2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kan uyuşmazlığına bağlı değil miymiş canım ? Seni almıyorlar mı ? Orda bırakmak demişsin anlayamadım
Kan uyuşmazlığı değil canim bebek benim kanımdan negatif . Cuma günü beslenmeye bağlı denildi şimdi 2 günde 150 gram almış gayet iyi denildi sonra sarılık degeri çok çıktı anlamsiz oluyomus arastirilsada bulunmuyomus kendi kendine de gecebilirmis nasıl bişey anlamadım . Emzirmeye gidiyorum çok şükür de öyle görünce insan tuhaf oluyo eve boş dönmek normalde ilk yatirdigimda gayet soğuk kanliydim ama bugün doktor öyle konuşunca moralim bayağı bozuldu bide bu salginda ..

Bu arada kızlar can bebe kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben gayet memnun kaldım ve bugün eve gecerken migrosa uğradık 2 no 12 lisi 1.10 kurusa düşmüştü cok sasirdim inanın ne kadar aldım ben bile hatirlamiyorum bir haftada 80li bez bitti bence denemelisiniz diğer bezlerde de indirim mevcuttu

Sen birkaç güne dogurursun bence canım...hadi bakalım valizini hazır et

Canım yeni sonucunuz çıktı mı aklım sızde kaldı

Hanımlar.
Ben göğse takılan beyaz lastik ile emziriyorum kızımı.
Kızım yokken ememiyor.
Sizce ne yapmalıyım.
Siz nasıl yapıyorsunuz

Hanımlar.
Ben göğse takılan beyaz lastik ile emziriyorum kızımı.
Kızım yokken ememiyor.
Sizce ne yapmalıyım.
Siz nasıl yapıyorsunuz
Bebek yenı dogdugu için basını tutamıyor olablır bazı kısılerınde meme ucu büyük oluyor bebek yıne rahat tıtamıyor . Yengemın bebişi kucuktu o bikaç ay kullandı canım cocuk meme ucınu kavrayana kadar bi arkdsımda meme ucu büyük oldugu için bi süre kullandı bebek yıne rahat emene kadar

Sen birkaç güne dogurursun bence canım...hadi bakalım valizini hazır et
İlk bebek olunca cidden cok tecrıbesiz oluuor insan beklıyorum canım suan herseyım hazır dogmasını beklıyoruz . Plates topuyla egzersiz falan yapıyorum hurma yıyorum her gun dusmu alıyorum inşaAllah rahat dogurmam da yardımcı olur . Ama senın gunun benden daha erken sanki ? Doktor ne diyor

Missyloves biz de 5 günlükken 1 gece yattık hastanede 17ydi değeri kızımın. Ama C _cedric_ gibi anne bebek uyum odasındaydık. Özel hastaneydi bizimki de. Öğlen taburcu olurken 9a düşmüştü değeri, ertesi gün de kontrole gittik 8.5tu. Ama şu an yine yüzü sarı, doktoru normal olduğunu söylüyor test bile yapmıyor. Geçmiş olsun ayrı kalmak zor, ben de öyle olsa üzülürdüm çok, aynı odada bile üzülmüştüm. Ama sarılık için de başka tedavi yöntemi yok maalesef. Umarım 1 gecede düşer değeri de çıkar bebişin.

Beslenmesi nasıl şimdi daha iyidir herhalde

İyi akşamlar benim yaşadıgım durumu yaşayanlar lütfen cevap verebilir mi aşırı endişeliyim
Sancım açılmam yokken hastaneye yatırıldım bebegin suyu azaldığı için Suni sancı veriliyor yaklaşık 7-8 saattir açılma olmazsa ne olacak sancım 60-70 arası çıkıyor açılmama bir parmak kadar dediler

Sezeryana alırlar eğer normal olmazsa Allah yardımcınız olsun sağ salim kurtulun inşallah

4 cm açiklik ne güzel yarin inşallah ben de açilma haberini alirim doktorumdan:) en son bikac gun once gittim agrim cikti ama acilmam hic yok

Suyun yavaş yavaş mi azaliyomuş canim anlamadim benim kizimda bikere de gelmişti ve hiç açilmam sancim falan da yoktu suni sanci vermişlerdi 16 saatte dogurmustum

Benimde sudan dolayi oldu bebis asagi inmezse acilma olmazsa sezeryana aliyorlar canim cunku syrese giriyor bebisler suniden dolayi kalp atislari yavaşlıyor hakkinizda hayirlisi olsun guzel haberlerle gelin insallah

Suyun yavaş yavaş mi azaliyomuş canim anlamadim benim kizimda bikere de gelmişti ve hiç açilmam sancim falan da yoktu suni sanci vermişlerdi 16 saatte dogurmustum
İnanın saate razıyım yeter ki gelsin modundayım suya sabah baktı azalmış bebekte kalp atışları zayıflamış beklemeyelim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…