15. Günlerde falan başladı. Damla da kullanıyoruz ama biz biberonla besleniyoruz o yüzden hava yutma olayı var. Ama genelde 40 çıkınca normale döner diyorlar.Ne zamandan beri belirgin şekilde vuruyor gaz sancısı?
Canım ameliyat masasında bile sancı çekiyordum beni uyışturana kadar.
İnan ki.
Ama ben senin gibi değilim benim sezerayn sonrası çok zor geçiyor.
İyi değilim. .
Yalnızım Almanya'da.
Kapımı çalan yok.
Eşim sabah 10 da işe gidiyor gece 10 da geliyor
Kızlar birşey sormak istiyorum.
şimdi kızımın altını açtım kaka yapmış ama yeşildi. Açtıktan hemen Sonra bir daha yaptı oda normal altın sarısıydı yeşil kaka üşütme belirtisi mi acaba? Bu arada 10 günlüğüz.
Şuan tam öyleyim her gün ama her gün ağlyorum bide annem yanımda ve altlı üstlü oturuyoruz zaten sürekli anası olmayıp bakanları düsünyorım allah kolaylık versincok zormus
Üf çok zor ya bitseydi bu sancı dönemi uykusuzluk dönemi.40 ‘ı çıkana kadar devam ediyo genelde böyle biz daha 16 günlüğüz
15. Günlerde falan başladı. Damla da kullanıyoruz ama biz biberonla besleniyoruz o yüzden hava yutma olayı var. Ama genelde 40 çıkınca normale döner diyorlar.
Benim sütüm de az canım mama ile destekliyorum ama ilk günlere göre sütüm çoğaldı. Bunun sırrı aslindq bebeği sık sık emzirmekte çünkü denemediğim şey kalmadi. Fazla meme emdiği günler sütüm daha fazla geliyor onu farkettim.Ilk günler çok canım sıkıldı canım annem de bi taraftan süt gelmedi diye herkese telefonda anlatınca. Sonuçta hiç sutu gelmeyen anneler de var ne yapayım mamayla destekliyorum ac kalacak değil çocuk. Bende sma aldım onu kullanıyorum.
Eczacı bunun İu 400 olanı yok dedi canım. Bebek için iu 400 d vitamini var dedi. Beni mi kandırdı acaba?Kaç günlükken başlarsınız bilmiyorum ama sağlık ocağının verdiği damlayı kullanmayın derim. Icerikleri temiz değil. Ocean d3k2 araştırın, doktorunuza danışıp kullanın bana kalırsa. Sadece zeytinyağı ve vitaminden ibaret içeriği. Ben aileme bunu kullanıyorum.
Kuzum gaz sancısı karın ağrısı çekince memeyle kavga ediyor benim ki de aynı. Yoksa sütüm yetiyor da artıyor bile ağzından akıp du ru yor göğüslerimden akıp duruyor. Gaz sancısı onu yaptırıyor. Bebek gerçekten başka bir sorumluluk. Bende öyle sürekli bakamıyorum yetemiyorum gibi hissediyordum. Zaman geçtikçe alışacaksın canım. Ben yavaş yavaş alıştım. Şimdi daha iyi anlıyorum derdini. Zamanla daha da iyi anlarım inşallah. İnşallah sen de alışırsın kuzum üzülme. Tadını çıkarmaya çalışalım bence çünkü bu günlerimiz geri gelmeyecek.Gercekten öylemi diyorum ne bicim anne oldum bakamyorm derdni ble anlayamyorm hc hazr deglmsm sürekli böyle diyorm ama insan bebeğe hayatı boynca hazr olamaz bence cok zor bi sorumluluk sütüm yetiyor mu anlayamıyorum mememle kavga etmesi yetmediği anlamına mı gelyor
Canım zaten bebek memeyı kavrayamadıgı için tutmak istemıyordu onun sayesinde memeye alıstı canım zamanla baslıgı boraktılarBir kaç ay kullansam bebek daha sonra alışırmı benim göğsüme. Arkadaşın bir kaç aydan sonra göğsünden verebilmiş yani
Bizim kullndigimiz D3 400IUKızlar bebek için aldığınız D3k2 bu mu?
Doktor bize Ocean D3 temizz içerikli dedi.saglik ocağının verdiğini kullanmamızı onermedi. Yalni dikkat edin sadece 400IU kullanın fazlası bebeğe zararliymisEczacı bunun İu 400 olanı yok dedi canım. Bebek için iu 400 d vitamini var dedi. Beni mi kandırdı acaba?
Maşallah canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar pazar akşamı 9 gibi 15 saatlik sancıdan sonraa acil sezeryanla doğdu oğluşum 3600 gr sağlığımız yerindeçektiğim 15 saatlik doğım sancısıdan sonra sezeryandan bir şey anlamadım.Hep en büyük korkumduu hem doğum sancısı çekip sonra sezeryana alınmak.Ama olsun insan kucağına alınca her şeyi unutuyor darısı diğer bekleyenlerin başına
Bebek ve senın acından sakınca yoksa bikaçgun bekle canım ama bu surecte doktorunla sureklı kontrollü olman gerek . Bu surecte de sık sık hareket yuruyus hurma vs yemeye calıs . Sancın olmadıgı için acılma olmuyor zaten . Bu surectede sancın gelmezse suniyi dene . Ben olsam sezaryen den once suni yi denerim zaten epidural gbi bi nimet var sancıya dayanamazsan onu istersin . Ama tekrar diyorum bebek acısından sakınca yoksa beklerdımKizlar lutfen fikir verin. Doktordan ciktim bebek iyi suyu iyi ama partikullenmis 40-0 im bugun. Ya yarin sezeryan olacagim ya da max haftasonuna kadar bekleyecegim suni sanciyla baslicak dogum sizce ne yapayim? Suniden cok korkuyorum hic acilmam yok.
Canım hayırlı haberlerle gel inşaAllah haber beklıyoruz sendenKızlar bana dua edin 1saattir düzenli sancım var biraz sonra hastaneye gidecegiz inşallah hayırlı haberlerle gelirim
Nasıl kullanıyorsunuz ben de onu aldımBana 1 haftalikken baslatti D vitaminine cocuk doktorumuz canim. Doktor devit-3 yazmisti ama eczaci ocean onerdi katkisiz diye, doktora sordum o da ocean kullanabilirsin dedi (400 IU bebekler icin uygun olan)
Tamam çok teşekkür ederim araştıracağım.Bebeklik reflüsü modern tıbbın sonradan uydurduğu bir hastalık bana kalırsa. Nasıl on bebekten dokuzunda reflü olabilir ki. Benim kızıma da gittiğim her doktor bebeklik reflüsü zamanla geçer demişti. Bu bana asla normal gelmedi çünkü bundan 50 sene önce çocuğu ağacın altına uyutup tarlada işine bakan anne reflüsü olan bebeği ne oyle uzun uzun uyutabilir ne yalnız bırakabilirdi. O günle bugün arasında bebeklerle ilgili farklı uygulanan bir şey olmak zorunda, reflü normal olamaz diye düşündüm. Bir doktor bebeğim 2.5 aylıkken süt alerjisiyle ilgili gözümü açınca katı bir diyet uyguladım. Diyetten önce burda hemen her annenin yazdığı sorunları yaşıyordum ve günde bir saat belki uyuyordum koltuk tepelerinde. Diyetin dördüncü günü doktorların bebeklik reflüsüdür zamanla gecer dedikleri reflü dahil bütün sorunlar bıçak gibi kesildi. Bebeğim emip uyuyan bir bebeğe dönüştü. Ta ki yeni aşısını olana kadar. Yaşadığım rüyaya sevinemeden aşıyla birlikte eski belirtiler şiddetlenerek geri döndü. Yumurtayı da kesince yeni bir rüya başladı. O rüya da 6. ay aşısıyla kabusa dönüştü. Yazacak çok şey var... Reflü deyip geçmesini beklemeyin, alerjilere karşı hep tetikte olun, aşı detoksunu araştırın derim.
Valla canım durmak gerekirse mecbur ama inşallah düşmüş olur da bugün çıkarız dikişlerim yüzünden mahvoldum hiç dinlenemedim. Göğüslerim doldu emmiyor ağzına sokuyorum uyandırıp deniyorum nafile memeyi çekmeyen biberonu da çekmez zaten enjektör en iyisi çıkarsak evde alıp bol bol vereyim ona Göğüslerim de rahatlar inşallah. Amin canım Rabbim beterinden korusun bu sarılıktan da benim kuzumu da olan tüm kuzuları da kurtarsınBenim oğlum aldı canım biz gece yattık hastaneye diğer gece de tuttular bizi . 9.5 a düşünce yolladılar. Hala var sarılık ama eskisi gibi değil. Bol bol emziriyorum ve sütümü sağıp knu da içiriyorum. Gün içinde 150-200 cc arası ekstra süt içiriyorum emdiği dışında. Sen de sağıp verebilirsin. Biberonla verme parmak enjektör yardımıyla ver ki meme reddi yaşamak gibi bir durum söz konusu bile olmasın. Çok geçmiş olsun biran önce iyileşir inşallah evimize dönersiniz
Allah yardımcı olsun canımKızlar bana dua edin 1saattir düzenli sancım var biraz sonra hastaneye gidecegiz inşallah hayırlı haberlerle gelirim
Bana da onu verdi evzacı ama sanki k2 Li olanı tavsiye etmişler arkadaşlar onun 400lük olanı yok kiBizim kullndigimiz D3 400IU
Şu kucağa alıştırmışsın saçmalığından bi vazgeçemediler yaaCanım 1 gün dolunca cikartiyolar ama uyuşmazlık olunca uzun suruyo diye biliyorum . Kızımın bu ikinci yatması ilk bas besin kaynaklı dediler şimdide sebepsiz yere uzayan sarılık olabilirmiş çok zor cidden benimkide agliyo kucağa alınca susuyo hatta kucağa alistirmissiniz dediler bir haftalık bebek sıcaklığı hissetsin diye illaki alıyoruz. Benim evim 5 dk lik mesafede o yüzden gidip geliyorum 2 saatte bir emzirmeye . Uzaktaysan hastanede kalabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?