2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ama regl olmayınca spiral takmıyorlar korkuyorum gerçekten
dogumdan 6 ay sonra takiyorlar diye biliyorum. doktorum bana adet oldugun zaman gel demedi 6 aya kadar esin korunacak sonra spiral takicam sana dedi. ben ilk dogumdan sonra herhangi bir onlem almamistim sans eseri binkere hamile kalip dusuk yaptim sonrada oglum 4 yasindayken hamile kaldim. ama artik sansa birakamam tabi 3. yu istemiyorum. spiral takilana kadar esim korunacak

Valla bnm doğum yaptığım hastane uzak biraz pandemi var otobusle gitmek istemiyorum . Eşim hafta içi izinli normalde öyle olsa arabayla gideriz ama haftasonu yasakları nedeniyle haftaiçi izin iptal . Bilmiyorum nasıl olacak mesaj atar sorarım olmadi

Yaa bende slikonla başladım 25 gün kadar kullandım şuan mesela çıktı göğüs ucum o yüzden kafa olarak rahat ol Hepsi geçiyor gerçekten ben hiç kurtulamicam sanmıştım slikon göğüs ucundan

Sezaryenden ne kadar sonra yan yatabildiniz? Ben yan yatmak istiyorum ama olmuyor 13 gun oldu

Selam kızlar, emzirenler süt arttırmak için neler yapıyorsunuz
Ali Ünyazici Milk Tea aldım en son e bebek'ten, kuru incir, kuru dut kaynatıp içiyorum arada. Bol su içiyorum. Tahin helvası yiyorum.

Benim.bebegim erken doğdu biraz bereler kafasına hep buyuk olduğu için hiç takamadim hemen burnuna düşüyordu. Şimdi sadece banyo yaptıktan sonra takıyorum bir süre.
Eldiven de sadece sağlık ocağı veya doktora giderken taktım bir yere dokunmasın diye.
Zaten 1 aydan sonra eldiven kullanılmaz , dokunarak keşfetmesi için.

sezaryen olan arkadaslar kanamaniz ne kadar surdu acaba?
Benim kanamam 20 gün kadar sürdü. Sonra çok açık k.rengi akıntıya dönüştü. Tam kesldi artik derken Perşembe günü adet oldum. Doktoruma yazdım whatsaptan bu normal mi diye, olabilir tabii ki ama 1 haftadan fazla sürerse haber ver dedi. O da bugün kesildi.

Ben eldivenleri çıkarmadım daha yarın tam 40 gunluguz
Eldiveni çok uzun süre kullanmışsın artık çıkarman lazım çocuk elleriyle dokunarak keşfetmesi lazım, gelişimi için çok önemli.
Sezaryenden ne kadar sonra yan yatabildiniz? Ben yan yatmak istiyorum ama olmuyor 13 gun oldu
Hamileyken hep yan yatmaktan sikqyetciydim, doğumdan sonra da sırt üstü yatmaktan sıkıldım
Acel etme canım vucudun rahat etmeye başladıkça hafif hafif yan dönerek kendini kontrol et canin yanmıyorsa yan yatabilirisn

ben ne yan ne sirt ustu sadece yuzustu yatmayi ozledim 9 aydir hic istedigim pozisyonda yatamadim

Tırnaklarını kesmedim çıkartmıyorum o yüzden çok minik ya

Kizlar hastanedeyiz hala.sinir oldum yan odadaki bebeklere uyuyoruz diye meme vermiyolarmis nasil anneler var hey Allahim dunden beri agliyolar gidip emziresim var o derece agliyolar dusunun.
O nasıl birşey yaa ilk defa duydum
Ben hastanede gram uyumadım
Kızım genelde koynumda durdu
Gerçekten enterasan

Acaba iletişim bölümündeki formu doldurunca mı watsaptan iletişim kuruluyor, ben de çok faydalanmak isterim, emzirme konusunda sıkıntı yaşıyorum
Hayır canım sağ üst köşede butonda anne destek hattı var orada yaşadığın ili seç , üzerine tıkla seni WhatsApp hattına yönlendiriyor .istediğin soruyu sor. Bana çok yardımcı oldular.

Biz hep ıkınıyoruz o şekilde
Uykudan ıkınarak uyanıyor kuzum

ben ne yan ne sirt ustu sadece yuzustu yatmayi ozledim 9 aydir hic istedigim pozisyonda yatamadim
Normal doğum yaptım ama yine de yüz üstü yatamıyorum. Memeler sıkışmasın diye mastit falan olur diye korkuyorum bir de gümüş kapakla yüzüstü yatılmıyor kapaksız da acıyor öyle işte

Normal doğum yaptım ama yine de yüz üstü yatamıyorum. Memeler sıkışmasın diye mastit falan olur diye korkuyorum bir de gümüş kapakla yüzüstü yatılmıyor kapaksız da acıyor öyle işte
analik zor zanaat bacim

Hanımlar, oğlum doğduğunda 50 cm dediler, 1 hafta sonra sağlık ocağında ölçümü yapıldı 53 cm dediler şimdi 1 hafta daha geçti ben evde ölçtüm 55 cm
Bu kadar çabuk uzarlar mı? Yoksa hastanede kısa ölçmüş olabilirler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…