- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
Kes dediyse kesmelisiniz. Her annenin aklindaki sorudur sutum yetmiyor mu doymuyor mu diye. Icinizi ferah tutun kilo alimi iyiyse mamaya gerek yok sutunuzde yetiyordur hep boyle dusununKızlar bebeğim 25 günlük 5 kilodoktor bana mamayı kes dedi ben mama sadece 2 gecede bir 60 cc veriyorum bazen sütüm geceye yetmiyor gibi geliyor sizinde öyle oluyor mu
Kullaniyoruz biz cok da faydasi oluyor. Hapşırtiyor tikaliysa açiyor burnunu.Kızlar günaydın. Bebeğinin burnu tıkanıp serum fizyolojik kullanan var mı
Geçmiş olsun Allah hayırlı eylesinİyi geceler sıfır sancı ve açılma ile doguma girdim o kadar çok korktum ki süreçle ilgili 30 saat sürdü dogumum çok şükür bebegimi kucagıma aldım kendimize inanmamız gerektigini bir defa daha gördüm doktor seçimimin aşırı iyi oldugunu gördüm ve Allaha çok şükrettim karşıma kocaeli medikal park ümit hanımı çıkardıgına hem doktor sabırlıydı hem ben sabrettim bebegimizi kucagımıza aldık şimdi emzirme serüvenine başladık oğlum 22.12.2020de saat 16:30da doğdu ismi yusuf 3400 gr çok şükür Rabbim isteyen hiç bir kucagı boş bırakmasın
Olabilir belden de geliyorsaKizlar asagi kisimda surekli agri var sizce acilma baslamis olabilir mi bel agrisi da var
Bugün kontrolümüz vardı cok sukur o kadar yuskelmemis 10 olmuş cunartesi tekrar gideceğiz eger ki yükselmeler olmazsa takibi bırakılacakBenim son tahlilmde 8 cıktı düsmüş
Maşallah kilosu gayet iyi fazlasıyla almış bence de mama vermenizeKızlar bebeğim 25 günlük 5 kilodoktor bana mamayı kes dedi ben mama sadece 2 gecede bir 60 cc veriyorum bazen sütüm geceye yetmiyor gibi geliyor sizinde öyle oluyor mu
Sezaryen sonrası alt karın ağrısı normal mi? Göbek deliğimden çamaşırıma kadar olan kısmın içi ağrıyor. Sabırım rahim ya da içerideki dikişlerin ağrısı ama sizde de oldu mu?
bir de benim dikişim yapıştırma, dr herhangi bir merhem krem sürmeme gerek olmadığını söyledi ama sizde durumlar nedir? Daha az iz kalması için sürsem mi acaba?
Benim ağrım sızın pek olmadı çok şükür hemen toparladım ama bi kaç gündür dediğim kısım ağrımaya başladıMaşallah kilosu gayet iyi fazlasıyla almış bence de mama vermenize
benim ilk çocuğum sezeryanla doğdu. Değil alt karın ağrımayan yerim yoktu her yerim ağrıdı haftalarcabenim de yapıştırmaydı iz hiç belirgin değil ki zaten görünecek bir yer de değil. Benim doktorum yine de bana contraxtubex diye bir ilaç verdi ama birkaç kez ancak kullandım. Belki kullansam daha çabuk izi geçerdi. Tabi benim 5.5 yıl oldu nerdeyse ve iz yok diyebilirim . Siz yine de kullanın bence çok kafaya takıyorsanız eğer. Ben öyle bir haldeydim ki gözüm iz falan görmüyordu kullanmadım o yüzden.
Sizin beslenme düzeniniz de çok güzelmiş gerçekten. Doğumun kolay geçmesinde mutlaka etkisi vardır. Son sözleri evet mutlaka edinin derim. Hayırlısıyla bir doğurayım da yazarım inşallah fırsat bulduğumda ☺Yemek konusunda sizin kadar dikkat edemedim ama hiçbir zaman 6 öğün beslenmedim. Hatta gebelikten önce 16 saat hiçbir şey yemeden 8 saat içinde 2 öğün yemek yiyerek besleniyordum. Bunu çok güzel düzene oturtmuştum hiç açlık falan da hissetmiyordum bünyem alışmıştı. Sadece açlıkları yapmak nasip olmadı gebelik de hiç denemedim. Emzirirken de tavsiye edilmiyor, ki zaten aşırı acıkıyorum emzirirkenaidin hanımın da sadece gerçek tıp kitabı mevcut bende. Son sözleri alacağım inşallah. Gerçekten de hamilelere hacamat yapılır bilgisi yok . Ben yağmur hanımı takip ettiğim için biliyordum ama yapıldığını . Sadece ileri aylarda ve bebeğe direkt kan akışı olan önemli damarların geçtiği yerlere kupa atılmıyor diye biliyorum. Siz ne güzel maşallah çok güzel , bedenen temiz bir hamilelik geçirmişsiniz Benim maalesef hacamat şansım olmadı gebelik döneminde. Ama ben de yediklerime bir nebze de olsun dikkat ederek çok gebeliği 6 kilo ile kapattım. Az kilo almanın hareketlerime etkisi bile gözle görülür şekildeydi . Hiçbir şeyden kısıtlanmadım artı ödem falan da oluşmadı . Ve doğumumda da etkili olduğunu düşünüyorum. İnşallsh en yakın zamanda tekrardan 16-8 lik düzenime geri dönmrk de istiyorum Sizin beslenme şekliniz de birçok kişiye örnek olacak cinsten . Maşallah hem kilo olarak içerdesiniz hemde bebeğiniz 3,5 kilo İnşallah tüm bu süreci güzel bir doğumla taçlandırmak da nasip olur size yalnız bize de muhakkak yazın nasıl bir doğum olduğunu falan bizi habersiz bırakmayın ben merak ederim çok
Evt cok alıyor ama ac kalır diye korkıyomKes dediyse kesmelisiniz. Her annenin aklindaki sorudur sutum yetmiyor mu doymuyor mu diye. Icinizi ferah tutun kilo alimi iyiyse mamaya gerek yok sutunuzde yetiyordur hep boyle dusununmaşallah bu arada
Sen varken neden ac kalsin annesi cok sukur sutub geliyormus doyuyorki kiloda almis kendini bu negatiflikten cikar canimEvt cok alıyor ama ac kalır diye korkıyom
Bende geçen hafta başlamıştım. Bebeğimin hemen hemen her bezinde kakası olurdu. Kullanmaya başladığım gün gecesi sabah 6’ya kadar ağladı oğlum, ertesi günde çok huzursuzdu ama akşam yine verdim o gece de sabahla kadar uyumadı. Biogaia’dan mı acaba diye düşünüp 3. gün vermedim o gece yine eski düzeninde uyudu. Doktoruma söyledim biogaia öyle bir etki yapmaz gaz sancıları başlamıştır dedi. Sabah 5 damla forbiom akşamda 5 damla biogaia vermeye devam et 3 hafta sonra etkisini gösterecek dedi. Ama ben hala verip vermeme konusunda kararsızım. Bu arada damladan sonra benim oğlumun da kaka sayısı azaldı. Düzene girdiği için sanırım.günaydın herkese. Ben iki gün önce biogaia kıllanmaya başladım. Kullandığımdan beri her bezde hiç olmadı iki bezde bir kakası olan kızım şimdi 3/4 alt değiştirmede bir yapıyor. Acaba normal mi geçiş süresi mi bu? Doktor bir haftada düzene girer dedi ama. Aranızda kullanan ve böyle sonuç alan var mı? Düzeldi mi? Yoksa kabızlık olarak mı seyretti?
Çatı kemiklerine baskı oluyorKizlar asagi kisimda surekli agri var sizce acilma baslamis olabilir mi bel agrisi da var
Maşallah canımKızlar bebeğim 25 günlük 5 kilodoktor bana mamayı kes dedi ben mama sadece 2 gecede bir 60 cc veriyorum bazen sütüm geceye yetmiyor gibi geliyor sizinde öyle oluyor mu
Rahim kasılıyor canım ondan ağrıyorSezaryen sonrası alt karın ağrısı normal mi? Göbek deliğimden çamaşırıma kadar olan kısmın içi ağrıyor. Sabırım rahim ya da içerideki dikişlerin ağrısı ama sizde de oldu mu?
bir de benim dikişim yapıştırma, dr herhangi bir merhem krem sürmeme gerek olmadığını söyledi ama sizde durumlar nedir? Daha az iz kalması için sürsem mi acaba?
Benim kızım nerdeyse her sabah burun tikanik şekilde uyaniyor. Serum fizyolojik damlatiyorum.Kızlar günaydın. Bebeğinin burnu tıkanıp serum fizyolojik kullanan var mı
Ben hergün 2-3 defa yapıyorum özellikle emzirmeden önce yapıyorum ki rahat emsin, zorlanmasın diyeKızlar günaydın. Bebeğinin burnu tıkanıp serum fizyolojik kullanan var mı
Evet emzirirken de ağrı artıyor sanki. Ben bebeğim kucağımda olduğu için ağrıyor sanıyordumRahim kasılıyor canım ondan ağrıyor
Özellikle emzirirken daha çok hissediyor musun ? O zaman daha çok kasılıyor
Nasıl yapıyorsun ya bana çok zor geliyorBen hergün 2-3 defa yapıyorum özellikle emzirmeden önce yapıyorum ki rahat emsin, zorlanmasın diye
P perlasmom yazmış gerçi ama ben de yazayım o ağrı rahim toparlanma ağrısı olabilir. Benim 1 hafta oldu o ağrı özellikle de bebeğim emerken ağrıdı. Bunu sordum çocuk emerken neden ağrıyor diye . Bebek emerken oksitosin salgılıyormuş vücudumuz ve oksitosin de rahimin toparlanmasını hızlandırıyormuş. Hatta emzirirken ağrıması iyiymiş bileBenim ağrım sızın pek olmadı çok şükür hemen toparladım ama bi kaç gündür dediğim kısım ağrımaya başladıBen mi bebeğin telaşından anlamamıştım ağrıdığını yoksa içerde bi terslik mi var da şimdi ağrı başladı diye düşünüyorum
Sizin beslenme düzeniniz de çok güzelmiş gerçekten. Doğumun kolay geçmesinde mutlaka etkisi vardır. Son sözleri evet mutlaka edinin derim. Hayırlısıyla bir doğurayım da yazarım inşallah fırsat bulduğumda ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?