimi var? Bende hazirlikliyim aldim.

Gündüz full uyuyor 1-2 kere gözünü açıyor o süre de 1 saati geçmez ama gece 2-5 nöbetimiz var her gün kolik sanırım bebeğim her gece aynı şey çünkü..
Bugün 12 günlük olduk.

gunduz benimki iki uc saat ayik gecede iki kere ayik bir iki saat. Dedim cokmu uyuyo.

Kızlar dün aksam 20.30 da bende kizimi kucagima aldım 37+3 haftalikken 2930 gr hastaneye geldigimde 8.5 cm aciklik vardi hemen dogum oldu şükürler olsun. Rabbim kalanlarada hayırlı dogumlar nasip etsin insallah
Gözünüz aydın kızlar hayırlı olsun. Sağlıkla büyütün bebişlerinizi.
Gözünüz aydın canım. İnşallah çabuk atlatır bebegin. Sağıp süt goturebiliyorsun ya da belli saatlerde emzirmek için gidebiliyorsun. Hastanenin prosedürüne göre ilerliyor sanırım.
Kızlar doğum yapalı 2 gün oldu ama
Memeler fena acıyor. Gümüş kapak da kullanıyorum lansinoh da sürüyorum. Alışma süreci mi acaba 1-2 haftaya toparlar mı ? Sizde durumlar nasıl ?
nerdeyse hiç kremsiz gümüş kapakla atlattım yaraları. Hemen yarayı iyilestirmiyor ama nemli tuttuğu için yumuşak kaliyor meme ucu o yüzden çok acımıyor yoksa kurudugunda bebek emmeye başladığında canimdan can gidiyodu. 10 güne kadar iyileşmişti. Sürekli memede kalıyordu kapaklar ama. Sen süreli mi takıyosun

Almazsa da üzülme benim de oğlum 2330 doğdu 2 3 hafta geriden geliyodu maşallah güzel besininde hemen toparlaniyolar hiç canını sıkma

Arkadaslar sut kanallari tikandigi zaman memeden cikan sut miktari azalir mi ? Dun aksamdan beri sorun yasiyoruz bebegim emmek istemiyor gogsumu sikinca sut gelmiyordu sutum kesildi sandim ama demin gogsumun bi tarafinda sislik farkettim oraya masaj yapinca sutum akmaya basladi bebegim de sut gelmeyince emmek istemiyordu cok ugrastim plastik meme ucu vardi evde onu takip onunla emzirdim boyle birsey yasayan var mi bu sekilde mi oluyor sut kesilmis gibi 1 2 damla mi gelir memeden?

Kuzum lohusasin. Cevabını vereceksin yoksa daha ilerliyor durumlar. Benim hem annem yanimda hem kv. Anneme atarda yapıyorum giderde. Ama ona bi kere atar ettim daha odaya girmiyor. Girmezsen girme yalvarmam. Ben zaten hem ameliyat acısı hem meme acısı çekiyorum. Çocuğa tam meme vericem ki bunu yaşayanlarıniz o anı anlar geldi kapıya elimde meme çocuk önümde, geldi birşey soruyor ne dediğini duyacak mecalde bile değilim az bırakın beni dedim. Tamam düştü sürat. Sonra anlattım canım yanıyor falan böyle böyle kusura bakma. BBunu da eşimin hatrına yaptım.
Ve malesef yanimda kalmak zorunda...
Allah hepimizin yardımcısı olsun artı bu faktörler insanı daha çok yıpratıyor

Kızlar doğum yapalı 2 gün oldu ama
Memeler fena acıyor. Gümüş kapak da kullanıyorum lansinoh da sürüyorum. Alışma süreci mi acaba 1-2 haftaya toparlar mı ? Sizde durumlar nasıl ?
Canım bizim 6. Gün acı var ama biraz daha iyi hamd olsun. Çok zor bir acı imiş gerçekten ben gece memeler açıkta yattım hava alinca daha iyi oluyor sıcak uyguladım lansinoh kullanıyorum ve karbonat canım. Inşallah kısa sürede tamamen duzeliriz. Kahverengi kısmı tam ver ağzına mümkün oldukça geçmiş olsun

Inşallah saglikla sıhhatle kucaklarsın yavrunu rabbim şifa versin

Cok yuksek degil canim ayni sekilde emzirmeye devam et bizim 13 tu 2 saat bazen 3 saattr bir devam ettik dustu oluyor bebislerde

Kızlar merhaba. Bebeğim 19 günlük gözleri çok capaklaniyor. Sizde de var mı böyle bir şey. Göz doktoruna götürmelimiyim. Ne yapmam gerekiyor. Çok capaklaniyor.
Bizde oyle bisi yok 16 gunluguz cocuk doktoruna göturmenizde fayda var o yonlendirir hergun dus falan aldiriyosaniz oda yapabilir

Hem psikilojik hem fizyolojik olarak yorgunuz neden uzerimize geliyorlar sacma sapan nedenlerle hic takma canim nefes al ve guzel dusun iner sütun 1 gunde gitmez sut

canım memeye masaj yapmak çok farkediyo ilk zamanlar süt damla damla geliyo maşalah senin sütün gelmiş kesilme olmaz çok rahatsız olursan memen ağrırsa sağ çok rahatlatır

Kızlar merhaba. Bebeğim 19 günlük gözleri çok capaklaniyor. Sizde de var mı böyle bir şey. Göz doktoruna götürmelimiyim. Ne yapmam gerekiyor. Çok capaklaniyor.
canım benim kızında çapaklanması oluyo 15 günlükken baslamıstı ama aşırı değildi bizim gibi oluyodu, parmagımla alıyodum gğn içinde oluşmuyodu ertesi gün tekrar çapak oluyodu ama bide üşütmeye bağlı aşırı bi çapaklanma wardır hatta çapak kurur bebe gözünü açamaz o zamanda demlenmiş soğumuş çayla silerdik temzilenirdi ama üşütmeye bağlıysa aşırı çapak varsa doktora gitmeden iyi olmaz ve bulaşıcıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…