- 29 Ekim 2020
- 2.491
- 7.308
- 108
- 33
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir miniğin dualarım sizinle kuzum. Yeni gördüm inşallah bugün biraz daha iyidir bebişin?..Kızlar 1 haftalık olduk bugün kontrolum vardı her sey yolundaydi ama yine sarılık değerimiz artmış bu sefer 17,5 olmuş canım çok sıkkın meleğimi hastaneye yatırdık yarın duruma göre çıkacak. Beslenmesi yönünden hiç bı sıkıntı yokmus zaten 200 gram düşmüştü 170 zaten almış 10 günde doğduğu kiloyu yakaliyosa hiç bı sıkıntı olmazmış beslenmesinde cumartesiden beri hiç mama vermedik cok şükür kan uyuşmazlık da yok ama sebepsizce sarılık değerimiz yükseldi hiç bı açıklaması yokmuş doktora dedik parasal yönden sıkıntı yok ne tahlili oluyosa yapılsın bı faydası yok ki diyo adam böyle bişey aranızda yaşayan varmı başka bı yere mi götüreyim bilmiyorum ki bu pandemi de onu orda bırakmaya gönlüm el vermiyo
Canım sancı olursa açılma hızla ilerler zaten. Eğer bir sorun yoksa sık sık gidebileceksen biraz daha beklemeni tavsiye ederim. Ben 40+2 de doğum yaptım. Kanamam olmuştu ve açılmam vardı o yüzden suni sancı verildi. Ama biraz daha bekleyebilirdim bence. Sende durumuna göre karar verebilirsinKizlar lutfen fikir verin. Doktordan ciktim bebek iyi suyu iyi ama partikullenmis 40-0 im bugun. Ya yarin sezeryan olacagim ya da max haftasonuna kadar bekleyecegim suni sanciyla baslicak dogum sizce ne yapayim? Suniden cok korkuyorum hic acilmam yok.
Bence 2 numara alınHanımlat molfix 1 numara 100 luk almıştım şimdi bi kaç paket daha aliyom diyorum 1numara kaç gün kaç paket gidiyor geçen hafta 3300 du kilosu bu cuma sezaryan olucam ins
1 numaradan fazla almayın derim. Biz sleepy kullanıyoruz molfixle arada boyut farkı var mıdır bilmiyorum ama bebeğim 2200 doğmasına rağmen 100 taneden sonra 2 numaraya geçtik. Şuan 4 kilo halen 2 numara kullanıyoruz ama bu da 2-3 hafta sonra olmayacak 3e geçeriz gibi görünüyor. Bebeğin gelişimine göre değişiyor ne kadar gideceği. Benim kızım 40 günde 1800 gr almış, böyle hızlı alacağını bilsem fazla stoklamazdım. 2 numaradan elimde daha 140 tane bez var şuan. 1den 100, 2den 270 adet almıştımHanımlat molfix 1 numara 100 luk almıştım şimdi bi kaç paket daha aliyom diyorum 1numara kaç gün kaç paket gidiyor geçen hafta 3300 du kilosu bu cuma sezaryan olucam ins
Canım çok geçmiş olsun.. Pek bir bilgim yok kalça çıkıklığı ile ilgili inşallah kendi kendine düzelir.. Bizde randevu alacağız kalça çıkıklığı için bu hafta. Bakalım bizimki ne çıkacak. Rabbim yardımcınız olsun inşallah kuzum ya.. Bir daha ki aya güzel haberler alırsın inşallah.Kızlar bugün kalça ultrasonumuz vardı sol kemik oturmamış dediler bir dahaki ay tekrar kontrole gideceğiz düzelmezse ortopediye yönlendirecek doktorumuzçoğunuz yeni doğum yaptı ama önceki bebeklerinden tecrübe eden başına gelen var mı bu durumu? Kendi kendine geçer inşallah diye dua ediyorum. Gerçi genetikse ve bana çekmişse olabilir çünkü bebekken bende de kalça çıkıklığı olmuş birkaç ay alçıda kalmışım. Kilo alımına sevinirken bu habere canım sıkıldı
Ultrason kağıdında da böyle yazıyor pek bişey anlamadım ama
Amin Allah razı olsun hepimizin evlatları olsun inşallahMaşallah canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahvatana millete size hayırlı evlat olsun inşallah
Çok teşekkür ederim canımHadi gözün aydın canım geçmiş olsun Rabbim hayırlı evlat etsin
Teşekkür ederim, Rabbim iyilik sağlık versin hepimizin meleklerine. Erken tanıyla varsa da düzelme olması teselli oluyor ama yine de bir sürü üzüntü stres yaşıyoruz böyle sorunlar olunca. Biraz araştırdım, ilk doğum, kız bebek, erken doğum ve aile genetiğinde varsa ihtimal yükseliyormuş. Hepsi de mevcut biz deCanım çok geçmiş olsun.. Pek bir bilgim yok kalça çıkıklığı ile ilgili inşallah kendi kendine düzelir.. Bizde randevu alacağız kalça çıkıklığı için bu hafta. Bakalım bizimki ne çıkacak. Rabbim yardımcınız olsun inşallah kuzum ya.. Bir daha ki aya güzel haberler alırsın inşallah.
Ben daha sipariş vermedim hatta şimdi vereceğim. Yalnız kız kardeşim de doktor d3k2 nin o kadar küçük bebeklere verildiğini görmedim diyor o sadece d vit olanı almamı söyledi . Yanlış yönlendirmiş olmayayım canım ben şimdi bebeğime de oğluma da sadece d3 Olanından sipariş vereceğim 400 ıu lukKızlar bebek için aldığınız D3k2 bu mu?
Tekrardan çok geçmiş olsun. Göğüslerini muhakkak sağ sağdığını bebeğe enjektörle ver. Daha önce anlatmıştım parmak enjektör yöntemini çok kolay oluyor 20 cc ilk enjektörler edin. YouTube da video vardır canım bulamazsan yine anlatırım ama görsel olarak daha kolay kavrarsın .Valla canım durmak gerekirse mecbur ama inşallah düşmüş olur da bugün çıkarız dikişlerim yüzünden mahvoldum hiç dinlenemedim. Göğüslerim doldu emmiyor ağzına sokuyorum uyandırıp deniyorum nafile memeyi çekmeyen biberonu da çekmez zaten enjektör en iyisi çıkarsak evde alıp bol bol vereyim ona Göğüslerim de rahatlar inşallah. Amin canım Rabbim beterinden korusun bu sarılıktan da benim kuzumu da olan tüm kuzuları da kurtarsın
Yazdım yukarda canımBana da onu verdi evzacı ama sanki k2 Li olanı tavsiye etmişler arkadaşlar onun 400lük olanı yok ki
15 günlükken başlayacaksın dediler ben daha yeni sipariş vereceğim 17 günlüğüz 2 güne gelir herhalde.Kızlar bebek için D vitaminini kaç günlükken kullanmaya başladınız? Bizimki 8 günlük oldu. Dün topuk kanı alındı ama D vitamini için bişey demediler.
Sancısı çok oluyo o yüzden de ağlıyo uyurken sürekli uyanıyo sancıdan kakasını yapıyo bi saat rahat ediyoz yine başlıyo sancı. Bide saat başı uyanıyor emmek içinBizde daha 12 günlük olduk. Her uykuda mızır mızır sesler çıkarıp dalıyor. Daha yeni başlıyor farkındayım ama ne zaman bitecek diye beklemeye başladım.çok ağlıyor mu sizin melek
Benim sütüm hiç gelmedi. Göğüslerimle ilgili sorun oldu. Mamayla besleniyoruz o yüzden. Nasip değilmiş dedim üzüldüm ama yapcak bişey yok. Ben de çıkarıyorum gazını ama daha çok gaz oluyor benim çıkardığım yeterli olmuyor malesefCanım senin sütun geliyor mu? Bende biberonla ve mamayla besliyorum sütüm az geldiği için. Gazını çıkarmaya çalışıyorum emdikten sonra sırtını sıvazlayıp iyi geliyor.
Bir fis yapiyorum ben damlayi kullanirsan . 3 damla yeterli bu d3k2 bence doktora danisilmadan kullanılmamalı cunku dogduklari zaman k vit veriliyor bebislere bence sorup kullanmakta fayda var 10. Gunden itiberen basladik kullanmayaNasıl kullanıyorsunuz ben de onu aldım
Aramasınlar inşallahYok kuzum yani tekrar yüksek çıkarsa arayacaklardı henüz kimse aramadı inşallah aramazlarGeçen hafta doktor kontrolümüz vardı doktor bu bebekte mümkün değil tsh yüksek çıkamaz üzülme dedi. İlk alınan topuk kanında değerler değişkenlik gösterebiliyormuş bizimde öyle oldu sanırım. Bir de doktor Tsh yüksekliğinde 3-4 gün tuvaletini yapamaz, sarılığı uzun sürer ki bizimkinin değeri 6’yı geçmedi, hareketsiz, halsiz olur, memeyi istemez dedi. Bunların hiç biri bizimkinde yok çok şükür
Amin canımAramasınlar inşallah
evet ilk testler de sorun çıkıyormuş boşuna çocukları delik deşik ediyorlarAllah evlatla sınamasın kimseyi insanın bişi olcak die aklı çıkıyor
Gunde 1 fis ya da 3 damla yapiyoruz. İcinde damlalik da olmasi lazim kutunun. Ben 1 fis yapiyorumNasıl kullanıyorsunuz ben de onu aldım
Bizimki de uyuyor ama mızır mızır bir dalıyor sonra yeniden aynı. Ama 40ı çıkınca falan değil asıl 3.ay azalmaya başlıyorSancısı çok oluyo o yüzden de ağlıyo uyurken sürekli uyanıyo sancıdan kakasını yapıyo bi saat rahat ediyoz yine başlıyo sancı. Bide saat başı uyanıyor emmek için
Ben her gün serum fizyolojik yapıyorum canım, en küçük uçlu şırıngaya serum suyunu alıp burnuna sıkıyorum sonra hemen yüz üstü tutuyorum ne var ne yok çıkıyorKızlar sizinde bebeklerinizin burnu tıkanıyor mu? Tıkanınca ne yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?