2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bence olması gerekende bu hep emzir yatir uyut olmamli az harsket gerek uyanik olmasi gerek zamanla uyanik saatler artacak ha tabiki gunun 12 saati ağlıyorsa bi bebe bir sorun vardir

Bizimde kaka sayisinda azalma var belki benim bebegim de bu yuzden durmuyordur bazi saatlerde. Gaz cikisi pek olmuyor arada burun tikanikligi var yalniz degilsiniz bende burda okuyunca yalniz olmadigimi anladim

Bence olması gerekende bu hep emzir yatir uyut olmamli az harsket gerek uyanik olmasi gerek zamanla uyanik saatler artacak ha tabiki gunun 12 saati ağlıyorsa bi bebe bir sorun vardir
Aynen belli eder zaten kendini ben sadece bir ara acaba doymuyor mu demistim sonra baktim hic kusmayan bebegim kusuyor azar azar sonra bu dusunceyi sildim kafamdan. Uyanikken genelde surekli emmek istiyor benimki memede uyuyor yatirinca uyaniyor. Oyle sakinlesiyor demek ki.

Bende günde 1 kere rezene ve kimyon tohumu demleyip içiyorum canım bebeğe illaki geçiyordur. Geçenlerde farklı günlerde 2 kere rezene verdim 2 kaşık ona daha hafif hazırladım öyle içirdim. Rahatlatıyor ama bu gaz bitmiyor maalesef bağırsakları düzene girene kadar sabredeceğiz

Bebeği belli saatte huzursuzlanan anneler, bu durum bedenin biyolojik saatiyle ilgili. Hiç şaşmayan bir 24 saatlik döngüde vücudumuzda her sistemin en aktif çalıştığı bir saat dilimi var. Bebeğin hangi sistemi tedaviye ihtiyaç duyuyorsa o sistemin en aktif çalıştığı zaman bebeğin en huzursuz olduğu zamandır. Benim kızım 3 yaşında, hala gece 11-01 arası huysuzdur. Yani karaciğerin ve safra kesesinin toksik yükü hala fazla. Kızım izin verdiği kadar detoks için uygulamalar yapıyorum ve mizacına uygun beslemeye özen gösteriyorum.

Bu bilgileri ne yazık ki vücudun her organını ayrı ayrı inceleyip bütün bedeni bir bütün olarak algılayamayan ve ilaç endüstrisi güdümünde ilerleyen modern tıp sunmuyor bize. Son yüz yıla kadar insanoğlunun hipokrattan ibni sinaya lokman hekimden ibrahim hakkıya varan yelpazede gelişmiş ve insanları başarıyla tedavi etmiş kadim tıptan bu bilgi. Ekledigim görselde her sistemin en aktif saati yazıyor. Bebeğinizin huysuz olduğu saatlere denk gelen organlarına uygun detoks programlarını araştırın derim. Sizin tüketeceğiniz besinler, bebekte kullanabileceğiniz doğal yağlar, masajlar, banyo kürleri vücutlarının doğal detoks sürecini destekleyecektir. Uzmanından destek almak isterseniz akupunktur bilen doktorlara yönelmenizi tavsiye ederim.

Eklentiler

• 640xauto.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 60
Değerlerimiz nerdeyse aynı. Bana da 1 ay sonra kontrol dedi. Gelişmekte daha kalca ondan düşük çıkmıştır.

Canım tabii ki uyanık kalıcak ama yeni doğan bebeğin de 4 saat uyumadan sürekli huzursuzlanması insanı tedirgin ediyor yoksa bebek bu tabii ağlayacak huzursuz olacak uyumayacak

Bebeğim karnımdayken de aynı saatlerde aktif olurdu. Onunla bunun bir alakası olabilir mi acaba ?

Ya, inşallah 4 aya kalmaz canım ben damlalardan memnunum. Fayda ediyor bebeğimin gaz çıkarmasına. Bugün kontrole gittik damla sayısını artırdı doktor bir sorun olmaz dedi. Ekstra bisey kullanmıyorum prebiyotik olarak ama benim sutum az olduğu için mama da veriyorum ondan da çok gazi oluyor. Biogaiya vermedi hiç bilgim yok onla ilgili.

Benim de öyle. Contractubex kullanıyorum. Doktorum 3 ay kullan dedi.

İnşallah canım Damlaların etki etmesine sevindim, bazılarından hiç etki etmiyormuş hatta benim doktorum da gaz damlası vermedi gerek yok etkisi yok zaten dedi ama ben sap simplex aldım ona danışmadan. Çok aşırı gazı olunca atın arabaya gezdirin diyor tamamen doğal Daha o aşamaya gelmedik ama 5. hafta gaz sancılarının en yoğun olduğu hafta oluyormus o zamana kadar biogaia etki eder umarım. Bir de bir gaz damlası söyledi ama yan etki olarak ciddi pişik sorunu yapıyormuş o yüzden şimdilik vermedi çünkü pişikte gaz sancısı kadar rahatsız ediyormuş o yüzden bende istemedim açıkcası. Sağlıklı olsunlar da bu günler geçecek elbette

Aynı durum bende de var. Özellikle dikişin sağ ucu sanki bıçak kesiyormuş gibi bi acı oluyor hele de yatıp kalkarken

Aynı durum bende de var. Özellikle dikişin sağ ucu sanki bıçak kesiyormuş gibi bi acı oluyor hele de yatıp kalkarken
Korse takiyordum cikartip giyerken de acidi orasi bende cikardim simdi giymeye korkuyorum tekrar acitir miyim diye siz takabiliyor musunuz?

Son düzenleme:
Şırıngayı direkt sıkarsanız yarısı dökülür çok zor olur. Serçe parmağınızı ağzına ilk boğumuna kadar sokun emsin sonra ağzının kenarından da şırınganın ucunu sokun parmağınızı emerken sütü de emmiş oluyor. Ben bu şekilde günde 150-200 cc arası ek süt sağıp veriyorum oğluma sarılığı var diye. Geçi hala devam ediyor sarılık muhtemelen ksn uyuşmazlığından ya da anne sütü sarılığı. Önemli olan iyi beslenmesi . Ekimden geldiğince bu şekilde ekstra beslemeye çalışıyorum en azından kırkı çıkana kadar böyle devam ederim sonra zaten emine gücü artar gerek kalmaz inşallah. Biberon verince evet meme reddi olacak illaki diye bir şey yok. Ama ya olursa ben çok üzülürdüm. O yüzden hiç risk almıyorum parmak enjektör yöntemiyle sütü veriyorum. Büyük kolaylık deneyin anlarsınız birde enjektör almaya karar verirseniz 20 cc lik alın

Değerlerimiz nerdeyse aynı. Bana da 1 ay sonra kontrol dedi. Gelişmekte daha kalca ondan düşük çıkmıştır.
Bebeğinin bacağındaki boğumlar arasında farklılık olduğunu farkettin mi? Benimkinde fark var maalesef dikkatli bakınca anlıyorum ben, bir de sağ bacağını diğeri kadar aktif kullanmadığını farkettim. Çırpınırken hep sol bacağını kullanıyor. 56 değil ama 47 açısı beni korkutuyor. Çift bez takıyorum inşallah kendi kendine düzelir

Bebeğim karnımdayken de aynı saatlerde aktif olurdu. Onunla bunun bir alakası olabilir mi acaba ?
Evet olabiliyor. Bebek anne ve babadan bir genetik miras aldığı gibi bir de anne karnında annenin duygularından tutun beslenmesine kadar her şeyinden etkilenerek oluşturduğu bir enerjiyle doğuyor. Bu enerji kelimesini kullanmayı sevmiyorum ama alternatifi bilinir olmadığı için kullandım mecburen. Krlian fotoğrafçılığı denen bir teknik var. Tıpkı röntgenle kemiklerimizin görüntülenmesi, ekg ile elektrik bedenimizin görüntülenmesi gibi krlian fotoğrafçılığı ile de insandan taşa bütün maddelerin enerji bedeni görüntülenebiliyor. Krlian fotoğrafçılığı yazıp aratırsanız görsellerine ulaşabilirsiniz. Bahsettiğim enerji spiritüalistlerin garip manalarda kullandığı bir kavram değil modern bilimsel tekniklerle de kanıtlanmış bir kavram yani. Sadece enerji odaklı çalışmak ilaç endüstrisini bitireceği için bu alan özellikle gölgede bırakılmış.

Bedenin tamamında dengede olması gereken bir enerji var. Hemen her organın düzgün çalışabilmesi için sahip olması gereken bir enerji var. O enerji beslenme, duygu, düşünce, başka insanlar, kazalar, travmalar sebebiyle bozulduğunda organda modern tıbbın tam olarak tanımlayamadığı hastalıklar baş gösteriyor. Enerji bozukluğu anne karnında da başlayabiliyor ne yazık ki. Mesela sürekli korkuyla yaşayan, kötü yada acıklı sözler duyan bir annenin böbrek enerjisi bu durumdan çok etkilenir ve bebeğiyle paylaşmaya yetmez hale gelir. Bu durumda bebeğin de böbrek enerjisi sorunlu olur doğduğunda. Böbrek enerjisinin sorunlu olması modern tıptaki böbrek hastalığıyla aynı şey değil. Mesela göz bozuklukları, depresyon, diyabet, üst solunum yolu enfeksiyonları böbrek enerjisiyle ilgili olabiliyor. Ama bedenimiz o kadar mükemmel yaratılmış ki kimyasal müdahalesi olmadığı takdirde kendi kendini tedavi süreci inanılmaz hızlı işliyor. Benim sadece sujok eğitimim var yolun başında olduğum için, akut durumlarda sujok da çok etkili ama enerji bedenin tedavisinde en mükemmel sonucu kafa akupunkturu veriyor. Ynsa, akf, yamamoto, akuformat gibi isimlerle yapıyorlar kafa akupunkturunu. Akf kaç yaşından itibaren uygulanır, çocuklara uygulanır mı bilmiyorum ama kendiniz için mutlaka aklınızın bir köşesinde akf bulunsun derim.

Korse takiyordum cikartip giyerken de acidi orasi bende cikardim simdi giymeye korkuyorum tekrar acitir miyim diye siz takabiliyor musunuz?
Külotlu korse giymiştim o çok acıttı çıkarttım. Annem termal korse almış sadece bele sarılıyor ve istediğin kadar sıkılıyor. Onu takabiliyorum. Dikişin üstüne gelmeyecek şekilde. Gerçi dün kocamın fıtığı coştu. Beli Felç gibi oldu adamın o yüzden ona taktım belki rahatlatır diye. Ama o korse çok rahat bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…