2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
A acemianne92

Eskişehir Hacamat sitesini ve instagramda @getat.eskisehir hesabını inceleyebilirsiniz. Ben güvenip takip ettiğim hesaplar aracılığıyla buldum bu hesabı, onun dışında kimdirler ne kadar güvenilirdirler bilgim yok. Telefonla ya da yüzyüze görüşüp siz bir karara varın. Umarım işinize yarar.

Ben yalnız kalınca daha kötü olcak gibi hissediyorum çünkü ben geceleri bebeğimi uyutamıyorum ve kendiminde uykusu geliyor annem uyutmaya calısıyor

Aynen canım bende sonradan anladım gerçektem cok gazı var

Benim son tahlilmde 8 cıktı düsmüş

Çok zormus allah yardımcımız olsun

Biz de 1 numara alalim o vakit. Teşekkür ederim. Kalca ultrasonu yaptirdiniz mi acaba

İyi geceler sıfır sancı ve açılma ile doguma girdim o kadar çok korktum ki süreçle ilgili 30 saat sürdü dogumum çok şükür bebegimi kucagıma aldım kendimize inanmamız gerektigini bir defa daha gördüm doktor seçimimin aşırı iyi oldugunu gördüm ve Allaha çok şükrettim karşıma kocaeli medikal park ümit hanımı çıkardıgına hem doktor sabırlıydı hem ben sabrettim bebegimizi kucagımıza aldık şimdi emzirme serüvenine başladık oğlum 22.12.2020de saat 16:30da doğdu ismi yusuf 3400 gr çok şükür Rabbim isteyen hiç bir kucagı boş bırakmasın

günaydın herkese. Ben iki gün önce biogaia kıllanmaya başladım. Kullandığımdan beri her bezde hiç olmadı iki bezde bir kakası olan kızım şimdi 3/4 alt değiştirmede bir yapıyor. Acaba normal mi geçiş süresi mi bu? Doktor bir haftada düzene girer dedi ama. Aranızda kullanan ve böyle sonuç alan var mı? Düzeldi mi? Yoksa kabızlık olarak mı seyretti?

Yemek konusunda sizin kadar dikkat edemedim ama hiçbir zaman 6 öğün beslenmedim. Hatta gebelikten önce 16 saat hiçbir şey yemeden 8 saat içinde 2 öğün yemek yiyerek besleniyordum. Bunu çok güzel düzene oturtmuştum hiç açlık falan da hissetmiyordum bünyem alışmıştı. Sadece açlıkları yapmak nasip olmadı gebelik de hiç denemedim. Emzirirken de tavsiye edilmiyor, ki zaten aşırı acıkıyorum emzirirken aidin hanımın da sadece gerçek tıp kitabı mevcut bende. Son sözleri alacağım inşallah. Gerçekten de hamilelere hacamat yapılır bilgisi yok . Ben yağmur hanımı takip ettiğim için biliyordum ama yapıldığını . Sadece ileri aylarda ve bebeğe direkt kan akışı olan önemli damarların geçtiği yerlere kupa atılmıyor diye biliyorum. Siz ne güzel maşallah çok güzel , bedenen temiz bir hamilelik geçirmişsiniz Benim maalesef hacamat şansım olmadı gebelik döneminde. Ama ben de yediklerime bir nebze de olsun dikkat ederek çok gebeliği 6 kilo ile kapattım. Az kilo almanın hareketlerime etkisi bile gözle görülür şekildeydi . Hiçbir şeyden kısıtlanmadım artı ödem falan da oluşmadı . Ve doğumumda da etkili olduğunu düşünüyorum. İnşallsh en yakın zamanda tekrardan 16-8 lik düzenime geri dönmrk de istiyorum Sizin beslenme şekliniz de birçok kişiye örnek olacak cinsten . Maşallah hem kilo olarak içerdesiniz hemde bebeğiniz 3,5 kilo İnşallah tüm bu süreci güzel bir doğumla taçlandırmak da nasip olur size yalnız bize de muhakkak yazın nasıl bir doğum olduğunu falan bizi habersiz bırakmayın ben merak ederim çok

Geçmiş olsun Allah hayırlı eylesin sağlıkla büyütün inşallah
Biz yarim dr a gidiyoruz yeniden sanki grip olmuş gibi sesi gitti ve hırıltı var göğsünde sıcacık evde nasıl böyle hastalanıyor anlamıyorum
Eğer terleyip soğuyorsa olabilir ki bu direkt üşütmekten daha tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…