2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kıyamam ben ona ya şu gaz olayı çok can sıkıcı ağladıkça benim için acıyor bir an önce bitse keşke benim oğlumun kabızlık sorunu yoktu canım her altını aldığımda kakasını yapmış oluyordu gazı da çok değildi ama çok ıkınıyordu onu söylediğimde bu biogaia’yı verdi gaz damlası değil bağırsak düzenleyici bu dedi. 1 hafta sonra kilo takibi için gittiğimde damlamın etkilerini söyledim o da biogaia öyle etki göstermez bebeğin gaz sancıları başlamıştır artık o yüzden öyle olmuştur dedi. Gaz ilacı istedim gerek yok gaz ilacı gazı kesmez zaten dedi vermedi ama ben 1 haftadır günde 3 kere 8 damla şeklinde sap simplex veriyorum. Gaz devam ediyor ama sanki biraz daha rahatlattı gibi.
Buarada kabızlık sorunu olan bebekler de biogaianın etkili olduğunu okumuştum. Sen kullanıyor musun?

Ben sanırım regl oldum.. 5 gün sonra kırkım çıkacak daha. Doktoruma sordum whatsapta , lohusa kanaması aralıklı da olabiliyor ama regl de olabilirsin normal dedi. 1 haftadan fazla surerse haberleselim dedi..
Benim de kanamam 1 yada 2 gün duruyor sonra geri başlıyor hala da devam ...

Burun tıkanıklığı yaşayan anneler, evinizin nem oranı çok düşüyordur kaloriferler çalıştığı için. Kuru hava burun tıkanıklığı yapar bebeklerde. Bir havluyu ıslatıp peteğin üzerine atın, kurudukça yenisini koyun, odanız en güvenli yoldan nemlenmiş olur. Aynı havluyu yıkamadan defalarca ıslatıp koymak havluda mikroorganizma üremesine sebep olur ve buharlaşan suyla eve dağılır hepsi. Buhar makineleri de aynı riski taşıyor, içinde bekleyen su zamanla mantar, küf, bakteri yuvası haline geliyor ve makine çalıştıkça havaya yayılıyor hepsi.

Biogaia bana da verdi 4 gün oldu benimde bebeğim 3 kez tuvaletini yapardı kullandığımdan beri 1 kereye düştü ve çocuk aşırı huysuzlanmaya başladı vermek istemiyorum hatta bu akşam vermemeyi düşünüyorum.
İlacın amacını da anlamış değilim..

Oğlumda o kadar iyi gelmişti ki gaz sorunumuz 0a yakındı. Şimdi ne oldu anlamadım.
Valla ben de şaşırdım ne yapacağımı çocuk sabaha kadar bağırıyor ağlıyor uyumuyor ıkınıp duruyor yok. Gündüz de adam gibi uyuduğu yok hep ağlamaklı hep huzursuz.. Yarını iple çekiyorum olsa da bi götürsem şu çocuğu doktora..

Ben seninle konuştuktan sonra bugün olan dozu vermedim. Bir saat geçmedi kaka yaptı. Belkide 5 damla mı fazla geliyor acaba.

Bağırsak florasını düzenleyerek sancıyı azaltıyormuş. Sizde de yapmış kabızlık durumu. Bir deneyin vermeyin eskiye dönecek mi? Ben bugün olan dozu vermedim bir saat geçmeden kakasını yaptı rahatladı. Ama oğlumda çok iyi gelmişt bu damla. Anlamadım her bünyede farklı sanırım.

İyi haberlerle gelin inşallah

Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir reflüsü bebişin. Çok sevindim iyi bir Dr ayarladığına. Ben de yarın kızımı götüreceğim bakalım benim kızıma ne diyecek. Sürekli emmek istiyor emip emip kusuyor. Damla ne verdi gaz için canım?

ben verdiğimden beri çocuk huysuzlanmaya ağlamaya sancılanmaya başlıyor, ilk bebeğim ama 16'ıncı gün başlandı damlaya o güne kadar böyle sıkıntımız yokken damladan sonra böyle bir sıkıntı olmaya başladı..

Merhaba bende ilk hafta böyle durum yaşadım uyanmıyordu ve emerken hemen uyuyordu valla pamuk ıslatıp yüzünde gezdirdim ufak ufak uyanıyordu damlada olsa emse iyidir diyordum
Bende öyle sarılıkdan dolayı biberonla beslemeye başladım, sağıp verdim yada mama verdim arada hala veriyorum cok şükür küsmedi memeye,
Anaların hakkı cidden ödenmezmiş valla ne zor şey bir yudumunu düşünmek

İyi akşamlar hanımlar korse kullanıyor musunuz yamuna diye bir marka var çok iyimis bel korsesimi atletlimi olmalı acaba kullananlar yardımcı olursa sevinirim

Benim ilk kızım da biogaia kullanırken kakasını birkaç günde bir yapmaya başlamıştı. O zaman hiç aklıma gelmedi ondanmış demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…