- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 133
- 39
Emzirdikten sonra her seferinde dik tutup gazini cikariyomusunuz birde kundak yapin ellerini ayaklarini oynatamayinca daha rahat uyuyolargünaydın herkese
kızım gündüzleri yatırdığımda hiç hareketli olup mızır mızır sesler çıkarmıyor. Ama geceleri ilk yatırdığımda sürekli eller ayaklar kıpırdıyor mızırdanıyor. Sonra uyuyor. Geceleri bu durum gaz sancısı mı acaba
Evet canım aslında bu bütün doktorların hamile ve emzirenlere verdikleri.ben de artık vücuduma bir ilaç almak istemedim bu yüzden içmiyordum ama böyle halsiz düşünce kanim mi düşük diye aklıma geldi.senin kullandığın neydi canim kan ilacı değil mi acaba onu aldirsqm eşimePembe renkli mi . Ben onu attım işte içeriğinde titanyum dioksit bile vardı eğer aynı hapsa
Dikkat ettim de hep aynı hesapları takip ediyoruzHanımlar demir eksikliği için ibrahim saraçoglunun kereviz(alerjiktir, bebeğinizde huysuzluk farkederseniz kullanmayın) ıspanak kürü var, deneyenler 2 haftada değerlerinin çok yükseldiğini yazmış. Siyah üzüm çekirdeği de çok etkili. Türkiye'de siz hepsine ulaşabilirsiniz, çok şanslısınız, hiç ilaçlara mecbur hissetmeyin kendinizi. Adı vitamin, mineral ama içerikleri o kadar kötü ki bebeginize ve size zarar vermemesi imkansız. Antibiyotik kullanırken de dikkatli olun çünkü bağırsak floranız, bebeğinizin bağırsak florası yok oluyor. Bağırsak florası yok olduğunda başlıyor gaz gibi problemler ve bağırsak florasının antibiyotik alımından sonra 2 yılda onarılabildiği ortaya konmuş. Doktorların çok sık tavsiye ettiği bio gaia damlası mesela bağırsak florası bakterileri içeren bir damla. Çünkü biliyorlar ilaçlarla floranın zarar gördüğünü ama hiç aileleri sebepler konusunda aydınlatmıyorlar, ilacı verip yolluyorlar, takviyeyi yazıp yolluyorlar. Antibiyotik kullanıyorsanız sauerkraut denen turşu gibi probiyotik gıdaları ihmal etmeyin ki floranız doğal yollardan desteklensin. Ayrıca yıkanmadan yenen acve hurması da bağırsak florasını ciddi anlamda destekler. Antibiyotik kullanmanız gerektiğinde öncelikli olarak udi hindi yağını değerlendirin. Bulabilirseniz bir fitoterapist doktordan yardım alın her durumda. Bu doktorlar ilacı son çare olarak gören tedaviyi ilk aşamada sadece bitkisel desteklerle planlayan doktorlar. Fikir edinmek isterseniz instagramda çocuk doktoru @dromersaltan hesabını inceleyebilirsiniz, ben çok bilgilendim simdiye kadar paylaşımlarından. Fitoterapist değil ama fonksiyonel tıp yaklaşımını benimsemiş çok beğendiğim bir başka çocuk doktoru da @izmircocukdoktoru hesabında yazıyor.
Kendi alttan çıkarıyor gazını genellikle ama üsten ne kadar denersem deneyeyim bir kere bilemediniz iki kere çıkarabilmişimdir. Ama gündüzleride çıkarmasam bile o mızırdanmadan uyuyor. Sadece geceleri böyle. Daha gece gündüz farkını anlamıyorlar değil mi?Emzirdikten sonra her seferinde dik tutup gazini cikariyomusunuz birde kundak yapin ellerini ayaklarini oynatamayinca daha rahat uyuyolar
Bana yazmış doktor kan ilacı zaten kanım düşüktü benim doğumdan sonrada iki ünite kan verildi. Gyno ferro sanol yazmış ama kullanmadım hiçKizlar doğum sonrası kan ilacına devam ediyor musunuz? Ve multivitamine.ben içmiyorum ama 2 gündür iyice halsozlestim
Kız benim 14 gün oldu hala zorlanıyorum acele etme zamanla düzelirsin inşallahKızlar bugün doğumun 2 inci günü ve ben toparlayamıyorum
Ayağa kalkamıyorum.
Çok zorlanıyorum olmuyor gayret ediyorum ama.
Sidefer canım stick toz şeklinde . Doktor yazmıyor bunu direkt eczaneden alınıyor . Devlet karşılamıyor ücretiniEvet canım aslında bu bütün doktorların hamile ve emzirenlere verdikleri.ben de artık vücuduma bir ilaç almak istemedim bu yüzden içmiyordum ama böyle halsiz düşünce kanim mi düşük diye aklıma geldi.senin kullandığın neydi canim kan ilacı değil mi acaba onu aldirsqm eşime
Allah yardımcın olsun canım inşallah hemen iyileşir senin bebişin de ya gerçekten surekli anladıklarında insan ne yapacagini şaşırıyor benim ilk kızım da kolikti aman Allahım neler çektik sadece fon makinesi ile uyurdu kaç tane fon makinesi yaktık bilmiyorum
Ben 7 ay kullandim gynoyu sıkıntı yasamadim hicBana yazmış doktor kan ilacı zaten kanım düşüktü benim doğumdan sonrada iki ünite kan verildi. Gyno ferro sanol yazmış ama kullanmadım hiç
Yok bişey olur diye değil ilaç kullanamadığım için kullanmadımBen 7 ay kullandim gynoyu sıkıntı yasamadim hic
Valla beni o ilac kurtardi kanımi belli bir seviyede tuttu yoksa her ay kan almak zorunda kalacaktim suandada kullanmam lazim ama vucudum biraz toparlansin diye kullanmıyorumYok bişey olur diye değil ilaç kullanamadığım için kullanmadım
Yaranda sızıntı var demek benimde öyle oldu ilk 3 gün doktora görün bi bence geçmiş olsunSezaryen olan arkadaslar dikislerinizde kanama oldu mu hic? Aksamdan beri az bi yerinde kanama var ama baya kaniyor acildi muhtemelen dikis
Bende enfeksiyon baslangici vardi ilk basta kan geldi ilac kullaniyorum 10 gundur az kaldi artik akinti geliyor gecikmeden git doktora pansuman yapsin bide bunla ugrasiyorumSezaryen olan arkadaslar dikislerinizde kanama oldu mu hic? Aksamdan beri az bi yerinde kanama var ama baya kaniyor acildi muhtemelen dikis
Hmm bende biraz toparlanırsam kullanmayı deneyeyim o zaman değerim 8.5 benimValla beni o ilac kurtardi kanımi belli bir seviyede tuttu yoksa her ay kan almak zorunda kalacaktim suandada kullanmam lazim ama vucudum biraz toparlansin diye kullanmıyorum
Benim 7 lerdeydi hep dogumdan . Once kan aldim 8.5 yukseldi suanda buyik ihtimal 7 dir ama degerin iyi dusuk ama yeme icmeyle toparlarsinHmm bende biraz toparlanırsam kullanmayı deneyeyim o zaman değerim 8.5 benim
Aklın yolu bir derlerDikkat ettim de hep aynı hesapları takip ediyoruzUdi hindi yağını bende almak istiyorum bir türlü nasip olmadı . Rahiki Mahtum sayfasından alacağım inşallah .
Aklın yolu bir derlerRahiki Mahtum ben de tercih etmek isterdim Türkiye'de olsam, siz çok şanslısınız. Ben kendim yaptım yağımı. Hakiki zeytinyağına udi hindi tozu karıştırıp karanlıkta 40 gün bekletiyorsunuz hepsi bu kadar. Ama insan kendi yapınca kullanmaya kıyamıyor öyle bir sorun yaşıyoruz biz
Canım sıcak su torbasıyla taşlaşan yerleri ısıt, ılık suyla ve sabunla masaj yap. Elle sağma videosu izle ısınmış şekilde sağmaya çalış. Sonra makine ile sağ. Eşin Beyaz lahana alsın marketten iki yaprağını yıka göğüs ucun açıkta kalacak şekilde memelerini lahana yaprağına sar. İnşallah yumuşar bu şekilde rahatlıyorum ben biraz. Hem sütün gelir inşallah. Humana ve bestlak beni de böyle yaptı. Kestim iki gündür içmiyorum. Bu şekilde iyileşmezse doktora git mutlaka. Daha kötü hasta edebilir seni.Doğum bitti şükür şimdi başka dertler başladı.
Doktorun da tavsiyesiyle humana ve bestlak kullandım 2 gün hiç gelmedi bugün farkettim ki göğüslerim taş gibi olmuşlar ve yanıyor sanki.
1 saat önce de sıtma tutmuş gibi zangir zangir titredim.
Bebek emmiyor iki çekip bırakıyor sağıyorum kollostrum geliyor.
Sağmaktan başka ne yapabilirim doktora mı gideyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?