2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
beti8892 canım senin 40 günlük oldu ya uykusunda bir değişiklik var mı geceleri nasıl? Merak ettim herkes 40 tan sonra değişir diyor da. Gerçekten değişmeye başlıyor mu?

Annem hassas davranıyor ama kv sıkıntılı herkesin derdi ayrı gerçekten sezeryanda da insan biri olmazsa zorlanıyor Bugünler de geçecek elbette zaten Kv geldi bugün saydım durdum aklıma geleni özür diledi artık üstüne o kadar gittim ki.. ama umrumda değil gerçekten

Gelin sıkıntıdaymış sütü kesilirmiş falan kaç kaynananın umrunda ki canım maksat can sıkmak olsun çocuğa da laf ederler görüldüğü gibi Allah ıslah etsin öyle insanları burda bir arkadaşın kendi annesi bunaltmıştı ona da çok üzülmüştüm anlayış olmadı mı lohusalık dönemini zehir ediyorlar sen göğsünü sağmaya devam et pes etmeden inşallah diğer göğsüne gelen süt kadar artar tekrar bol bol emzirirsin. Hayırlısıyla doğumu atlatsam Allah bilir benimki yine ne sıkıntılara sokcak beni formundan hiç düşmüyor takmamaya çalışıcam bende

İnşallah senin lohusalığın musmutlu geçer hiç üzen canını sıkan olmaz Gerçekten normalde güleceğin şeyler bile strese sokuyor insanı

Sürekli takıyorum canım. İlkinde daha çok acıyordu. Ama bunda da ilk 1 dakika falan baya acıyor. 10 gün sürerse dayanırım gerçi daha fazla sürse sanki dayanmicam

Sağol canım inşallah çabuk toparlar memişler ay neler atlattık bunu da atlatırız Allahın izniyle

Kızlar bugün tam 36+0 olduk kontrolum vardi ama geceden hafif sancım vardı sabah da nişan geldi hemen hastaneye gittim 1cm açılma varmış nts de 60 70 i buldu serum verdiler ogleden sonra nts de sancım çıkmadı ama su gibi açık kahve lekeler geliyo doktor eve gönderdi kanamam olur suyun gelirse hemen gel diye bu sancıyla doğuramazsin suni sanci vermek istemiyorum biraz daha bekleyim dedi ve cumartesi çağırdı sizce ne zaman başlar doğum

Canım nişan gelince o hafta içinde oluyor genelde. Benim de nişanım geldi iki gün içinde oldu. Belli olmaz demişti ebe bana bir hafta içinde oluyomuş genelde. Hayırlısı ile alırsın kucağına inşallah

Selam kızlar
Hemen hemen herkesim bebeği sarılık oldu sanırım. Değerler hakkında pek bilgim yok 10.8 çıktı ama doktorumuz korkulacak düzeyde değil emzirmeye devam 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi

Bebegim emmiyor napicami sasirdim sutumu sagdim kasikla bile onu almak istemiyor ne guzel gidiyordu emme konusunda hersey dun aksam sutum mu azaldi kanal mi tikandi ne olduysa oldu bir iki damla sut gelmeye basladi emmek istemedi bebegim gece rezene dereotu ne varsa tukettim sabaha cok asiri sismisti bebegim yine emmedi sagdim masaj yaptim bende dediginiz gibi ama simdi eskisi gibi emziremedim moralim cok bozuk

Selam kızlar
Hemen hemen herkesim bebeği sarılık oldu sanırım. Değerler hakkında pek bilgim yok 10.8 çıktı ama doktorumuz korkulacak düzeyde değil emzirmeye devam 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi
Bizim 14 cikti tehlikeli duzeyde degilmis 3 gun sonra tekrar bakilacak bolca emzir dedi ne hikmetse eve geldik emzirme sorunu yasamaya basladim tam zamaninda bebegim emmiyor

Ek olarak mama alıyor mu canım?
Biberona alıştığı için mi yoksa uyku hali var da ondan mı emmiyor
Hayir ek bisey almiyor doktor sutun iyi kilosu iyi demisti sevinmistim ne guzel simdi boyle oldu uyku hali degilde aksam gogsumden 1 2 damla sut gelmeye basladi sutum kesildi sandim ama sanirim kanallar tikanmis sabah sisti goguslerim emerken gelmiyodu masaj yapinca cikiyordu sutum bebegim emmedi emmedikce inatlastik simdi hic almaz oldu

brnbrr canım listeye sen devam ediyorsun sanırım? Ben ekran görüntisü almayı bırakayım o zaman? Bu akşam güncelleme yapacaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…