beti8892
canım senin bebeğin sana tepki vermeye gülmeye başladı mı son günlerde? Aramızda 1 hafta var biz de 36 günlüğüz bugün, merak ediyorum ne zaman gülücük atacak bize diye siz topiğin en büyüğüsünüz önden önden sizden öğrenicez artık ne ne zaman oluyor diye
şimdi herkes doguruyo kim ne ara dogurdu yetişemiyorum oohhhh ilk başta ben dogurdum hepinizi merak ettirdim de arada kaynamadım ilkler ve sonlar unutulmazyok canım daha gülücük atmıyo yavaş, yavaş göz teması kurmaya başladı mesela ağlıyosa benim sesimi duydugunda sesi takip ediyo susuyo kucagıma alıyorum ben konustukça yüzüme bakıyo oğlumdayken gülücüğe 2 aylıkken başlamıştı sevdikçe gülğyodu
bizim 40 çıktı canım sağlık ocagında ebeye sordum spiral taktırıcam nasipse ama ilk adette takılıyo dedi ne zaman adet olcam onuda bilmiyorum çok saçma adetin 2.günü takılıyomuş ansızın adet olcam 2. güne randevuyu nasıl bulcamprezervatife devamebe ilk adetini olana kadar kendi bildigin gibi korun, diyo
şimdi herkes doguruyo kim ne ara dogurdu yetişemiyorum oohhhh ilk başta ben dogurdum hepinizi merak ettirdim de arada kaynamadım ilkler ve sonlar unutulmazyok canım daha gülücük atmıyo yavaş, yavaş göz teması kurmaya başladı mesela ağlıyosa benim sesimi duydugunda sesi takip ediyo susuyo kucagıma alıyorum ben konustukça yüzüme bakıyo oğlumdayken gülücüğe 2 aylıkken başlamıştı sevdikçe gülğyodu
Biz de ikinciyiz bizden önde sadece siz varsınız sana sorabiliyorum o yüzden olacakları benim kızım da öyle şuan konuşurken yüzüme bakıyor yalnızca ama çok uzun süre dikkatini toplayamıyor henüz. Güldürmeye çalışıyorum saf saf bakıyor sadece
Kızlar günaydın öncelikle herkese mutlu haberler hayırlı evlatlar diliyorum .
Ben geçen hafta regli olmadım ve halile test yaptım pozitif kan verdim oda beta hcg yuksek cıktı dr a gittim kese görünmüyor karından ve transvajinal usg istedi ve oradada keseye dair bise görünmedi. Dr um ısrarla gebesin diyor kanda beta partsi 160 çarşamba günü 151 oldu nolur konuşalım kafam bulanık neden olabilir sizce bu durumu yaşayan var mı sat a göre 5+3üm
Canım ayva çekirdeği çok iyi geliyo benimde ucum yok gibi bisey pazartesi günü doğum yaptım sütüm yeni yeni geliyo aynı zamanda sıcak kopmleks yapıyorum lansinoh krem kullanıyorum yada hindistan cevizi yağı ama en iyi ayva çekirdeği geldi direk sizisini aldı çok şükür
Ben geçen hafta regli olmadım ve halile test yaptım pozitif kan verdim oda beta hcg yuksek cıktı dr a gittim kese görünmüyor karından ve transvajinal usg istedi ve oradada keseye dair bise görünmedi. Dr um ısrarla gebesin diyor kanda beta partsi 160 çarşamba günü 151 oldu nolur konuşalım kafam bulanık neden olabilir sizce bu durumu yaşayan var mı sat a göre 5+3üm
Canım hayırlı olsun kesenin görülebilmesi için 2 bin üstü olması lazım . Ama aynı zamanda iki günde bir kan verip iki katına çıkması lazım yada %70 yükselmesi gerek olumlu olabilmesi için labaratuvar dan fark yaratabilir sonuçlar mümkünse aynı yerde yaptır inşallah olumlu sonuçlanır
Canım doktorla bağlantıya geç muhtemelen açıklığın oluşmaya başlamıştır cumartesi tam anlamıyla nişanim geldi pazartesi günü de suyum gelince doğumum oldu çok şükür
Tabi gelebilir. Kiminde sancı gelir, ondan sonra nişan gelir. Kiminde nişan gelir bir hafta sonra sancı başlar. Kimis nişanı hiç görmez, dogumda gelir. Sizin yaşadıklarınız gayet normal.
Canım hayırlı olsun kesenin görülebilmesi için 2 bin üstü olması lazım . Ama aynı zamanda iki günde bir kan verip iki katına çıkması lazım yada %70 yükselmesi gerek olumlu olabilmesi için labaratuvar dan fark yaratabilir sonuçlar mümkünse aynı yerde yaptır inşallah olumlu sonuçlanır
Aslında 8 aralıkta silik çizgiyle öğrendim pozitif olduğumu direk beta verdim 22 cıktı 2 gün sonra 66 ya yükseldi bu sonuçtan sonra 2 gün sonra bidaha beta 160 a yükseldi dr iki gün bekleyelim bidaha beta veririz dedi verdim ama düşüyor 160 dan 151 e düştü vajinal muayenede gebelik görünmüyor karındansa görünmüyor ama dr kana göre gebesin diyor ama bnm icim darmaduman yarın tekrar çağırdı ama gidesim bile yok bide bütün gebelik belirtilerim var
Hâlâ anlamadım dış gebelik yok boş gebelik demiyor
Ama 5+3de görünmez mı kesecigimiz
Herkesi tek tek alıntılayamadım çok teşekkür ederim kızlar dualarınız ve güzel dilekleriniz için inşallah doğum yapmayan annelerde sağlıkla kucağına alır bebeklerini
Bu soğuktan oluyor benim kizimda da olmustu.dr sabahlari ev soguk oldugu icin demisti o zamanlar evimiz sobaliydi.besigin ustune battaniye örtup hava alacak kadar acik birakiyirdum.birde tulbentle ilik suyla gozlerini siliyordum geciyordu..siz tabiki göz dr gore tedbirinizi alın.gecmis olsun