2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bu saatte herkes uyuyor olmalı. Biraz pembe bir süre geldi ama az çok değil.
Kanda var içinde ama çok çok az fark ediliyor.
Ne yapacağımı bilmiyorum.
Bu saatte doktora gitsem mi bilmiyorum.

Doktor riskli bir durumdan bahsedip gel demediyse endişe edecek bir durum yok. Bir yeriniz kesilmiş gibi parlak kırmızı kan gelirse o zaman vakit kaybetmeden doktora gitmeniz gerekir. Pembe, kahverengi lekelenme normal. Nişanınız geliyor muhtemelen. Nişan geldikten sonraki bir hafta içinde olur doğum genelde.

Evet aynen dediğin gibi pembe geldi.
Sıvı halinde.
Allah razı olsun.
Hafif sancılarımda geliyor ama.
Çok değil. Az
Adet sancısı kadar bile değil.
Ama bebeğim ilk defa bir haftadır şimdi hareketlendi.
Oynayıp duruyor

Canım dediğin nişanla sancı gelirmi

Bu söylediğin nişan tanımı. Hemen acil gitmene gerek yok .Ama gün içinde mutlaka git

Oladabilir, şancı gelmeyedebilir.belki acilman olmuştu r. Bazılarında nişandan birkaç gün sonra olur.bazilarinda hemen. O yüzden imkanım varsa gün içinde git kontrole
Tabiki canım imkanım var.
Ama sancım sık sık gidip geliyor.
Almanya'da saat 06:25
Ve saat 02:00 den beri sancım gelip gidiyor. Nerde ise 4 saat oldu.

sizinki de traji komik olmuş canım yaa şimdi gülüyoruz ama allah beterinden korusun eşinin karantinası bitti mi kafasına tawayla vurup etkisiz hale getirseydin bak

beti8892 canım senin 40 günlük oldu ya uykusunda bir değişiklik var mı geceleri nasıl? Merak ettim herkes 40 tan sonra değişir diyor da. Gerçekten değişmeye başlıyor mu?
daha bi düzene girdi uykusu canım sarılık riski de kalktı ortadan uyandırmıyorum 4 saat uyudugu da oluyo gerçekten 40 çıkınca farkediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…