2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim oğlum aldı canım biz gece yattık hastaneye diğer gece de tuttular bizi . 9.5 a düşünce yolladılar. Hala var sarılık ama eskisi gibi değil. Bol bol emziriyorum ve sütümü sağıp knu da içiriyorum. Gün içinde 150-200 cc arası ekstra süt içiriyorum emdiği dışında. Sen de sağıp verebilirsin. Biberonla verme parmak enjektör yardımıyla ver ki meme reddi yaşamak gibi bir durum söz konusu bile olmasın. Çok geçmiş olsun biran önce iyileşir inşallah evimize dönersiniz
Kızlar bana dua edin 1saattir düzenli sancım var biraz sonra hastaneye gidecegiz inşallah hayırlı haberlerle gelirim

hadi bakalım hayırlı çok güzel bir doğumun olsun inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin bebişin

Insallah canim insallahh Rabbim yardimcimiz olsun. Bugun belli olcak benim de ak koyun kara koyun bakalim :)

Kampanya vardı öylesine uğramıştım ama bayağı karlı çıktım çünkü bez dayanmiyor onuda duydum da cesaret edemedim
Evet şanslı gününe denk gelmiş ne güzel Baby turcoya bayıldım çok guzel tavsiye ederim
Partikullenmiş ne demek ilk kez duydum . Eğer önemli bir sıkıntın yoksa bekle derim suni sancıyı alman gerekirse alırsın ama kendi sancını bekle beklerken de sancını getirecek hareketler yap bol bol yürü yemeği azalt sıvıyı çoğalt ve bitkisel çaylar iç ada çayı papatya ahududu gibi.

Hanımlat molfix 1 numara 100 luk almıştım şimdi bi kaç paket daha aliyom diyorum 1numara kaç gün kaç paket gidiyor geçen hafta 3300 du kilosu bu cuma sezaryan olucam ins

Canım kendi sancın gelmeden özellikle su gelmden gitme derim suni çok farklı bişey birden ağrı olusturuyo açılmayı kolaylastiriyomu o bile kişiden kişiye degisiyo bana uyguladılar ama ben uygulanmadan zaten sancılarım 5 dk nin altindaydi binlik seruma takmislardi ki ben 250 ml mi almadan ağrı ıkınma hissi oluşturdu ve 5cm den direk açıklık sağlandı iki saatin içinde

Hanımlat molfix 1 numara 100 luk almıştım şimdi bi kaç paket daha aliyom diyorum 1numara kaç gün kaç paket gidiyor geçen hafta 3300 du kilosu bu cuma sezaryan olucam ins
Kişiden kişiye degisiyo canım benim güzelce besleniyosa inan 6 8 günde degisiyo benimki 8 günlük ama 80 lik bez bitmek üzere yine ekstra 40 lik aldım . Can bebe kullanıyorum dün migrosta indirim vardı 12 taneye 1.10 krs verdik ben şok 2 no aldım stokladim ki bı farkı yok şuan bile gecilenilirmis

Ayrıca ultrason ölçümleri gerçekten artı eksi oynamalı oluyo . Doğum yaptığım gün kontrolüm vardı 3.080 gram dedi ama bebeğim 3230 gram doğdu aksaminda

Benim bebeğim 33 günlük oldu, 2475 dogdu. Ben de Molfix kullanıyorum. Hamileyken 92'li almıştım 1 numara, i bitince 200'lu aldık, yarısından fazlası bitti onun da. Şuan 3600kilosu hala 1 numaraya devam ediyoruz. Bunlar bitince 2'ye geçeriz.

Çok rahatsızdı karnından belli gazı vardı hatta sıçradı ağlayarak uyandı hemen uyudu ardından yeşil kaka geldi demek ki sancıdan. Çok teşekkür ederim
Üf çok zor ya bitseydi bu sancı dönemi uykusuzluk dönemi. 40 ‘ı çıkana kadar devam ediyo genelde böyle biz daha 16 günlüğüz

O zman 1 paket daha 1 numara 100 luk alayım diğerini 2 numara alayim

Ayrıca ultrason ölçümleri gerçekten artı eksi oynamalı oluyo . Doğum yaptığım gün kontrolüm vardı 3.080 gram dedi ama bebeğim 3230 gram doğdu aksaminda
Süpriz yapmış annesine iki kizm 3100 dogdu bi tanesi de 2700 buda biraz topac olsun inş bana süpriz yapr sağlık sıhhatle gelir

Bir kaç ay kullansam bebek daha sonra alışırmı benim göğsüme. Arkadaşın bir kaç aydan sonra göğsünden verebilmiş yani

Evet canım belli olmuyor, bazı günler hiç uyumuyor. Bazen daha iyi ama gazi var bayağ. Idare edecez bi şekilde.

Ilk günler çok canım sıkıldı canım annem de bi taraftan süt gelmedi diye herkese telefonda anlatınca. Sonuçta hiç sutu gelmeyen anneler de var ne yapayım mamayla destekliyorum ac kalacak değil çocuk. Bende sma aldım onu kullanıyorum.

Üf çok zor ya bitseydi bu sancı dönemi uykusuzluk dönemi. 40 ‘ı çıkana kadar devam ediyo genelde böyle biz daha 16 günlüğüz
Bizde daha 12 günlük olduk. Her uykuda mızır mızır sesler çıkarıp dalıyor. Daha yeni başlıyor farkındayım ama ne zaman bitecek diye beklemeye başladım.çok ağlıyor mu sizin melek

Canım yeni sonucunuz çıktı mı aklım sızde kaldı
Yok kuzum yani tekrar yüksek çıkarsa arayacaklardı henüz kimse aramadı inşallah aramazlar Geçen hafta doktor kontrolümüz vardı doktor bu bebekte mümkün değil tsh yüksek çıkamaz üzülme dedi. İlk alınan topuk kanında değerler değişkenlik gösterebiliyormuş bizimde öyle oldu sanırım. Bir de doktor Tsh yüksekliğinde 3-4 gün tuvaletini yapamaz, sarılığı uzun sürer ki bizimkinin değeri 6’yı geçmedi, hareketsiz, halsiz olur, memeyi istemez dedi. Bunların hiç biri bizimkinde yok çok şükür

Süpriz yapmış annesine iki kizm 3100 dogdu bi tanesi de 2700 buda biraz topac olsun inş bana süpriz yapr sağlık sıhhatle gelir
İnşallah canım sisi indi dün 3170 gram olmuştu bakalım zaten 10 günde doğum kg yakalarsa yeterli ciş kaka yaparsa güzel besleniyo demektir şuan 8 gunluguz hastaneden çıkmadan tekrar tartmalarini isteyeceğim

Ne zamandan beri belirgin şekilde vuruyor gaz sancısı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…