koku ve tat kaybı da varsa üzgünümki koronasındır canımMerhaba herkese. Grip gibiyim corona dan şupheleniyorum son günlerim doğuma test yaptırmadım tat koku yok testi yarın yaptıracagım . Atlatanlar nasıl atlattiniz neler yaşadınız yardımcı olun lutfen normal doğum yapmak istiyorum herhangi bi engel olur mu? Kafamda deli sorularr Allah rızası için
çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun canımMerhaba herkese. Grip gibiyim corona dan şupheleniyorum son günlerim doğuma test yaptırmadım tat koku yok testi yarın yaptıracagım . Atlatanlar nasıl atlattiniz neler yaşadınız yardımcı olun lutfen normal doğum yapmak istiyorum herhangi bi engel olur mu? Kafamda deli sorularr Allah rızası için
Bebegim emmedi dun hala sikintimiz var damla damla gelince emmek istemedi ben sutum kesildi sandim sabah sisti agrim olmadi Allaha sukur plastik meme ucuyla denedim vs birdaha meme almaz diye korkuyorum iyice sinirlendi cunku bende emmedikce stres oldum biraz emzirmeye calistim oglen sonra sutumu sagdim bosalttim ne guzel emiyorduk cis kaka yapiyorduk ne oldu neden oldu anlamadimcanım memeye masaj yapmak çok farkediyo ilk zamanlar süt damla damla geliyo maşalah senin sütün gelmiş kesilme olmaz çok rahatsız olursan memen ağrırsa sağ çok rahatlatır
vala canım bendede koku ve tat kaybı vardı artis artis hastaneye gittim güvenlikle sohbet ediyoduk adama ya boşuna geldim sadece koku ve tat kaybı var iyiyim aslında eşimin, ısrarıyla geldim falan diyodum çocukta abla öyleyse sen kesin koronasın demişti pozitif oldugumu öğrenince çok ağlamıştım bugün o halime gülüyorum çok şükürEğer burun akıntın vs yokken birden tat ve kokuyu kaybettiysen malesef koronasındır yüzde 90. Eşim geçirdi benim tat ve koku kaybı yaşayınca anladık korona olduğunu . Benim eşim ilaç kullandı aynı zamanda doğal gıdalarla bitki çaylarıyla takviye ettik. D vitamini kullandı . C vitaminini doğal yollarla tüketti. C vitaminini hasta olmadan önce tedbir amaçlı kullanmak lazımmış ama hastalık durumunda c vitamini kullanmak sitokin fırtınasına sebep olabiliyormuş . O yüzden c vitaminini bol meyve sebze tüketerek alın. İnşallah değilsinizdir ama eğer hastaysanız allah biran önce atlatmayı nasip etsin
bigünü bi gününe uymuyo bebelerin , canım sinirlendikçe omzunda tıpışlayıp sakinleştirmeyi dene sonra devam memeye allah kolaylık versin çok zor yenidoğanla uğraşmak bizim 40 çıktı hergünümüz bi ayrı oluyo bebe emmezse sağ canım sütün azalmazBebegim emmedi dun hala sikintimiz var damla damla gelince emmek istemedi ben sutum kesildi sandim sabah sisti agrim olmadi Allaha sukur plastik meme ucuyla denedim vs birdaha meme almaz diye korkuyorum iyice sinirlendi cunku bende emmedikce stres oldum biraz emzirmeye calistim oglen sonra sutumu sagdim bosalttim ne guzel emiyorduk cis kaka yapiyorduk ne oldu neden oldu anlamadim
Allah hepimize kolaylik versin inatlasmamak gerekiyormus ben biraz fazla inatlastim sanirim insallah memeyi alir tekrar. Gözünüz aydin bu aradabigünü bi gününe uymuyo bebelerin , canım sinirlendikçe omzunda tıpışlayıp sakinleştirmeyi dene sonra devam memeye allah kolaylık versin çok zor yenidoğanla uğraşmak bizim 40 çıktı hergünümüz bi ayrı oluyo bebe emmezse sağ canım sütün azalmaz
Kusur bulmaya çalıştıkları çocuk kendi çocuklarının çocuğu.. kesinlikle yardımcı olmak amaçlı değil ve kötü niyetli olmaları beni artık rahatsız ediyor sabah 10 da kalkıyorum gece 5-6'ya kadar ayaktayım emzir süt sağ ılk bebek lohusalık yenı bır duzen adaptasyon derken bır de kaynana ıdare etmek ıstemıyorum. Umarım gelmez artık söyledi beni huzursuz etti gelmiyor bi kaç gündür, gelmemesi de onun için daha hayırlı olacak gibi çünkü ilk söylediği şeyde patlamaya hazır tüp gibiyim.Valla değmez canım şu güzel günlerde kendini üzdüğüne bende kaynanam yüzünden çok ağladım lohusalıklarımda yazık etmişim kendime de bebeğime de diyorum şimdi. Kızım boynunu eğip bakardı sürekli geldiğinde bunda bişey var boynunu tutamıyo derdi halbuki hiçbişeyi yok hamdolsun tik yapmıştı onu bide doğduğunda bi üstlerde saçı vardı yanları yoktu kaç ay geldi gitti çocuğun saçlarını niye kestin kırpılmış gibi dedi durdu bazı insanların kafa basmıyor empati vicdan sıfır Allah ıslah etsin yokmuş gibi davran canını hiç sıkma
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt kuzunu
iyi yapmışsın gerçekten bende pişman oldum laf yetiştirmediğime en sevmediğim şey zaten emzirdiğimi bildiği halde kapıyı lak diye açması saçma sapan acelesi olmayan bir şey sormasıKuzum lohusasin. Cevabını vereceksin yoksa daha ilerliyor durumlar. Benim hem annem yanimda hem kv. Anneme atarda yapıyorum giderde. Ama ona bi kere atar ettim daha odaya girmiyor. Girmezsen girme yalvarmam. Ben zaten hem ameliyat acısı hem meme acısı çekiyorum. Çocuğa tam meme vericem ki bunu yaşayanlarıniz o anı anlar geldi kapıya elimde meme çocuk önümde, geldi birşey soruyor ne dediğini duyacak mecalde bile değilim az bırakın beni dedim. Tamam düştü sürat. Sonra anlattım canım yanıyor falan böyle böyle kusura bakma. BBunu da eşimin hatrına yaptım.
Ve malesef yanimda kalmak zorunda...
Allah hepimizin yardımcısı olsun artı bu faktörler insanı daha çok yıpratıyor
3 gündür gelmiyordu burada sağmaya devam et demişti biri bırakmadan sağdım boş boş bugün 20 cc geldi o gögüsten diğerinden 200 cc geliyorHem psikilojik hem fizyolojik olarak yorgunuz neden uzerimize geliyorlar sacma sapan nedenlerle hic takma canim nefes al ve guzel dusun iner sütun 1 gunde gitmez sut
Arkadaslar sut kanallari tikandigi zaman memeden cikan sut miktari azalir mi ? Dun aksamdan beri sorun yasiyoruz bebegim emmek istemiyor gogsumu sikinca sut gelmiyordu sutum kesildi sandim ama demin gogsumun bi tarafinda sislik farkettim oraya masaj yapinca sutum akmaya basladi bebegim de sut gelmeyince emmek istemiyordu cok ugrastim plastik meme ucu vardi evde onu takip onunla emzirdim boyle birsey yasayan var mi bu sekilde mi oluyor sut kesilmis gibi 1 2 damla mi gelir memeden?
Benim daha 17 günlük gecede gündüzde asla idare edemyorum uyumak bilmyor hep mıkırdanıyoAnnem ilçede kuzum kayınvalidemler yakın ama gel kal demiyoruz daha iyi alıştık birbirimize zaten gündüzleri gelip gidiyor kayınvalidem geceleri de ben idare ediyorum işte. 28 gün oldu bugün bir aylık olcak vay be ne çabuk geçti anlamadım hiç.
Haklisin canım çok az veriyorum mamayı kaşıkla sütüm iyice gelsin diye hep emzirdim ama yetmedi demekki. 25 veya 30 cc günde iki defa vercem artık. Çocuk doktoru da iyi çıkmadı ya sakin mama falan verme diyoCanım iki saatte bir değil saat başı emzir ve mama ver sütüm var deme mama da ver emzir de aynı zaman da. İki güne değeri düşer. Çok geçmiş olsun
Çok şükür allaha ettiğim dualar kabul oldu bu doğum önceki travmama da çok iyi geldiAllah herkese en guzel şekilde doğum yapmayı nasip etsin
Tekrardan geçmiş olsun. Allah bundan sonra kolaylık versin
Bende sürekli emxiriyordum ama oldu yine de. Çişli bez sayısı önemliymiş bezleri kuru mu oluyor yoksa çişli mi? Eğer çişli değilse yada kırmızımtrak bir renk varsa bezinde bu yetersiz beslendiğini gösterirmiş. Belki bebek henüz çok kuvvetli ememiyor olabilir yada sütünüz dahs tam İnmemiş olabilir. Bebek emdikten sonra ve ara ara sağım yapın ve her sağdığınızı arada çocuğa parmak enjektör yardımıyla verin. İnşallah iyi olur.
Inşallah canım, güçlü olmak zorundayız yapacak bisey yok.ol
olsun bak eline koz geçmiş oldu ilerde başlarına kakarsın artık umarım dahada iyi olursun zamanla canım
Size de geçmiş olsun canım ne kadar sürede düştü acaba? Bende endişe ettim başka bir doktora daha götürecem yarin. Bugün çok sık beslemeye çalıştım.Cok yuksek degil canim ayni sekilde emzirmeye devam et bizim 13 tu 2 saat bazen 3 saattr bir devam ettik dustu oluyor bebislerde
Sma kullanıyorum ben şekeri az diye.Hangi marka mama tüketiyorsunuz kızlar
Kızlar doğum yapalı 2 gün oldu ama
Memeler fena acıyor. Gümüş kapak da kullanıyorum lansinoh da sürüyorum. Alışma süreci mi acaba 1-2 haftaya toparlar mı ? Sizde durumlar nasıl ?
Kusur bulmaya çalıştıkları çocuk kendi çocuklarının çocuğu.. kesinlikle yardımcı olmak amaçlı değil ve kötü niyetli olmaları beni artık rahatsız ediyor sabah 10 da kalkıyorum gece 5-6'ya kadar ayaktayım emzir süt sağ ılk bebek lohusalık yenı bır duzen adaptasyon derken bır de kaynana ıdare etmek ıstemıyorum. Umarım gelmez artık söyledi beni huzursuz etti gelmiyor bi kaç gündür, gelmemesi de onun için daha hayırlı olacak gibi çünkü ilk söylediği şeyde patlamaya hazır tüp gibiyim.
2 gunde 10 nun altina dustu zaten 10 gunluk olmustuk artik olmaz dedi olmadida. Biz gun asiri yıkıyoruz karacayi ayroca doktorun dedigi gibi ten temasi yapiyoruz hergun cok onemli kotu öneriler vermemiş aslinda ama hergun duş üşütebilrHaklisin canım çok az veriyorum mamayı kaşıkla sütüm iyice gelsin diye hep emzirdim ama yetmedi demekki. 25 veya 30 cc günde iki defa vercem artık. Çocuk doktoru da iyi çıkmadı ya sakin mama falan verme diyoüstüne hergun düş aldır çıplak ten teması yap diyo bebek hasta olsun da sürekli gidelim diye dediği şeyler resmen.
Bezleri cisli oluyor arada ama her zaman değilkırmızımsı bisey olmadı bezinde de. Inşallah düzelir arada mama veriyorum inşallah biberona alışmaz.
Inşallah canım, güçlü olmak zorundayız yapacak bisey yok.
Size de geçmiş olsun canım ne kadar sürede düştü acaba? Bende endişe ettim başka bir doktora daha götürecem yarin. Bugün çok sık beslemeye çalıştım.
Sma kullanıyorum ben şekeri az diye.
Yanlış anlama beni ama ten tene temas gerçekten çok önemliymiş ben devlette doğurdum ordaki bebek hemsireleride sürekli göğsüme yatırdılar oğlumu. Sutu olmayan bayanlar beyaz dut kurusu ve kuru inciri kaynatıp için ben 2 3 içtim bebek bitiremediği için mastit oldum ve bıraktım o derece ise yarıyo . Benim kide prematüre bebek ben ne yapıp edip mama vermedim uyuysa cimcirdim aglattim öyle emzirdim emsin diye göğsümde bekledim şimdi kendi uyaniyo emmek için biraz sabredersek düzene girecek inşallah. Akıl vermek gibi olmasın bu arada yanlış anlamaHaklisin canım çok az veriyorum mamayı kaşıkla sütüm iyice gelsin diye hep emzirdim ama yetmedi demekki. 25 veya 30 cc günde iki defa vercem artık. Çocuk doktoru da iyi çıkmadı ya sakin mama falan verme diyoüstüne hergun düş aldır çıplak ten teması yap diyo bebek hasta olsun da sürekli gidelim diye dediği şeyler resmen.
Bezleri cisli oluyor arada ama her zaman değilkırmızımsı bisey olmadı bezinde de. Inşallah düzelir arada mama veriyorum inşallah biberona alışmaz.
Inşallah canım, güçlü olmak zorundayız yapacak bisey yok.
Size de geçmiş olsun canım ne kadar sürede düştü acaba? Bende endişe ettim başka bir doktora daha götürecem yarin. Bugün çok sık beslemeye çalıştım.
Sma kullanıyorum ben şekeri az diye.
Maşallah kuzuma benim.saol canım allah razı olsun karakızım emiyo şuan gaz sancısı oldugunda evi turluyoruz artık,öp yawrunu benim için
Anladım canım daha düzenleri oturmadı haliyle küçükler benimkinin de öyle bi günü bi gününe uymuyor. Öyle böyle büyüteceğiz bir şekilde inşallah.Benim daha 17 günlük gecede gündüzde asla idare edemyorum uyumak bilmyor hep mıkırdanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?