2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yok canım olmadı kontrole gitmedin mi pansuman alınırken bana iyi dedi dr ama sağ tarafta çok az şişlik var ve o bölgem daha hassas. Gidip görünmekte fayda var canim Allah korusun enfeksiyon olmasin
acilma ve enfeksiyon yokmus. Dun gece yan yatmistim kalcam sirtustu yatmaktan cok acidi diye ondan kanamis sanirim

Aynen evde hareketli oldgm zaman yogun is yaprysm daha çok artyor.Benim kiz aynen gecen hafta 2900 ile 3100 arasi defi kilosuna.Boyuna bisey demedi.Ama kilosu hareketi iyi 41 e kadar beklyblrz dedi.ilki normal olunca.Bakalm

Yarın doktora gideyim bakalım o ne diyecek çok yorucu oluyor bu şekilde pandemi sokağa çıkma yasağı olmasa çıkarıp gezdirecektim bende dün

Nasıl idare ediyorsunuz benimde 22 aylık oğlum var kıskançlık krizlerinden küçüğü kucağıma alamıyorum
Sizinki daha küçükmüş o dönemde ilgi isterler aslına bakarsan bende idare edemiyorum lohusa yatar derler hiç yatmadım desem evim temiz değil yemek basit şeyler yapıyorum banyo 2 günde bir anca ama bu dönem de geçecek diye kendimi avuturum kızım yemek yemiyor en zorlandığım ona yemek yedirmek

Amin canım inşallah kızın da reflu çıkmaz çok zor bir süreç
İnşallah canım çok teşekkür ederim. Allah yardımcın olsun senin de inşallah.. Bu fışkırtarak kusma ve sürekli emerken genzine kaçırma nefessiz kalma reflü belirtileri mi peki kuzum?

İnşallah canım çok teşekkür ederim. Allah yardımcın olsun senin de inşallah.. Bu fışkırtarak kusma ve sürekli emerken genzine kaçırma nefessiz kalma reflü belirtileri mi peki kuzum?
Yok canım onlar daha tam anlamıyla nefes almayı bilmediklerinden oluyor emerken burunlarindan nefes almayı unutuyorlar ama fışkırtarak kusma olabilir dr a sormak lazım

Yarın doktora gideyim bakalım o ne diyecek çok yorucu oluyor bu şekilde pandemi sokağa çıkma yasağı olmasa çıkarıp gezdirecektim bende dün
Doktorlar zaten aglama seklinden bile anliyolar biz ilk 2 ay nerdeyse hftda 2 3 kere gece hastaneye goturuyoduk bu sefer belki baska bi sey vardir diye doktorlar artik bizi gorunce kovuyolardi :) yipratici bi surec insallah sizinkinde normal bi gaz sıkıntısı falan vardir o da damlalarla falan hallolur insallah

Canım.oncelikle bebeğine kavuşmuşsun ne güzel Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ameliyat dediğin sezeryan sanırım 10 gün sonra azda olsa kendine geleceksin canım merak.etme benim 23 gün oldu tabiki de hala dikişlerim ve diğer bütün heryerim ağrıyor ama sonuçta evimin işlerini yapabilir durumdayım

Yok canım onlar daha tam anlamıyla nefes almayı bilmediklerinden oluyor emerken burunlarindan nefes almayı unutuyorlar ama fışkırtarak kusma olabilir dr a sormak lazım
Tamam canım teşekkür ederim bakalım cumayı bekliyorum randevuyu o gün soracağım.

Doğum yaptığımdan beri değişik bir depresyon içindeyim bebeğimin herseyi için aşırı duygusalım ve endişelenyorum neden gece uyumuyor neden inliyor neden sürekli ıkınıyor sürekli ağlıyorım iyiki annem yanımda allah tek bakanlara sabır versin sanki ben doğum yapmamışm gibi hissediyorum yetemiyormuş gibi bazen anneme dayanamyorm al al benden diye ağlıyorum sonra pişman oluyorm bir anne nasıl böyle der diye çok kötü hissediyorum lohusalıktan mı böyle duygusalım

Canım lohusa depresyonuna girmişsin. Bende başta öyleydim. Şimdi biraz daha azaldı çok şükür en başta daha kötüydüm bende sürekli ağlıyordum. Annem en başta yanımdaydı iki hafta sonra gitmek zorunda kaldı kendim bakıyorum. Geçenlerde yine geldi gitti ama ben artık deli gibi ağlıyodum o da gidince hepten bunalmıştım. Şimdi geceleri uyumadığında ağlamak geliyo üzülüyorum derdine çare olamıyorum da ondan uyumuyo diye. Geçecek sabret azalacak zamanla sonrs geçecek. Bir şekilde atlatacağız alıştıkça merak etme yalnız değiliz bir çok kadın aynı şeyleri yaşıyor lohusalıkta. Üzme kendini güçlü olmaya çalış evladını çok sevdiğin için gerçekten iyi bir anne olduğun için böyle endişeleniyorsun ağlıyorsun. Geçecek üzülme kuzum.

Benim oglusumda geldi sonunda bugün sabah 10.20 de 38+5 3050gr .Spinal anestezi ile sezeryan oldum.Cok şükür ilk zorlu saatleri atlattık ağrılarım var ama biliyorum ki bir kaç güne dahada iyi olacağım.İkinci kez anne olmanın zorluğu pandemi sürecinde olunca evde onu burakip ameliyata girmek çok stresli ve duygusal yaptı beni.Bir an önce onada kavuşmak istiyorum.Sütum de gelmeye başladı sürekli vermeye çalışıyoruz .

Kızlar eşim kendisini rahatsız hissetti ve özel bir hastanede bursalı olanlar var ise doruk tıp merkezi diyeyim test yaptırdı yapılan testin adı antijen ve pozitif cıktı
Bu simdi covit var pozitif demek mi
Google yazdıkça antikora yönlendiriyor arada ki fark nedir eşim korona mı bilen var mı

Benim bebiş gece hiç uyumuyor cok ilginc ya sizinde böylemi birde biraz kestirse bile inliyor hep bazen ıkınıyor neden inler ki
Benimki de gün boyu uyuyup iki saatte bir emmeye ve işemeye sıçmaya uyanıyor. Gece de bu saatte başlıyor sabaha kadar mızır mızır ediyor

Gozunaydin canim saglikla buyut insallah, umarim kisa zamanda toparlarsinilk ayaga kalkma anin nasildi cok zor mu oluyor bende bu gidisle mecbur sezeryan olacagim korkuyorum.

Gercekten öylemi diyorum ne bicim anne oldum bakamyorm derdni ble anlayamyorm hc hazr deglmsm sürekli böyle diyorm ama insan bebeğe hayatı boynca hazr olamaz bence cok zor bi sorumluluk sütüm yetiyor mu anlayamıyorum mememle kavga etmesi yetmediği anlamına mı gelyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…