2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Gun icinde bizimde mutlaka yeşil kakamiz oluyor usutmemi oluyor

Gun icinde bizimde mutlaka yeşil kakamiz oluyor usutmemi oluyor
Sancısı olursa yeşil kaka yapar der annemde hep. Ya da bi yeri ağrırsa karnı falan yani

İnşallah canım 1 de tahlil yapılacak onun değerine göre çıkış olacak . Önceki beslenme kaynaklıydi kilo aldığı için bunun bı sebebi yok dedi ona canım sıkıldı iki üç kere yatanlarda varmış .

4 cm açiklik ne güzel yarin inşallah ben de açilma haberini alirim doktorumdan:) en son bikac gun once gittim agrim cikti ama acilmam hic yok

Ben de hem şaşırdım hem sevindim ağrı olmadan acilmanin olmasina. Sonrasında süreç nasil ilerler bilemiyorum tabi ama inşallah hepimizin açılması da doğumu da kolayca olur. Sağlıkla alalim bebislerimizi kucağımıza.

Canım sarılığı baya yüksek yenmek icn bol bol emzirmek gerek eğer sütün yetrrli değilse mutlaka mama ver cünkü ne kadar cok kilo o kdr vabuk iyilesme
Canım yapmadığım şey kalmadı sekerli su verdim mama verdik sutum geliyo cok sukur ilk yattiginda zaten besin kaynakliydi ama kilo alınca bu sefer sebepsiz yere uzayan sarılık olabilir denildi.

12 tanesi 1.10 kuruş mu eğer öyleyse aşırı uygun. Ben baby turco kullanıyorum direkt 2 numara almıştım çok memnun kaldım bundan sonra da hep alırım. Tavsiye ederim
Kampanya vardı öylesine uğramıştım ama bayağı karlı çıktım çünkü bez dayanmiyor onuda duydum da cesaret edemedim

Maşallah canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah vatana millete size hayırlı evlat olsun inşallah

Canım 1 gün dolunca cikartiyolar ama uyuşmazlık olunca uzun suruyo diye biliyorum . Kızımın bu ikinci yatması ilk bas besin kaynaklı dediler şimdide sebepsiz yere uzayan sarılık olabilirmiş çok zor cidden benimkide agliyo kucağa alınca susuyo hatta kucağa alistirmissiniz dediler bir haftalık bebek sıcaklığı hissetsin diye illaki alıyoruz. Benim evim 5 dk lik mesafede o yüzden gidip geliyorum 2 saatte bir emzirmeye . Uzaktaysan hastanede kalabilirsin

Arada baya mesafe var canm o yüzden yanındayım acıktıkca alıp emziriyorum kızlarımda yatmadan atlatmıştık ne güzel çok zormuş böyle el kadar bebek nasıl rahat etsin çıplak ve gözler bantlı ne bekliyolar ki size de çok geçmiş olsun canım umarım kuzular hemen atlatır valla oğlum ağladıkça elden de bişey gelmiyor bende helak oluyorum

Kizlar lutfen fikir verin. Doktordan ciktim bebek iyi suyu iyi ama partikullenmis 40-0 im bugun. Ya yarin sezeryan olacagim ya da max haftasonuna kadar bekleyecegim suni sanciyla baslicak dogum sizce ne yapayim? Suniden cok korkuyorum hic acilmam yok.

Nacizane önerim
Bol bol haftasonuna erteleyin.
Önünüzde 4 5 gününüz var.
Tüm gün yürüyüş yapın bu sürede
Hurma yiyin.
Merdiven inip çıkın
Squat hareketleri yapın
Yerleri çömelerek hergün silin
Bebeğinize gel diye telkinde bulunun.
Bence açılmanız olur bu sayede
Suni sancıyla sahi gerek kalmadan doğum yapabilirsiniz.

Canım yapmadığım şey kalmadı sekerli su verdim mama verdik sutum geliyo cok sukur ilk yattiginda zaten besin kaynakliydi ama kilo alınca bu sefer sebepsiz yere uzayan sarılık olabilir denildi.
Bizdede oldu canim emmesi falan yerindeydi ona ragmen sarilik baslangici oldu en azindan 20 gunluk olana kadar 2 3 saate bir emzirmeye calis gececek insallah zaten gun gun azalir sarilik farkedersin sekerli su falan verme canim yemesi yerindeyse

Canim nasil fikir verelim gunu dolmus bekle desek riskli sunide evet biraz agrili oluyor, ben senin yerinde olsam beklemem suniyi dener olmadi sezeryan isterim hoc bisi bebgimden onemli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…