2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım oturma odasında kaldı damla gidince isim yazarım mutlaka sana şimdi oğlanı emziriyorum.... güzel dileklerin için amin canım inşallah Allah kimseye reflu yaşatmasın canim senin kızın sa da reflu olabilir haber ver bana dr dan çıkınca

Canim sab simplex birde zinco

Hanımlar.
Ben göğse takılan beyaz lastik ile emziriyorum kızımı.
Kızım yokken ememiyor.
Sizce ne yapmalıyım.
Siz nasıl yapıyorsunuz
Benimde oyleydi gogus ucu bitik benimde. 10luk ucu acik enjektorle gunde 6 7 kez 5 6 dk kadar dayanabildigin acida ucu dışa dogru cekemye çalış faydasini goreceksin.

Hiç uğraşamam ben kaşık biberonla falan açıkçası veriyorum biberon arada mama da verdiğim oldu mememe küsmedi inşallah küsmez de
Sanmıyorum canım kusmez. Benim ilki prematüre idi önce biberon verildi hastanede taburcu olmaya yakın emzirdim çokta güzel tutmuştu ve 2.5 yasa kadar emdi arada biberonla da vermiştim sütümu o süreçte hep sağdım tabi. Şimdi oğlumda da sağıyorum fazla geleni gerçi 3 gündür sağmadım emiyor çünkü bebisimi geçen gün anneme bıraktım kızın dr kontrolü vardı sagdığım sütü biberon ile verdi annem. Yalanci emzik ise sadece bezini alırken çıldırıyor istiyor ki hemen meme ağza girsin o ara veriyorum
Bebekten bebeğe durum çok değişiyor ama bende durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…