2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
koku ve tat kaybı da varsa üzgünümki koronasındır canımben dogumdan sonra korona oldum hastanede kaptım sarımsağı at ağzına çiğne zaten koku tat alamıyorsun bu süreçte kilolarca limon we sarımsak bol bol yogurt tükettim bu 3 nü karıştırıp yiyodum bide elma sirkesini suyla karıstırp içiyodum kendini üşütmemeye çalış ayrıca normal dogumuna engel degil korona

çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun canım

canım memeye masaj yapmak çok farkediyo ilk zamanlar süt damla damla geliyo maşalah senin sütün gelmiş kesilme olmaz çok rahatsız olursan memen ağrırsa sağ çok rahatlatır
Bebegim emmedi dun hala sikintimiz var damla damla gelince emmek istemedi ben sutum kesildi sandim sabah sisti agrim olmadi Allaha sukur plastik meme ucuyla denedim vs birdaha meme almaz diye korkuyorum iyice sinirlendi cunku bende emmedikce stres oldum biraz emzirmeye calistim oglen sonra sutumu sagdim bosalttim ne guzel emiyorduk cis kaka yapiyorduk ne oldu neden oldu anlamadim

vala canım bendede koku ve tat kaybı vardı artis artis hastaneye gittim güvenlikle sohbet ediyoduk adama ya boşuna geldim sadece koku ve tat kaybı var iyiyim aslında eşimin, ısrarıyla geldim falan diyodum çocukta abla öyleyse sen kesin koronasın demişti pozitif oldugumu öğrenince çok ağlamıştım bugün o halime gülüyorum çok şükür

bigünü bi gününe uymuyo bebelerin , canım sinirlendikçe omzunda tıpışlayıp sakinleştirmeyi dene sonra devam memeye allah kolaylık versin çok zor yenidoğanla uğraşmak bizim 40 çıktı hergünümüz bi ayrı oluyo bebe emmezse sağ canım sütün azalmaz

Allah hepimize kolaylik versin inatlasmamak gerekiyormus ben biraz fazla inatlastim sanirim insallah memeyi alir tekrar. Gözünüz aydin bu arada

Kusur bulmaya çalıştıkları çocuk kendi çocuklarının çocuğu.. kesinlikle yardımcı olmak amaçlı değil ve kötü niyetli olmaları beni artık rahatsız ediyor sabah 10 da kalkıyorum gece 5-6'ya kadar ayaktayım emzir süt sağ ılk bebek lohusalık yenı bır duzen adaptasyon derken bır de kaynana ıdare etmek ıstemıyorum. Umarım gelmez artık söyledi beni huzursuz etti gelmiyor bi kaç gündür, gelmemesi de onun için daha hayırlı olacak gibi çünkü ilk söylediği şeyde patlamaya hazır tüp gibiyim.

iyi yapmışsın gerçekten bende pişman oldum laf yetiştirmediğime en sevmediğim şey zaten emzirdiğimi bildiği halde kapıyı lak diye açması saçma sapan acelesi olmayan bir şey sorması

Hem psikilojik hem fizyolojik olarak yorgunuz neden uzerimize geliyorlar sacma sapan nedenlerle hic takma canim nefes al ve guzel dusun iner sütun 1 gunde gitmez sut
3 gündür gelmiyordu burada sağmaya devam et demişti biri bırakmadan sağdım boş boş bugün 20 cc geldi o gögüsten diğerinden 200 cc geliyor

beti8892 canım senin bebeğin sana tepki vermeye gülmeye başladı mı son günlerde? Aramızda 1 hafta var biz de 36 günlüğüz bugün, merak ediyorum ne zaman gülücük atacak bize diye siz topiğin en büyüğüsünüz önden önden sizden öğrenicez artık ne ne zaman oluyor diye

Canım bebeğin daha çok küçük memedeki sütun hepsini bosaltamaz emerken hemen çenesi yorulur...oyuzden sütünde birden indiyse süt dugumlenmesi olmuş olabilir çaresi var sürekli masaj yap goguslerine goguslerini yumuşatarak bebeğe ver sert ve süt dolu bir memeyi bebek rahat ememez... ben önce azıcık sağıp memedeki gerginliği azaltiyordum öyle veriyordum bebisime mastit olursa da eğer bol bol ılık suyun altına tutup masaj yap sağma pompan varsa bol bol sağ posetleyip buzluğa at

Benim daha 17 günlük gecede gündüzde asla idare edemyorum uyumak bilmyor hep mıkırdanıyo

Canım iki saatte bir değil saat başı emzir ve mama ver sütüm var deme mama da ver emzir de aynı zaman da. İki güne değeri düşer. Çok geçmiş olsun
Haklisin canım çok az veriyorum mamayı kaşıkla sütüm iyice gelsin diye hep emzirdim ama yetmedi demekki. 25 veya 30 cc günde iki defa vercem artık. Çocuk doktoru da iyi çıkmadı ya sakin mama falan verme diyo üstüne hergun düş aldır çıplak ten teması yap diyo bebek hasta olsun da sürekli gidelim diye dediği şeyler resmen.

Bezleri cisli oluyor arada ama her zaman değil kırmızımsı bisey olmadı bezinde de. Inşallah düzelir arada mama veriyorum inşallah biberona alışmaz.

ol
olsun bak eline koz geçmiş oldu ilerde başlarına kakarsın artık umarım dahada iyi olursun zamanla canım
Inşallah canım, güçlü olmak zorundayız yapacak bisey yok.
Cok yuksek degil canim ayni sekilde emzirmeye devam et bizim 13 tu 2 saat bazen 3 saattr bir devam ettik dustu oluyor bebislerde
Size de geçmiş olsun canım ne kadar sürede düştü acaba? Bende endişe ettim başka bir doktora daha götürecem yarin. Bugün çok sık beslemeye çalıştım.
Hangi marka mama tüketiyorsunuz kızlar
Sma kullanıyorum ben şekeri az diye.

Kızlar doğum yapalı 2 gün oldu ama
Memeler fena acıyor. Gümüş kapak da kullanıyorum lansinoh da sürüyorum. Alışma süreci mi acaba 1-2 haftaya toparlar mı ? Sizde durumlar nasıl ?

Canım benimde bugün 8. Günün doğumuma ilk 5 gün çok acidi. Gümüş kapak ve lansinoh kullandım bende arada vito krem ama onu durulamam gerekiyo. Ancak 6. Gün daha iyiydi şimdi alıştı.

Bu kadar zorlu geçen günlerde ben kendi annemin laflarını çekemedim. Hiç kv ile uğraşma bence gelmedikleri bazen daha iyi. Keşke bende annemi cagirmasaydim ama mecbur kaldım sezeryan olduğum için. Hergun tartışıp ağlattı beni daha 8 günlük lohusayim 7.Gün gittiler de rahatladım.

2 gunde 10 nun altina dustu zaten 10 gunluk olmustuk artik olmaz dedi olmadida. Biz gun asiri yıkıyoruz karacayi ayroca doktorun dedigi gibi ten temasi yapiyoruz hergun cok onemli kotu öneriler vermemiş aslinda ama hergun duş üşütebilr

Yanlış anlama beni ama ten tene temas gerçekten çok önemliymiş ben devlette doğurdum ordaki bebek hemsireleride sürekli göğsüme yatırdılar oğlumu. Sutu olmayan bayanlar beyaz dut kurusu ve kuru inciri kaynatıp için ben 2 3 içtim bebek bitiremediği için mastit oldum ve bıraktım o derece ise yarıyo . Benim kide prematüre bebek ben ne yapıp edip mama vermedim uyuysa cimcirdim aglattim öyle emzirdim emsin diye göğsümde bekledim şimdi kendi uyaniyo emmek için biraz sabredersek düzene girecek inşallah. Akıl vermek gibi olmasın bu arada yanlış anlama

Benim daha 17 günlük gecede gündüzde asla idare edemyorum uyumak bilmyor hep mıkırdanıyo
Anladım canım daha düzenleri oturmadı haliyle küçükler benimkinin de öyle bi günü bi gününe uymuyor. Öyle böyle büyüteceğiz bir şekilde inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…