2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir miniğin dualarım sizinle kuzum. Yeni gördüm inşallah bugün biraz daha iyidir bebişin?..

Canım sancı olursa açılma hızla ilerler zaten. Eğer bir sorun yoksa sık sık gidebileceksen biraz daha beklemeni tavsiye ederim. Ben 40+2 de doğum yaptım. Kanamam olmuştu ve açılmam vardı o yüzden suni sancı verildi. Ama biraz daha bekleyebilirdim bence. Sende durumuna göre karar verebilirsin

Hanımlat molfix 1 numara 100 luk almıştım şimdi bi kaç paket daha aliyom diyorum 1numara kaç gün kaç paket gidiyor geçen hafta 3300 du kilosu bu cuma sezaryan olucam ins
1 numaradan fazla almayın derim. Biz sleepy kullanıyoruz molfixle arada boyut farkı var mıdır bilmiyorum ama bebeğim 2200 doğmasına rağmen 100 taneden sonra 2 numaraya geçtik. Şuan 4 kilo halen 2 numara kullanıyoruz ama bu da 2-3 hafta sonra olmayacak 3e geçeriz gibi görünüyor. Bebeğin gelişimine göre değişiyor ne kadar gideceği. Benim kızım 40 günde 1800 gr almış, böyle hızlı alacağını bilsem fazla stoklamazdım. 2 numaradan elimde daha 140 tane bez var şuan. 1den 100, 2den 270 adet almıştım

Canım çok geçmiş olsun.. Pek bir bilgim yok kalça çıkıklığı ile ilgili inşallah kendi kendine düzelir.. Bizde randevu alacağız kalça çıkıklığı için bu hafta. Bakalım bizimki ne çıkacak. Rabbim yardımcınız olsun inşallah kuzum ya.. Bir daha ki aya güzel haberler alırsın inşallah.

Kızlar bebek için D vitaminini kaç günlükken kullanmaya başladınız? Bizimki 8 günlük oldu. Dün topuk kanı alındı ama D vitamini için bişey demediler.

Teşekkür ederim, Rabbim iyilik sağlık versin hepimizin meleklerine. Erken tanıyla varsa da düzelme olması teselli oluyor ama yine de bir sürü üzüntü stres yaşıyoruz böyle sorunlar olunca. Biraz araştırdım, ilk doğum, kız bebek, erken doğum ve aile genetiğinde varsa ihtimal yükseliyormuş. Hepsi de mevcut biz de inşallah düzelir kendi kendine şuan dua edebiliyorum sadece

Kızlar bebek için aldığınız D3k2 bu mu?
Ben daha sipariş vermedim hatta şimdi vereceğim. Yalnız kız kardeşim de doktor d3k2 nin o kadar küçük bebeklere verildiğini görmedim diyor o sadece d vit olanı almamı söyledi . Yanlış yönlendirmiş olmayayım canım ben şimdi bebeğime de oğluma da sadece d3 Olanından sipariş vereceğim 400 ıu luk
Tekrardan çok geçmiş olsun. Göğüslerini muhakkak sağ sağdığını bebeğe enjektörle ver. Daha önce anlatmıştım parmak enjektör yöntemini çok kolay oluyor 20 cc ilk enjektörler edin. YouTube da video vardır canım bulamazsan yine anlatırım ama görsel olarak daha kolay kavrarsın .
Bana da onu verdi evzacı ama sanki k2 Li olanı tavsiye etmişler arkadaşlar onun 400lük olanı yok ki
Yazdım yukarda canım

Kızlar bebek için D vitaminini kaç günlükken kullanmaya başladınız? Bizimki 8 günlük oldu. Dün topuk kanı alındı ama D vitamini için bişey demediler.
15 günlükken başlayacaksın dediler ben daha yeni sipariş vereceğim 17 günlüğüz 2 güne gelir herhalde.

Bizde daha 12 günlük olduk. Her uykuda mızır mızır sesler çıkarıp dalıyor. Daha yeni başlıyor farkındayım ama ne zaman bitecek diye beklemeye başladım.çok ağlıyor mu sizin melek
Sancısı çok oluyo o yüzden de ağlıyo uyurken sürekli uyanıyo sancıdan kakasını yapıyo bi saat rahat ediyoz yine başlıyo sancı. Bide saat başı uyanıyor emmek için

Canım senin sütun geliyor mu? Bende biberonla ve mamayla besliyorum sütüm az geldiği için. Gazını çıkarmaya çalışıyorum emdikten sonra sırtını sıvazlayıp iyi geliyor.
Benim sütüm hiç gelmedi. Göğüslerimle ilgili sorun oldu. Mamayla besleniyoruz o yüzden. Nasip değilmiş dedim üzüldüm ama yapcak bişey yok. Ben de çıkarıyorum gazını ama daha çok gaz oluyor benim çıkardığım yeterli olmuyor malesef

Nasıl kullanıyorsunuz ben de onu aldım
Bir fis yapiyorum ben damlayi kullanirsan . 3 damla yeterli bu d3k2 bence doktora danisilmadan kullanılmamalı cunku dogduklari zaman k vit veriliyor bebislere bence sorup kullanmakta fayda var 10. Gunden itiberen basladik kullanmaya

Son düzenleme:
Aramasınlar inşallah
evet ilk testler de sorun çıkıyormuş boşuna çocukları delik deşik ediyorlar Allah evlatla sınamasın kimseyi insanın bişi olcak die aklı çıkıyor

Aramasınlar inşallah
evet ilk testler de sorun çıkıyormuş boşuna çocukları delik deşik ediyorlar Allah evlatla sınamasın kimseyi insanın bişi olcak die aklı çıkıyor
Amin canım evet 3 kere topuk kanı vermek zorunda kaldık insanın içi acıyor onlar ağladıkça Bir sorun çıkmaz inşallah, Rabbim hepsini korusun

Sancısı çok oluyo o yüzden de ağlıyo uyurken sürekli uyanıyo sancıdan kakasını yapıyo bi saat rahat ediyoz yine başlıyo sancı. Bide saat başı uyanıyor emmek için
Bizimki de uyuyor ama mızır mızır bir dalıyor sonra yeniden aynı. Ama 40ı çıkınca falan değil asıl 3.ay azalmaya başlıyor

Kızlar sizinde bebeklerinizin burnu tıkanıyor mu? Tıkanınca ne yapıyorsunuz?

Kızlar sizinde bebeklerinizin burnu tıkanıyor mu? Tıkanınca ne yapıyorsunuz?
Ben her gün serum fizyolojik yapıyorum canım, en küçük uçlu şırıngaya serum suyunu alıp burnuna sıkıyorum sonra hemen yüz üstü tutuyorum ne var ne yok çıkıyor otribebenin aspiratörünü almıştım ama o zararlıymış en sağlıklısı serum suyu. Bizimki burnu tıkanınca çok huzursuz oluyor açıyorum hemen rahatlıyor sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…