2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar size yardımcı olan birileri varmı yanınızda anneniz veya kardes/abla, kv gibi? Benim annemler bi hafta kaldı ama çok tartıştığımız için ben idare ederim dedim gittiler. Bazen çok zorlaniyorum geri cağırsam yine aynı şeyler olacak az önce de konuştuk 40 i çıkana kadar yardımcı olsan dedim rahatsızım sen halledersin dedi moralim çok bozuluyor bazen bebeğe bakamiyomusum gibi hissediyorum çok ağlayınca

Canım kakasını yapıyor ama sürekli ıkınma halinde çok gazi var. Benim sütüm de az geliyor mecburen mama da veriyorum. Mama sma kullanıyorum gaz yapmio dedikleri için ama yinede gazi var. Dün mecbur kaldım fitili de koydum rahatladı. Annem fitili küçültüp koysaydın dedi ona da moralim bozuldu ya büyük mu koydum fitili diye

Canım dün ve önceki gün bende aynıydım hiç uyumadım sürekli ağladı oğlum. Benim eşimin tayini de çıkmadı yıllık izinle geldi yanimda. Izni bitene kadar tayin çıkmazsa ücretsiz izin alacak. Eşinin de destek olması lazım psikolojik olarak biz çok zorlanıyoruz zaten. Ben her sabah kalkınca ağlıyorum. Ne bebeğe adapte olabildim ne yeni yaşantıma. Ilk çocuğum 8 sene sonra oldu ama çok zorlaniyorum.

Canım bende benzer durumdayım şuan kvdeyim yaklaşık üç haftadır . Aynı ilde yaşıyoruz kendi annemle de . Bu taraftan ilk torun diye akıntılarım başlayınca bizi hemen çocuk olacak diye telaslandirdilar bende annemle geldim. Yeni ev aldığımız için kombinin ısınmasını riske atmak istemedim kaç aydır böyle idare ediyorum annem tek yasiyo onada değişiklik olsun dedim . Normalde pazartesi annem evine dönecekti ben doğum yaptim ama dediğin gibi bebek olduktan sonra her kafadan ses çıktığı için yanlış anlaşılmalar oldu ve annem dün evine geçti şuan yalnız aklım her daim onda nasıl ağladım görsen.. herkes de var bişey anlayacağın . Ama iki gündür çok şükür her şeyini kendim yapıyorum hiç yardım istemeden eşim sağolsun çok hevesli yardımcı o konuda ama lohusa tek bırakılmaz diyorlar birini tekrar çağırabilirsin

Canım zeytinyagiyla uyarabilirsin bı arkadaşıma doktor öyle önermiş kendi cabasiyla yapmiyomus 6 aya kadar normal denilmiş . Sen usutmemeyi çalis gaz yapıcı şeyler tuketme . Mamayi biberinla veriyorsan antikolik biberon dan alabilirsin mamada çünkü kabızlık yapiyo haliyle anne sütü gibi olmuyo

Canım biz kendi kendimize hamile kaldık çünkü boşver hepsi aynı bebek bebek derler bebek olunca da bi faydalarını görmeyiz. Millette de koca var bizimkiler bi tuhaf

5 gün oldu gideli annemle babam ama kaldığı o bir hayat hergun bi laf söyleyip beni ağlattı. Doğumun ertesi gün bile kalkıp pilav yaptım. Burdayken de çok yardımı olmadı ama psikolojik olarak desteğe ihtiyacım var onu da yapmadı. Ne bileyim canım kimse lohusaymışım ihtiyacım varmış diye düşünmüyor. Allahtan eşim elinden geleni yapmaya çalışıyor. Bide dayım ve ailesi korona olmuş 3 gün önce de annem onları görmüş. Burdan bisey olur size diyo.

Mamajoo nün anti kolik biberonunu aldım.canim ama normal biberonla gore daha fazla akıtiyo. Bugün pek emmek de istemedi biberonla içmeye alıştı sanırım. Sütüm de yetmiyo belki de açlıktan da ağlıyo bazen bilmiyorum.

Kızlar doktorun verdiği fitili dün koydum büyük mu olmuştur ya annem bıçakla küçültüp koysaydın dedi

Burundan süt gelmesi gerçekten insanın psikolojisini bozuyor çocuğu izlemekten o uyusa bile ben gram uyku uyuyamıyorum emzirdikten sonra 1 saat sürekli izliyorum çocuğu çıkarsa müdahale edeyim diye yarın götüreceğim bende de reflü var benden mi geçti çocuğa ne oldu anlamadım

Yok anlamazlar ama cok uyurlar ilk zamanlar siz yinede emdiktwn hemwn sonra dik tutup omzunuza yatirarak sivazlayin sirtini hafif hafifhem alttan hem ustten gaz cikarmâlari rahatlatiyo.emerken hava yutuyolar cunku

Bidahakine. Kucultup denersin canim canını sıkma bide esin yaninda bence kimseyi tekrar çağırıp basina dert alma

Öyle yapacam canım bilemedim hafif kızarmış poposunun orası en çok ihtiyacım olan günlerimde bile böyle yaptı. Bu günlerde geçecek ama ben yapılanı unutmicam.

Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun inşallah zor reflü. Ben de kızımda var diye şüpheleniyorum sürekli kusuyor bazen fışkırtarak kusuyor hatta. Burnundan süt gelmedi hiç ama sürekli emerken boğazına kaçırıyor nefessiz kalıyor. Cuma günü randevumuz var bekliyorum bakalım o gün doktorla konuşacağım. Eşler işte biraz daha anlayışlı olmaları gerek ama işte. Onlar da destek olmazsa kim destek olacak bize. Bunu düşünmüyorlar maalesef. Ne diyim canım Allah yardımcımız olsun inşallah..

Bende tekim ve evde 4 yaşında bir kızım var kendin halletmeye çalış bence kendi isteği ile gelmezse yardımdan çok zararı olmalı lohusa yanında gönüllü kalınmalı zorunlu değil

Ben owlininkinden aldım ama kullanamadım henüz

Bu günler gececek canim sakin oyle dusunme niye bakamayasin. Bende yalnizim hastaneden geldigim gunun aksami apar topar annem donmek zorunda kaldi birkac gun yanimda kalmak istiyordu halbuki. 2 yasinda kizim var benimde bende tekim kimseye gel kal demedim demem de iyi kotu idare ediyorum birgun de gunduz kayinvalidem geldi o kadar. Ilk hafta esimde ise gitti acimda vardi o 2 3 gun cok kotuydu ama atlattim sukur. Esim var simdi pandemi izni oldugu zamanlarda sagolsun.

Benim evde eskiden kullandigim korsem vardi onu giymistim ama her tuvalette asagi indirmek gerekiyor o da kuculmus biraz dikisim acidi cikartirken bende takmadim birdaha ya bir buyugunu alacagim ya da askili mi alsam bilemedim sadece belden alsam o da yukariya toplanir diye dusunuyorum

Çok normal ağrı olması ben düzgün yuruyemiyordum yatarken bile sırt üstü yatamiyordum sağ tarafta dikiş fazla olduğu için sola yatıyordum hep ama 15 günden sonra rahatladım şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…