2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Selam kızlar..benim gibi hala doğum yapmamış olanlara bir sorum var.özellikle 2 3 gündür bebek geceleri aşırı hareketli.aşağı doğru aşırı baskı yapıyor.sizde böyle durum yaşadınız mı?

Kizlar doğum sonrası kan ilacına devam ediyor musunuz? Ve multivitamine.ben içmiyorum ama 2 gündür iyice halsozlestim
Kan ilacına 3 ay devam etmem söylendi. Elimdeki multivitaminleri de bitirebileceğimi söylediler. kan ilacına Devam ediyorum ben.

Evet canım ozellıkle alta dogru baskı dımı benımde oyle içimde savas var sanki alta alta vuruyor bide vajınama bi anda zonk diye bi agrı giriyor . Bense bütün enerjimi yitirmiş halsızlıkten ölüyorum

Canım son 4 gündür 1 saat uykuylayım sanırım oğlum kolik ve reflüsü var. Çok hızlı emiyor ve bi kaç kez burnundan süt bile geldi bende doktora götüreceğim yarın sokağa çıkma yasağı bitmesini bekliyorum. Vucudunu yay gibi yapıyor sürekli geceleri 1-5 mutlaka ataktayım internetten araştırmaların sonucu kolik ve reflü olabilir yazıyor bu tarz şeyler mi seninde yaşadığın?

Aynı benim kizdan bahsetmisşin

Kurucusu ablayı ben yağmur mirzayevanın İstanbul'da bir söyleşisinde gördüm, hikayesini de orda öğrendim. Kimyager, 3 çocukla üretip satıyor, kazancından ürün maliyetini alıp tüm karını bağışlıyor. Altına girmesi çok kolay olmayan bir yük. Çok saygıdeğer bir insan maşallah.

Biz senelerdir doğala epey yakın bir hayat sürdüğümüz için hastalık da pek yaşamıyoruz aslında, şimdiye kadar hiç udi hindi kullanma ihtiyacı duymadım. Bir kullanım önerim yok anlayacağınız. Ama evim fitoterapi eczanesi gibi, hemen her şeyi bulundurmaya çalışıyorum zor zamanlar için Verdiğim tarifi emin değilim ama Instagramda galiba @yesilyol_ hesabından öğrenip hazırlayıp koydum dolaba. Herhangi bir kullanıma özel değil bu tarif, udi hindi yağının elde edilme şekli bu. Elimden gelenleri kendim hazırlamaya çalışıyorum. Çok kıymetli oluyor öyle.

Bu arada mizaç ilminden haberdar mısınız bilmiyorum, yağların, bitkisel desteklerin, kürlerin hiçbiri uzun süreli kullanıma uygun değil. Hani vitamin alır gibi günlük rutinime ekleyeyim de koruyucu olsun denemiyor çünkü düzenli kullanımda her gıda mizacı bozup başka hastalıklar çıkarıyor. İlgilenirseniz yine instagramda eczacı fidan pesen mizaç hakkında bilgilendirici paylaşımlar yapıyor.

Evet canım ozellıkle alta dogru baskı dımı benımde oyle içimde savas var sanki alta alta vuruyor bide vajınama bi anda zonk diye bi agrı giriyor . Bense bütün enerjimi yitirmiş halsızlıkten ölüyorum
Evet ya ben de geceleri çok oluyor.günlerimiz yakınmış.Allah hayırlı doğum nasip etsin inşallah

Siz korkarım hayvan sütü alerjisi yaşıyorsunuz. Sütünüz çok fazlaysa yanlış emziriyor, hep önsütle besliyor da olabilirsiniz.

Kaka fotoğrafı koyabilir misiniz?

Benim kizim kolikti çok zor bi süreç ama hareket etmeye başladiktan sonra yani 4 5 ayldan sonra azaliyor hizli bi şekilde

Siz korkarım hayvan sütü alerjisi yaşıyorsunuz. Sütünüz çok fazlaysa yanlış emziriyor, hep önsütle besliyor da olabilirsiniz.

Kakası sarı canım çok emiyor gögüslerim sönüyor emmedıgı zaman kalanı sağıp verıyorum aslında süt ürünü de çok tuketmıyorum ama

Gecesi gündüzü karışmış olabilir mi canım. Gündüz fazla uyuyorsa geceyi gündüze çevirmiş olabilir

Kakası sarı olunca mı alerjisi oluyor acaba? Sanırım benim bebeğim de kolik sürekli ağlıyor ve gazi var.

Kakası sarı olunca mı alerjisi oluyor acaba? Sanırım benim bebeğim de kolik sürekli ağlıyor ve gazi var.
Hayır sarı renk normaldir ama kıvam renkten daha önemlidir alerjide. Ama her zaman alerji kakadan anlaşılamaz, kaka normal olur ama kusma gibi sık hıçkırma gibi, cilt döküntüleri, konak gibi başka belirtilerle kendini gösterebilir alerji. Çok fazla belirtisi var. Kakada yeşil renk, renk normal bile olsa mukus, çırpılmış yoğurt gibi homojen kıvam, yumurta akı karışmış gibi parlak mukuslu görüntü, ip gibi uzun çizgiler, kahverengi, siyah, kırmızı, turuncu noktalar, lekeler, bezin bütün kakayı emmesi kakada alerjik belirtidir.

Bebeğin kolik olması için istisnasız her gün aynı saatlerde ağlama krizi tutması ve asla sakinleşememesi gerekir. Aslında kolik bebeklerin de açıklaması ve tedavisi var meridyen terapide ama bu konuda uzman birini bulup tedavi olmak mesele.

Kızlar korse kullananlar bakın bi bakalım acil :)
Ne tıp aldınız şu önden çit çit geçirmeli düşünüyorum bide terleten termal olanı var acaba bi zarar verir mi ? Satıcıya sordum alerji problemi yoksa sıkıntı olmaz diyor. Kullanmaya başlayan var mı hu hu yazın firsat bulunca minnoslardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…