2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar bebeğim 25 günlük 5 kilo doktor bana mamayı kes dedi ben mama sadece 2 gecede bir 60 cc veriyorum bazen sütüm geceye yetmiyor gibi geliyor sizinde öyle oluyor mu
Kes dediyse kesmelisiniz. Her annenin aklindaki sorudur sutum yetmiyor mu doymuyor mu diye. Icinizi ferah tutun kilo alimi iyiyse mamaya gerek yok sutunuzde yetiyordur hep boyle dusunun maşallah bu arada

Geçmiş olsun Allah hayırlı eylesin
Kizlar asagi kisimda surekli agri var sizce acilma baslamis olabilir mi bel agrisi da var
Olabilir belden de geliyorsa

Sezaryen sonrası alt karın ağrısı normal mi? Göbek deliğimden çamaşırıma kadar olan kısmın içi ağrıyor. Sabırım rahim ya da içerideki dikişlerin ağrısı ama sizde de oldu mu?
bir de benim dikişim yapıştırma, dr herhangi bir merhem krem sürmeme gerek olmadığını söyledi ama sizde durumlar nedir? Daha az iz kalması için sürsem mi acaba?

Kızlar bebeğim 25 günlük 5 kilo doktor bana mamayı kes dedi ben mama sadece 2 gecede bir 60 cc veriyorum bazen sütüm geceye yetmiyor gibi geliyor sizinde öyle oluyor mu
Maşallah kilosu gayet iyi fazlasıyla almış bence de mama vermenize

benim ilk çocuğum sezeryanla doğdu. Değil alt karın ağrımayan yerim yoktu her yerim ağrıdı haftalarca benim de yapıştırmaydı iz hiç belirgin değil ki zaten görünecek bir yer de değil. Benim doktorum yine de bana contraxtubex diye bir ilaç verdi ama birkaç kez ancak kullandım. Belki kullansam daha çabuk izi geçerdi. Tabi benim 5.5 yıl oldu nerdeyse ve iz yok diyebilirim . Siz yine de kullanın bence çok kafaya takıyorsanız eğer. Ben öyle bir haldeydim ki gözüm iz falan görmüyordu kullanmadım o yüzden.

Benim ağrım sızın pek olmadı çok şükür hemen toparladım ama bi kaç gündür dediğim kısım ağrımaya başladı Ben mi bebeğin telaşından anlamamıştım ağrıdığını yoksa içerde bi terslik mi var da şimdi ağrı başladı diye düşünüyorum

Sizin beslenme düzeniniz de çok güzelmiş gerçekten. Doğumun kolay geçmesinde mutlaka etkisi vardır. Son sözleri evet mutlaka edinin derim. Hayırlısıyla bir doğurayım da yazarım inşallah fırsat bulduğumda ☺

Bende geçen hafta başlamıştım. Bebeğimin hemen hemen her bezinde kakası olurdu. Kullanmaya başladığım gün gecesi sabah 6’ya kadar ağladı oğlum, ertesi günde çok huzursuzdu ama akşam yine verdim o gece de sabahla kadar uyumadı. Biogaia’dan mı acaba diye düşünüp 3. gün vermedim o gece yine eski düzeninde uyudu. Doktoruma söyledim biogaia öyle bir etki yapmaz gaz sancıları başlamıştır dedi. Sabah 5 damla forbiom akşamda 5 damla biogaia vermeye devam et 3 hafta sonra etkisini gösterecek dedi. Ama ben hala verip vermeme konusunda kararsızım. Bu arada damladan sonra benim oğlumun da kaka sayısı azaldı. Düzene girdiği için sanırım.

Rahim kasılıyor canım ondan ağrıyor
Özellikle emzirirken daha çok hissediyor musun ? O zaman daha çok kasılıyor

P perlasmom yazmış gerçi ama ben de yazayım o ağrı rahim toparlanma ağrısı olabilir. Benim 1 hafta oldu o ağrı özellikle de bebeğim emerken ağrıdı. Bunu sordum çocuk emerken neden ağrıyor diye . Bebek emerken oksitosin salgılıyormuş vücudumuz ve oksitosin de rahimin toparlanmasını hızlandırıyormuş. Hatta emzirirken ağrıması iyiymiş bile Ve ağrıyla beraber kanama da geliyordu hissediyordum bariz bir şekilde.terslik yoktur inşallah zamanla geçer .

inşallah bekliyorum güzel haberlerinizi Allah istediğiniz gibi bir doğum nasip etsin inşallah size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…