2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
günaydın herkese
kızım gündüzleri yatırdığımda hiç hareketli olup mızır mızır sesler çıkarmıyor. Ama geceleri ilk yatırdığımda sürekli eller ayaklar kıpırdıyor mızırdanıyor. Sonra uyuyor. Geceleri bu durum gaz sancısı mı acaba

Emzirdikten sonra her seferinde dik tutup gazini cikariyomusunuz birde kundak yapin ellerini ayaklarini oynatamayinca daha rahat uyuyolar

Pembe renkli mi . Ben onu attım işte içeriğinde titanyum dioksit bile vardı eğer aynı hapsa
Evet canım aslında bu bütün doktorların hamile ve emzirenlere verdikleri.ben de artık vücuduma bir ilaç almak istemedim bu yüzden içmiyordum ama böyle halsiz düşünce kanim mi düşük diye aklıma geldi.senin kullandığın neydi canim kan ilacı değil mi acaba onu aldirsqm eşime

Dikkat ettim de hep aynı hesapları takip ediyoruz Udi hindi yağını bende almak istiyorum bir türlü nasip olmadı . Rahiki Mahtum sayfasından alacağım inşallah .

Emzirdikten sonra her seferinde dik tutup gazini cikariyomusunuz birde kundak yapin ellerini ayaklarini oynatamayinca daha rahat uyuyolar
Kendi alttan çıkarıyor gazını genellikle ama üsten ne kadar denersem deneyeyim bir kere bilemediniz iki kere çıkarabilmişimdir. Ama gündüzleride çıkarmasam bile o mızırdanmadan uyuyor. Sadece geceleri böyle. Daha gece gündüz farkını anlamıyorlar değil mi?

Sidefer canım stick toz şeklinde . Doktor yazmıyor bunu direkt eczaneden alınıyor . Devlet karşılamıyor ücretini

Sezaryen olan arkadaslar dikislerinizde kanama oldu mu hic? Aksamdan beri az bi yerinde kanama var ama baya kaniyor acildi muhtemelen dikis

Inşallah canım iki damla var zinco ve metsil spasm pomalgine verdi bide dün fitille rahatladı karnı şişmiş sertleşmiş 37. Haftada sezeryan doğdu ondan mi acaba? Bağırsakları mi tam gelişmedi diye düşünüyorum. Fön makinesini nasıl kullaniyodunuz? Haftaya tekrar kontrolü var bakalım inşallah geçer ilaçlarla.

Sezaryen olan arkadaslar dikislerinizde kanama oldu mu hic? Aksamdan beri az bi yerinde kanama var ama baya kaniyor acildi muhtemelen dikis
Bende enfeksiyon baslangici vardi ilk basta kan geldi ilac kullaniyorum 10 gundur az kaldi artik akinti geliyor gecikmeden git doktora pansuman yapsin bide bunla ugrasiyorum

Valla beni o ilac kurtardi kanımi belli bir seviyede tuttu yoksa her ay kan almak zorunda kalacaktim suandada kullanmam lazim ama vucudum biraz toparlansin diye kullanmıyorum
Hmm bende biraz toparlanırsam kullanmayı deneyeyim o zaman değerim 8.5 benim

Dikkat ettim de hep aynı hesapları takip ediyoruz Udi hindi yağını bende almak istiyorum bir türlü nasip olmadı . Rahiki Mahtum sayfasından alacağım inşallah .
Aklın yolu bir derler Rahiki Mahtum ben de tercih etmek isterdim Türkiye'de olsam, siz çok şanslısınız. Ben kendim yaptım yağımı. Hakiki zeytinyağına udi hindi tozu karıştırıp karanlıkta 40 gün bekletiyorsunuz hepsi bu kadar. Ama insan kendi yapınca kullanmaya kıyamıyor öyle bir sorun yaşıyoruz biz

Rahiki Mahtum ürünleri çok güzel kurucusu ablayı da tanıyorum hatta alacağım ürünleri gidip hep yerinden alıyordum pandemiye kadar Bu yaptığınız karışım tam olarak ne için ve miktarları nedir? Ve ne sıklıkta ne kadar tüketiyorsunuz ? Çok sordum da bilen birini yakalayınca iyi oluyor

Canım sıcak su torbasıyla taşlaşan yerleri ısıt, ılık suyla ve sabunla masaj yap. Elle sağma videosu izle ısınmış şekilde sağmaya çalış. Sonra makine ile sağ. Eşin Beyaz lahana alsın marketten iki yaprağını yıka göğüs ucun açıkta kalacak şekilde memelerini lahana yaprağına sar. İnşallah yumuşar bu şekilde rahatlıyorum ben biraz. Hem sütün gelir inşallah. Humana ve bestlak beni de böyle yaptı. Kestim iki gündür içmiyorum. Bu şekilde iyileşmezse doktora git mutlaka. Daha kötü hasta edebilir seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…