2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Amin canım inşallah kızın da reflu çıkmaz çok zor bir süreç

Tartısma sebebı ne canım yani idare edılebılcek seyler mı . Bazen bizde hassas oluyoruz farkında olmadan

Aynen canım al benden de o kadar tuvalete gidip gelmeye bile korkuyorum gece birşey olacak diye surekli tetikteyim Allah yardımcımız olsun canım

Bize de salı günü gel dediler 1 aylık oluyor tam

Bende tekim ve evde 4 yaşında bir kızım var kendin halletmeye çalış bence kendi isteği ile gelmezse yardımdan çok zararı olmalı lohusa yanında gönüllü kalınmalı zorunlu değil
Nasıl idare ediyorsunuz benimde 22 aylık oğlum var kıskançlık krizlerinden küçüğü kucağıma alamıyorum

Bende burda yaklaşık 2 yıl önce yağmur hanımın söyleşisi olmuştu orda tanıştım hepsiyle de .mizaç ilmini detaylı bilmiyorum dediğiniz hesapları takip edeyim hemen

İnşallah geçer benim de 5 tane filan görünürde ilk ünler bişey yoktu ama iki gündür o yanma sizlama var
Ben hiç bakamadım bile alt tarafa korktum ilk başlarda iyice kırkım çıksın anca o zaman o sızlama da yakında geçer canım merak etme .
Bana kimse yok . Annemi de getirmedim kv mi de. Doğuma eşimle gittik diğer oğlumu doğuma giderken kızkardeşime bıraktık. Çok şükür 16 günlük olduk. Annem olsaydı yemek temizlik konusunda yardımcı olurdu ama onu da yormak istemedim zaten eskisi gibi güçlü değil . İyi ki de kimseyi çağırmamışım diyorum çok rahatız evde kendi çekirdek ailemiz en azından keyfimiz yerinde . fırsat buldukça da kendim temizliğimi yemeğimi yapıyorum eşim de az çok yardım ediyor en kötü dışardan yemek söylüyor . İnsannilk çocuk olunca yetersizmiş gibi hissetmesi çok normal ama İnan yalnız başına daha güçlü oluyorsun Zamanla alışırsınız inşallah canınızı sıkmayın bebeğinizle geçen zamanın keyfini çıkarmaya çalışın şöyle düşünebilirsiniz bir daha asla bu kadar küçük olmayacak bu zamanlar su gibi geçip gidecek hiçbir anını kaçırmamaya çalışın

Son düzenleme:
geçecek canım, sabret hareket etmeye çalış uzun süre yatma oturma 1 haftaya kadar çopu agrın iyi olmuş olcak

Nasıl idare ediyorsunuz benimde 22 aylık oğlum var kıskançlık krizlerinden küçüğü kucağıma alamıyorum
Benim kizimda 27 aylik kafasinda şapka durdurmuyor surekli opmek istiyor ustune abaniyor gozunu burnunu kulagini gosteriyor korumaya calisiyoruz bizde bazen sinirleniyorum ne yalan soyleyeyim birde korkuyorum ikisini de koruyamam diye. Aksam elinde oyuncak vardi oglumun yuzune geldi Allahtan cok hafifti ve hizli atmadi. Kucaklamamizda birsey yapmiyor da yanindan gitmek istemiyor kardesinin. Birde bol bol dua ediyorum Allahim cocuklarimi koru ve bana cokca sabir ver diye kizmak istemiyorum kizima da.

benşm kızda emzirince süt genzine kaçıyo nefessiz kalıyo o, reflü atağımıymış

8 sene sonra nasip oldu ve annen böyle mi davranıyor cok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır belki de evladın ile birlikte daha güçlü Olacaksınız kimselere ihtiyaç olmadan inşallah

sezeryan dogum yaptıysan dikiş yerin telemesi iyi olmaz canım

Yarin nst ye girecegim 26 yada 27 si demisti dr.bakalim simdi ne diyecek 1 ay oldu gitmeyeli
Ben dogum sancısı cekiyorsn sandım. Agrilrm cok diyince.Insaallh hersey yolundadır.Bende bebgn hareketlerini kaskta hissedyrm hareketli epey.Cok vakit kalmadı bikac gun içinde gelir gibi hissedyrm ama bilinmez tabiki

Ben sezeryan dikişlerimden dolayı korse kullanamıyorum almadım da

Ben dogum sancısı cekiyorsn sandım. Agrilrm cok diyince.Insaallh hersey yolundadır.Bende bebgn hareketlerini kaskta hissedyrm hareketli epey.Cok vakit kalmadı bikac gun içinde gelir gibi hissedyrm ama bilinmez tabik
Yok daha dogum sancisi degil ama ayakta durup yada oturamiyorum surekli uzanir halde rahatim sadece kalktigim an fena vuruyo belden ve onden.aynen cok hareketliler baya agirlik hissediliyo dimi artik:) kacc kilo onu da bilmiyorum bozuktu dr.un makinesi son gittigimde size kac dedi boy kilo kizdi dimi

Off çok uzun bi süreymiş
Hiç geçmeyecekmiş gibi geliyodu o anlar fön makineleri elektrik faturalari:) sonra kolik programi vardi onu indirmistik gece gündüz o açikti. En son raddede iyice çıgrından ciktiktan sonra gece 2 den 4 5 e kadar araba turu sonra eve gel her gunumuz boyle gecti ama bizimki baya agir versiyonuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…