Bence olması gerekende bu hep emzir yatir uyut olmamli az harsket gerek uyanik olmasi gerek zamanla uyanik saatler artacak ha tabiki gunun 12 saati ağlıyorsa bi bebe bir sorun vardirSanirim herkeste varmis bu durum bizimde bazi saatlerimiz var yatagina koyunca durmuyor surekli bi o meme bi bu meme pış pış zorda kalinca emzik şeklinde gidiyor aksam yemeginden yatana kadar boyle birde sabah ile öğle arası bu sekildeyiz bu gunler gececek ben inaniyorum normal kabul ediyorum bende bu durumu.
Bizimde kaka sayisinda azalma var belki benim bebegim de bu yuzden durmuyordur bazi saatlerde. Gaz cikisi pek olmuyor arada burun tikanikligi var yalniz degilsiniz bende burda okuyunca yalniz olmadigimi anladimKaka yapamama olayı bizde de var. Vala kaka bekliyorum saatlerdir. Artık napacağımızı şaşırdık. Gaz oluyor kaka olmuyor. Kaka oluyor burnu tıkanıyor. Kendimce dedim bende mi sorun var. Baktım herkes aynı zamands aynı şeyleri yaşıyor. İnşallah bol kakalı bezlerimiz olsun kızlar ben hala bekliyorum inşallah bugün olur
Aynen belli eder zaten kendini ben sadece bir ara acaba doymuyor mu demistim sonra baktim hic kusmayan bebegim kusuyor azar azar sonra bu dusunceyi sildim kafamdan. Uyanikken genelde surekli emmek istiyor benimki memede uyuyor yatirinca uyaniyor. Oyle sakinlesiyor demek ki.Bence olması gerekende bu hep emzir yatir uyut olmamli az harsket gerek uyanik olmasi gerek zamanla uyanik saatler artacak ha tabiki gunun 12 saati ağlıyorsa bi bebe bir sorun vardir
Bende günde 1 kere rezene ve kimyon tohumu demleyip içiyorum canım bebeğe illaki geçiyordur. Geçenlerde farklı günlerde 2 kere rezene verdim 2 kaşık ona daha hafif hazırladım öyle içirdim. Rahatlatıyor ama bu gaz bitmiyor maalesef bağırsakları düzene girene kadar sabredeceğizBen gaz için günde iki kere rezene ve kimyon tohumu demleyip içiyorum. Faydası oluyor mu pek anlamadım. Bebeğime bir iki çay kaşığı versem olur mu acaba ? Veren var mı ? Daha küçük olduğu için emin olamıyorum
inşaAllah canım işin kotu tarafı benım doktorum bir hafta boyunca izinliymişNeydi o soz sabreden dervis muradina ermis mi:))))) biz de oyle olucaz insallah kolay gelir kuzularimiz
Değerlerimiz nerdeyse aynı. Bana da 1 ay sonra kontrol dedi. Gelişmekte daha kalca ondan düşük çıkmıştır.Kızlar bugün kalça ultrasonumuz vardı sol kemik oturmamış dediler bir dahaki ay tekrar kontrole gideceğiz düzelmezse ortopediye yönlendirecek doktorumuzçoğunuz yeni doğum yaptı ama önceki bebeklerinden tecrübe eden başına gelen var mı bu durumu? Kendi kendine geçer inşallah diye dua ediyorum. Gerçi genetikse ve bana çekmişse olabilir çünkü bebekken bende de kalça çıkıklığı olmuş birkaç ay alçıda kalmışım. Kilo alımına sevinirken bu habere canım sıkıldı
Ultrason kağıdında da böyle yazıyor pek bişey anlamadım ama
Canım tabii ki uyanık kalıcak ama yeni doğan bebeğin de 4 saat uyumadan sürekli huzursuzlanması insanı tedirgin ediyor yoksa bebek bu tabii ağlayacak huzursuz olacak uyumayacakBence olması gerekende bu hep emzir yatir uyut olmamli az harsket gerek uyanik olmasi gerek zamanla uyanik saatler artacak ha tabiki gunun 12 saati ağlıyorsa bi bebe bir sorun vardir
Bebeğim karnımdayken de aynı saatlerde aktif olurdu. Onunla bunun bir alakası olabilir mi acaba ?Bebeği belli saatte huzursuzlanan anneler, bu durum bedenin biyolojik saatiyle ilgili. Hiç şaşmayan bir 24 saatlik döngüde vücudumuzda her sistemin en aktif çalıştığı bir saat dilimi var. Bebeğin hangi sistemi tedaviye ihtiyaç duyuyorsa o sistemin en aktif çalıştığı zaman bebeğin en huzursuz olduğu zamandır. Benim kızım 3 yaşında, hala gece 11-01 arası huysuzdur. Yani karaciğerin ve safra kesesinin toksik yükü hala fazla. Kızım izin verdiği kadar detoks için uygulamalar yapıyorum ve mizacına uygun beslemeye özen gösteriyorum.
Bu bilgileri ne yazık ki vücudun her organını ayrı ayrı inceleyip bütün bedeni bir bütün olarak algılayamayan ve ilaç endüstrisi güdümünde ilerleyen modern tıp sunmuyor bize. Son yüz yıla kadar insanoğlunun hipokrattan ibni sinaya lokman hekimden ibrahim hakkıya varan yelpazede gelişmiş ve insanları başarıyla tedavi etmiş kadim tıptan bu bilgi. Ekledigim görselde her sistemin en aktif saati yazıyor. Bebeğinizin huysuz olduğu saatlere denk gelen organlarına uygun detoks programlarını araştırın derim. Sizin tüketeceğiniz besinler, bebekte kullanabileceğiniz doğal yağlar, masajlar, banyo kürleri vücutlarının doğal detoks sürecini destekleyecektir. Uzmanından destek almak isterseniz akupunktur bilen doktorlara yönelmenizi tavsiye ederim.
Benimde sezaryen ve erkek canım doktor gazlı bir bebek 4. ay’a kadar anca geçer dediSabredeceğiz artık. Bende sap simplex veriyorum 1 haftadır biraz iyi geldi gibi. Bir de nurs harveyin şurubunun iyi olduğunu söylüyorlar dönüşümlüm olarak onu da kullanmayı düşünüyorum. Gerçi biogaiaya tekrar başladım etki etmesi 3 haftayı buluyormuş ondan sonra gaz damlasına ihtiyaç kalmıyormuş umarım bizde de işe yarar sen probiyotik kullanıyor muydun? Ben buaralar çok unutkanım daha önce yazdıysan kusura bakma canım
Benim de öyle. Contractubex kullanıyorum. Doktorum 3 ay kullan dedi.Sezaryen sonrası alt karın ağrısı normal mi? Göbek deliğimden çamaşırıma kadar olan kısmın içi ağrıyor. Sabırım rahim ya da içerideki dikişlerin ağrısı ama sizde de oldu mu?
bir de benim dikişim yapıştırma, dr herhangi bir merhem krem sürmeme gerek olmadığını söyledi ama sizde durumlar nedir? Daha az iz kalması için sürsem mi acaba?
İnşallah canımYa, inşallah 4 aya kalmaz canım ben damlalardan memnunum. Fayda ediyor bebeğimin gaz çıkarmasına. Bugün kontrole gittik damla sayısını artırdı doktor bir sorun olmaz dedi. Ekstra bisey kullanmıyorum prebiyotik olarak ama benim sutum az olduğu için mama da veriyorum ondan da çok gazi oluyor. Biogaiya vermedi hiç bilgim yok onla ilgili.
Aynı durum bende de var. Özellikle dikişin sağ ucu sanki bıçak kesiyormuş gibi bi acı oluyor hele de yatıp kalkarkenBenimde dikiş yerimin köşeye doğru olan yerinde bi yer var otururken veya bazi hareketlerde cız ediyor çok acıyor sislik akinti vs yok. 2 hafta oldu acaba iyilesiyor da oradaki derim gerildi o mu acitiyor ne oluyor anlamadim var mi boyle bir durum yasayan?
Dünden beri acımaz oldu benimki sizinkide geçer inşallah bende cok korkmustum oturup kalkarken bile yeni kesilmis gibi cız ediyordu ya o köşeAynı durum bende de var. Özellikle dikişin sağ ucu sanki bıçak kesiyormuş gibi bi acı oluyor hele de yatıp kalkarken
Korse takiyordum cikartip giyerken de acidi orasi bende cikardim simdi giymeye korkuyorum tekrar acitir miyim diye siz takabiliyor musunuz?Aynı durum bende de var. Özellikle dikişin sağ ucu sanki bıçak kesiyormuş gibi bi acı oluyor hele de yatıp kalkarken
Şırıngayı direkt sıkarsanız yarısı dökülür çok zor olur. Serçe parmağınızı ağzına ilk boğumuna kadar sokun emsin sonra ağzının kenarından da şırınganın ucunu sokun parmağınızı emerken sütü de emmiş oluyor. Ben bu şekilde günde 150-200 cc arası ek süt sağıp veriyorum oğluma sarılığı var diye. Geçi hala devam ediyor sarılık muhtemelen ksn uyuşmazlığından ya da anne sütü sarılığı. Önemli olan iyi beslenmesi . Ekimden geldiğince bu şekilde ekstra beslemeye çalışıyorum en azından kırkı çıkana kadar böyle devam ederim sonra zaten emine gücü artar gerek kalmaz inşallah. Biberon verince evet meme reddi olacak illaki diye bir şey yok. Ama ya olursa ben çok üzülürdüm. O yüzden hiç risk almıyorum parmak enjektör yöntemiyle sütü veriyorum. Büyük kolaylık deneyin anlarsınızBende hemşireler biberon verme şırınga ver dediler ilk başta öyle yaptım Çoçuk şırıngadan alamadı üstü başı süt oldu kaç Cc içtiğimi bilemedim sonradan yeter artık dedim verdim biberonu şimdilik meme reddi yok çok şükür her Çoçuk bir değil emecek Çoçuk hertürlü emiyor iç güdülere güvenmek lazım hersey kitaplarda yazdığı gibi değil
Bebeğinin bacağındaki boğumlar arasında farklılık olduğunu farkettin mi? Benimkinde fark var maalesef dikkatli bakınca anlıyorum ben, bir de sağ bacağını diğeri kadar aktif kullanmadığını farkettim. Çırpınırken hep sol bacağını kullanıyor. 56 değil ama 47 açısı beni korkutuyor. Çift bez takıyorum inşallah kendi kendine düzelirDeğerlerimiz nerdeyse aynı. Bana da 1 ay sonra kontrol dedi. Gelişmekte daha kalca ondan düşük çıkmıştır.
Evet olabiliyor. Bebek anne ve babadan bir genetik miras aldığı gibi bir de anne karnında annenin duygularından tutun beslenmesine kadar her şeyinden etkilenerek oluşturduğu bir enerjiyle doğuyor. Bu enerji kelimesini kullanmayı sevmiyorum ama alternatifi bilinir olmadığı için kullandım mecburen. Krlian fotoğrafçılığı denen bir teknik var. Tıpkı röntgenle kemiklerimizin görüntülenmesi, ekg ile elektrik bedenimizin görüntülenmesi gibi krlian fotoğrafçılığı ile de insandan taşa bütün maddelerin enerji bedeni görüntülenebiliyor. Krlian fotoğrafçılığı yazıp aratırsanız görsellerine ulaşabilirsiniz. Bahsettiğim enerji spiritüalistlerin garip manalarda kullandığı bir kavram değil modern bilimsel tekniklerle de kanıtlanmış bir kavram yani. Sadece enerji odaklı çalışmak ilaç endüstrisini bitireceği için bu alan özellikle gölgede bırakılmış.Bebeğim karnımdayken de aynı saatlerde aktif olurdu. Onunla bunun bir alakası olabilir mi acaba ?
Külotlu korse giymiştim o çok acıttı çıkarttım. Annem termal korse almış sadece bele sarılıyor ve istediğin kadar sıkılıyor. Onu takabiliyorum. Dikişin üstüne gelmeyecek şekilde. Gerçi dün kocamın fıtığı coştu. Beli Felç gibi oldu adamın o yüzden ona taktım belki rahatlatır diye. Ama o korse çok rahat bişey.Korse takiyordum cikartip giyerken de acidi orasi bende cikardim simdi giymeye korkuyorum tekrar acitir miyim diye siz takabiliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?