2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Süper bir gelişme olmuş ve bak degdimi kendini uzdugune

Hayırlı olsun cnm

Ben 37+6 yım. Dün 2-3 cm açıklığım vardı. Fakat kasılmalarım yoktu. Şimdi evdeyim egzersizlerle sıcak duşlarla kitap okuyarak geçiriyorum zamanımı. Bebeğin hareketleri de iyi çok şükür. Ara ara kasılmalarım oluyor. Fakat doğum nasıl başlar hala bilmiyorum sadece kendimi takip ediyorum

Tecrübeli arkadaşlar anlatırsa gerçekten çok mutlu olurum

Kimse bilmiyor canim ozellijle ilk doğumu olanlar ama bebisler gelecegi zaman mutlaka anliyorsun ya sancıların farklılaşıyor ya suyun geliyor ya nisanın kendini strese sokma son hamis gunlerinin tadini cikar

Kimse bilmiyor canim ozellijle ilk doğumu olanlar ama bebisler gelecegi zaman mutlaka anliyorsun ya sancıların farklılaşıyor ya suyun geliyor ya nisanın kendini strese sokma son hamis gunlerinin tadini cikar

Oyle bi sansim yok malesef annem hayatta degil kiymetinibilin ne guzel ne ana var ne baci

Hanımlar ilk doğumum olduğu için merak ediyorum.
Şimdi suyum gelmeden önce az hafif kanamam olur ise nişan diyorlar ya.
Benim hastaneye gitmem gerekiyor mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…