2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
12 tanesi 1.10 kuruş mu eğer öyleyse aşırı uygun. Ben baby turco kullanıyorum direkt 2 numara almıştım çok memnun kaldım bundan sonra da hep alırım. Tavsiye ederim

İnanın saate razıyım yeter ki gelsin modundayım suya sabah baktı azalmış bebekte kalp atışları zayıflamış beklemeyelim dedi
Eger bebekle ılgılı skntı varsa acılmayı daha fazla beklemeden sezaryene alabılırler canım . Su konusunda biraz beklıyolar ama kalp atısı skntısı olunca direk alabılıyorlar rabbım kolay eylesın

Beslenmesi nasıl şimdi daha iyidir herhalde
İyi canım o zaman da iyiydi beslenmesi, sadece gündüz uyandıramıyordum resmen ayak altlarını vura vura ağlata ağlata besliyordum şimdi çok şükür kendi acıktıkça uyanıyor. Meme mama beraber veriyorum, doktorum kescez dedi ama açtılar pandoranın kutusunu bi kere, mamayı bırakmamız imkansız gibi

Bebeğin suyuna müdahale etmedilerse sancıyı kestirip ya size özel bir odada ya da gidip evinizde dinlenin derim. Stres başlamış doğumu bile durdurabilecek kadar güçlü bir engel doğum için. Suni sancı da sadece anne için değil bebek için de çok zorlayıcı bir müdahale. En azından üç beş saat uyuyup dinlenin, kendinizi dinleyin, içinize dönün. Doğumu durduğu için evine giden ve evde doğumu yeniden başlayan çok kadın olduğunu okudum dr gülnihal bülbülün kitabında. Belki sizin doğumunuz da sadece yalnız kalıp dinlendiğinizde kendiliğinden devam edecek.

İnanın saate razıyım yeter ki gelsin modundayım suya sabah baktı azalmış bebekte kalp atışları zayıflamış beklemeyelim dedi
O zaman sen sürekli sor süreci uzatmak bosa kürek sallamaksa sezaryene alsinlar boşuna hem suni sanciyi çekmene bebege de o stresi yasatmaya gerek yok bence

2gun sonr randevum 1haftadr gitmedim..

Kızlar birşey sormak istiyorum.
şimdi kızımın altını açtım kaka yapmış ama yeşildi. Açtıktan hemen Sonra bir daha yaptı oda normal altın sarısıydı yeşil kaka üşütme belirtisi mi acaba? Bu arada 10 günlüğüz.

Yeşil renk hatirladiğim kadariyla çok emince oluyodu ya da gazi varsa. Anormal bi durum değil benim bildiğim

Ayni sorunlarin benzerleri bende de var desem inanir miain gece bilmem kac kez kalkiyorum lavaboya .ellerim ayaklarim sisti ayakta dursam duramiyorum oturrsam oturamiyorum surekli agrim var dogum tarihlerimiz de ayni nerdeyse erkek mi seninde

Kimlerin bebekleri fototerapi almıştı arkadaşlar doğum yaptım yapalı hastanelerdeyim Allah beterinden korusun ama halim harap.. Oğlumun sarılığı 15 ti rh uyuşmazlığı var diye yatırdı fototerapi için sürekli ağlıyor mahvoldu bende onla beraber tabi üzüntüden ne yapacağımı şaşırdım valla yarın imza atıp çıkayım diyorum siz ne kadar kaldınız hastanede? 1 günde taburcu olan var mı

Şuan tam öyleyim her gün ama her gün ağlyorum bide annem yanımda ve altlı üstlü oturuyoruz zaten sürekli anası olmayıp bakanları düsünyorım allah kolaylık versin cok zormus

Canım benm sarılığı 11di sonra 13 oldu 23 günlüğüz sanki suratında hala yer yer sarı sabah kan alıncak gidişata bakılcak sarılık cok zor allaj kolaylık versin

Canım sarılığı baya yüksek yenmek icn bol bol emzirmek gerek eğer sütün yetrrli değilse mutlaka mama ver cünkü ne kadar cok kilo o kdr vabuk iyilesme

İnşallah çabuk toparlar canım
Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…