2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
aylik igne dusunuyorum. Hormonlari mahfediyor diyolar ama yine de denemek istiyorum en guvenilir o gibi geliyor
O konuda bilgim yok ama dışardan vücuda verilen ilaçların sıkıntısı olabilir sonradan. İyice araştırmak lazım. Bence en güzeli eşin korunması. Biz öyle yaparız.

Bugün eczaneden silikon gogus ucu aldık şükür memeyi tuttu emdi o kadar rahatladim ki sinirleniyordu memeyi ittiriyordu sanırım meme ucum onu çok tatmin etmiyordu çok çıkık degil çünkü güzel önerilerinizi de dikkate alicam çok teşekkür ederim içimi ferahlattiniz

Maşallah canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

25 kasimda dogumbyaptım yeni gördüm dikisin düstügunü dügüm atılan yerde ssllaniyodu oda düser bugün yarin kabul baglamis dikis yerlerim
Benim sadece bir düğümlü yer düştü diğerleri duruyor inşallah onlar da bir an önce iyileşip düşer.

Mutlaka doktora gitmelisin canim cok gecmis olsun

Bende öyle oldum lohusalikta olurmus dediler bugunlerde gecti şükür

O konuda bilgim yok ama dışardan vücuda verilen ilaçların sıkıntısı olabilir sonradan. İyice araştırmak lazım. Bence en güzeli eşin korunması. Biz öyle yaparız.
ben prezervatifle zevk almiyorum istemiyorum o yuzden

Acaba iletişim bölümündeki formu doldurunca mı watsaptan iletişim kuruluyor, ben de çok faydalanmak isterim, emzirme konusunda sıkıntı yaşıyorum

Bere hic kullanmadim eldiven 1 hafta falan suan onuda kullanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…