2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım sezaryen kolay bir ameliyat degil, çok cabuk iyilesmiyor maalesef.
Benim neredeyse 40 gün olacak hâlâ biraz zorlansam karnımın içi ağrıyor özellikle yatıp kalkarken. Bu arada benim de yapıştırma, iz zaten yok gibi ve zamanla da kaybolacagini düşünüyorum. Benim doktorum eğer istersem kantaron yağı kullanabileceğini soylemisti.

Aaa demek o yüzden dün emzirirken aniden yoğun kanamam oldu iyi bişeyse ne mutlu. Ben de sonradan ağrı başlayınca korkmuştum biraz içeride terslik var diye

Benimki hiç bişey kullanmana gerek yok dedi ama ben kullanmak yardımcı olmak istiyorum ya. Vücudum kuru çünkü, yara zor iyileşebilir. Kantaron yağı süreyim olmadı ben de. Sen kullanıyor musun ?

Nasıl yapıyorsun ya bana çok zor geliyor
İlk yaparken tedirgin oldum canım ama rahatladığını gördükçe alıştım hatta oğlumda alıştı ağlamıyor bile koluma yatırıyorum en küçük uçlu şırınga ile hafif hızda sıkıp sonra yüz üstü çevirip sırtına hafif vuruyorum. Sonra diğer burun deliğine uyguluyorum. Ne var ne yok çıkıyor çıkmayan da aşağıya gidiyordur herhangi bir zararı yok

Benimde dikiş yerimin köşeye doğru olan yerinde bi yer var otururken veya bazi hareketlerde cız ediyor çok acıyor sislik akinti vs yok. 2 hafta oldu acaba iyilesiyor da oradaki derim gerildi o mu acitiyor ne oluyor anlamadim var mi boyle bir durum yasayan?

Çok teşekkür ederim çok sağolun tamam bu hesapları takibe alıyorum araştırayım bakalım güvenilirliğini. Teşekkür ederim

Maşallah canım ikinize de.. Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Kizlar affiniza siginarak yazmaya da cekiniyorum ama daha once boyle olmamisti hoc doguma yakin sumuk gibi akinti geldi mi sizde cokhafifte camasirimda islaklik oluyo ara ara.kasiklarda ve belde agri surekli var ayakta duramiyorum oturamiyorum zaten uzaniyorum genelde

Sezaryen doğum yapan anneler, kanamanız kaçıncı gün durdu? Bugün 16. Günüm ama hala kanamam var benim.

Canım o köşeye doğru dediğin yer bende ilk günden beri acıyor, benimki sağ taraf. Daha hastanedeyken sadece o kısım çok fena sızlayıp batıyordu doktora 1 2 kez sordum çok normal dikişi oradan kapattık dedi. Senin de muhtemelen dikişin bitişidir ağrıyan yer.

Kızlar gece terlemeleri bende de başladı ya, emzirmeye her kalktığımda bir tişört değiştiriyorum, saçlarım sırılsıklam olmuş oluyor terden. Lohusalık bitince geçer inşallah ya, ağladığı zamanlarda besleme bitene kadar değiştiremiyorum üstümü korkuyorum hasta olucam diye de of

Ben daha dogum yapmadim ama bende de oluyordu bi ara cok fazla ter icinde uyaniyodum

Bende kullanıyorum iki haftadır. Bu hafta üçüncü hafta. İlk hafta falan bir şey yoktu yapıyodu sürekli. Şimdi bir haftadır falan benim kızım da acayip zor yapıyor kakasını. Ikına ıkına bir hal oluyo yavrum. Dün gece sabaha kadar uyumadı ıkınmaktan ağlamaktan. Bende ilaçtan mı yoksa Aşıdan mı böyle oldu emin olamadım. Yarın doktor randevumuz var ona soracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…