2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlaaaarr Nasılsınız? Bebişler nasıl? benim bebeğim geceleri saat başı uyanıyor emmek için. Böyle oluncada sütüm birikmiyo hiç. Karnının aç olmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam napcam ya hiç uyumuyom sanki saat başı ayaktayım bi akıl , fikir verin hele bana.

Kızlar bir de bebeğe Devit-3 verdi sağlık ocağı 15 günlükken mi başlanacaktı hemşire söyledide bebek ağlıyoduno zaman tam anlayamadım kullananlar varsa yardımcı olabilir mi lütfen?

Kızlar bir de bebeğe Devit-3 verdi sağlık ocağı 15 günlükken mi başlanacaktı hemşire söyledide bebek ağlıyoduno zaman tam anlayamadım kullananlar varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
Kaç günlükken başlarsınız bilmiyorum ama sağlık ocağının verdiği damlayı kullanmayın derim. Icerikleri temiz değil. Ocean d3k2 araştırın, doktorunuza danışıp kullanın bana kalırsa. Sadece zeytinyağı ve vitaminden ibaret içeriği. Ben aileme bunu kullanıyorum.

Cok tesekkurler canim cesaret verdin bana Sizinde iyiye gitmenize cok sevindim saglikla kolaylikla buyutun insallah

Gozunaydinnn saglikla buyut insallah

Bende tekim ve evde 4 yaşında bir kızım var kendin halletmeye çalış bence kendi isteği ile gelmezse yardımdan çok zararı olmalı lohusa yanında gönüllü kalınmalı zorunlu değil

Gelmeye hiç gönüllü değil gelecek kimsem de yok kv de yaşlı. Annem abimin eski eşinden kalan 16 yaşındaki ıkiz yeğenlerime bakıyo aynı evde üst katta abim ve yeni eşi ve 2 çocukta ondan var. Yengem belini incitti apar topar gittiler ama zaten bizde çok tartışmıştık ve ben gidin demistim. Hergun ağlattı beni süt gelmiyo falan diye sürekli telefonda herkese söylüyordu ki pek de gelmiyo hala.
Tartısma sebebı ne canım yani idare edılebılcek seyler mı . Bazen bizde hassas oluyoruz farkında olmadan

Benim annem çok ters konuşuyor canım sabit fikirli karşıdakini asla dinlemiyor. Hastanede bebeği görüntülü kardeşlerime göstermekle başladı ağzına kadar tuttu telefonu bende yeni dogan bebeğe radyasyon zarar verir dedim ordan başladı bisürü başka konu var işte.

13 gün oldu bizimde 7 gün annemle babam vardı. Bebeğim 3 gündür sürekli ağlıyo ve geceleri hiç uyumuyo. Bugün 2 den saat 10 a kadar uyanıktı. Eşim elinden geleni yapiyo ama ben kendimi iyi hissetmiyorum.
8 sene sonra nasip oldu ve annen böyle mi davranıyor cok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır belki de evladın ile birlikte daha güçlü Olacaksınız kimselere ihtiyaç olmadan inşallah
Inşallah canım Allah yardım etsin kimsem yokmuş ve biz kalkıp benim memlekete annemlerin yanına taşındık benim yüzümden. Alıştığımız herşeyimizin rayında olduğu şehri bırakıp geldik. Eşimi zorladım ve tayini çıkmadı daha 4 ay oldu geri gitme ihtimali var. Çok hata ettim.

Canım bende anti kolik mamajoo aldım ama aynı şekilde gaz yapiyo diğer biberonla bek bi fark tok gibi. Bebeğim kolik olmasa daha rahat idare edebilirdim yalnız ama hiç uyumuyo bazı günler.

Mesajnız içimi rahatlattı gercekten ağlamakyan bir hal oldum hep mutsuzum çünkü sürekli bebege aslında hazır degilmşm diyordum kendime ams bu sorumluluk için zaten herkesde bu düşnce olur

Aynen bende cok duygıusalm hep eşimi yanımda isyiyorum bizde sarılığız 22 güm oldu sadece yüzmzde ve gözlermzde kaldı

Emzik alıyor mu almıyorsa vermeye çalışın çare olabilir

Hadi gözün aydın canım geçmiş olsun Rabbim hayırlı evlat etsin

Bizede verdi ama kullanmiyorum kabizlik yaptigini duydum ocean aldim simdilik bi sıkıntı yaratmadi cok sukur

Kizlar dr.dan geliyorum nst ye aldi agri gorunmuyor dedi tansiyon varmi diye sordu ac gittigim icin sanirim cikti aksam sabah olc dedi bebegin gelisimi nornal seyrinde dedi 3.400 olmus pasam ayin 29 una da gelebilir aksam sabahta dedi bizden haberler boyle.ama kasiklarimda fena agri oluyor surekli sizde son zamanlar ayni miydiniz yada ayni misiniz

Benimde ara sira sancim kasilmam oluyor ama nst de birsey cikmiyor. Bende yarin gidip gorecegim. Bebegin kanala girmis mi

Emzik ver canm ben öyle yapıyorum sürekli emince de kusuyor

Normal doğum sonrası vajinal muayend oldunuz mu ? Bugün kontrolüm var ona göre hazırlanmaya çalışayım
Ben olmadım dikişin yoktu dedi doktor alttan muayeneye gerek görmedi sadece karından ultrasonla baktı. Bence şikayetin yoksa alt taraftan muayeneye izin vermeyebilirsin zaten hassas bölge şu anda oralar. Dikişin varsa bakmak isteyecektir çünkü.

Dikişim var ama şikayetim yok
Bakalım ne diyecek
Benim doğum sonrası kanamam yoğun olmuştu bakalım derse hayır diyemem sanırım

Bende bebeğe ocean alacağım kendim ocean kullanıyordum gayet memnunum trendyolda falan güzel indirimli oluyor ordan bakabilirsiniz
Ben henüz almadım internetten sipariş vereceğim ocean d3 alacaktım yoksa d3k2 mi alsam ? Ben 400 iu olanı alacağım. İnstagramda Hasan Hüsnü Eren var o gerçi hep d3k2 şeklinde öneriyor .
Bebeklerin sağı solu belli olmuyor birgün uyusalar diğer gün uyumayabiliyorlar. Benimki de gece 2 den sabaha kadar nerdeyse hiç uyumadı şimdi biraz uyuyor bakalım böyle böyle büyüyecekler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…