Hiç uğraşamam ben kaşık biberonla falan açıkçası veriyorum biberon arada mama da verdiğim oldu mememe küsmedi inşallah küsmez deKasık biberon ve şırınga vs..verebilirsin. Ben başlarda böyle verdim. Ama zaman ve sabir istiyor. Oncesinde kundaklamam falan gerekiyor eliyle kasik biberonu deviriyor.Sonra " eeee yeter be biberon vericem memeyi reddederse onu o zaman dusunurum"diyerekten :))))
Benim 3.olacak iki tane var:) Adiyla yasasin insallah..ikisi de normal dogumdu sancilar siklasinca gittim hastaneye suni sanci verdiler o sekilde dogum olduYusuf kayra olacak inşaAllah canım . Benım ilk dogjm ondan dolayı cok korkuyorum hayırlısıyla gelsın . Senın dogum hıkayen varmı :)
15.günden itibaren badkKızlar bir de bebeğe Devit-3 verdi sağlık ocağı 15 günlükken mi başlanacaktı hemşire söyledide bebek ağlıyoduno zaman tam anlayamadım kullananlar varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
Ben şok etkisi yaratacağı için her şeyi yazmamaya çalışıyorum ama bu mesajınızdan sonra duramadım yazıyorumEvet okullular öyle yapıyorlar. Bana yağmur hanıma 2 defa yaptırmak nasip oldu ondan sonra da yine çok iyi bir genç kız vardı yapan ona yaptırıyordum tarama hacamatı şeklinde yukardan başlayarak her seferinde 3 er kupa şeklinde. En son martta yaptırabildim bir daha da kısmet olmadı zaten hamile olduğumu öğrendim sonrasında. Hamilelik istiyordum fakat 6-7 ay geçti olmuyordu bir türlü . Martta rahim bölgesine de bir kupa attırdım. Bilmeyenler için rahimin kendisine değil arka taraftan yani sırtımızdan Rahime denk gelen yere kupa atılıyor. Ordan baya bir gaz çıktığını söyledi hacamat yapan arkadaş. Ve ben o ay o hacamattan sonra hamile kaldım. Gerçekten ben de herşeye faydası olduğuna gönülden inanıyorum maddi manevi. Şimdi maalesef karşı olan birçok doktor vs. Rant kapısına çevirdi bu işi. Karşılığında çok fahiş fiyatlar isteyenler var.
Aynı bizzzzÇok değişiyor biz her saat başı genelde uyanıyoruz yada bazen 20 dk da bir bazen de 1:30 saat sonra şuan mesela yarim saat sonra uyandı çünkü huzursuz surekli ve ben hiç uyuyamiyorum
Çok teşekkür ederim sizinle konuştukça rahatlıyorum resmen. Eskişehirde yaşıyorum ben. Düğünüm bile zehir oldu üşüttüm + migren tuttu sürekli baş ağrısı ve mide bulantısı ile düğün yaptım. Bende migrene göre yaşıyordum bebek olana kadar. Şimdi bebiş olunca ona göre yaşamam gerekiyor o yüzden migren sürekli tutuyor. Varsa bildiğiniz biri gerçekten çok makbule geçer. Hemen olmasa bile ilerleyen süreçte kesin yaptırırım madem iyi olacağım.Ben teşekkür ederim ☺ Hacamat çok basit bir işlem, ben de ilk defa kızımın detoksu için gittiğim klinikte 28 yaşında yaptırdım. Kesin bayılırım diyordum ama çok rahattım. Ilk hacamatı sırttan yapıyorlar 7 kupa ile. 15 gün sonra kafadan yapılabiliyor. Kafadan yaptırdığım beni asıl rahatlatan oldu ama kafa derisi daha sıkı ve gergin olduğu için vakumla beraber baş ağrısı olmuştu hacamat sırasında. O ağırlık sonradan geçti. Daha dün konuştuk eşimle bu konuyu da. Hayatımı migrene gore planlayan biriydim, oraya gidemem basım agrir, bunu yapamam basim agrir, basim agrirsa sunu soyle yapayim, basim ağriyor sunu yemiyeyim gibi gibi... 2 yılda belki iki kere ağrımıştır başım, şükürler olsun.
Hangi şehirde yaşıyorsunuz, bildiğim bir uzman varsa yazayım sizin için.
Bende kesinlikle hacamatın çok etkili bir tedavi olduğunu düşünüyorum. Kendim alerjik astım hastasıyım çocukluğum hastanelerde yatmakla kortizonlu ilaçlarla geçti ve bende bana bu hastalığı aşıların getirdiğini düşünüyorum. Ne zaman ki hacamat yaptırmaya başladım alerjik rahatsızlıklarım azaldı. 1 buçuk sene hamile kalamadım rahim filmleri klomen vs ilaçlar bile etki etmedi, tek sorun yumurtlama tembelliği gibi gözüküyordu. 3 ay boyunca hacamat yaptırdım her seferinde rahim bölgesi ağırlıklı olmak üzere tüm vücuda 11 kupa vurdurdum. 3. hacamatı yaptırdıktan 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Zaten benden kandan çok beyaz sıvı ve gazlar çıkmıştı ve hacamat vurulan yerin sağlıklı ise kırmızı mor renk olması gerekirken benim bembeyaz olmuştu. Vücutta nasıl bir toksin birikmişse artık 3 seferde anca kurtulmuşumEvet, 7 kupa gibi bir standart olmadığını biliyorum, aidin salih hanımın kitaplarından. Yağmur mirzayeva da galiba aidin salih hanımın izinden bir parmak şaşmamaya özen gösteren biri. Allah ilmini artırsın. 7 kupa kısmı hacamatı sertifika egitimleri ile öğrenen okulluların standart uygulaması olduğu için hacamat hakkında ön hazırlık bilgisi olması açısından yazdım. Okullular ille de önce tarama hacamatı ille de 7 kupayla başlıyor, ben en azından böyle deneyimledim. Bu arada daha önce söyledim mi bilmiyorum, kızımı sabahlara kadar uyutmayan alerjiden ilk hacamatından sonra kurtulduk. Mucizevi bir tedavi. Senelerce bağnazlıkla, cahillikle bir tutup insanları bu tedaviden mahrum birakanlar, insanlar gözünü açtıktan sonra da para için tukurduklerini yalayıp hastanelere bile hacamat klinikleri açanlar hesabını veremeyecek bu kötülüklerinin.
Çene kasları henüz zayıf canım, bu yüzden çok ememiyordur.Veriyorum emzik iki çekiyo süt gelmeyince atıyo canım. Sütüm var bu arada çok şükür. Ama bu çocuk 2 fırt çekip uyuyo haliyle doymuyo yarım saat sonra tekrar istiyo. Ne yapıcağımı şaşırdım
Ben emzik vermek istiyorum 4-5 marka denedim ama almıyor, keşke alsaMerhaba arkadaşlar bebeğine yalancı emzik veren var mı benim şiddetli meme ağrım var bebeğim emzik gibi de kullanıyor emzik versem olur mu
Ben kullanıyorum. Bebeğim 1 aylık, hâlâ 1 numara kullanıyoruz. Kilosu 3600Kızlar merhaba. Molfix pure soft kullanan var mi? Beden olarak nasıl acaba
Adınıza çok sevindim. Gebeliginiz sanki stresli geçiyordu sizin, erken dogum yaptiniz diye hatırlıyorum. Emzirme doneminden sonra su orucunu da mutlaka denemenizi tavsiye ederim sonraki gebelikleriniz eminim daha rahat geçecektir.Bende kesinlikle hacamatın çok etkili bir tedavi olduğunu düşünüyorum. Kendim alerjik astım hastasıyım çocukluğum hastanelerde yatmakla kortizonlu ilaçlarla geçti ve bende bana bu hastalığı aşıların getirdiğini düşünüyorum. Ne zaman ki hacamat yaptırmaya başladım alerjik rahatsızlıklarım azaldı. 1 buçuk sene hamile kalamadım rahim filmleri klomen vs ilaçlar bile etki etmedi, tek sorun yumurtlama tembelliği gibi gözüküyordu. 3 ay boyunca hacamat yaptırdım her seferinde rahim bölgesi ağırlıklı olmak üzere tüm vücuda 11 kupa vurdurdum. 3. hacamatı yaptırdıktan 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Zaten benden kandan çok beyaz sıvı ve gazlar çıkmıştı ve hacamat vurulan yerin sağlıklı ise kırmızı mor renk olması gerekirken benim bembeyaz olmuştu. Vücutta nasıl bir toksin birikmişse artık 3 seferde anca kurtulmuşum
Ne mutlu bana ❤ Ilk fırsatta bakacağım takip listemde eskişehirden biri var mı diyeÇok teşekkür ederim sizinle konuştukça rahatlıyorum resmen. Eskişehirde yaşıyorum ben. Düğünüm bile zehir oldu üşüttüm + migren tuttu sürekli baş ağrısı ve mide bulantısı ile düğün yaptım. Bende migrene göre yaşıyordum bebek olana kadar. Şimdi bebiş olunca ona göre yaşamam gerekiyor o yüzden migren sürekli tutuyor. Varsa bildiğiniz biri gerçekten çok makbule geçer. Hemen olmasa bile ilerleyen süreçte kesin yaptırırım madem iyi olacağım.
Evet bebeğimde gelişim geriliği olduğu için 36. haftada alındı. Hamileliğimin başında bende Aidin Salihin kitabını edindim, biraz geç keşfettim ama yine de çok kıymetli bilgiler öğrendim. Herkes hamileyken ramazanda oruç tutma derken ben eksiksiz 30 günü de tuttum ve açken bulantılarımın gittikçe daha da azaldığını farketmiştim. İnşallah niyetimde su orucunu da denemek var ileriki zamanlardaAdınıza çok sevindim. Gebeliginiz sanki stresli geçiyordu sizin, erken dogum yaptiniz diye hatırlıyorum. Emzirme doneminden sonra su orucunu da mutlaka denemenizi tavsiye ederim sonraki gebelikleriniz eminim daha rahat geçecektir.
Çene kasları henüz zayıf canım, bu yüzden çok ememiyordur.
Ben emzik vermek istiyorum 4-5 marka denedim ama almıyor, keşke alsa
Benimki aldı cnm
Ben kullanıyorum. Bebeğim 1 aylık, hâlâ 1 numara kullanıyoruz. Kilosu 3600
Ben de ilk doğumdan 7 ay sonra migren hastası oldum. Sigara da kullanıyordum. 4 yıldır migrenden öldüm öldüm dirildim. Sadece başımdan hacamat yaptırmak atakları 2-3 ay geçirdi. Hamilelikte ilk 5 ay ataklardan mahvoldum ama hacamat yaptıracak kimseyi bulamadım hamile olduğum için yapmadılar. Litre litre serumlar yedim resmen. Şimdi tekrar atak başlarsa diye ödüm kopuyor. Kan grubum A rh pozitif. Bana ne tavsiye edersiniz? Su orucu beslenme düzeni konusunda detaylı şeylere hangi kaynaklardan ulaşabilirim acaba?Ne mutlu bana ❤ Ilk fırsatta bakacağım takip listemde eskişehirden biri var mı diye
Aynen ben de ilk gebeligimde bebege bir şey olur korkusuyla o kadar dolduruldum ki oruc tutmaya korktum. Kıtlık çekilen coğrafyalarda kadınlar doğurmuyor gibi... Bu gebeligimde ise şifa olacağını bilmenin rahatlığıyla tamamını tuttum. Ilk gebeligimde yaşadığım hiçbir zorluğu yaşatmadı Allah şükürler olsun.Evet bebeğimde gelişim geriliği olduğu için 36. haftada alındı. Hamileliğimin başında bende Aidin Salihin kitabını edindim, biraz geç keşfettim ama yine de çok kıymetli bilgiler öğrendim. Herkes hamileyken ramazanda oruç tutma derken ben eksiksiz 30 günü de tuttum ve açken bulantılarımın gittikçe daha da azaldığını farketmiştim. İnşallah niyetimde su orucunu da denemek var ileriki zamanlarda
Doğum yaptınız galiba siz. Doğumda suni sancı ya da narkoz verildiyse ya da ilaç kullanmanız gerektiyse migreni o alevlendirmistir. Gerçi bebek sebebiyle dinlenememek de kasları cok gerdiği için ataklara zemin hazirliyor.Ben de ilk doğumdan 7 ay sonra migren hastası oldum. Sigara da kullanıyordum. 4 yıldır migrenden öldüm öldüm dirildim. Sadece başımdan hacamat yaptırmak atakları 2-3 ay geçirdi. Hamilelikte ilk 5 ay ataklardan mahvoldum ama hacamat yaptıracak kimseyi bulamadım hamile olduğum için yapmadılar. Litre litre serumlar yedim resmen. Şimdi tekrar atak başlarsa diye ödüm kopuyor. Kan grubum A rh pozitif. Bana ne tavsiye edersiniz? Su orucu beslenme düzeni konusunda detaylı şeylere hangi kaynaklardan ulaşabilirim acaba?
Çok teşekkür ederimDoğum yaptınız galiba siz. Doğumda suni sancı ya da narkoz verildiyse ya da ilaç kullanmanız gerektiyse migreni o alevlendirmistir. Gerçi bebek sebebiyle dinlenememek de kasları cok gerdiği için ataklara zemin hazirliyor.
Hacamata devam edin, kimyasalsız, özellikle suni kokusuz yaşamaya çalışın. Su orucu da kan grubuna göre beslenme ayrıntıları da Aidin Salih'in Gerçek Tıp kitabında yazıyor. Aidin Salih emziren annelere 10 günlük açlık bile tavsiye etmiş kitapta yazdığına göre ama dedigine göre bazi kadinlarin açlık sütünü azaltir bazilarininkini çoğaltirmis. O yüzden Aidin salih ekolünü takip eden doktorlar emziren anneye 36 saatten fazla açlık önermiyor. Bu arada DOĞAL SAĞLIK DERNEGİ sitesi Aidin Salih ekolünü benimsemiş doktorların yönettiği bir site, sayfanın en altında kan grupları için beslenme önerisi yer alan dosyalar var, tıklayıp indirebilirsiniz. Ama aidin salih esasen mizaca göre beslenmeyi tavsiye eder. Herkes mizacını öğrenecek birini bulamıyor ama hemen herkes kan grubunu biliyor diye genelde kan grubuna yönelik tavsiyeler veriyor. İmkanınız varsa mizacınızı öğrenip ona uygun beslenin derim. Instagramda eczacı fidan pesen var, mizaç ilminde uzman biri, galiba online mizaç teşhisi ve beslenme onerisi veriyordu. 100-150 lira gibi bir ucret hatırlıyorum ama emin değilim.
Çok teşekkür ederim, çok sağolunNe mutlu bana ❤ Ilk fırsatta bakacağım takip listemde eskişehirden biri var mı diye
Maşallah canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahKizlar bende dogurdum cok sukurBekleme riskini goze alamadim sabah epidural sezeryan oldum cok korkuyordum ama ne dogumda ne ilk yurumede hicbir sey hissetmedim. Simdi cok hafif agrim var kesil yerinde ama oda cok normal. Bebisimde iyi uyumaktan firsat bulursa emmeye caisiyor biraz zor uyandiriyoruz kizimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?