2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Her doktor aynısını söylüyormuş bu yapmaz denk gelmiştir diyormuş. Kendi doktoruma ulaşamadım. Ama bugünkü dozu vermeyeceğim. Damlaya başladığımda direkt değişti düzen başk neden olacak ki? 3 hafta mı dediler? Bizim doktorda bir hafta sonra başlar etkisi düzelir demişti. Bir çok insandan ama bizim sorunumuzu duyuyorum şu an. Sizde kesince eski düzene döndüyseniz demek ki biogaia kaynaklı sorun

Yani bende ısrarla damlaya başladığımda oldu dedim ama biogaia’nın öyle bir etkisi olmaz dedi. Çok ağladı oğlum sabaha kadar susturamadık ertesi gün verdiğimde de yine çok ağladı uyumadı. Şimdi tekrar kullan bir daha kesme en büyük hata o dedi ama benim başlamaya gözüm kesmiyor.
Bizim doktor 3 hafta dedi sizinki 1 hafta demiş hangisi doğru acaba?Buarada biogaia kullanan 2 arkadaşımda çok memnunlar hiç böyle bir sıkıntı yaşamamışlar. Senin bebeğin erkek mi?

Oğlumda o kadar iyi gelmişti ki gaz sorunumuz 0a yakındı. Şimdi ne oldu anlamadım.

Bu bebeğim kız. Ama ilki erkekti onda doğumdan itibaren kullandım 3.günü başladım. Gaz sorunumuz 0a yakındı. Bunda neden böyle oldu anlamadım. Koştura koştura biogaia almaya gitmiştim halbuki. Acaba sabır mı gerekiyor

Kızlar bugün oğlumu dr a götürdük artık surekli götürebileceğim iyi bir dr ayarladım röntgen ve ultrason çekildi reflu ilacı yazdı ve artık mama vermeyeceksin dedi bu çocuk obur dedi senin sütun yarıyor tekrar mama vermene hiç gerek yok dedi eğer 1 ay sonra tekrar geldiğin de kilosunda azalma yada kilo alamama problemi yaşarsanız ben sana derim ver mama.diye dedi eğer yeme şeklini düzeltmezsek reflusunu yenemeyiz dedi bağırsaklarında çok aşırı gaz var onun içinde ekstra damla.yazdi 3 saatte bir emzirmen yeterli dedi inşallah başladık 3 saatte bir emzirmeye Allahın izniyle reflüyü yenmek istiyorum çünkü bugün oğlumun yine nefessiz kaldığını görünce oturdum ağladım bende onunla birlikte

Merhaba bende ilk hafta böyle durum yaşadım uyanmıyordu ve emerken hemen uyuyordu valla pamuk ıslatıp yüzünde gezdirdim ufak ufak uyanıyordu damlada olsa emse iyidir diyordum

Benim 2 arkadaşımın da bebekleri kız onlarda işe yaramıştı benim bebeğim erkek diye mi böyle oldu diye düşünüyordum ama Allah bağışlasın seninde kızın varmış. Ben 2 haftalıkken başladım belki de geç olduğu için bu şekilde etki etmiş olabilir mi acaba? Ya da her bebekte farklı seyrediyor demek ki. Damlaya devam etmek istiyorum ama ciddi sabır gerekiyor bence de

Bir de benim doktorum biogaia bulamazsan Forbiome al demişti. Ben biogaia bulunca almamıştım böyle etkisi olduğunu, çok ağladığını söyleyince Forbiome al sabah 5 damla forbiome akşam 5 damla biogaia ver dedi ben aldım ama hala başlamadım yarın sabahtan forbiome vermeyi düşünüyorum iyi gelirse yazarım istersen sende doktoruna danışıp damlayı değiştirebilirsin.

Evet ben de özellikle sağ köşede bir acıma hissediyorum.

Geçmiş olsun canım, doktorunun da yönlendirmesiyle inşaallah zamanla düzelecektir üzme kendini.

Canım akıntı doguma yakın artıyor zaten . Ben gunde kac camasır ped degısıyorum . Agrılarına gelınce normal bebek kanala iniyor baskı yapıyor doguma hazırlık sancıları demıstı doktorum

Ben sanırım regl oldum.. 5 gün sonra kırkım çıkacak daha. Doktoruma sordum whatsapta , lohusa kanaması aralıklı da olabiliyor ama regl de olabilirsin normal dedi. 1 haftadan fazla surerse haberleselim dedi..

Aa oyle mi olabilir canim cunku benimde aciyan yerim hep ayni yer sag tarafin sonuna dogru bi yer onceleri de burasi aciyordu gecmisti yine basladi acimaya gorunen birsey yok insallah gecer

Biogaia yi kabiz için ki kullaniyorsun yoksa gaz icin mi? Bizim doktor da metsil ve zinco verdi birlikte kullan günde 4 defa biri 10 biri 5 damla dedi ama metil yerine sab simpleks kullanıyorum ayni madde var içinde daha etkili. Bebeğim gazdan hiç uyumuyorum ve kızarıp nefessiz kalıyordu damlalarla biraz rahatladi. Arada mecburen fitil de koyuyorum damla da bazen ise yaramıyor. Doktora sordum günde 6 defaya kadar kullanabilirsin dedi damlalari. Çünkü o kadar çok ikiniz gernesiyor ki nefes alamiyor

Canım akıntı doguma yakın artıyor zaten . Ben gunde kac camasır ped degısıyorum . Agrılarına gelınce normal bebek kanala iniyor baskı yapıyor doguma hazırlık sancıları demıstı doktorum
Bugun yarin en gec 5 gunegelir dedi bana da bakalim gelecekmi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…