- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 133
- 39
Her doktor aynısını söylüyormuş bu yapmaz denk gelmiştir diyormuş. Kendi doktoruma ulaşamadım. Ama bugünkü dozu vermeyeceğim. Damlaya başladığımda direkt değişti düzen başk neden olacak ki? 3 hafta mı dediler? Bizim doktorda bir hafta sonra başlar etkisi düzelir demişti. Bir çok insandan ama bizim sorunumuzu duyuyorum şu an. Sizde kesince eski düzene döndüyseniz demek ki biogaia kaynaklı sorunBende geçen hafta başlamıştım. Bebeğimin hemen hemen her bezinde kakası olurdu. Kullanmaya başladığım gün gecesi sabah 6’ya kadar ağladı oğlum, ertesi günde çok huzursuzdu ama akşam yine verdim o gece de sabahla kadar uyumadı. Biogaia’dan mı acaba diye düşünüp 3. gün vermedim o gece yine eski düzeninde uyudu. Doktoruma söyledim biogaia öyle bir etki yapmaz gaz sancıları başlamıştır dedi. Sabah 5 damla forbiom akşamda 5 damla biogaia vermeye devam et 3 hafta sonra etkisini gösterecek dedi. Ama ben hala verip vermeme konusunda kararsızım. Bu arada damladan sonra benim oğlumun da kaka sayısı azaldı. Düzene girdiği için sanırım.
24. günümdeyim arada 1 gün kesiliyor ertesi gün tekrar geliyor düzensiz ama hala devam ediyor benim deSezaryen doğum yapan anneler, kanamanız kaçıncı gün durdu? Bugün 16. Günüm ama hala kanamam var benim.
Yani bende ısrarla damlaya başladığımda oldu dedim ama biogaia’nın öyle bir etkisi olmaz dedi. Çok ağladı oğlum sabaha kadar susturamadık ertesi gün verdiğimde de yine çok ağladı uyumadı. Şimdi tekrar kullan bir daha kesme en büyük hata o dedi ama benim başlamaya gözüm kesmiyor.Her doktor aynısını söylüyormuş bu yapmaz denk gelmiştir diyormuş. Kendi doktoruma ulaşamadım. Ama bugünkü dozu vermeyeceğim. Damlaya başladığımda direkt değişti düzen başk neden olacak ki? 3 hafta mı dediler? Bizim doktorda bir hafta sonra başlar etkisi düzelir demişti. Bir çok insandan ama bizim sorunumuzu duyuyorum şu an. Sizde kesince eski düzene döndüyseniz demek ki biogaia kaynaklı sorun
Sanırım birinci hafta gittikten sonda aşağı yukarı kanamamda bitti.Sezaryen doğum yapan anneler, kanamanız kaçıncı gün durdu? Bugün 16. Günüm ama hala kanamam var benim.
Oğlumda o kadar iyi gelmişti ki gaz sorunumuz 0a yakındı. Şimdi ne oldu anlamadım.Bende kullanıyorum iki haftadır. Bu hafta üçüncü hafta. İlk hafta falan bir şey yoktu yapıyodu sürekli. Şimdi bir haftadır falan benim kızım da acayip zor yapıyor kakasını. Ikına ıkına bir hal oluyo yavrum. Dün gece sabaha kadar uyumadı ıkınmaktan ağlamaktan. Bende ilaçtan mı yoksa Aşıdan mı böyle oldu emin olamadım. Yarın doktor randevumuz var ona soracağım.
Bu bebeğim kız. Ama ilki erkekti onda doğumdan itibaren kullandım 3.günü başladım. Gaz sorunumuz 0a yakındı. Bunda neden böyle oldu anlamadım. Koştura koştura biogaia almaya gitmiştim halbuki. Acaba sabır mı gerekiyorYani bende ısrarla damlaya başladığımda oldu dedim ama biogaia’nın öyle bir etkisi olmaz dedi. Çok ağladı oğlum sabaha kadar susturamadık ertesi gün verdiğimde de yine çok ağladı uyumadı. Şimdi tekrar kullan bir daha kesme en büyük hata o dedi ama benim başlamaya gözüm kesmiyor.
Bizim doktor 3 hafta dedi sizinki 1 hafta demiş hangisi doğru acaba?Buarada biogaia kullanan 2 arkadaşımda çok memnunlar hiç böyle bir sıkıntı yaşamamışlar. Senin bebeğin erkek mi?
Merhaba bende ilk hafta böyle durum yaşadım uyanmıyordu ve emerken hemen uyuyordu valla pamuk ıslatıp yüzünde gezdirdim ufak ufak uyanıyordu damlada olsa emse iyidir diyordumCanım uyandırıyorum uyandırdığım haliyle bile 7-8 dk sürüyor dur kalk toplam emme süresi. Bugün sağdım sağdığım sütten verdim valla çok daha pratik oluyor lıkır lıkır içti. Ama biberona alışırsa ileride pişman olur muyum ya da sağma makinask sütümü küstürür mü düşünmedim değil
Bende öyle sarılıkdan dolayı biberonla beslemeye başladım, sağıp verdim yada mama verdim arada hala veriyorum cok şükür küsmedi memeye,Hiç uğraşamam ben kaşık biberonla falan açıkçası veriyorum biberon arada mama da verdiğim oldu mememe küsmedi inşallah küsmez de
Benim 2 arkadaşımın da bebekleri kız onlarda işe yaramıştı benim bebeğim erkek diye mi böyle oldu diye düşünüyordum ama Allah bağışlasın seninde kızın varmış. Ben 2 haftalıkken başladım belki de geç olduğu için bu şekilde etki etmiş olabilir mi acaba? Ya da her bebekte farklı seyrediyor demek ki. Damlaya devam etmek istiyorum ama ciddi sabır gerekiyor bence deBu bebeğim kız. Ama ilki erkekti onda doğumdan itibaren kullandım 3.günü başladım. Gaz sorunumuz 0a yakındı. Bunda neden böyle oldu anlamadım. Koştura koştura biogaia almaya gitmiştim halbuki. Acaba sabır mı gerekiyor
Bir de benim doktorum biogaia bulamazsan Forbiome al demişti. Ben biogaia bulunca almamıştım böyle etkisi olduğunu, çok ağladığını söyleyince Forbiome al sabah 5 damla forbiome akşam 5 damla biogaia ver dedi ben aldım ama hala başlamadımBu bebeğim kız. Ama ilki erkekti onda doğumdan itibaren kullandım 3.günü başladım. Gaz sorunumuz 0a yakındı. Bunda neden böyle oldu anlamadım. Koştura koştura biogaia almaya gitmiştim halbuki. Acaba sabır mı gerekiyor
Evet ben de özellikle sağ köşede bir acıma hissediyorum.Benimde dikiş yerimin köşeye doğru olan yerinde bi yer var otururken veya bazi hareketlerde cız ediyor çok acıyor sislik akinti vs yok. 2 hafta oldu acaba iyilesiyor da oradaki derim gerildi o mu acitiyor ne oluyor anlamadim var mi boyle bir durum yasayan?
Geçmiş olsun canım, doktorunun da yönlendirmesiyle inşaallah zamanla düzelecektir üzme kendini.Kızlar bugün oğlumu dr a götürdük artık surekli götürebileceğim iyi bir dr ayarladım röntgen ve ultrason çekildi reflu ilacı yazdı ve artık mama vermeyeceksin dedi bu çocuk obur dedi senin sütun yarıyor tekrar mama vermene hiç gerek yok dedi eğer 1 ay sonra tekrar geldiğin de kilosunda azalma yada kilo alamama problemi yaşarsanız ben sana derim ver mama.diye dedi eğer yeme şeklini düzeltmezsek reflusunu yenemeyiz dedi bağırsaklarında çok aşırı gaz var onun içinde ekstra damla.yazdi 3 saatte bir emzirmen yeterli dedi inşallah başladık 3 saatte bir emzirmeye Allahın izniyle reflüyü yenmek istiyorum çünkü bugün oğlumun yine nefessiz kaldığını görünce oturdum ağladım bende onunla birlikte
Merhaba korka korka kullandım ve sanki tek kullanım yeterli oldu kesildi gurultusu cok şükürKızlar günaydın. Bebeğinin burnu tıkanıp serum fizyolojik kullanan var mı
Canım akıntı doguma yakın artıyor zaten . Ben gunde kac camasır ped degısıyorum . Agrılarına gelınce normal bebek kanala iniyor baskı yapıyor doguma hazırlık sancıları demıstı doktorumKizlar affiniza siginarak yazmaya da cekiniyorum ama daha once boyle olmamisti hoc doguma yakin sumuk gibi akinti geldi mi sizde cokhafifte camasirimda islaklik oluyo ara ara.kasiklarda ve belde agri surekli var ayakta duramiyorum oturamiyorum zaten uzaniyorum genelde
Aynen benimde sağ köşemde inşallah geçerEvet ben de özellikle sağ köşede bir acıma hissediyorum.
Aa oyle mi olabilir canim cunku benimde aciyan yerim hep ayni yer sag tarafin sonuna dogru bi yer onceleri de burasi aciyordu gecmisti yine basladi acimaya gorunen birsey yok insallah gecerCanım o köşeye doğru dediğin yer bende ilk günden beri acıyor, benimki sağ taraf. Daha hastanedeyken sadece o kısım çok fena sızlayıp batıyordu doktora 1 2 kez sordum çok normal dikişi oradan kapattık dedi. Senin de muhtemelen dikişin bitişidir ağrıyan yer.
Yani bende ısrarla damlaya başladığımda oldu dedim ama biogaia’nın öyle bir etkisi olmaz dedi. Çok ağladı oğlum sabaha kadar susturamadık ertesi gün verdiğimde de yine çok ağladı uyumadı. Şimdi tekrar kullan bir daha kesme en büyük hata o dedi ama benim başlamaya gözüm kesmiyor.
Bizim doktor 3 hafta dedi sizinki 1 hafta demiş hangisi doğru acaba?Buarada biogaia kullanan 2 arkadaşımda çok memnunlar hiç böyle bir sıkıntı yaşamamışlar. Senin bebeğin erkek mi?
Bugun yarin en gec 5 gunegelir dedi bana da bakalim gelecekmi:)Canım akıntı doguma yakın artıyor zaten . Ben gunde kac camasır ped degısıyorum . Agrılarına gelınce normal bebek kanala iniyor baskı yapıyor doguma hazırlık sancıları demıstı doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?