Canım benim ilk kızımın bağırsakları gelişmemişti ama bu oğlun da öyle birşey yok bildiğin gece gündüz surekli fon makinesi ile uyuyordu 4 tane fon makinesi yaktık hele biri gece bir uyandım fon makinesi alev almıştıkakasini yapabildi mı benim oğlan yapamadı çok huzursuz inşallah geçer canım
Geceden beri uykusuzum gün için de de hiç uyuyamadım oğlum yine surekli ağladı huzursuz du o kadar artık dayanılmaz bir hal almaya başladı ki uyku problemi deprem oluyor sandım bir ara meğersem başım dönüyormuş bugün 4 kez reflu atağı oldu ağlıyorum onu öyle nefessiz görünce ama eşim maşallah her boşlukta uyuyor sınır oluyorum yaçamaşırı as dedim diye de kavga ettik neymiş ise gidiyormuş bende çocuğu kendime doğurmadım dedim inşallah oğlum babasına benzemez
Canım bende benzer durumdayım şuan kvdeyim yaklaşık üç haftadır . Aynı ilde yaşıyoruz kendi annemle de . Bu taraftan ilk torun diye akıntılarım başlayınca bizi hemen çocuk olacak diye telaslandirdilar bende annemle geldim. Yeni ev aldığımız için kombinin ısınmasını riske atmak istemedim kaç aydır böyle idare ediyorum annem tek yasiyo onada değişiklik olsun dedim . Normalde pazartesi annem evine dönecekti ben doğum yaptim ama dediğin gibi bebek olduktan sonra her kafadan ses çıktığı için yanlış anlaşılmalar oldu ve annem dün evine geçti şuan yalnız aklım her daim onda nasıl ağladım görsen.. herkes de var bişey anlayacağın . Ama iki gündür çok şükür her şeyini kendim yapıyorum hiç yardım istemeden eşim sağolsun çok hevesli yardımcı o konuda ama lohusa tek bırakılmaz diyorlar birini tekrar çağırabilirsinKızlar size yardımcı olan birileri varmı yanınızda anneniz veya kardes/abla, kv gibi? Benim annemler bi hafta kaldı ama çok tartıştığımız için ben idare ederim dedim gittiler. Bazen çok zorlaniyorum geri cağırsam yine aynı şeyler olacak az önce de konuştuk 40 i çıkana kadar yardımcı olsan dedim rahatsızım sen halledersin dedimoralim çok bozuluyor bazen bebeğe bakamiyomusum gibi hissediyorum çok ağlayınca
Canım zeytinyagiyla uyarabilirsin bı arkadaşıma doktor öyle önermiş kendi cabasiyla yapmiyomus 6 aya kadar normal denilmiş . Sen usutmemeyi çalis gaz yapıcı şeyler tuketme . Mamayi biberinla veriyorsan antikolik biberon dan alabilirsin mamada çünkü kabızlık yapiyo haliyle anne sütü gibi olmuyoCanım kakasını yapıyor ama sürekli ıkınma halinde çok gazi var. Benim sütüm de az geliyor mecburen mama da veriyorum. Mama sma kullanıyorum gaz yapmio dedikleri için ama yinede gazi var. Dün mecbur kaldım fitili de koydum rahatladı. Annem fitili küçültüp koysaydın dedi ona da moralim bozuldu ya büyük mu koydum fitili diye
Canım biz kendi kendimize hamile kaldık çünküGeceden beri uykusuzum gün için de de hiç uyuyamadım oğlum yine surekli ağladı huzursuz du o kadar artık dayanılmaz bir hal almaya başladı ki uyku problemi deprem oluyor sandım bir ara meğersem başım dönüyormuş bugün 4 kez reflu atağı oldu ağlıyorum onu öyle nefessiz görünce ama eşim maşallah her boşlukta uyuyor sınır oluyorum yaçamaşırı as dedim diye de kavga ettik neymiş ise gidiyormuş bende çocuğu kendime doğurmadım dedim inşallah oğlum babasına benzemez
Canım bende benzer durumdayım şuan kvdeyim yaklaşık üç haftadır . Aynı ilde yaşıyoruz kendi annemle de . Bu taraftan ilk torun diye akıntılarım başlayınca bizi hemen çocuk olacak diye telaslandirdilar bende annemle geldim. Yeni ev aldığımız için kombinin ısınmasını riske atmak istemedim kaç aydır böyle idare ediyorum annem tek yasiyo onada değişiklik olsun dedim . Normalde pazartesi annem evine dönecekti ben doğum yaptim ama dediğin gibi bebek olduktan sonra her kafadan ses çıktığı için yanlış anlaşılmalar oldu ve annem dün evine geçti şuan yalnız aklım her daim onda nasıl ağladım görsen.. herkes de var bişey anlayacağın . Ama iki gündür çok şükür her şeyini kendim yapıyorum hiç yardım istemeden eşim sağolsun çok hevesli yardımcı o konuda ama lohusa tek bırakılmaz diyorlar birini tekrar çağırabilirsin
Canım zeytinyagiyla uyarabilirsin bı arkadaşıma doktor öyle önermiş kendi cabasiyla yapmiyomus 6 aya kadar normal denilmiş . Sen usutmemeyi çalis gaz yapıcı şeyler tuketme . Mamayi biberinla veriyorsan antikolik biberon dan alabilirsin mamada çünkü kabızlık yapiyo haliyle anne sütü gibi olmuyo
Bidahakine. Kucultup denersin canim canını sıkma bide esin yaninda bence kimseyi tekrar çağırıp basina dert almaKızlar doktorun verdiği fitili dün koydum büyük mu olmuştur ya annem bıçakla küçültüp koysaydın dedi
Burundan süt gelmesi gerçekten insanın psikolojisini bozuyor çocuğu izlemekten o uyusa bile ben gram uyku uyuyamıyorumEvet canım biz hatta doğumun ikinci günü burnundan süt gelmesi yüzünden nefessiz kaldı 112 yi aradık hemen çok kötüydü o günü hatırladıkca fena oluyorum reflünün yanında kolik hiç kalırmış onu anladım zaten ilk çocuğum da kolikti fon makinesi ile uyurdu görür canım dr a ben hem fakülteye götürdüm hemde dün acibademe götürdüm şimdi de eşime diyordum başka hangi dr a götürsek diye
Yok anlamazlar ama cok uyurlar ilk zamanlar siz yinede emdiktwn hemwn sonra dik tutup omzunuza yatirarak sivazlayin sirtini hafif hafifhem alttan hem ustten gaz cikarmâlari rahatlatiyo.emerken hava yutuyolar cunkuKendi alttan çıkarıyor gazını genellikle ama üsten ne kadar denersem deneyeyim bir kere bilemediniz iki kere çıkarabilmişimdir. Ama gündüzleride çıkarmasam bile o mızırdanmadan uyuyor. Sadece geceleri böyle. Daha gece gündüz farkını anlamıyorlar değil mi?
Bidahakine. Kucultup denersin canim canını sıkma bide esin yaninda bence kimseyi tekrar çağırıp basina dert alma
Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun inşallah zor reflü. Ben de kızımda var diye şüpheleniyorum sürekli kusuyor bazen fışkırtarak kusuyor hatta. Burnundan süt gelmedi hiç ama sürekli emerken boğazına kaçırıyor nefessiz kalıyor. Cuma günü randevumuz var bekliyorum bakalım o gün doktorla konuşacağım. Eşler işte biraz daha anlayışlı olmaları gerek ama işte. Onlar da destek olmazsa kim destek olacak bize. Bunu düşünmüyorlar maalesef. Ne diyim canım Allah yardımcımız olsun inşallah..Geceden beri uykusuzum gün için de de hiç uyuyamadım oğlum yine surekli ağladı huzursuz du o kadar artık dayanılmaz bir hal almaya başladı ki uyku problemi deprem oluyor sandım bir ara meğersem başım dönüyormuş bugün 4 kez reflu atağı oldu ağlıyorum onu öyle nefessiz görünce ama eşim maşallah her boşlukta uyuyor sınır oluyorum yaçamaşırı as dedim diye de kavga ettik neymiş ise gidiyormuş bende çocuğu kendime doğurmadım dedim inşallah oğlum babasına benzemez
Kan ilacina devam ediyorum ben.Antibiyotik ve parol da yazmisti agri kesici almiyorum artik antibiyotikte bugun bitti vitamin yazmadi.Kizlar doğum sonrası kan ilacına devam ediyor musunuz? Ve multivitamine.ben içmiyorum ama 2 gündür iyice halsozlestim
Bende tekim ve evde 4 yaşında bir kızım var kendin halletmeye çalış bence kendi isteği ile gelmezse yardımdan çok zararı olmalı lohusa yanında gönüllü kalınmalı zorunlu değilKızlar size yardımcı olan birileri varmı yanınızda anneniz veya kardes/abla, kv gibi? Benim annemler bi hafta kaldı ama çok tartıştığımız için ben idare ederim dedim gittiler. Bazen çok zorlaniyorum geri cağırsam yine aynı şeyler olacak az önce de konuştuk 40 i çıkana kadar yardımcı olsan dedim rahatsızım sen halledersin dedimoralim çok bozuluyor bazen bebeğe bakamiyomusum gibi hissediyorum çok ağlayınca
Muhakkak bir daha verdiğinizde aşağı yukarı yarısına kadar küçültün.Kızlar doktorun verdiği fitili dün koydum büyük mu olmuştur ya annem bıçakla küçültüp koysaydın dedi
Ben owlininkinden aldım ama kullanamadım henüzKızlar korse kullananlar bakın bi bakalım acil :)
Ne tıp aldınız şu önden çit çit geçirmeli düşünüyorum bide terleten termal olanı var acaba bi zarar verir mi ? Satıcıya sordum alerji problemi yoksa sıkıntı olmaz diyor. Kullanmaya başlayan var mı hu hu yazın firsat bulunca minnoslardan
Bu günler gececek canim sakin oyle dusunme niye bakamayasin. Bende yalnizim hastaneden geldigim gunun aksami apar topar annem donmek zorunda kaldi birkac gun yanimda kalmak istiyordu halbuki. 2 yasinda kizim var benimde bende tekim kimseye gel kal demedim demem de iyi kotu idare ediyorum birgun de gunduz kayinvalidem geldi o kadar. Ilk hafta esimde ise gitti acimda vardi o 2 3 gun cok kotuydu ama atlattim sukur. Esim var simdi pandemi izni oldugu zamanlarda sagolsun.Kızlar size yardımcı olan birileri varmı yanınızda anneniz veya kardes/abla, kv gibi? Benim annemler bi hafta kaldı ama çok tartıştığımız için ben idare ederim dedim gittiler. Bazen çok zorlaniyorum geri cağırsam yine aynı şeyler olacak az önce de konuştuk 40 i çıkana kadar yardımcı olsan dedim rahatsızım sen halledersin dedimoralim çok bozuluyor bazen bebeğe bakamiyomusum gibi hissediyorum çok ağlayınca
Benim evde eskiden kullandigim korsem vardi onu giymistim ama her tuvalette asagi indirmek gerekiyor o da kuculmus biraz dikisim acidi cikartirken bende takmadim birdaha ya bir buyugunu alacagim ya da askili mi alsam bilemedim sadece belden alsam o da yukariya toplanir diye dusunuyorumKızlar korse kullananlar bakın bi bakalım acil :)
Ne tıp aldınız şu önden çit çit geçirmeli düşünüyorum bide terleten termal olanı var acaba bi zarar verir mi ? Satıcıya sordum alerji problemi yoksa sıkıntı olmaz diyor. Kullanmaya başlayan var mı hu hu yazın firsat bulunca minnoslardan
Çok normal ağrı olması ben düzgün yuruyemiyordum yatarken bile sırt üstü yatamiyordum sağ tarafta dikiş fazla olduğu için sola yatıyordum hep ama 15 günden sonra rahatladım şükürAnladım canım bende yarın gideceğim temizliğimi bile yapamadım mikrop kapar diye alttan inşallah bakmaz ayağa kalkınca illakivagri oluyo oda normalmiş rahim ki kendini toparlaması için baticonla temizlik yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?