Benim oğlum aldı canım biz gece yattık hastaneye diğer gece de tuttular bizi . 9.5 a düşünce yolladılar. Hala var sarılık ama eskisi gibi değil. Bol bol emziriyorum ve sütümü sağıp knu da içiriyorum. Gün içinde 150-200 cc arası ekstra süt içiriyorum emdiği dışında. Sen de sağıp verebilirsin. Biberonla verme parmak enjektör yardımıyla ver ki meme reddi yaşamak gibi bir durum söz konusu bile olmasın. Çok geçmiş olsun biran önce iyileşir inşallah evimize dönersinizKimlerin bebekleri fototerapi almıştı arkadaşlar doğum yaptım yapalı hastanelerdeyim Allah beterinden korusun ama halim harap.. Oğlumun sarılığı 15 ti rh uyuşmazlığı var diye yatırdı fototerapi için sürekli ağlıyor mahvoldu bende onla beraber tabi üzüntüden ne yapacağımı şaşırdım valla yarın imza atıp çıkayım diyorum siz ne kadar kaldınız hastanede? 1 günde taburcu olan var mı
Kızlar bana dua edin 1saattir düzenli sancım var biraz sonra hastaneye gidecegiz inşallah hayırlı haberlerle gelirim
Insallah canim insallahh Rabbim yardimcimiz olsun. Bugun belli olcak benim de ak koyun kara koyun bakalim :)Ben de hem şaşırdım hem sevindim ağrı olmadan acilmanin olmasina. Sonrasında süreç nasil ilerler bilemiyorum tabi ama inşallah hepimizin açılması da doğumu da kolayca olur. Sağlıkla alalim bebislerimizi kucağımıza.
Evet şanslı gününe denk gelmiş ne güzelKampanya vardı öylesine uğramıştım ama bayağı karlı çıktım çünkü bez dayanmiyoronuda duydum da cesaret edemedim
Partikullenmiş ne demek ilk kez duydum . Eğer önemli bir sıkıntın yoksa bekle derim suni sancıyı alman gerekirse alırsın ama kendi sancını bekle beklerken de sancını getirecek hareketler yap bol bol yürü yemeği azalt sıvıyı çoğalt ve bitkisel çaylar iç ada çayı papatya ahududu gibi.Kizlar lutfen fikir verin. Doktordan ciktim bebek iyi suyu iyi ama partikullenmis 40-0 im bugun. Ya yarin sezeryan olacagim ya da max haftasonuna kadar bekleyecegim suni sanciyla baslicak dogum sizce ne yapayim? Suniden cok korkuyorum hic acilmam yok.
Canım kendi sancın gelmeden özellikle su gelmden gitme derim suni çok farklı bişey birden ağrı olusturuyo açılmayı kolaylastiriyomu o bile kişiden kişiye degisiyo bana uyguladılar ama ben uygulanmadan zaten sancılarım 5 dk nin altindaydi binlik seruma takmislardi ki ben 250 ml mi almadan ağrı ıkınma hissi oluşturdu ve 5cm den direk açıklık sağlandı iki saatin içindeKizlar lutfen fikir verin. Doktordan ciktim bebek iyi suyu iyi ama partikullenmis 40-0 im bugun. Ya yarin sezeryan olacagim ya da max haftasonuna kadar bekleyecegim suni sanciyla baslicak dogum sizce ne yapayim? Suniden cok korkuyorum hic acilmam yok.
Kişiden kişiye degisiyo canım benim güzelce besleniyosa inan 6 8 günde degisiyo benimki 8 günlük ama 80 lik bez bitmek üzere yine ekstra 40 lik aldım . Can bebe kullanıyorum dün migrosta indirim vardı 12 taneye 1.10 krs verdik ben şok 2 no aldım stokladim ki bı farkı yok şuan bile gecilenilirmisHanımlat molfix 1 numara 100 luk almıştım şimdi bi kaç paket daha aliyom diyorum 1numara kaç gün kaç paket gidiyor geçen hafta 3300 du kilosu bu cuma sezaryan olucam ins
Ayrıca ultrason ölçümleri gerçekten artı eksi oynamalı oluyo . Doğum yaptığım gün kontrolüm vardı 3.080 gram dedi ama bebeğim 3230 gram doğdu aksamindaHanımlat molfix 1 numara 100 luk almıştım şimdi bi kaç paket daha aliyom diyorum 1numara kaç gün kaç paket gidiyor geçen hafta 3300 du kilosu bu cuma sezaryan olucam ins
Benim bebeğim 33 günlük oldu, 2475 dogdu. Ben de Molfix kullanıyorum. Hamileyken 92'li almıştım 1 numara, i bitince 200'lu aldık, yarısından fazlası bitti onun da. Şuan 3600kilosu hala 1 numaraya devam ediyoruz. Bunlar bitince 2'ye geçeriz.Hanımlat molfix 1 numara 100 luk almıştım şimdi bi kaç paket daha aliyom diyorum 1numara kaç gün kaç paket gidiyor geçen hafta 3300 du kilosu bu cuma sezaryan olucam ins
Çok rahatsızdı karnından belli gazı vardı hatta sıçradı ağlayarak uyandı hemen uyudu ardından yeşil kaka geldi demek ki sancıdan. Çok teşekkür ederimSancısı olursa yeşil kaka yapar der annemde hep. Ya da bi yeri ağrırsa karnı falan yani
Üf çok zor ya bitseydi bu sancı dönemi uykusuzluk dönemi.Çok rahatsızdı karnından belli gazı vardı hatta sıçradı ağlayarak uyandı hemen uyudu ardından yeşil kaka geldi demek ki sancıdan. Çok teşekkür ederim
O zman 1 paket daha 1 numara 100 luk alayım diğerini 2 numara alayimKişiden kişiye degisiyo canım benim güzelce besleniyosa inan 6 8 günde degisiyo benimki 8 günlük ama 80 lik bez bitmek üzere yine ekstra 40 lik aldım . Can bebe kullanıyorum dün migrosta indirim vardı 12 taneye 1.10 krs verdik ben şok 2 no aldım stokladim ki bı farkı yok şuan bile gecilenilirmis
Süpriz yapmış annesine iki kizm 3100 dogdu bi tanesi de 2700 buda biraz topac olsun inş bana süpriz yapr sağlık sıhhatle gelirAyrıca ultrason ölçümleri gerçekten artı eksi oynamalı oluyo . Doğum yaptığım gün kontrolüm vardı 3.080 gram dedi ama bebeğim 3230 gram doğdu aksaminda
Bir kaç ay kullansam bebek daha sonra alışırmı benim göğsüme. Arkadaşın bir kaç aydan sonra göğsünden verebilmiş yaniBebek yenı dogdugu için basını tutamıyor olablır bazı kısılerınde meme ucu büyük oluyor bebek yıne rahat tıtamıyor . Yengemın bebişi kucuktu o bikaç ay kullandı canım cocuk meme ucınu kavrayana kadar bi arkdsımda meme ucu büyük oldugu için bi süre kullandı bebek yıne rahat emene kadar
Bende bebeğe ocean alacağım kendim ocean kullanıyordum gayet memnunum trendyolda falan güzel indirimli oluyor ordan bakabilirsiniz
Ben henüz almadım internetten sipariş vereceğim ocean d3 alacaktım yoksa d3k2 mi alsam ? Ben 400 iu olanı alacağım. İnstagramda Hasan Hüsnü Eren var o gerçi hep d3k2 şeklinde öneriyor .
Bebeklerin sağı solu belli olmuyor birgün uyusalar diğer gün uyumayabiliyorlar. Benimki de gece 2 den sabaha kadar nerdeyse hiç uyumadı şimdi biraz uyuyor bakalım böyle böyle büyüyecekler inşallah
Canım benim yengem bu süt konusunda cok sıkıntı cekti cok kafaya taktı cok üzüldü . Smdi diyorkı smdiki aklım olsaydı o güzel zamanlarımı zehir etmezdım . Herkes den hemen süt gelıcek diye bise yok . Bazılarında olur bazılarında olmaz . Ama kafaya takarsan gitgide daha da azalır sütün . Emzirmekten vazgecme suan az gelsede zamanla emzirdijce cogalır inş . Yengem bebekle resmen kavga ederdi emsin diye mama vermek istemezdi . Bu sefer bebekte mutstz annede mutsuz oluyor . Sen elınden gelenı yap sütünü vermekten vazgecme mamayla destekle canım insanlarda amaaaannn mama verme algısı var kım ne derse desin bebesınızle mutlu olmaya bakın . Sma diye bi markaydı sanırım gaz fa yapmıyordu ondna kullanabılırsın
Bizde daha 12 günlük olduk. Her uykuda mızır mızır sesler çıkarıp dalıyor. Daha yeni başlıyor farkındayım ama ne zaman bitecek diye beklemeye başladım.çok ağlıyor mu sizin melekÜf çok zor ya bitseydi bu sancı dönemi uykusuzluk dönemi.40 ‘ı çıkana kadar devam ediyo genelde böyle biz daha 16 günlüğüz
Aynen canım öyle yap zaten 2 5 3 6 arası oluyo bişey farketmiyo ki öyle ölçtüm ben daha çok 2 no stoklaO zman 1 paket daha 1 numara 100 luk alayım diğerini 2 numara alayim
Yok kuzum yani tekrar yüksek çıkarsa arayacaklardı henüz kimse aramadı inşallah aramazlarCanım yeni sonucunuz çıktı mı aklım sızde kaldı
İnşallah canım sisi indi dün 3170 gram olmuştu bakalım zaten 10 günde doğum kg yakalarsa yeterli ciş kaka yaparsa güzel besleniyo demektir şuan 8 gunluguz hastaneden çıkmadan tekrar tartmalarini isteyeceğimSüpriz yapmış annesine iki kizm 3100 dogdu bi tanesi de 2700 buda biraz topac olsun inş bana süpriz yapr sağlık sıhhatle gelir
Ne zamandan beri belirgin şekilde vuruyor gaz sancısı?Biz de 26 günlük olduk. Sabahlar olmasınnsabah 5ten beri uyumadı kuzum gaz sancısı vardı. Şimdi banyo yaptırdım yatırdım. İnşallah gaz sıkıntısı olan herkes tez zamanda geçer. Bizden böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?