O kanama için ultrasonla Rahime bakar toparlanmasına falan .Dikişim var ama şikayetim yok
Bakalım ne diyecek
Benim doğum sonrası kanamam yoğun olmuştu bakalım derse hayır diyemem sanırım
Alttan muayene yapmadi gittigim hastanede dogum yaptirmiyolar baska bi yerde yapacagim cok sancin olursa oraya git baksinlar dedi su an dogum sancisi seklinde bi agrim yok sadece kasiklarima baski yapiyor cokca bi de bel agrisi varBenimde ara sira sancim kasilmam oluyor ama nst de birsey cikmiyor. Bende yarin gidip gorecegim. Bebegin kanala girmis mi
Kesinlikle böyle hissetmen çok doğal. Ben pişmanlık bile duymuştum. Ne kadar zormuş ne acılar çekiyorum demiştim. Eşim de istememişti çocuk o yüzden bakımında da yardımcı olmuyordu. Çok üzgündüm. Bütün hayatım bitti artık kendime hiç mi vakit ayıramayacağım hiç bir yere gidemeyecek miyim, bütün hayatımı bebeğe göre mi yaşayacağım, bu nasıl büyük bir sorumluluk diye çok bunalmıştım. Ya çocukta bi hastalık çıkarsa, niye kusuyor, niye uyumuyor, uyusa nefes alıyor mu, çişinde kusmuğunda kan oldu benim memeden emmiş diye ona ağla ağla harap ediyordum kendimi. Oysa ben kendimi daha güçlü tutsaydım belki de bebek de strese girmeyecekti. Hepsi geçip gidecek geri dönüp resimlere baktığında sadece onun ne kadar tatlı olduğunu hatırlayacaksın canım inşallah sen daha kısa sürede atlatırsın bu depresyonu. Multivitamin kan hapını falan ihmal etme onlar da insanı bitkin bırakıyor.Mesajnız içimi rahatlattı gercekten ağlamakyan bir hal oldum hep mutsuzum çünkü sürekli bebege aslında hazır degilmşm diyordum kendime ams bu sorumluluk için zaten herkesde bu düşnce olur
Hasan hüsnü erenin postlarını sıkı takip ediyorum ben de. Gözden kaçırmış olabilirsiniz yüksek doz d vitamini kemiklerin kalsiyum tutmasını önlüyor yazdı. Bunun önüne geçmek için d vitaminini k vitamini ile d3k2 formunda kombine almayı öneriyor. Biz o yüzden d3k2 tercih ettik. %5 lügol de yeni yaptırdık, ailecek kullanacağız.Bende bebeğe ocean alacağım kendim ocean kullanıyordum gayet memnunum trendyolda falan güzel indirimli oluyor ordan bakabilirsiniz
Ben henüz almadım internetten sipariş vereceğim ocean d3 alacaktım yoksa d3k2 mi alsam ? Ben 400 iu olanı alacağım. İnstagramda Hasan Hüsnü Eren var o gerçi hep d3k2 şeklinde öneriyor .
Bebeklerin sağı solu belli olmuyor birgün uyusalar diğer gün uyumayabiliyorlar. Benimki de gece 2 den sabaha kadar nerdeyse hiç uyumadı şimdi biraz uyuyor bakalım böyle böyle büyüyecekler inşallah
Bende aynıyım herturlu ayaktayım işin kötü tarafı gün için de de uyumuyor benim bebiş Allah yardımcımız olsunKızlaaaarrNasılsınız? Bebişler nasıl? benim bebeğim geceleri saat başı uyanıyor emmek için. Böyle oluncada sütüm birikmiyo hiç. Karnının aç olmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam napcam ya hiç uyumuyom sanki saat başı ayaktayım bi akıl , fikir verin hele bana.
Bana 1 haftalikken baslatti D vitaminine cocuk doktorumuz canim. Doktor devit-3 yazmisti ama eczaci ocean onerdi katkisiz diye, doktora sordum o da ocean kullanabilirsin dedi (400 IU bebekler icin uygun olan)Kızlar bir de bebeğe Devit-3 verdi sağlık ocağı 15 günlükken mi başlanacaktı hemşire söyledide bebek ağlıyoduno zaman tam anlayamadım kullananlar varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
Olabilir ayrıntısını kaçırdım sanırım ama d3k2 formunu önerdiğini hatırlıyorum . Öyleyse ocean ın d3k2 400 ıu olanını sipariş vereyim. Bende lügol yaptıracağım inşallah en kısa zamanda. Herhangi bir eczane yapar değil mi ?Hasan hüsnü erenin postlarını sıkı takip ediyorum ben de. Gözden kaçırmış olabilirsiniz yüksek doz d vitamini kemiklerin kalsiyum tutmasını önlüyor yazdı. Bunun önüne geçmek için d vitaminini k vitamini ile d3k2 formunda kombine almayı öneriyor. Biz o yüzden d3k2 tercih ettik. %5 lügol de yeni yaptırdık, ailecek kullanacağız.
Canım 15 gün sonra baslaniyo bana çocuk doktoru başka yazdı. Bugünde Aile hekimi devit yazacakti ama diğerini kullanacağım diye yazmadıKızlar bir de bebeğe Devit-3 verdi sağlık ocağı 15 günlükken mi başlanacaktı hemşire söyledide bebek ağlıyoduno zaman tam anlayamadım kullananlar varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
Ben bugün oldum tam bir haftaligiz alttan baktı kanamam azalmış ama işlemden dolayı biraz tekrardan arttı .Epilasyon yapamadım iltihaplanir diye mecbur o şekilde gittim onuda sordum dikislerin düşmesi 3 haftayi bulurmus doğumdan 1 ay sonra epilasyon yapilcak dedi zaten kanamam devam ediyo yanma vardı anestol krem yazdı batikonla temizliyorumNormal doğum sonrası vajinal muayend oldunuz mu ? Bugün kontrolüm var ona göre hazırlanmaya çalışayım
Her eczane bilmiyormuş formülü, o yüzden yapan çok az. Formülü aşağı ekledim. Formüle rağmen yapmayan da çok ama. Yaşadığımız ülkede eczaneler reçetesiz çalışmıyor, biz bir tanıdıktan istedik, epey eczane dolaştı Türkiyede. Hasan hüsnü erenin her lugol postunun altına yazan bir eczane hesabı var, pek çok kişi oraya yaptırıyormuş. Eczane adını hatırlayamadım, Ankarada ama her yere kargoluyorlar.Olabilir ayrıntısını kaçırdım sanırım ama d3k2 formunu önerdiğini hatırlıyorum . Öyleyse ocean ın d3k2 400 ıu olanını sipariş vereyim. Bende lügol yaptıracağım inşallah en kısa zamanda. Herhangi bir eczane yapar değil mi ?
Canım hiç korkma çok zor olmuyor. Bugün 5. Günüm bak çoğu gitti azı kaldı sezaryen sızlamamın. İlkinde daha zor olmuştu ama çok şükür bunda daha iyi geçti. Belki ne yaşayacağımı bildiğim için daha güçlü durdum. Şunu düşün normal doğum yapıp alttan bir sürü dikiş atılan da var o da çok zor. O yüzden kendine güçlü olucam, Kolay geçecek diye cesaret ver. Acı tabi ki olacak olsun onu da kabul ediyorum anne olmak her türlü zorluğu kabullenip kendinle barışık olmayı gerektiriyor canım. Acı da kabulüm yeter ki ikimiz de sağlıklı olalım diye düşün. Bu sefer öyle gittim doğuma. Güle oynaya gittim çıktım. Tabi ki ilk 3 gün zor geçiyor ama ilk doğumda iki hafta kendimi salmıştım. Depresyona girmiştim sürekli yatıp sızlanıyordum. Çok şükür bunda çok daha çabuk iyileşiyorum. Çünkü acıyı da kabullendim bebeğimin kokusuna sarıldım. Üstelik küvöze de girdi. Sadece o gün hortumlarla görünce ağladım. Kaldı ki anam da sağ olsun aşırı karamsar bi kadın. Sanki o lohusa gibi ben ona moral verdim. Şimdi o da toparladı. İyi gidiyoruz çok şükür. Yani iş senin beyninde bitiyor canım kendine güç verecek Mesajlar gönder kendine. Olumsuzdan uzak dur
Neden siz de yanında kalmadınız. Biz şehir hastanesine gitmiştik 18.2 çıkınca beraber bizi anne bebek uyuma aldılar.Kızlar 1 haftalık olduk bugün kontrolum vardı her sey yolundaydi ama yine sarılık değerimiz artmış bu sefer 17,5 olmuş canım çok sıkkın meleğimi hastaneye yatırdık yarın duruma göre çıkacak. Beslenmesi yönünden hiç bı sıkıntı yokmus zaten 200 gram düşmüştü 170 zaten almış 10 günde doğduğu kiloyu yakaliyosa hiç bı sıkıntı olmazmış beslenmesinde cumartesiden beri hiç mama vermedik cok şükür kan uyuşmazlık da yok ama sebepsizce sarılık değerimiz yükseldi hiç bı açıklaması yokmuş doktora dedik parasal yönden sıkıntı yok ne tahlili oluyosa yapılsın bı faydası yok ki diyo adam böyle bişey aranızda yaşayan varmı başka bı yere mi götüreyim bilmiyorum ki bu pandemi de onu orda bırakmaya gönlüm el vermiyo
Ankaradaysa çok iyi ben de Ankara’da yaşıyorum zaten direkt o eczaneye gidip yaptırabilirim. Postlarını gözden geçireyim de hangi eczaneymiş bakayımHer eczane bilmiyormuş formülü, o yüzden yapan çok az. Formülü aşağı ekledim. Formüle rağmen yapmayan da çok ama. Yaşadığımız ülkede eczaneler reçetesiz çalışmıyor, biz bir tanıdıktan istedik, epey eczane dolaştı Türkiyede. Hasan hüsnü erenin her lugol postunun altına yazan bir eczane hesabı var, pek çok kişi oraya yaptırıyormuş. Eczane adını hatırlayamadım, Ankarada ama her yere kargoluyorlar.
Bende daha az önce oceanın d3 vitaminini sipariş etmiştim iptal edip d3k2 olanı mı alsam. Bir şişe ne kadar süre gider acaba bir dahakine onu alayım olmazsaBende bebeğe ocean alacağım kendim ocean kullanıyordum gayet memnunum trendyolda falan güzel indirimli oluyor ordan bakabilirsiniz
Ben henüz almadım internetten sipariş vereceğim ocean d3 alacaktım yoksa d3k2 mi alsam ? Ben 400 iu olanı alacağım. İnstagramda Hasan Hüsnü Eren var o gerçi hep d3k2 şeklinde öneriyor .
Bebeklerin sağı solu belli olmuyor birgün uyusalar diğer gün uyumayabiliyorlar. Benimki de gece 2 den sabaha kadar nerdeyse hiç uyumadı şimdi biraz uyuyor bakalım böyle böyle büyüyecekler inşallah
Bence hemen iptal edebilirsin diğerini sipariş ver baya gider çünkü 3 damla verilecek bebeklere 2-3 ay rahat gider .Bende daha az önce oceanın d3 vitaminini sipariş etmiştim iptal edip d3k2 olanı mı alsam. Bir şişe ne kadar süre gider acaba bir dahakine onu alayım olmazsa
1000 iu damlalardan 10 kilo başına 1 damla veriliyor. Siz bebekte 10 kilodan önce kullanacağınız için 1000 iu almamaya dikkat edin. Daha düşük konsantrasyon olmalı. 1000lik şişe 70 kilo yetişkine 2 ay kadar yeter.Bende daha az önce oceanın d3 vitaminini sipariş etmiştim iptal edip d3k2 olanı mı alsam. Bir şişe ne kadar süre gider acaba bir dahakine onu alayım olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?