- 19 Ocak 2020
- 1.512
- 1.913
- 133
- 41
Amin canım inşallah kızın da reflu çıkmaz çok zor bir süreçCanım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun inşallah zor reflü. Ben de kızımda var diye şüpheleniyorum sürekli kusuyor bazen fışkırtarak kusuyor hatta. Burnundan süt gelmedi hiç ama sürekli emerken boğazına kaçırıyor nefessiz kalıyor. Cuma günü randevumuz var bekliyorum bakalım o gün doktorla konuşacağım. Eşler işte biraz daha anlayışlı olmaları gerek ama işte. Onlar da destek olmazsa kim destek olacak bize. Bunu düşünmüyorlar maalesef. Ne diyim canım Allah yardımcımız olsun inşallah..
Tartısma sebebı ne canım yani idare edılebılcek seyler mı . Bazen bizde hassas oluyoruz farkında olmadanKızlar size yardımcı olan birileri varmı yanınızda anneniz veya kardes/abla, kv gibi? Benim annemler bi hafta kaldı ama çok tartıştığımız için ben idare ederim dedim gittiler. Bazen çok zorlaniyorum geri cağırsam yine aynı şeyler olacak az önce de konuştuk 40 i çıkana kadar yardımcı olsan dedim rahatsızım sen halledersin dedimoralim çok bozuluyor bazen bebeğe bakamiyomusum gibi hissediyorum çok ağlayınca
Aynen canım al benden de o kadar tuvalete gidip gelmeye bile korkuyorum gece birşey olacak diye surekli tetikteyim Allah yardımcımız olsun canımBurundan süt gelmesi gerçekten insanın psikolojisini bozuyor çocuğu izlemekten o uyusa bile ben gram uyku uyuyamıyorumemzirdikten sonra 1 saat sürekli izliyorum çocuğu çıkarsa müdahale edeyim diye yarın götüreceğim bende de reflü var benden mi geçti çocuğa ne oldu anlamadım
Bize de salı günü gel dediler 1 aylık oluyor tamBana antibiyotik krem vermişti dr sabah aksam onu kullandım. Ayrıca sıcak suyla taharetlenmemi ve her wc ciktiktan sonra batikonla pansuman yapmamı önermişti öyle de yaptım. Dikislerimde sıkıntı olmadı. 15 günden fazladır da rahatım acı yok. Ayrıca ebe ped kullanmamamı önerdi onun yerine pamuklu bez kullan dedi. Ped ile havasız kalınca rahatsız ediyor gerçekten.
Çaycıyım ben genelde sabah akşam 3er fincan çay içiyorum ama kahveyi aşerdim bildiğin çok canım istedi ve içiyorum canım.
Bana antibiyotik krem yazmıştı dr onu kullandım. Batikon da rahatlatıyor evet. Taharetlenirken de sıcak su kullandım canım daha 1 haftadır dalan soğuk su kullanmaya başladım. Soğuk rahatsız etmişti beni
40. Güne randevu verdiler bize
Evet 3 ay kullanmamı söyledi bana
Sağarak rahatlat ve o yanma acımaya beyaz lahana gerçekten iyi geliyor. Kızlar da yazmış zaten buzdolabında bekletip 20 dk göğsünde tut ısınınca tekrar değiştir canım
Nasıl idare ediyorsunuz benimde 22 aylık oğlum var kıskançlık krizlerinden küçüğü kucağıma alamıyorumBende tekim ve evde 4 yaşında bir kızım var kendin halletmeye çalış bence kendi isteği ile gelmezse yardımdan çok zararı olmalı lohusa yanında gönüllü kalınmalı zorunlu değil
Bende burda yaklaşık 2 yıl önce yağmur hanımın söyleşisi olmuştu orda tanıştım hepsiyle de .mizaç ilmini detaylı bilmiyorum dediğiniz hesapları takip edeyim hemenKurucusu ablayı ben yağmur mirzayevanın İstanbul'da bir söyleşisinde gördüm, hikayesini de orda öğrendim. Kimyager, 3 çocukla üretip satıyor, kazancından ürün maliyetini alıp tüm karını bağışlıyor. Altına girmesi çok kolay olmayan bir yük. Çok saygıdeğer bir insan maşallah.
Biz senelerdir doğala epey yakın bir hayat sürdüğümüz için hastalık da pek yaşamıyoruz aslında, şimdiye kadar hiç udi hindi kullanma ihtiyacı duymadım. Bir kullanım önerim yok anlayacağınız. Ama evim fitoterapi eczanesi gibi, hemen her şeyi bulundurmaya çalışıyorum zor zamanlar içinVerdiğim tarifi emin değilim ama Instagramda galiba @yesilyol_ hesabından öğrenip hazırlayıp koydum dolaba. Herhangi bir kullanıma özel değil bu tarif, udi hindi yağının elde edilme şekli bu. Elimden gelenleri kendim hazırlamaya çalışıyorum. Çok kıymetli oluyor öyle.
Bu arada mizaç ilminden haberdar mısınız bilmiyorum, yağların, bitkisel desteklerin, kürlerin hiçbiri uzun süreli kullanıma uygun değil. Hani vitamin alır gibi günlük rutinime ekleyeyim de koruyucu olsun denemiyor çünkü düzenli kullanımda her gıda mizacı bozup başka hastalıklar çıkarıyor. İlgilenirseniz yine instagramda eczacı fidan pesen mizaç hakkında bilgilendirici paylaşımlar yapıyor.
Ben hiç bakamadım bile alt tarafa korktum ilk başlardaİnşallah geçer benim de 5 tane filan görünürde ilk ünler bişey yoktu ama iki gündür o yanma sizlama var
Bana kimse yok . Annemi de getirmedim kv mi de. Doğuma eşimle gittik diğer oğlumu doğuma giderken kızkardeşime bıraktık. Çok şükür 16 günlük olduk. Annem olsaydı yemek temizlik konusunda yardımcı olurdu ama onu da yormak istemedim zaten eskisi gibi güçlü değil . İyi ki de kimseyi çağırmamışım diyorum çok rahatız evde kendi çekirdek ailemiz en azından keyfimiz yerinde . fırsat buldukça da kendim temizliğimi yemeğimi yapıyorum eşim de az çok yardım ediyor en kötü dışardan yemek söylüyor . İnsannilk çocuk olunca yetersizmiş gibi hissetmesi çok normal ama İnan yalnız başına daha güçlü oluyorsunKızlar size yardımcı olan birileri varmı yanınızda anneniz veya kardes/abla, kv gibi? Benim annemler bi hafta kaldı ama çok tartıştığımız için ben idare ederim dedim gittiler. Bazen çok zorlaniyorum geri cağırsam yine aynı şeyler olacak az önce de konuştuk 40 i çıkana kadar yardımcı olsan dedim rahatsızım sen halledersin dedimoralim çok bozuluyor bazen bebeğe bakamiyomusum gibi hissediyorum çok ağlayınca
geçecek canım, sabret hareket etmeye çalış uzun süre yatma oturma 1 haftaya kadar çopu agrın iyi olmuş olcakAmeliyat ile doğum yapan hanımlar
Kaç günde ayağa kalktınız.
Kaç ağrılarınız kesildi.
Ben dün bu saatlerde oldum.
Ama hiç halim yok.
Ağrılarım çok.
Şanlı hiç geçmeyecek gibi hissediyorum
Benim kizimda 27 aylik kafasinda şapka durdurmuyor surekli opmek istiyor ustune abaniyor gozunu burnunu kulagini gosteriyor korumaya calisiyoruz bizde bazen sinirleniyorum ne yalan soyleyeyim birde korkuyorum ikisini de koruyamam diye. Aksam elinde oyuncak vardi oglumun yuzune geldi Allahtan cok hafifti ve hizli atmadi. Kucaklamamizda birsey yapmiyor da yanindan gitmek istemiyor kardesinin. Birde bol bol dua ediyorum Allahim cocuklarimi koru ve bana cokca sabir ver diye kizmak istemiyorum kizima da.Nasıl idare ediyorsunuz benimde 22 aylık oğlum var kıskançlık krizlerinden küçüğü kucağıma alamıyorum
benşm kızda emzirince süt genzine kaçıyo nefessiz kalıyo o, reflü atağımıymışGeceden beri uykusuzum gün için de de hiç uyuyamadım oğlum yine surekli ağladı huzursuz du o kadar artık dayanılmaz bir hal almaya başladı ki uyku problemi deprem oluyor sandım bir ara meğersem başım dönüyormuş bugün 4 kez reflu atağı oldu ağlıyorum onu öyle nefessiz görünce ama eşim maşallah her boşlukta uyuyor sınır oluyorum yaçamaşırı as dedim diye de kavga ettik neymiş ise gidiyormuş bende çocuğu kendime doğurmadım dedim inşallah oğlum babasına benzemez
8 sene sonra nasip oldu ve annen böyle mi davranıyor cok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır belki de evladın ile birlikte daha güçlü Olacaksınız kimselere ihtiyaç olmadan inşallahKızlar size yardımcı olan birileri varmı yanınızda anneniz veya kardes/abla, kv gibi? Benim annemler bi hafta kaldı ama çok tartıştığımız için ben idare ederim dedim gittiler. Bazen çok zorlaniyorum geri cağırsam yine aynı şeyler olacak az önce de konuştuk 40 i çıkana kadar yardımcı olsan dedim rahatsızım sen halledersin dedimoralim çok bozuluyor bazen bebeğe bakamiyomusum gibi hissediyorum çok ağlayınca
sezeryan dogum yaptıysan dikiş yerin telemesi iyi olmaz canımKızlar korse kullananlar bakın bi bakalım acil :)
Ne tıp aldınız şu önden çit çit geçirmeli düşünüyorum bide terleten termal olanı var acaba bi zarar verir mi ? Satıcıya sordum alerji problemi yoksa sıkıntı olmaz diyor. Kullanmaya başlayan var mı hu hu yazın firsat bulunca minnoslardan
Ben dogum sancısı cekiyorsn sandım. Agrilrm cok diyince.Insaallh hersey yolundadır.Bende bebgn hareketlerini kaskta hissedyrm hareketli epey.Cok vakit kalmadı bikac gun içinde gelir gibi hissedyrm ama bilinmez tabikiYarin nst ye girecegim 26 yada 27 si demisti dr.bakalim simdi ne diyecek 1 ay oldu gitmeyeli
Yok canım emdikten yada mama yedikten sonra burnundan surekli süt gelip nefes alamamasıbenşm kızda emzirince süt genzine kaçıyo nefessiz kalıyo o, reflü atağımıymış
Ben sezeryan dikişlerimden dolayı korse kullanamıyorum almadım daKızlar korse kullananlar bakın bi bakalım acil :)
Ne tıp aldınız şu önden çit çit geçirmeli düşünüyorum bide terleten termal olanı var acaba bi zarar verir mi ? Satıcıya sordum alerji problemi yoksa sıkıntı olmaz diyor. Kullanmaya başlayan var mı hu hu yazın firsat bulunca minnoslardan
Yok daha dogum sancisi degil ama ayakta durup yada oturamiyorum surekli uzanir halde rahatim sadece kalktigim an fena vuruyo belden ve onden.aynen cok hareketliler baya agirlik hissediliyo dimi artik:) kacc kilo onu da bilmiyorum bozuktu dr.un makinesi son gittigimde size kac dedi boy kilo kizdi dimiBen dogum sancısı cekiyorsn sandım. Agrilrm cok diyince.Insaallh hersey yolundadır.Bende bebgn hareketlerini kaskta hissedyrm hareketli epey.Cok vakit kalmadı bikac gun içinde gelir gibi hissedyrm ama bilinmez tabik
Erken aslında ama gündüz hiç uyanık kalmıyorsa emip uyuyorsa geceleri aktifse ondan öyle düşündümGece ve gündüz için erken değil mi
Oturmadan olmuyor ki canım. Doktor mu oturma dedi ? Ben duşu hep ayakta alırımBaticonla temizliyorum zaten iki hafta düz oturmamam gerekiyomus ama mecburen oturuluyo 40 günde duş ayakta
Hiç geçmeyecekmiş gibi geliyodu o anlar fön makineleri elektrik faturalari:) sonra kolik programi vardi onu indirmistik gece gündüz o açikti. En son raddede iyice çıgrından ciktiktan sonra gece 2 den 4 5 e kadar araba turu sonra eve gel her gunumuz boyle gecti ama bizimki baya agir versiyonuyduOff çok uzun bi süreymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?