400 iu olanı sipariş etmiştim bebeklere uygun olanı bu diye biliyorum1000 iu damlalardan 10 kilo başına 1 damla veriliyor. Siz bebekte 10 kilodan önce kullanacağınız için 1000 iu almamaya dikkat edin. Daha düşük konsantrasyon olmalı. 1000lik şişe 70 kilo yetişkine 2 ay kadar yeter.
Ahh C _cedric_ senin gibi güzel epizyosuz doğumum olur inşallahBen olmadım dikişin yoktu dedi doktor alttan muayeneye gerek görmedi sadece karından ultrasonla baktı. Bence şikayetin yoksa alt taraftan muayeneye izin vermeyebilirsin zaten hassas bölge şu anda oralar. Dikişin varsa bakmak isteyecektir çünkü.
Hadi bakalım kg çok güzel maşallah canım hayırla gelsin ben de birkaç gündür yoğun yürüyüş yapıyorum artık biraz aşağı insin diye ama hâlâ yukarıda gibi..bugün yürürken çok belim ağrıdı kısa kestim yürüyüsu, ben de kasıkta ve özellikle sol bacağımda bir ağırlık baskı hissediyorum ama herzmn değil... ultrasona göre muhtemel doğum tarihi 3ocak ama sat a göre 27 Aralık artik kendileri karar verecekler 2020mi 2021 çocuğu mu olacağını...Kizlar dr.dan geliyorum nst ye aldi agri gorunmuyor dedi tansiyon varmi diye sordu ac gittigim icin sanirim cikti aksam sabah olc dedi bebegin gelisimi nornal seyrinde dedi 3.400 olmus pasam ayin 29 una da gelebilir aksam sabahta dedi bizden haberler boyle.ama kasiklarimda fena agri oluyor surekli sizde son zamanlar ayni miydiniz yada ayni misiniz
Bana karından ultrasonla baktı alttan sadece dikişlerime baktı. Baticonu kesti hametan sürmeye devam edicem. 40 tan sonra tekrar çağırdı o zaman vajinal bakıcam dediBen bugün oldum tam bir haftaligiz alttan baktı kanamam azalmış ama işlemden dolayı biraz tekrardan arttı .Epilasyon yapamadım iltihaplanir diye mecbur o şekilde gittim onuda sordum dikislerin düşmesi 3 haftayi bulurmus doğumdan 1 ay sonra epilasyon yapilcak dedi zaten kanamam devam ediyo yanma vardı anestol krem yazdı batikonla temizliyorum
Canım evim çok yakın hastanede oda tutup kalabilirim ama aynı odaya getirilmiyo aynı hesap olacak bende medicale gidiyorum. iki iki buçuk saatte bir gidiyorum emzirmek içinNeden siz de yanında kalmadınız. Biz şehir hastanesine gitmiştik 18.2 çıkınca beraber bizi anne bebek uyuma aldılar.
Bana vajinal baktı 40 in çıkınca tekrar gel dedi disiklerim kaynamaya başlamış çok şükürBana karından ultrasonla baktı alttan sadece dikişlerime baktı. Baticonu kesti hametan sürmeye devam edicem. 40 tan sonra tekrar çağırdı o zaman vajinal bakıcam dedi
Ayyy ne güzel 4cm acilman var bende tık yok hâlâ cikası yok39+5 olduk ama bizim minnak yerinden memnun sanırımBugün yine kontrole gittik. Suni sancıyı verirsem bugün dogurursun ama vermek istemiyorum dedi dr.um. Ben de istemiyorum bu sefer suni sancı. Açılmam 4 cm olmuş ama kafası henüz tam basmıyor dedi. Sancilarimda genelde 40-50 arası çıkıyor henüz artmış değil. O yuzden bugün yarin da olabilir ama Çarşamba tam 40+0 olacak o zaman hazırlıklı gelin muhtemelen yatisini yaparız dedi. Heyecan iyice dorukta
Kan uyuşmazlığına bağlı değil miymiş canım ? Seni almıyorlar mı ? Orda bırakmak demişsin anlayamadımKızlar 1 haftalık olduk bugün kontrolum vardı her sey yolundaydi ama yine sarılık değerimiz artmış bu sefer 17,5 olmuş canım çok sıkkın meleğimi hastaneye yatırdık yarın duruma göre çıkacak. Beslenmesi yönünden hiç bı sıkıntı yokmus zaten 200 gram düşmüştü 170 zaten almış 10 günde doğduğu kiloyu yakaliyosa hiç bı sıkıntı olmazmış beslenmesinde cumartesiden beri hiç mama vermedik cok şükür kan uyuşmazlık da yok ama sebepsizce sarılık değerimiz yükseldi hiç bı açıklaması yokmuş doktora dedik parasal yönden sıkıntı yok ne tahlili oluyosa yapılsın bı faydası yok ki diyo adam böyle bişey aranızda yaşayan varmı başka bı yere mi götüreyim bilmiyorum ki bu pandemi de onu orda bırakmaya gönlüm el vermiyo
Canım 1 aylıkken çekiyorlar ama genelde tekrarı gerekiyor. Benim ilk kızımda sanırım 3 aylıkken tekrar çekilmişti bir sorun yoktu.Kızlar bugün kalça ultrasonumuz vardı sol kemik oturmamış dediler bir dahaki ay tekrar kontrole gideceğiz düzelmezse ortopediye yönlendirecek doktorumuzçoğunuz yeni doğum yaptı ama önceki bebeklerinden tecrübe eden başına gelen var mı bu durumu? Kendi kendine geçer inşallah diye dua ediyorum. Gerçi genetikse ve bana çekmişse olabilir çünkü bebekken bende de kalça çıkıklığı olmuş birkaç ay alçıda kalmışım. Kilo alımına sevinirken bu habere canım sıkıldı
Ultrason kağıdında da böyle yazıyor pek bişey anlamadım ama
İnşallah canım Allah daha daha güzel kolay bir doğum nasip etsin
Canım ben Ankara’da yaşıyorum. Aslıhan Yazıcıoğlu benim doktorum medicana da yaptım doğumu
Canım ben kızımda yaşadım sağ taraf gelisimi zayifti ortopediye yonlendirildik. 1 ay kadar çift bez yontemi kullandik cok bir faydası olmadı ondan sonra pavlik bandaj kullandık gece de dahil olmak üzere onun çok faydası oldu kısa zamanda yerine oturdu bir sure de koruma amacli taktik kisa surelerle cikartmak uzere toplam 2 ayi buldu.Kızlar bugün kalça ultrasonumuz vardı sol kemik oturmamış dediler bir dahaki ay tekrar kontrole gideceğiz düzelmezse ortopediye yönlendirecek doktorumuzçoğunuz yeni doğum yaptı ama önceki bebeklerinden tecrübe eden başına gelen var mı bu durumu? Kendi kendine geçer inşallah diye dua ediyorum. Gerçi genetikse ve bana çekmişse olabilir çünkü bebekken bende de kalça çıkıklığı olmuş birkaç ay alçıda kalmışım. Kilo alımına sevinirken bu habere canım sıkıldı
Ultrason kağıdında da böyle yazıyor pek bişey anlamadım ama
o bizde 1 2 kere oldu ama o da galşba benşm acemiliğimden diye düşünüyorum başı biraz aşağıdaydıdiyeYok canım emdikten yada mama yedikten sonra burnundan surekli süt gelip nefes alamaması
Özel olduğu için öyledir. Ben şehir hastanesine gittim beğendim de baya iyi temiz ilgililerCanım evim çok yakın hastanede oda tutup kalabilirim ama aynı odaya getirilmiyo aynı hesap olacak bende medicale gidiyorum. iki iki buçuk saatte bir gidiyorum emzirmek için
Canım ameliyat masasında bile sancı çekiyordum beni uyışturana kadar.Sorma canım benimde 3.5 santimden öteye geçemedi açılmam.Üstelik hiç yatmadan aktif geçirmeme rağmen.Ebe bile şaşırdı şimdiye 6 olması lazımdı dedi.Ama pelte pelte kanamam vardı bebek eşinden ayrılmış nabzı düşmye başladı.O yüzden apar topar aldılar.İnan o 15 saati çekmeseydim doğumdan hala gözüm korkardı.Ama sezeryan rahatlıkmış bunu anladım.Ameliyathaneye bile sancımla girdim düşün çok fazla sancım vardı.Ama sezeryan anı ve sonrası çok konforlu geçti geçmekte
Canım benim yengem bu süt konusunda cok sıkıntı cekti cok kafaya taktı cok üzüldü . Smdi diyorkı smdiki aklım olsaydı o güzel zamanlarımı zehir etmezdım . Herkes den hemen süt gelıcek diye bise yok . Bazılarında olur bazılarında olmaz . Ama kafaya takarsan gitgide daha da azalır sütün . Emzirmekten vazgecme suan az gelsede zamanla emzirdijce cogalır inş . Yengem bebekle resmen kavga ederdi emsin diye mama vermek istemezdi . Bu sefer bebekte mutstz annede mutsuz oluyor . Sen elınden gelenı yap sütünü vermekten vazgecme mamayla destekle canım insanlarda amaaaannn mama verme algısı var kım ne derse desin bebesınızle mutlu olmaya bakın . Sma diye bi markaydı sanırım gaz fa yapmıyordu ondna kullanabılırsınGelmeye hiç gönüllü değil gelecek kimsem de yok kv de yaşlı. Annem abimin eski eşinden kalan 16 yaşındaki ıkiz yeğenlerime bakıyo aynı evde üst katta abim ve yeni eşi ve 2 çocukta ondan var. Yengem belini incitti apar topar gittiler ama zaten bizde çok tartışmıştık ve ben gidin demistim. Hergun ağlattı beni süt gelmiyo falan diye sürekli telefonda herkese söylüyordu ki pek de gelmiyo hala.
Benim annem çok ters konuşuyor canım sabit fikirli karşıdakini asla dinlemiyor. Hastanede bebeği görüntülü kardeşlerime göstermekle başladı ağzına kadar tuttu telefonu bende yeni dogan bebeğe radyasyon zarar verir dedim ordan başladı bisürü başka konu var işte.
13 gün oldu bizimde 7 gün annemle babam vardı. Bebeğim 3 gündür sürekli ağlıyo ve geceleri hiç uyumuyo. Bugün 2 den saat 10 a kadar uyanıktı. Eşim elinden geleni yapiyo ama ben kendimi iyi hissetmiyorum.
Inşallah canım Allah yardım etsin kimsem yokmuş ve biz kalkıp benim memlekete annemlerin yanına taşındık benim yüzümden. Alıştığımız herşeyimizin rayında olduğu şehri bırakıp geldik. Eşimi zorladım ve tayini çıkmadı daha 4 ay oldu geri gitme ihtimali var. Çok hata ettim.
Canım bende anti kolik mamajoo aldım ama aynı şekilde gaz yapiyo diğer biberonla bek bi fark tok gibi. Bebeğim kolik olmasa daha rahat idare edebilirdim yalnız ama hiç uyumuyo bazı günler.
Kendi sütüne batırıp vermeyı dene canımMidesini bulandırıyor verince ama alıştırmam gerek her dk meme emmek istiyor halim kalmıyor
Canım bende bu gun kontroldeydım benım süreklı sancılarım var ama nedense o alette cıkmıyor anlamıyorum . Geceden beri de sürekli lavabo sorunsalı oldu bende sanki lavman yapmıslar gbi süreklı lavaboya cıkıyorum . Bulantılarım basladı . Bi tuhafum anlıcagın . Bebegın kafası baya asagıda ama gelen giden yok . Artık geceler zehir oldu desem abartmam hayat cook zor gelıyor heryerım agrıyor insanın avuclarının içi agrırmı ona kadar agrıyor . Bu arada benımde tansiyonum yüksek cıktı düşünce gonderdıler . Persembe tekrar gidicem bakalımKizlar dr.dan geliyorum nst ye aldi agri gorunmuyor dedi tansiyon varmi diye sordu ac gittigim icin sanirim cikti aksam sabah olc dedi bebegin gelisimi nornal seyrinde dedi 3.400 olmus pasam ayin 29 una da gelebilir aksam sabahta dedi bizden haberler boyle.ama kasiklarimda fena agri oluyor surekli sizde son zamanlar ayni miydiniz yada ayni misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?