Ölçüm farklılığı olabilirHanımlar, oğlum doğduğunda 50 cm dediler, 1 hafta sonra sağlık ocağında ölçümü yapıldı 53 cm dediler şimdi 1 hafta daha geçti ben evde ölçtüm 55 cm
Bu kadar çabuk uzarlar mı? Yoksa hastanede kısa ölçmüş olabilirler mi
Ben 3. Gün falan yan yatmaya başladım. Canım acıyordu ama hamilelikten alışkanlık yattım benSezaryenden ne kadar sonra yan yatabildiniz? Ben yan yatmak istiyorum ama olmuyor 13 gun oldu
Ilk emsin de nolursa olsun diyordum sonra emdi silikona alışırsa nolucak demeye başlamıştımYaa bende slikonla başladım 25 gün kadar kullandım şuan mesela çıktı göğüs ucum o yüzden kafa olarak rahat olHepsi geçiyor gerçekten ben hiç kurtulamicam sanmıştım slikon göğüs ucundan
Bende bi 9-10 gün yatamadim sonra yavas yavas yatmaya basladimSezaryenden ne kadar sonra yan yatabildiniz? Ben yan yatmak istiyorum ama olmuyor 13 gun oldu
İnşAllah olur olur bende aynıydımIlk emsin de nolursa olsun diyordum sonra emdi silikona alışırsa nolucak demeye başlamıştıminşallah ucu buyur sizinki gibi kurtarırız
Ben 4 5. gün yattım kuzu hatta okumştum forumlarda da sırtüstü yatmak gerekio falan gibi ama uykuya geçemiodum öyle, baktım canım da acımıo başladım yan yatmaya. 20. günümüz bugün, yüzüstünü zorlamak istiorum ben de ama korkuormSezaryenden ne kadar sonra yan yatabildiniz? Ben yan yatmak istiyorum ama olmuyor 13 gun oldu
Ah onu ben de çok özledim ama yatarken gümüş kapak koyuyorum meme ucuna onunla da yuZ üstü yatınca acıtıyor. Koymasam açıdan emzirememben ne yan ne sirt ustu sadece yuzustu yatmayi ozledim9 aydir hic istedigim pozisyonda yatamadim
Kızım 38 günlük biz tırnaklarını 3 kez kestik. Sen cesaret edemiyorsan eşin veya annen vs biri kessin.Tırnaklarını kesmedim çıkartmıyorum o yüzden çok minik ya
Humana Still Tea kullanıyordum, o bitince denemek için milk Tea aldım ama daha çok kullanmadım. Fayda ederse yazarımcyd86 canim Milk tea ise yaradı mı? Bende malt içeceği aldım e bebekten ama çok fark etmedi tadı da pekmez gibi
Bana çocuk doktoru bere eldiven çorap mutlaka kullan ısıyı ilk oralardan kaybederler dedi. Ama yeni doğduğunda söyledi. Ne kadar süre için kastetti bilmiyorumKızlar bebelere bere takıosunuz di mi? Ne kadar süre takmak lazım acaba? Bir de eldiveni de aynı şekilde ne kadar süre takmalı? Tırnaklarını kessem de elleri hep yüzünde olduğundan çizio kendini ondan çıkaramıorum, bereyi de kafası üşür diye ama yapılan çalışmalarda ısının kafadan kaybedilmediği berenin de haliyle gereksiz olduğu falan ortaya konulmuş ama bilemedim yabi de beresi bazen iz yapmış oluo ne kadar bollaştırsam da elimle ve saç dökülmesi yapar mı bere kullanımı? siz ne düşünüosunuz?
ben korkuyorum yan yatmaya cunku dogumdan 4-5 gun sonra dikisimde acilma olmustu kucuk bi yerinde yine acilirsa diye hep korkuyorumBen 4 5. gün yattım kuzu hatta okumştum forumlarda da sırtüstü yatmak gerekio falan gibi ama uykuya geçemiodum öyle, baktım canım da acımıo başladım yan yatmaya. 20. günümüz bugün, yüzüstünü zorlamak istiorum ben de ama korkuorm
Benimki bugün tam 40 günlük uyusun birazdan kesmeyi deneyeceğimAh onu ben de çok özledim ama yatarken gümüş kapak koyuyorum meme ucuna onunla da yuZ üstü yatınca acıtıyor. Koymasam açıdan emziremem
Kızım 38 günlük biz tırnaklarını 3 kez kestik. Sen cesaret edemiyorsan eşin veya annen vs biri kessin.
Humana Still Tea kullanıyordum, o bitince denemek için milk Tea aldım ama daha çok kullanmadım. Fayda ederse yazarım
Bizim ilk 15 gubde kendiliginde kirildi cogu 1 2 tane kaldi ondan sonra artik keserim ama eldiven kullanma artik canim dokunsun dunyayi tanisin elleriyleBenimki bugün tam 40 günlük uyusun birazdan kesmeyi deneyeceğim
Ben kıyamıyorum başkasına bu konuda hiç güvenemem
Benim de var kırılanlar uyudu şimdi iyice dalsın kesecegimBizim ilk 15 gubde kendiliginde kirildi cogu 1 2 tane kaldi ondan sonra artik keserim ama eldiven kullanma artik canim dokunsun dunyayi tanisin elleriyle
Cnm ne kadarlik bebiş. Benim tüm gün gece uyuyan bebek gundi uyumaz gece de uyanır oldu. Kesinlikle değişiyorlar dün kaka çökmem bu gun hiç olmadı. Sırf anne sütü verdim bugün inat ettim. Çiş oluyor epey. Yanı değişiyorlar:)Arkadaşlar benim bebeğim geceleri tek göğüs bazen ikisini veriyorum emip uyuyor Allah a şükür. Ama gündüz 10 da uyandığı saatten öğlen sonuna kadar hangi memeyi verecegimi sasiriyorum.Yatirinca cok gecmeden uyaniyor yine emzirmeye basliyorum sonra uyuyor. Aksam yemeginden sonra uyanip uyuyana kadar yine ayni sekildeyiz uyuma vakti gelince az daha emip uyuyup kaliyor gece guzel uyuyor ben anlamadim bu isi onceleri bu kadar degildi iyiydik bugun nerdeyse hic dogru duzgun uyumadi kesintisizGaz desem bi gaz cikisi olmuyor cikarmaya calisitigimizda bazen agzindan oluyor bazen alttan kendi cikariyor sutum mu yetmiyor diyorum bu sefer napsam bilemedim ya.
17 gunluk olduk canim bu bir surec ve gececek demek istiyorum kendime gece 2-3 saate bir kalkiyor emip uyuyor ama gunduz boyle oluyor 2 saat araliksiz uyudugu olmaz oldu gecenlerde boyle degildi bu gunlerde boyle olduk emmek istiyor devamli emerken uyuyor koy yatagina hop uyaniyorCnm ne kadarlik bebiş. Benim tüm gün gece uyuyan bebek gundi uyumaz gece de uyanır oldu. Kesinlikle değişiyorlar dün kaka çökmem bu gun hiç olmadı. Sırf anne sütü verdim bugün inat ettim. Çiş oluyor epey. Yanı değişiyorlar:)
2 sene çok iyiymiş yaaktif emzirenlerde regl olunmuyor. benim emzirmeyi kesince geldi. 2 sene adet gormedim. cok buyuk rahatlikti vallaha
Yani evet kondom da başka sebeplerden dolayı çok tercih edilmeyebiliyor. Biz eski usül korunuyorduk yine öyle devam ederiz tabii tam korunmak denemez ama bizde baya etkili oluyorduben prezervatifle zevk almiyorum istemiyorum o yuzden
İnşallah biraz büyüsünler bence uykuları da daha düzene girerYa biz uykusuzluğa alışacağız ya da onlar uykuya
Canım bizde öyle yaptık ama nasıl olduysa olmuş hiç beklemiyorduk biz şok2 sene çok iyiymiş yabenim 7 ay sonra olmuştu o bile büyük rahatlıktı. Sonrasında da adet olduğumda ağrısız olmaya başlamıştım . Hala da öyleydi doğuma kadar. İnşallah yine ağrısız olmaya devam eder
Yani evet kondom da başka sebeplerden dolayı çok tercih edilmeyebiliyor. Biz eski usül korunuyorduk yine öyle devam ederiz tabii tam korunmak denemez ama bizde baya etkili oluyordu
İnşallah biraz büyüsünler bence uykuları da daha düzene girer
Inşallah2 sene çok iyiymiş yabenim 7 ay sonra olmuştu o bile büyük rahatlıktı. Sonrasında da adet olduğumda ağrısız olmaya başlamıştım . Hala da öyleydi doğuma kadar. İnşallah yine ağrısız olmaya devam eder
Yani evet kondom da başka sebeplerden dolayı çok tercih edilmeyebiliyor. Biz eski usül korunuyorduk yine öyle devam ederiz tabii tam korunmak denemez ama bizde baya etkili oluyordu
İnşallah biraz büyüsünler bence uykuları da daha düzene girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?