2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Gecesi gündüzü karışmış olabilir mi canım. Gündüz fazla uyuyorsa geceyi gündüze çevirmiş olabilir
Gündüz yaklaşık ikişer saat uyuyor yaklaşık 45dk 1 saat ayakta. Oda emzirme alt değiştirme vs. Geceleri o mıZırdanma ile yine uyuyor ama öncesi bir 10-15 dk mızır mızır. Sanki gazı var gibi. Ama ne kadar uğraşsamda çıkmıyor.

Sezaryen olan arkadaslar dikislerinizde kanama oldu mu hic? Aksamdan beri az bi yerinde kanama var ama baya kaniyor acildi muhtemelen dikis
Yok canım olmadı kontrole gitmedin mi pansuman alınırken bana iyi dedi dr ama sağ tarafta çok az şişlik var ve o bölgem daha hassas. Gidip görünmekte fayda var canim Allah korusun enfeksiyon olmasin

Oyy kuzum kıyamam inşallah hemen geçer nette okuyup üzme kendini en dogru bilgi doktorun verecektir

Canım şimdi gördüm de 40 ı çıktı yazmışsın öncelikle hayırlı olsun ya bi sorum olucak bebişin nasıl emiyor süresi kısaldım kaç dk emiyor ?
Bizim 40 çıkmadı henüz canım. 34 günlük oldu. Her seferinde aynı surede emmiyor. 10-15-20 dk oluyor emme süresi. Evet kısaldı ilk zamanlar yorulup uyuyakalıyordu emerken şimdi sömürüyor

Kesinlikle canım hiç yorgun hissetmiyorum sadece biraz oturmamda sıkıntı var yaniyomus gibi oluyo alt bölgem
Bana antibiyotik krem vermişti dr sabah aksam onu kullandım. Ayrıca sıcak suyla taharetlenmemi ve her wc ciktiktan sonra batikonla pansuman yapmamı önermişti öyle de yaptım. Dikislerimde sıkıntı olmadı. 15 günden fazladır da rahatım acı yok. Ayrıca ebe ped kullanmamamı önerdi onun yerine pamuklu bez kullan dedi. Ped ile havasız kalınca rahatsız ediyor gerçekten.
Kızlar kahve içiyor musunuz
Doğum yapalı 1 hafta oldu bugün ilk defa kahve içmek geldi aklıma
Çaycıyım ben genelde sabah akşam 3er fincan çay içiyorum ama kahveyi aşerdim bildiğin çok canım istedi ve içiyorum canım.
Ben tuvalet sonraıs baticonla temizliyorum ve hametan sürüyorum 1 hafta oldu baya iyileşti ama arada otururken sızlıyor
Bana antibiyotik krem yazmıştı dr onu kullandım. Batikon da rahatlatıyor evet. Taharetlenirken de sıcak su kullandım canım daha 1 haftadır dalan soğuk su kullanmaya başladım. Soğuk rahatsız etmişti beni
Ya kızlar kalça ultrasonu 1 ayı dolunca oluyor değil mi
40. Güne randevu verdiler bize
Kizlar doğum sonrası kan ilacına devam ediyor musunuz? Ve multivitamine.ben içmiyorum ama 2 gündür iyice halsozlestim
Evet 3 ay kullanmamı söyledi bana
Sağarak rahatlat ve o yanma acımaya beyaz lahana gerçekten iyi geliyor. Kızlar da yazmış zaten buzdolabında bekletip 20 dk göğsünde tut ısınınca tekrar değiştir canım

Anladım canım bende yarın gideceğim temizliğimi bile yapamadım mikrop kapar diye alttan inşallah bakmaz ayağa kalkınca illakivagri oluyo oda normalmiş rahim ki kendini toparlaması için baticonla temizlik yapıyorum

İnşallah geçer benim de 5 tane filan görünürde ilk ünler bişey yoktu ama iki gündür o yanma sizlama var

Geceden beri uykusuzum gün için de de hiç uyuyamadım oğlum yine surekli ağladı huzursuz du o kadar artık dayanılmaz bir hal almaya başladı ki uyku problemi deprem oluyor sandım bir ara meğersem başım dönüyormuş bugün 4 kez reflu atağı oldu ağlıyorum onu öyle nefessiz görünce ama eşim maşallah her boşlukta uyuyor sınır oluyorum ya çamaşırı as dedim diye de kavga ettik neymiş ise gidiyormuş bende çocuğu kendime doğurmadım dedim inşallah oğlum babasına benzemez

Evet canım biz hatta doğumun ikinci günü burnundan süt gelmesi yüzünden nefessiz kaldı 112 yi aradık hemen çok kötüydü o günü hatırladıkca fena oluyorum reflünün yanında kolik hiç kalırmış onu anladım zaten ilk çocuğum da kolikti fon makinesi ile uyurdu görür canım dr a ben hem fakülteye götürdüm hemde dün acibademe götürdüm şimdi de eşime diyordum başka hangi dr a götürsek diye

Canım benim ilk kızımın bağırsakları gelişmemişti ama bu oğlun da öyle birşey yok bildiğin gece gündüz surekli fon makinesi ile uyuyordu 4 tane fon makinesi yaktık hele biri gece bir uyandım fon makinesi alev almıştı kakasini yapabildi mı benim oğlan yapamadı çok huzursuz inşallah geçer canım

Reflü zor oluyırmuş duyuyordum allah yardımcınız olsun. Ne kadarlık oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…