2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Allah yardımcın olsun canım, ben Kendi memleketindeyim yine yalnızım. Yer de çok önemli değil keşke esin bi iki hafta yanında dursaymış. Ağrı çok oluyor ilk günler.

O ilk kakası canım mekonyum bağırsaklarda kaldığı için arada yeşil de gelebilir dedi doktor yapışkan gibi.
Şuan tam öyleyim her gün ama her gün ağlyorum bide annem yanımda ve altlı üstlü oturuyoruz zaten sürekli anası olmayıp bakanları düsünyorım allah kolaylık versin cok zormus

Amin canım benim annem bi hafta geldi ama geldiğine pişman oldum. Şimdi de yalnızım eşimle ben varız. Eşim ise başlayınca napacam bilmiyorum.
Üf çok zor ya bitseydi bu sancı dönemi uykusuzluk dönemi. 40 ‘ı çıkana kadar devam ediyo genelde böyle biz daha 16 günlüğüz

Inşallah 40 çıkınca rahatlarız ya dört gözle bekliyorum bazı günler hiç uyumuyor. Bizim de çok şükür 14 gün oldu

15. Günlerde falan başladı. Damla da kullanıyoruz ama biz biberonla besleniyoruz o yüzden hava yutma olayı var. Ama genelde 40 çıkınca normale döner diyorlar.

Canım senin sütun geliyor mu? Bende biberonla ve mamayla besliyorum sütüm az geldiği için. Gazını çıkarmaya çalışıyorum emdikten sonra sırtını sıvazlayıp iyi geliyor.

Ayni sorunlarin benzerleri bende de var desem inanir miain gece bilmem kac kez kalkiyorum lavaboya .ellerim ayaklarim sisti ayakta dursam duramiyorum oturrsam oturamiyorum surekli agrim var dogum tarihlerimiz de ayni nerdeyse erkek mi seninde

evet canım erkek

Benim sütüm de az canım mama ile destekliyorum ama ilk günlere göre sütüm çoğaldı. Bunun sırrı aslindq bebeği sık sık emzirmekte çünkü denemediğim şey kalmadi. Fazla meme emdiği günler sütüm daha fazla geliyor onu farkettim.
Kimsenin ne dediğine kafanı takma, ben ilk hafta mama vermeseyip çocuğu aç biraksaydim sarılık olacaktı.

Eczacı bunun İu 400 olanı yok dedi canım. Bebek için iu 400 d vitamini var dedi. Beni mi kandırdı acaba?

Kuzum gaz sancısı karın ağrısı çekince memeyle kavga ediyor benim ki de aynı. Yoksa sütüm yetiyor da artıyor bile ağzından akıp du ru yor göğüslerimden akıp duruyor. Gaz sancısı onu yaptırıyor. Bebek gerçekten başka bir sorumluluk. Bende öyle sürekli bakamıyorum yetemiyorum gibi hissediyordum. Zaman geçtikçe alışacaksın canım. Ben yavaş yavaş alıştım. Şimdi daha iyi anlıyorum derdini. Zamanla daha da iyi anlarım inşallah. İnşallah sen de alışırsın kuzum üzülme. Tadını çıkarmaya çalışalım bence çünkü bu günlerimiz geri gelmeyecek.

Maşallah canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah vatana millete size hayırlı evlat olsun inşallah

Bebek ve senın acından sakınca yoksa bikaçgun bekle canım ama bu surecte doktorunla sureklı kontrollü olman gerek . Bu surecte de sık sık hareket yuruyus hurma vs yemeye calıs . Sancın olmadıgı için acılma olmuyor zaten . Bu surectede sancın gelmezse suniyi dene . Ben olsam sezaryen den once suni yi denerim zaten epidural gbi bi nimet var sancıya dayanamazsan onu istersin . Ama tekrar diyorum bebek acısından sakınca yoksa beklerdım

Bana 1 haftalikken baslatti D vitaminine cocuk doktorumuz canim. Doktor devit-3 yazmisti ama eczaci ocean onerdi katkisiz diye, doktora sordum o da ocean kullanabilirsin dedi (400 IU bebekler icin uygun olan)
Nasıl kullanıyorsunuz ben de onu aldım

Tamam çok teşekkür ederim araştıracağım. Bu fışkırtarak kusmalar falan alerjiyle mi alakalı yani? Tuvaletini saatlerce yapamaması bu yüzden ağlaması huzursuz olması? Bunların hepsi alerjik mi? Sadece anne sütüyle besliyorum kabız gibi saatlerce ıkınıp yapamıyor tuvaletini. Saatler sonra gazıyla beraber zorla yapıyor. Ama normal gözüküyor kakası. çözemedim gitti..

Valla canım durmak gerekirse mecbur ama inşallah düşmüş olur da bugün çıkarız dikişlerim yüzünden mahvoldum hiç dinlenemedim. Göğüslerim doldu emmiyor ağzına sokuyorum uyandırıp deniyorum nafile memeyi çekmeyen biberonu da çekmez zaten enjektör en iyisi çıkarsak evde alıp bol bol vereyim ona Göğüslerim de rahatlar inşallah. Amin canım Rabbim beterinden korusun bu sarılıktan da benim kuzumu da olan tüm kuzuları da kurtarsın

Şu kucağa alıştırmışsın saçmalığından bi vazgeçemediler yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…